ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásný večer , milí závisláci !
    Dnes bylo tak krásně , teplíčko , i když až do odpoledne to spíše vypadalo na déšť.
    Děti si hrály venku, já seděla v křesílku, pila kávičku ,občas z ní lovila mušku . Byla
    jsem ale vnukem poučena, že taková muška v kávě není na škodu , obsahuje proteiny
    a bílkoviny. Fuj, blééé...asi bych z toho hodila šavličku. Ani jsem se raději neptala,
    kde to zase slyšel, protože ta moje chodící encyklopedie by mě zase dělala přednášku.
    xDxD Tak jsem jen poděkovala za poučení a lovila utopence z kafíčka dál. To by
    jeden nevěřil, co času mu to zabere.
    Zítra musím vstát dříve, obstarat farmičku a pak se vrátím domů až odpoledne, ten skluz
    snad pak doženu. Teď mám relax, telku a kávu. Tak se zatím mějte a večera užívejte!
    P.S. Hokej ? Já si přeji samo výhru, ale myslím spíše, že dostaneme na frak .

2. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

pajaable

ale,ale, prečo s tým hokejom tak pesimisticky? Buď vyhráte, alebo bude nerozhodne a potom to dotlačíte. Ja Vám verím a držím palce!:D:D:D

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Lubica ... já byla po celý svůj život obrovský fanda hokeje, jezdila jsem fandit . Nějak postupem času mě to pustilo, ale doma fandím dál. Nejsem pesimista , jen to mám na háku ...on chleba levnější nebude, jestli vyhrajeme nebo prohrajeme. xD
    Jsou důležitější věci v životě a pokud vyhrajeme , bude to takové příjemné
    zpestření . xD

4. dododo53

dododo53 Expert fóra

No, jeden Jágr to nevytrhne. Já to sleduju jen zpovzdálí, mám otevřené okno a když se ozve řev, vím, že někdo nekomu dal gól. Tipuju ta na 3:1 pro Kanadu, zatím.

5. dasa717

dasa717 Aktivní autor

Tak se snažím dělat více věcí najednou - krmím netopýry, sázím, sklízím a také kupuji na trhu a sleduji hokej. No a při gólové šanci jsem sebou trhla zrovna když jsem potřebovala koupit jedno pštrosí vejce a koupila jsem jich 20, byly o řádek níž :)

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

No fuj, 6:3 ....čekala jsem prohru, ale takový nářez , to tedy ne. Jdu si dát zmrzku se šlehačkou,
    potřebuji posílit nerva ...xD
    A bedýnky na mě také neotvírají svá víka stěstěny..jen samé blbosti dostávám.

7. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

No bože, jedna prehra! Veď to tým Vašim len dvihne adrenalín a uvidíte, budu hrať ako diví. Všetko je len na začiatku. Vyčkajte času, ako hus klasu...

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

xDxDxD

A měla bych dva skvělé hokejisty na posílení české hokejové reprezentace.

Známý hokejový reprezentant se zastavil po své smrti před rájem a tázal se: „Máte tady kluziště?”
    „Takovou věc nepotřebujeme,” bylo mu striktně řečeno.
    Rozmyslel se a vydal se k peklu, kde se dotázal: „Máte tady kluziště?”
    „Jistěže,” odpověděli mu.
    Vešel tedy do pekla a uviděl překrásnou ledovou plochu. Velice se zaradoval: „Máte tady puk, brusle a hokejky?”
    „To nemáme.”
    „Jak je to možné?”
    „V tom právě spočívají ta správná muka pekelná!”

----------------------------------------------------------------------

Přeji dobrou noc a krásné sny.

Naposledy upraveno: 4/5/15
  9. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

pajaable k tej šľahačke - niekde som sa dočítala, že je dobrá proti osteoporóze, tak si s kľudom dopraj tej medicíny, bez výčitiek (vlastne by na to mali zdravotné poisťovne priplácať)

10. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Včera ráno v 5hodin akce dokončená s odřeným hřbetem, pak poklusem do práce.Večer rychle rozpěstovat strašidláky a těšit se na bedýnky,no zatím nic moc.Odhalené tajemničky také nepřekvapily,tudíž jsou zalištované.A mě bylo divné když včera večer se z obýváku plazilo mrazivé ticho a to jsme dostali na frak v hokeji.:oops:Ani pivo si kluci u TV neotevřeli,tak to asi za moc nestálo.Já sportu moc nerozumím ani se nad výsledky nerozčiluju,ale i mě sportovního ignoranta by asi potěšila výhra.No to je život,jednou ovace,jindy smutek:sleepy:

11. dododo53

dododo53 Expert fóra

Bubák1960: No, já tomu hokeji taky moc nedám, víme že většinou bývá na ledě šst hráčů proti šesti, to je základ, ale jakmile si vymění strany, už to nepoznám. Ale protože se to hraje u nás, bylo by milé, kdybychom nějakou tu medaili vykopali.
    Co se tajemných sazeniček týče, fakt mě okouzlily: dub a granátovník jsou jednoznačnými favority. A ve stzájích nesmí chybět všudypřítomný bobr classic.xD

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Dobré ráno a přeji všem krásný, slunečný den, s teplotami tak akorát . Nakrmení křídlatci a pijavci netopýří jedni ...nedali nic kloudného . Jedu na nákup , na velký nákup , to se protahne a mlít další krmivo budu až pak.
    Tak se tu mějte a pozor, ať vám netopýrci nevysají krev do mrtě....xDxD

13. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

dododo53 pokud jde o úspěchy z TS, na mě nemáš - z 12 kousků na farmě rovných 6 bezů, to je 50% úspěch xD. Brzy budu mít zaplevelenou celou farmu, asi mi RT tímto naznačuje, že bych si měla zase koupit premium...jinak budu mít náletových bezů příště už na celou farmu

14. dododo53

dododo53 Expert fóra

Třeba budou zase jednou giganti, jestli to tam půjde naházet.

15. Baroland

Baroland Ikona fóra

Nakouknu v sobotu odpol. do sledovaných vláken ,(Důchodci a Debata o všem) a nic. Nakouknu k večeru.. a nic.Nakouknu v neděli ráno a NIC.Nakouknu odpoledne A NIC !!! No dobrá mají víkend s rodinou a nesmí k PC. Nakouknu v pondělí a značně znervózním.. Když tam ani v úterý nebyl jediný příspěvek,srdíčko se mě zastavilo . CO TO JE ? Epidemie ? nemohli si všichni na chatách a zahradách zlámat ruce.
    Srdíčko se mě opět rozběhlo a přidalo na tempu...bože,dyť já tu zůstal sám..!
    Hodinku zůstanu ležet a pak probíhám ostatní fora,dotazy i čet.
    ZATRACENÁ archivace , mé nastavené sledování mě stále odkazuje na ty uzavřené stránky.! (tudíž bez nových příspěvků)
    Přišel jsem o dva dny života !!

16. dododo53

dododo53 Expert fóra

Baro - a co Hokéééj?

lacrima, Simissek a pajaable tohle ocenili.
  17. burds

burds Titán fóra

Venku krásně,netopýři vesele žerou a mají mne rádi.Dali 2 ZB ty jsem posledně neviděla.Stáje zrají na ploše a sazeničky zatím netopýrci nedali.Další krmení se mele a já vylezu na zahrádku plýt ty hnusné pampelišky které jsou všude.

18. mirakoud

mirakoud Expert fóra

tak mě zatím truhličky docela přejí, krom krejcarů a bodíků občas i nějaké to SH a dokonce už 2x MJS a 3x !!!!! strašidelná kytice. Podivuhdné stáje a sazeničky jsem dala na plochu teprve teď, tak uvidíme, co z nich bude. Jinak u nás dnes poklidný den, pohodička, teď si půjdu udělat kafíčko a zkouknu nějaký film, než zase navečer vyrazím do práce. Na hokej taky nejsem extra fanda, ale občas se svou drahou polovičkou koukám - a to jsou pak nervyxD, docela tomu propadnu.

Muž jde zapnout televizi před hokejovým zápasem a volá na manželku, která je v kuchyni: "Drahá, chceš mi ještě něco říct před začátkem hokejové sezóny?"

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezké odpoledne. Nacpala jsem se, nákup uklizený , mám kávu a přemýšlím,jestli ještě zajet do
    města...dostala jsem chuť na dortíček . Dneska už jsem se finančně rozšoupla, tak proč to
    nedokonat. 2 tisícovky vzaly za své , tedy obrala mě o ně policistka hned ráno. Jo, má se být
    hodná a nejezdit jak Lauda. Vzhledem k tomu, že mě zná, stálo to jen ty 2 tisíce, někdo jiný
    by mě asi za tu 150tku sebral řidičák. xDxD Tak si pojedu pro sladkou tečku a pak budu
    přemýšlet o tom, jak se na stará kolena napravit. Tedy přemýšlet mohu, otázkou zůstává,
    jestli to zabere a k nápravě dojde.
    Dala jsem mlít další papů pro pejry , bude to hotové, než se dohrabu domů....budu teď hodná
    a pojedu v rámci předpisů. Tak zatím....papa

20. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Druhá padesátka netopýrů,opět nic moc

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.