ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

LubicaKrakova ta kravinka na dortu se dá pořídit za cca 6 USD - hledej na netu pod názvem Plastic Spinning Musical Bitrhday Flower Candle ;). Viděla jsem ji v asi třech nebo čtyřech barvách - modrá, růžová, žlutá, zelená...

2. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

čarodějka007 - si fakt čarodejnica. Ďakujem. To vieš - čaká svadba , oslava 3 rôčkov vnúčika, 60ky švagra, 60ky svata - a ja zvyčajne pečiem torty. S takýmto efektom by bolo menej práce a popri tom otvorené pusy (nchcem napísať hu.y):p;):D

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Sotva koukám , hlava padá , únava mě dneska zmáhá.

Sklidila jsem , zasázela, pár pusinek umlít dala.

Pa a sladké sny...

4. lacrima

lacrima Ikona fóra

Najdeš ji a koupíš v našem e-shopu . Zadej si do vyhledávače Otevírající hrající svíčka květ nebo Hrající svíčka na dort,
    ev. Svatba- párty .cz. Její cena je 99,- Kč
    Hrající fontána na dort - 119,-Kč (podobná, ale větší)

5. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

lacrima - díky si zlatá, asi to bude lacnejšie a dostupnejšie ako radila čarodejka. Dobrú noc.

6. babioli

babioli Stará škola

Krásné dobré ráno a prima den přeji vám všem. Natálka má na vysvědčení samé jedničky, je ve čtvrté třídě a Terezka ta je na gymnáziu ta má jednu trojku z fyziky ta ji nějak nejde, jinak jedničky a dvě dvojky. I tak spokojenost velká. Vám všem přeji pohodu a ať vám cukr. sáčky vyskakují. Už se těším až přijedou, děda pro ně musí do Dubé k autobusu, sem k nám jezdí jen 3x denně:). Ola
    evainfo gratuluji k dosažení 100 levlu.

Naposledy upraveno: 29/1/16
  7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) hezké páteční ráno ... dnes je tu zachmuřeno, +5 stupňů, nic moc ... gratulace postoupivším ... u mne dortík dozdoben, takže odpoledne bude třeba kouknout, kde ve stodole zeje velká díra a doplnit než začne další akce ... jdu dorazit ranní pracovní kafe (už je stejně zase studené) a už se těším na volný víkend v teplíčku domova s noťasem na klíně ...

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji hezký den.
    Jen jsem přišla pozdravit, za chvíli odjíždím s prckem na ORL.
    Gratuluji všem , kdo postoupil, až se vrátím a bude chvilka, ještě
    popřeji důkladněji.
    Mějte se krásně.

9. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné ráno všem zavislákům přeji :pa hlásím postup na Baha Lv. "300"o_O

10. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Krkonoše hlásí: -1°, polojasno, sníh ještě leží.
    Včera dorazila 4 vnoučátka, vysvědčení samé u Elišky a Vítka. A Honzík, který je v primě, též = dělají nám jenom radost.

hubabuba
    - veliká gratulace k postupu.
    evainfo - gratulace ke 100.

Akce je, až na dvě pusinky, hotová. Tak večer ukončená, což je super.

Pěkný den všem.

11. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkné dopoledne u nás skoro jaro+5,polojasno. Evaino a Hubabuba -gratulace k postupuxD. V akci chybí ještě 5 modrých pusinek a bude hotovo.Pak odtajnit stáje a stromy.

12. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné dopoledne. Venku nula, je namrzlo.
    Všem postujícím a těm kdo má akci hotovou - gratulka.
    Já se obávám že mi to do konce nenapadá, uvidíme jestli to zvládnu udělat. Na to, že jsem 86lvl, bííííída :p

13. Viky007

Viky007 Baron fóra

[​IMG]Hezké dopoledne,
    tak jsem svůj boj s virozou prohrála, kašel, rozjíždějí se průdušky, tak jsem raději nasadila prokletá ATB. Ještě před víkendem si musím opatřit nějaké kapky do nosu. Manžel sice do Krkonoš kvůli mě nejede, ale abych ho pak nehnala do nemocniční lékárny.
    Oběd naštěstí ohříváme - špagety s omáčkou a la Asia

14. zuzik.t

zuzik.t Perspektivní autor

Pěkné páteční dopoledne.

U nás vysvědčení zatím samé jedničky (syn je ve druhé třídě). Když ho včera ukazoval u babičky, tak její přítel pronesl, že z poloviny je to taky moje vysvědčení- ví totiž, že se spolu každý všední den zhruba hodinu, hodinu a půl učíme. Takže když potom dostal od babičky peníze (se mnou chodila na zmrzlinový pohár, jemu dorovnala úspory- měl 460,- , tak mu dala 540,-), řekla jsem mu, že půlka je vlastně moje... [​IMG]

S mladším jdeme odpoledne k zápisu, ale určitě budeme mít odklad. Je nejmladší ze zapisovaných dětí a teprve jsme začali chodit na logopedii. Neumí těch hlásek dost a navíc si šlape na jazyk. Poté, co si ho na logopedii poslechla, se mě zeptala, jestli půjde do školy. Já jí řekla, že bude mít odklad a ona si viditelně oddechla a řekla, že je to dobře. Že nás čeká velká práce a ve škole by s tím měl problémy... [​IMG] Určitě mnoho z vás napadne, proč jsme tam nezačali chodit dřív- on by s ní totiž vůbec nemluvil. Do minulého podzimu s cizími lidmi vůbec nemluvil- ani slovo [​IMG] . I ve školce mu trvalo, než začal mluvit s učitelkami, měsíc... (A to 2x, protože první rok byl v jiné školce...)

Co se týče nemocnosti, která se tu teď také probírá, připojuji se do klubu kašlajících a smrkajících... [​IMG] ATB zabírají pomalu, budu si muset nechat napsat další... Od listopadu už to jsou třetí- nějak se mi zkracují intervaly. Průměrně je mám každé dva měsíce, teď po měsíci. Ale přes léto se to snad zase vyrovná...

15. Milka66

Milka66 Veterán fóra

evainfo, gratulujem k "stovečke" a vraj si mala aj peknú oslavu. Len táto jedna snímka z nej unikla na verejnosť, zvyšok však bol vraj ešte lepší ... :D

Krásny tropický level a k nemu všetko najlepšie, hubabuba1968 :) - nech sa aj naďalej darí.

16. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Oslavenci, přeji vám další velké úspěchy na farmě i v životě.

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Velká gratulace Evičce ke 100 a hubabuba k 300. Krásné slunečné odpoledne z domova z Ústí. V lázních bylo krásně, cítím se o dosti lépe a uvidíme, jak to bude pokračovat. Čekám, až se malá probudí, abych se na ni mohla dojít podívat. Už se mi po všech stýskalo. Byla jsem ráda, že jsem se s vámi mohla občas spojit. Teď už to bude lepší. Zbývá mi posledních 5 modrých pusinek, tak to snad zítra dorazím! Přeji krásné odpoledne a užijme si ho... třeba při kávičce nebo s vnoučátky!!! Pa Zdena ;););)

18. Viky007

Viky007 Baron fóra

Pajda,
    moc děkuji za rady, no třeba do konce roku to zvládnu, jsem prostě počítačový analfabet, tak až se vyloupne dcera ze svých nemocničních služeb a ze záchranky, tak to zkusí. Ale moc děkuji:)

Já se tady začínám bát, nikde nikdo, je vidět, že dorazila vnoučata, já mám toho svého stále v posteli, já tam pobývám také, ale musím se polohovat, jsem příliš stará na to, abych 24 hod ležela v posteli. Tak sedím u počítače a opakuji si větu ze Stvoření světa: "nevím, nevím co bych dál, co bych ještě udělal"

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji hezký večer.
    Z ORL jsem s prckem dorazila domů odpoledne, ohřála pozdní
    oběd , než jsem vše poklidila bylo půl páté, udělala jsem farmu
    a ....usnula v křesle. A nikdo mě nevzbudil, nechali mě spát, lumpíci.
    Dnes to na mě nějak huplo, po jídle se dostavila totální únava.
    Ani udělanou kávu jsem nevypila, vychladla...půjdu udělat čerstvou.

Nyní se zpožděním jdu na gratulace postoupivším..

A

Jste šikulky!

mamča50..... vítej doma ! Odpočatá, svěží, vyléčená
    a doufám plná nádherných zážitků!

20. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Přátelé,krásný večer Vám přeji,tak si v klídku syslím do zásob,jednou se to určitě bude hodit.
    Na farmě klid,kuřata nekomunikují a jen jednou jsem bedýnku dostala,jinak je to na mrtvém bodě :sleepy:.
    Evičko a hubabuba obrovská gratulace ke kulatinám:)
    Zdeničko to je dobře že Ti ty lázeňské procedůry pomohly,přeji Ti aby ses i nadále cítila moc fajn.

Tak zatím pa :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.