ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné odpoledne milí zavisláci! Poslední pozdrav z Jáchymova, zítra odpoledne vás již pozdravím z Ústí. Poslední procedury za mnou, krční páteř uvolněna, motanice jenom velmi slabé a cítím se velmi dobře. Řekly jsme si se švagrovou, že to za rok zopakujeme.Pajaable, děkuji za krásný obrázek s veveruškou! Ukončila jsem dnes první stupeň mentorství. Stonek z akce už pracuje a chybí mi 420 kornoutů na modré pusinky! Do konce akce to dáme! Všem přeji příjemné odpoledne a ať nám kornouty padají!!! Paa Zdena ;););)

2. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké odpoledne
    mě na dortu zbývá zapálit poslední svíčku, ale to se k ní musím dostat přes několik pusinkových úkolů, no a i při snaze víc vyrobit pusinek, jak čtyři pusinky denně nevyrobím. Chybí cizrna, sáčků mám dost. Na Baha už jsem uklidila 4 stáje, nandala pidipole- nic naplat. :(

Momentálně bojuji s oblíbenou republikovou virozou. Rozhoduji se o atibiotikách - totál. endoprotézy kyčlí, stenoza aorty.Ale jsem na subfebrilce, Erdomet na kašel v sobě, obklopena tekutinami, tak počkám, jak se to vyvine dál. Vnuk leží také, Praha se začíná rozjíždět, ono tohle počasí po tom i volá.:cry:

3. lacrima

lacrima Ikona fóra

Berounsko [​IMG] + 8°C , ale tuším nějakou zradu, protože mě bolí to, co nosím na krku a děda je nějaký ...

[​IMG] jako by mu uletěly [​IMG]

Král zvířat lev pořádá oslavu narozenin.
    Zavolá si tygra a nařídí mu, aby si vzal na starost pití. Nařídí mu, aby obstaral koňak, pivo, víno i nealko.
    Náhle se rozhrne křoví, vykoukne z něj žába a zahuláká: "Jéé, to budéé chlastačka a vožráávačka!"
    Lev ji ignoruje, zavolá si jaguára a tomu nařídí, aby obstaral lahůdky. Vyjmenuje co všechno má koupit, když v tom opět z rákosí vykoukne žába a začne ječet: "Jéé, to budéé žráádlo, to budéé baštáá!"
    Lev si ji znechuceně prohlédne, zavolá si geparda a nařídí mu:
    "A ty budeš hlídat, aby se na oslavu nedostalo žádný protivný zelený zvíře s velkou hubou!"
    Žába opět vykoukne a radostně zařve: "Jéé, to bude krokodýl nas.... naštvanej"

Chuck Norris má narozeniny ten den, co je máš ty. Nevěříš?
    Chuck Norris má narozeniny každý den.

Manželka: „Tři týdny jsem ti opakovala, že mi k narozeninám nemusíš nic kupovat. A stejně jsi na ně zapomněl.”

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Krásný den :) ... věci, jako je vysvědčení dnes už neprožívám., ale přeji moc naší "omladině" na farmičce :D .. to snad zvládnete xD ... se teším, na svoje "vnoučata" ... si asi ještě počkám :p. A určitě jim každou známku zdůvodním .. do plusu xD .. prosím, buďte na vaše ratolesti hodní :p ... taky bojují ;)

5. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

6. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Tak vám všem přeji hezké odpoledne.
    Zubaře jsem přežila. Huráááá xDxDxD Ještě mě to čeká jednou. Doufám.
    Na dortu mě chybí poslední svíčka. Tak nějak nikam nespěchám. Nejsou sáčky:p
    U nás jde všechno snad do normálu. Pejsek se uzdravuje/doufám/
    po radách lišáčka a Evičky se zdá spokojený. Už pokukuje po vodítku, čeká nás procházka.
    Blahopřeji všem, kdo někam postoupili. Pěkný večer.:)

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zdravím a přeji krásné pozdně pozdní odpoledne.

Den blázinec ...sklidit, fofr pryč, přijedu, sklidit, lítačka.
    Když je dnes ten velký den , nosí se vysvědčení, tak
    mám napilno. Já už to vidím s akcí černě....jsem pořád
    někde v luftu a zemědělské práce stojí.

:p
    Děkuji za dárky, přátelé.
    :inlove::inlove:

Jo a jděte se podívat do deníčků, Richard (Bagíra77),
    božský stvořitel našich podpisů založil deníček.

:inlove::inlove::inlove:
    :inlove::inlove:
    :inlove:

Milena1952 ... zdravím a přeji šťourozubo klid a nebebí...
    Jsem ráda, že je pejskovi lépe , ale na kontrolní náběry jeďte
    co nejdříve. Pa....

P.S. .... a vysvědčení u nás balada, já ty děti miluji.
    Asi je to tím, že na ně netlačíme ...žádné tytyty a bububu .
    Bereme to tak, že je jedno, jaké známky mají , prostě na to
    házíme bobíčka. A tím, že netlačíme na pilu , se děti snaží.
    Dnes u nás samá vyznamenání. Ale jen jediný Kája má samé
    jednušky.
    xDxD

Naposledy upraveno: 28/1/16
  8. Viky007

Viky007 Baron fóra

• Nepiš dva příspěvky za sebou. Pokud chceš něco dopsat, použij tlačítko upravit. sopti
    No jó, vysvědčení, vnuk v posteli, pro vízo šel táta, ale snacha říkala, že co dostali výpis tak by měly být,, samé", druhá třída, snad mu to vydrží. Naposledy byla krásná úvaha: babičko, až budu velký, budu doktorem a já Tě vyléčím - jenže to mu byly 4 roky.;)

[​IMG] Omlouvám se za opakovaný vstup, já se snažím naučit vkládat obrázky, otevře jej někdo?

Naposledy upraveno moderátorem: 28/1/16
  9. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásný večer zavisláčci,tak po tom mém dnešním perném dni jsem teprvá na farmičce.
    Opět jsem ,,ugrilovala,,jedno líné kuře,a čekám na dalšího vykuka.
    Akcičku mám hotovou,né celou ,nemám husy a těch 5 banánů nijak neoželím,něco mám a co nám
    oznámili,že se žádná paráda asi s tím korálovým ostrůvkem konat nebude,tak se nikam nehrnu.
    Budu si šlechtit do úkolů a jen tak pro zábavu,šlechtěnců není nikdy dost.

Přeji všem rozsvícené svíce,nezapomínejte sfoukávat !!!!:)

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Viky007 ...nejde otevřít....ale ty na to přijdeš.

https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/vše-o-obrázcích-a-screenech.7687/

https://board-cs.farmerama.com/index.php?threads/psaní-formátování-textu-příspěvku.8046/#post-135775

Tam někde pomoc bude, hledala jsem , nic víc jsem nenašla.
    Já už jedu automaticky , nejsem ten talent na přesné vysvětlování
    postupu, raději vše ukáži, ale tady není jak. To takový Radek , ten
    je na vysvětlování postupu ten nejlepší !!!!

Naposledy upraveno: 28/1/16
  11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) hezký večer ... dorazila jsem teprve před chvílí ... tak musím dočíst, co tu přibylo ... farma maká, poslední pusinky budou ráno na poslední dekorku ... šlechtění zatím nic moc, prostě jako vždycky

12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Viki007,

vložila jsi tento odkaz
    Kód:
    [IMG]http://IMG 0741[/IMG]  
    Funkce pro vložení obrázku,je správná, ale špatně je odkaz. Nelze použít jméno obrázku v tomto případě IMG 0741, ale například adresu obrázku z adresního řádku prohlížeče a nebo odkaz uvedený u obrázku v podobě např.
    Kód:
    http://www.pictu.cz/image.php?di=9XT6

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobrý večer z ... někde od Baťových dřeváků :)

Melu poslední čtyři pusinky na stonek, zbytek smolím, když to do konce akce na těch pár políčkách, která jsem ochotná obětovat :p doroste a dopadají zdobítka, bude dort celý a já budu mít dvojité dekorace. Když nebudou, na hlavu se určitě nepostavím, s tím jsem měla problémy i zamlada, v současnosti to nebudu riskovat
    xD Musím doplnit co jsem pozbyla, protože Karneval se blíží a jak je tady u RT dobrým zvykem, několik akcí po sobě žádá stejné produkty, zvěř, plodiny i plody. Takže začnu naplno a pozvolna budu přidávat, protože RT to žádá a já potřebuji :p

Ještě že je zítra pátek a o víkendu nikam nemusím. Pracovně, tedy. Budu, doufám, přilepená u monitoru a mezi sledováním týdenní dávky seriálů budu pěstovat, chovat a čekat na dozrávání čehokoliv na stromech xD

Dobrou noc, ať se akci daří dokončovat všem, co dokončit chtějí a měli problémy s netem, osobní, zdravotní, pracovní a tak.

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký večer všem.
    A zase teplota na 0°C....brrr, byla jsem vedle u mladých a
    než jsem přeběhla těch pár metrů, jsem zmrzlá jako cosi
    u cesty. Zbytek odpoledne proběhl senzačně, jen Kajda byl
    nejdříve smutný, že si vysvědčení nepřevzal, ale , že jsem mu
    ho přivezla. Ve škole jsem se ale domluvila, že až přijde po
    nemoci, paní učitelka ho před celou třídou pochválí za krásné
    známky....a bude spokojenost.

;)
    Akce....já doháním ten obrovský skluz , jen ještě nahamonit
    sáčky a budu "šikovná holka". Jenže...jenže zítra jsem zase
    dopoledne pryč, jedeme na kontrolu na ORL. Ale , počítala
    jsem a dokončím zítra i tak. Poslední dobou buď nejde net nebo
    jsem stále někde mimo a nestíhám. Jak to krucipísek dělají jiní
    důchodci? A to se říká, že s důchodem se dostaví lenora a klid.

xDxD

Tak se zatím mějte. Jdu na kávu a nějaký mlsek.

15. Y_n_O

Kdybys zůstala ve městě, šel by ti net... ale zase bys neměla, co máš teď... Vyber si xD

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zlatíčko ....mám vybráno - raději občas bez netu (však já si provozovatele podám...hihi),
    než smrdět ve smradu velkoměsta.
    xDxDxD

Spíš než ten net mě ale zajímá, jak to dělají jiné důchodkyně,
    že si mohou odpočívat ....potřebovala bych návod.
    xDxDxD

17. Y_n_O

Tohle budu řešit až za pár let, zatím taktak stíhám mezi prací, brigádničením a internetem ;)
    Doma si zvykli, že buď tam nejsem, nebo nejsem přítomna, i když tam jsem, protože jsem na síti
    :)
    Pak si nechám ráda poradit, protože ty už to vyzjistíš... a od ostatních taky. :inlove:

18. lacrima

lacrima Ikona fóra

Psst , slyšíte to také ? To je ticho. Všichni spí.
    Zkoukla jsem "růžovku" , televizi vypla a v tichu si rozjímám .
    Dort už budu mít nazdobený celý , jen ještě vyrobit pár pusinek . Chybí mi cukrárenské pytlíky.
    BB jsem už také "zapíchla " , došlo krmivo , ale jedna Karate panda je doma , takže spokojenost,
    i když to bylo bez přeskoků. Byla v plánu už při minulém BB.
    Půjde holka předvést své bojové umění do družstva, kdo ví, co by ve stodole prováděla.

Pan František bude slavit 80. narozeniny a ptá se, co k nim dostane.
    Žena mu sdělí, že má pro něj dobrou a špatnou zprávu...
    „Ta dobrá je, že jsem ti objednala dvě striptérky. A ta špatná, že obě budou v tvém věku!”

Důchodce láká důchodkyni: „Pojďte ke mně, ukáži vám svou sbírku zahraničních léků!”
    Děda Vávrů narazí ve městě na dědu Lojzků, co si právě se zájmem prohlíží výlohu pohřební služby,
    kde jsou vyvěšeny pohřební listiny všech lidí, kteří za poslední týden ve městě zemřeli.
    „Co tam hledáš?”
    „Ale, jen tak koukám. Jestli tam náhodou nenajdu svoje jméno.”

19. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Krásny,ako inak, neskorý večer.Všetky sviečky svietia - ak som ich práve nesfúkla. Akcička pekne pokračuje, už len pár pusiniek - ale viac- menej len pre tú dupľu v dekorkách.
    Synátor kúpil neveste čakateľke zásnubný prsteň. A-ci pána udrel sa po vrecku... Každý rok čo sú spolu za 50,5 €, čiže spolu 550€ - ďakujem ti ho tam pekne. Ale je krásny - biele zlato a brilianty - drobučké, ale krásne (nie zirkóny), tak už len kľaknúť pred ňou na kolienko...
    lacrima - už včera som sa chcela spýtať - no zabudla som- tá animácia otváracej sviečky- to je ozajstné a dá sa to niekde kúpiť,alebo je to len animácia? Ináč na dnešnými tvojimi vtípkami som sa zase raz pobavila.
    pajaable -Evi, ani sa nečudujem tvojmu výberu. Aj my, keď sme v lete (apríl- koniec októbra) na chalupe,síce sa durdím na internet,ale aj tak by som nemenila.
    No a samozrejme všetkým babičkám aj mamičkám gratulujem k vysvedčeniam. Aké známky doniesli vaše vnúčence či deťúrence - je to istým spôsobom aj známkovanie vaše. (to sa mi hovorí keď to moje škvŕňa má len 2,5 rokaxDxDxD)

20. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

[​IMG] [​IMG]

Máme tady ty naše tři vnoučata, kluci přinesli vysvědčení, museli se pochlubit a vnučka byla celá nadšená, protože byla u zápisu do školy a měla velikou radost, že ji vzali. Jsem zvědavá, jk jí to dlouho vydrží. Tak jsme to všecno oslavili a všichni už spí. Jen já tady sedím u počítače, protože si neumím představit, že bych u závisláků něco propásla. Přeju vám krásnou dobrou noc.
    Jo a místo lyží si děti přivezli plavky, jak se na správné zimní prázdniny sluší.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.