ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

jahůdko - ano víc a nejblíž pro mně je Frýdek-Místek,nepodařilo se mi vypátrat,zda i v mé vsi někdo hraje
    tak jste mi všichni z FM bližší.Asi budu muset nasadit do akce FBI :D.
    anickamalirka - klobouk dolů,tos napsala opravdu trefně,no ale co taky odepsat,že jo?Asi by se měla paní učitelka
    krapet zamyslet sama nad sebou,změnit postoj k dětičkám,více si jich všímat a předvídat........no,no,tak to bych
    chtěla asi od pedagoga hodně.....Vedla jsem kdysi pionýrské kroužky,prošla mi životem spousta dětí,ale to bylo
    už tak dávno,dnes je to spíše hodně uspěchané a i na děti je kladeno nějak víc.....nebo že by se mi to jen zdálo?

Všem krásný večer a hlavně dlouho neponocujte a vyspěte se do růžova ;).

2. lacrima

lacrima Ikona fóra

Evi, když píšeš , že jsi zhubla ... neužívala jsi náhodou takové velké tablety ?;)

3. janaj

janaj Velvyslanec fóra

anickamalirka brečím tu smíchy, ty komentáře nemají chybu xDxDxD

4. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

anickamalirka-Tak jak píše janaj,je to opravdu na pláč (smíchy) a nedá se to zadržet.Řehtala jsem se tak,že Kikina se lekla,vystartovala zpod PC,kde chrápe a začala štěkat jak blázenxDxD

5. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Musím říct, že už jsem se dlouho tak nenasmála. Dnes poprvé, když lacrima poslala tu fotku staré paní, která meje okno, a podruhé tomu, co napsala Aničkamaliřka. Manžel se mě ptal, jestli jsem v pořádku, protože jsem v obou případech málem zahynula smíchy.

6. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný večer! No dnes to začalo ponukou lacrima. Len teraz žiadam o radu. Mám doma jedného 62 ročného pána. Za čo ho mám vymeniť?
    Za toho, čo vysáva, či toho čo dezinfikuje. Tá čo vytiera - nepripadá do úvahy.Alebo mám zobrať oboch? Ten môj občas vysáva, ale nie tak mrštne. Jednoducho nemá to tempo. Včul buď múdra- babo raď.
    Blahoželám postupujúcim, či už na farme, alebo na Bahame.
    anickamalirka - no tie párky je radosť variť. A recept je skoro lepší ako od Amálka. Mala som čo robiť, aby mi neušlo...
    Ale na chlapca nebuď zlá- asi je to tiež záležitosťou učiteľky - slabá motivácia žiakov. Ak by úlohy boli zaujímavé, isto by to neflákal. Ja sama som 18 rokov učila - síce starších - učňovkárov. Ak som ich dokázala dostatočne namotivovať - s úlohami chodili ako agenti s teplou vodou. Ukázali len pri hodnotení a očakávali každé jedno slovíčko hodnotenia. O tom je dobrý učiteľ. A napísala si to trefne...
    pajaable - Evička moja, veď už so sebou niečo urob - tie dva kilá ti z láskou posielam (akosi som v tomto čase , bez chalupy a len doma nabrala viac, ako si ty zhodila, ale nič iné nerobím, len varím a... aj ten môj je čoraz vačší ,alebo širší )
    No a vy ostatní - nasaďte masky a bežte sa zabávať - veď je tu karnevaaaal

7. janajenka

janajenka Perspektivní autor

Pěkný večer . Teda , už dlouho jsem se tak nezasmála .Tady to opravdu nemá chybu . Anickamalirka,to asi pí. učielka musela zírat :) na tvoji odpověď . A recept na ohřátí párku taky super .
    Zdravím Jahůdka Petřička , pamatuji si na tebe,kdysi jsi hodně psala .
    Marůdkové , všem přeji brzké uzdravení , snad mě to taky při mé oslabené imunitě nepotká,to bych nerada .
    Jinak mám rozpěstováno a s klidem jdu do peří . Paaaaaaa :)

8. lacrima

lacrima Ikona fóra

Hele kámo, klidně můžeš ležet . Babka , než bude sklízet,

šla ještě ven na houpačku.

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

anickamalirka - Pavli děkuji za ten masový recepis. Možná zítra,
    možná pozítří, že začnu dávkovat. A k tomu tvému zpětnému
    vyjádření pro p. učitelku - ty jsi celá já !! Tak nějak jsem měla a
    stále mám "vyřídilku" . Fandím ti , jsi skvělé děvče.
    ;)

Tak a k tomu hubnutí....to je velmi vážná věc, milí zlatí.
    Jedny šaty jsem si nechala ušít a jedny koupila a teď reálně
    hrozí, že z nich vyplavu . A tak by mi šly k pleti...budu muset
    začít s masovou stravou , dortíky a podobně..jen, co mě přestane
    bolet v krku a přestanu bufat.

:p

Jediný, kdo má u mě doma stále velký hlad, jsou čičíkové...

Lubica moje milá, já bych si klidně nějaké to deko od tebe vzala.

;)
    A jdu spát...dobrou noc všem.

10. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Krkonoše hlásí: +1°, zataženo a do rána je pocukrováno. Čekala jsem, že bude padat víc, ale slibují příděl sněhu přes den, tak snad jim předpověď vyjde. Sněhu, po té oblevě, je opravdu málo.
    Akce rozjetá, proužků 250, košíků 44, těch víc zatím nebude, protože jsou všude políčka.
    Jahůdka Petřička - vítej zpět
    janaj - gratulace k postupu
    Vikky007 - Evi, říkala jsem si, že neodoláš, aspoň něco z akce se Ti podaří dokončit a možná, že nakonec budeš s výsledkem spokojená.
    anickamalirka - když se setkám s podobnou reakcí učitele, domnívám se, že by J. A. Komenský zaplakal. A Tvoje odpověď na poznámku je vtipná, pobavila a snad paní učitelka se nad tím zamyslí.
    pajaable - Evi, připomínáš moji kolegyni z práce. Po každé nemoci přišla a byla nešťastná z toho, že se teď bude muset snažit nabrat ta kila co ztratila - "snad měsíc na to bude stačit" a nechápala, že těch pár kg je bez problémů možné získat během víkendu.:D:D:D
    Ovšem to ocení pouze Ti co s váhou "nemají" problémy.
    Přeji krásný den a ať se Vám akce daří.

11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

dobré ránko ... akce běží, levou část alegorického vozu jsem dozdobila, dál to půjde pomaleji, došlo kvítí i vypadávátka, ale což, zas to naroste a napadá ...

co se kil týče - též bych mohla nějaká zdarma poskytnout, mám stálý přebytek :p

12. Madvo

Madvo Mistr fóra

Hezký den a hodně vypadávátek

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pavlínko, napsala jsi to dobře. Paní učitelka by mohla být ráda, že si Pepíček vzpomněl a úkol napsal. To bych ocenila a určitě bych ho za to nekárala, snažila bych se mu vysvětlit, že třeba doma s maminkou, by to bylo lepší!!! Všem milým závislákům přeji pěkný den i když u nás je pěkně větrno, zamračeno, ale mlhy jsou pryč! Školáci odešli do školy, farmička hotová, než to dozraje, tak to bude chvíli trvat! K obědu budou borůvkové knedlíky, s tvarohem a se šlehačkou a k večeři uděláme těstovinový salát. Ten já taky můžu! Vidím, že bacily se množí, marůdci přibývají, ale ti dříve nemocní se už pomalu uzdravují. Tak s těmi potvorami zatočte, ať jste brzy fit!!! Pěkný den a ať nám ta vypadávatka padají!!!;););)

14. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Madvo, to kafe bych si s tebou po té karnevalové noci ráda dala

U nás je jaro se vším všudy, kytky na zahradě kvetou, ptáci zpívají, slunce svítí, co víc si přát.
    Mějte krásný den!​

15. flexka

flexka Hrabě fóra

Navrhuju udělat takovou malou burzu - třeba já mám 30 kg sádla k darování, určitě by se někomu šiklo a na oplátku bych vzala nějaké kilčo svalů, třeba v kurzu 10:1 :inlove:, tak šup, šup, berte, dokud je a je tak levné!
    Ale nevím, nevím, je věrnější, než pes - když jsem ležela asi 14 dní v nemocnici, tak jsem měla s paní na pokoji stejnou stravu a z mého talíře jsem jí přidávala a když jsme šly domů, tak ji chválili, že 7 kg zhubla a já zůstala na stejné váze :cry:
    No a když přišla střevní chřipka, tak můj drahý měl po 2 dnech o 4 kg míň a co já? Pořád stejně.....
    Já bych tak ráda darovala, třeba zadarmo, nebo i stovku na cestu přidám, jenže se obávám, že mě to sádlo neopustí ani za nic.

Jinak návod na párek jsem četla před spaním a nemohla jsem usnout, pořád to se mnou cukalo, smích mě přešel, až jsem si uvědomila, že si píšu recepty do sešitu tak, že tam jsou ingredience, někdy i váhy a míry a ve výjimečných případech nějaká odchylka od běžného postupu - takže bohužel dceři to bude na nic a než umřu, tak to musím odkázat nějakému zkušenému kuchaři, aby ty skvělé recepty nepřišly vniveč ;)

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

mamča50, mám dojem, že tady šlo o jiného syna, toho prvního z Aniččina trojlístku.

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Sněží a sněží , teplota -4°C.
    Hezký den přeji !

Sklizeno, namleto, pár úkolů uděláno.
    Kolo NEštěstí - ze 170 lístků samé blbiny,
    žádná pagoda, raději mi to dalo výrobny
    kravského mléka...jen předposlední zatočení
    dalo konečně kouzelného strašáka. Na toho
    jsem čekala strašně dlouho a nepovedl se, až nyní.
    Tak také konečně stonek aktivní. Všech ostatních
    paňáců mám po několika kusech, jen tento chyběl.

:)
    Vaří opět snacha, já zase vlítnu do peřin.
    Udělá moje oblíbené knedlo, vepřo, tedy správně -
    segetínský guláš a já nemám, ale vůbec,
    na nic chuť...ale bylo mi přikázáno, že jíst prostě
    budu. Nejsem chudák holka ? - nemocná a ještě musím
    poslouchat.

:p

Děkuji mnohokrát za dárky i zprávičky.
    Farmářským i zvířecím marodům přeji brzké uzdravení.
    :inlove:

-Jara05- ... se mnou je to problém, těžko nabírám kila zpět a
    měsíc čekat nemohu ...

xDxD

flexka ... dobrý nápad ! Prosím, zamlouvám si alespoň 5 kg sádlíčka ,
    když ho bude dostatek, tak 10 kg.

18. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Zdravím všechny,
    už ani nevím kdy naposled jsem tu byla... Ale co je důležitější je to, že jsem se tu konečně zastavila :music: Začátek ledna nebyl pro mě moc dobrý, dala jsem si dvě a dvě dohromady a změnila práci, jelikož po mě šly mé dvě drahé kolegyně... V nové práci je to super a mám už konečně skvělý kolektiv:music: Akci se budu snažit dodělat celou tak uvidíme kde zapíchnu vlajku:D na kole mi padla z osmi lístků pagoda světe div se...:p a pak dvojčata piráta, kterého na stonku už mám...:D Krásný den a veselé pěstování:music:
    pajaable, tobě padl ten, kterého nemám :music::D

Naposledy upraveno: 4/2/16
  19. flexka

flexka Hrabě fóra

pajaable - gratuluju k výhře u mě doma, sice nemáš štěstí na farmářském kole, ale já mám dnes výjimečně akci 1+1 zdarma, takže si pošli posly pro 10kg a slevový kupón pro věrné zákazníky na další odběry xD - to už budeš zdravá a přijedeš osobně!

20. Sifion

Sifion Rádoby autor

Dobré ráno,
    Pajaable, sádlíčko dodám taky ráda a to z vlastních zásob. Jenomže ty, až vstaneš, budeš zase v jednom kole a vyběháš to.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.