ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

JahůdkaPetřička, vítej v závislákově! Krásný den, zatím je tma, pěkně to tam fouká a jsou 4. Vnuci odešli do školy, já vyrazím ke kadeřníkovi a v 11 musím být zpátky, přijdou mi zkontrolovat zabezpečovací systém, aby mne nikdo neukradl nebo neokradl??? Marůdci, baštěte vitamíny a s bacily zatočte, k tomu se třeba pusťte Bacily s Neckáři a bude vám lépe! Chybíte nám!!! Viky, kouzelní mazlíčci! Pa pa Zdena ;););)

3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

dobré ránko všem ...nesklízím, jen jsem nakoukla, zda je farmička v pořádku xD, vítám nový přírůstek v závislákově, gratuluji všem co někde postoupili, marodům přeju rychlé uzdravení ... no a teď pádím do pracovního procesu (už aby bylo odpoledne xD)

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Sopti, jestli je ta tvoje krasavice NO, tak buď raději, že se nechce mazlit. Sousedovi mají boxerku, váží 40 kilo a ta se naopak mazlit chce, nejlépe chovat v náručí. A když vidím souseda, jak ji má přehozenou přes ramena a ona visí a z huby jí visí plyšovej medvěd, je mi ho tak nějak líto, i když je to trouba.

5. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

6. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Evíku - moc hezký plán dne,já když jsem si něco podobného sestavila posledně,
    tak první bylo taky kafíčko.Mňam,okna mýt nešlo-pršelo,prachovka vzala roha,pračka stávkovala
    zbytek šel udělat jakž takž.Tak prosím,moc se nehoňte děvčata,přinejmenším chytíte bacila a bude po práci.
    Jahůdko - už Tě mám v seznamu farmářů,kteří jsou z Frýdecko-Místecka.Posílám pozdrav.
    Jinak ,počasí nic moc,lije,ale něčím se zaměstnat musím,než udeří ta správná hodina a vrhnem se do sklízení.

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj moji závisláčci, posílám něco na ukrácení čekání na Karneval a marodům na zlepšení nálady

"Tajemství dlouhého života?" vysvětluje stoletý pán gratulantům
    "Víte jak jsou u nás drahé pohřby?"

Pán přijde na chirurgii s nožem v břiše
    Doktor říká"Přijďte zítra dnes už končím"
    "Ale snad s tím něco uděláte"
    Doktor mu vytáhne nůž z břicha, zapíchne ho do oka a praví
    "Třetí patro, oční, tam mají do šesti"

to bylo pro marody

Která tři slova nejraději slyší žralok, když plave za lodí?
    Muž přes palubu

"Proč jste tak potlučený?"
    "Ále dostal jsem psa!"
    "No a?"
    "Je to boxer!"

a tyhle na zkrácení čekání
    :p;)

8. jana563

jana563 Dozorce fóra

Krásný plán.Taky jsem splnila to kafíčko.
    Dnes se mi povedlo farmu nesklidit,tak očekávám....haldu padátek xD.
    K obědu bude uzené koleno s bramborovou kaší a salát.Okurkový.Dala jsem vařit koleno hned ráno a mám 3 sklenice polívky.Spousta masa zbyde na šunkofleky.
    Na akci jsem zvědavá.Je dost překombinovaná a snad nikde neudělám chybu.Jinak koukněte na Bagírův deníček.Má tam pohromadě ty krásné podpisy.Už jsem se pokochala.
    Mějte hezký den :inlove:

9. -pechfógl-

Abychom se, dámy u toho kafe nenudily:

Nikdy nezlomte chlapovi srdce, má jen jedno!
    Zlomte mu kosti, má jich 206!

Když vidím na stromě vyřezaná jména milenců, tak mi to vůbec nepřipadá milé.
    Zarážející je, kolik lidí si na rande bere nůž.

Madonna má 55 roků, její přítel 26 roků.
    Jennifer Lopez má 44 roků její přítel 26 roků.
    Sharon Stone má 52 roků, její přítel 25 roků...
    Nemáš přítele? Nedělej si starosti, možná se ještě nenarodil!

10. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Zpětně si pročítám zprávy, které jsem při svých přesunech na různá působiště nestihla pořádně přečíst, jdu to hned napravit:

Ale na farmu jsem nešla, půjdu si přečíst Richardův deníček.

11. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné dopoloedne všem.
    Zvířátka máte krásný, ať rostou jen k radosti. :inlove:
    Postupujícím blahopřeji, marůdci se určitě dají do kupy (přece nezmeškají karneval xD)
    Jo, a evik1016 okna jsem myla nedávno, prádla není ještě tolik, na složenky kašlu a prach? Ten počká.l Takže jdu na to kafe xDxD

12. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké dopoledne,
    můj zdrav. stav lehce zlepšen, už tolik nekašlu, ostatní marodi držte se.
    Evik1016 - moc děkuji za rady, konečně se obrázky povedly, jen chtěly být menší. Budem na tom pracovat a učit se.:p

Karneval jsem se rozhodla vynechat, nemám dostatek SH, řádek ve stonku není - to je pro mne hrozba, že by zůstal slepý. Za SH peníze vyhazovat nechci, manžel mi udělal inventuru a já si sedla na zadek kolik jsem to nasypala peněz do hry od vánoc. Takže zatím nic.8)

K obědu borůvkové kynuté knedlíky s tvarohem(samozřejmě polotovar, ještě bych u plotny stát nevydržela)

13. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Jupííí zase jsem o kousek dál [​IMG]
    Ale byla to fuška xDxD

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Okna nemyju, prší a ještě je přes ně trošku vidět. Nemáte někdo zlepšovák na mytí žaluzií?
    janaj jsi jednička:p;)

15. janaj

janaj Velvyslanec fóra

dasa1143 děkujuuuu, už jsem myslela že ten konec nedoběhnu, jak to bylo nekonečné :D
    P.S. Jo, a ten zlepšovák na mytí žaluzií bych potřebovala taky :p. Nebo ještě lépe....Nechce mi je někdo umýt?? xD

16. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Kdyby se někdo přihlásil na ta okna, chtěla bych taky, dej mi, prosím, vědět.

17. Viky007

Viky007 Baron fóra

Samozřejmě má zvědavost mi nedala a karneval otevřela, laskavec vysadila. Hezká grafika, tak uvidíme, kam až mě nohy donesou.
    Hezkou a úrodnou hru všem

18. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

neodolala jsem, nakoukla, sklidila, nasadila na rozpěstování ... a zpět k pracovním povinnostem ...
    gratulace postoupivším

19. fujtajblinka

fujtajblinka Stálice fóra

No téééda -pechfógl- ty nás nabádáš, abychom se dali na "zajíčky " :inlove: ... Že mě to nenapadlo hned !!! Ty už myslíš na Velikonoce :D:D:D
    Holky mě by se zlepšovák na žaluzky hodil také - okna jsou v pohodě, ale ty žaluzie :sleepy: Ještě, že zatím v Ústí sluníčko oknům nepřeje ;)
    Naštěstí vím proč sem chodím házet očka... vždycky se zde najdou nápady,návody a kde jinde seženete tolik rad pohromadě;). Bych si ulítala koště,kdybych surfovala po netu a hledala nějakou tu pomoc.Tady mám vše v jednom! A když si potřebuje člověk ulevit od stresu, prolistuje pár stránek a rozplývá se nad mazlíčkama :)
    Všem Vám závislákům moc díky za toto vlákno, jste super

20. -pechfógl-

Naaááhodou - jen jsem chtěla pomoci. Máte-li doma vrstevníka, s nákupem vám nepomůže, těžký předmět nezvedne.... A vaši kuchyni neocení. Kdežto zajdovi stačí předložit něco uvařeného podle Amálka - ještě rád vám vytře předsíň. (Tedy pokud to není zrovna váš syn. Ti už jsouvycvičení k ostražitosti).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.