ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -.Barbara.59-

-.Barbara.59- Rádoby autor

Tož všem děkuji za info o sirupu. Jsou to ošklivci, protože jsem s nadšením urybičkovala recept na čokolívanec a...nic. No ale alespoň vím, kde je zakopaný pejsek.

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

pajaable: Až mi slzičky vhrkly do očí s těma ohlodanejma knížkama. Když jsem měla psa Průšu, kterého sám veterinář označil za zvláštní způsob psa, ožral mi takhle asi padesát hřbetů, neb moje knižní zásoba je veliká. Prý mu chutnal klíh. Zesnul mladičký, bylo mu čtrnáct. Dodneška přesně poznám, které knihy jsem měla ve spodní řadě.

3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) vážení a milí závisláčci, gratulace všem, co někam někde postoupili a dobrou noc všem ... pro dnešek mám rybaření dost (stonek už maká, ten druhý mám už z minula, tak ještě posbírat něco z různého, případně dekorky navíc) ... odebéřu se tedy spokojeně do svého pelíšku, zachumlám se pořádně do peřin, neb venku je již -14 a vypadá to, že ještě trochu přituhne

a na závěr dnešního dne jedno hezké čínské přísloví:
    Existují základní tvary krásy: žena, kůň a loď.

4. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný večer do Závisákova. No mám konečne pokoj a kľud na písanie. Tesne poobede mi moja milá nevestička oznámila, že nás okolo
    17 hod. príde navštíviť aj s mojím drobcom, ktorý tiež prekonal angínu (minulý týždeň). No samozrejme, čo by O-ma neurobila pre svojho vnúčika? Vymyslela som, že musí mať ryžový nákyp. No a ak sa varí poctivo, je s tým poriadna robota a hlavne kopa špinavého riadu. Na riad mám našťastie umývačku - manžela, ale okolo hrncov sa musím točiť sama. No zvládla som presne načas. Keď prišli bol taký - akurát. Chvíľu sme sa pozabávali a potom sa Maroško napapal. Bol ako syslík, až sa mu robili hrče za ušami, tak mu chutilo. Samozrejme aj neveste Ľubke. Neskôr prišiel syn a ten nákyp dorazil. Uchránila som len jeden kúsok pre seba. (drahý sa stihol napapať pred návštevou).
    Malý sa vyhral a povyvádzal a potom zahlásil, že by si dal aj nejakú polievočku. Našťastie som mala vývar od obeda s pečeňovými haluštičkami. Zdusil toho za tanier. No jasné - veď nevesta vravela,že doma toho pre angínu minulý týždeň veľa nezjedol. Tak mám radosť, že sa rozjedol práve u nás (dúfam, že mu z toho nebude ťažko).
    Keď odišli - samozrejme - upratať. Potom oriadiť farmu, prečítať príspevka - a je noc.
    pajaable - veľká gratulácia k postupu. Si šikovná a v poslednom čase máš aj dobrého pomocníka (alebo až dvoch:) ). Dúfam, že Kajdo sa z toho rýchle dostane a bude zase všetko OK.:inlove:

lacrima - prepáč, že som tvoj postup na Baha včera prehliadla. preto blahoželám dnes - však nikdy nie je neskoro.:inlove:

mamča50 - gratulka aj tebe - do stovky to máš za pár.
    :inlove:

Medvánek - zľakla som sa, že dnes - ovplyvnená rybolovom, do tých krásnych tvarov zahrnieš aj nejakú rybu. Ale chvála Bohu- nie:cry:xD

5. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] [​IMG]
    KOnec, šmitec, hotovo...nechávám Brumlíka i rybičky odpočinout
    a jdu do hajan. Kajda změřený , klesáme pod 38°C , což je dobré znamení. Pár dní budeme
    bojovat , ale bacily vyženeme.
    Venku - 14 °C , brrr.

LubicaKrakova ...děkuji !

evik1016 ....tyhle zdravotní problémy bývají u Kájíka dost často , už víme,
    jak na ně, ale tentokrát přibylo ouško...ale zvládneme to, Kajulka je šikovníček.

Plave si mořem velrybí samec vedle své velrybí družky a mrmlá:
    "Celý svět se snaží zachránit náš druh, vědci zasedají, ekologové se
    bouří, Greenpeace se z toho může zbláznit, ale TEBE HOLT BOLÍ HLAVA...!!!"

7. lacrima

lacrima Ikona fóra

Potkali se dva rybáři a jeden říká druhému:
    „Jednou jsem chytil kapra a rozhodl jsem se, že ho naučím žít na suchu. Nejdřív jsem ho vyndal z vany na půl hodiny, potom na hodinu atd. No a šestý den, kapr umí žít na suchu.“
    „A mohl bys mi toho slavného kapra ukázat?“ ptá se druhý rybář.
    „Bohužel ne, před nedávnem mi spadl do sudu a utopil se.“

Maminka s Pepíčkem jsou na procházce v lese. Pepíček zahlédne chlapa v pláštěnce, který klečí a něco pořád vytahuje ze země.
    „Co je to za člověka?“ ptá se Pepíček maminky.
    „To je rybář,“ poučuje ho máma „chytá žížaly.“
    „Žížaly?“ diví se Pepíček. „Já myslel, že když je rybář, má chytat ryby…“

Rybář sedí u vody a dívá se na své pruty. Přichází známý, taky rybář a ptá se:
    „Je tady dobrá voda?“
    „Znamenitá. Rybám se z ní vůbec nechce ven.“

Ještě stromečky sklidím
    a už do pelíšku také mířím.

V kině nic nedávají, rybaření už mám dost,
    oči se zavírají , tak přeji všem

8. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Krkonoše hlásí -9° a poletuje sníh,= zataženo, mlhavo.
    Všem, kdo postoupil do vyššího levelu moc gratuluji.
    Ostatním přeji ať se jim při akci daří. U mě to nejdřív vypadalo na propadák, ale po prvním lovení jsem docela spokojená, snad to nezakřiknu.
    Přeji pěkný den, my frčíme do Jilemnice, snad tam nezmrzneme:).

9. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) dobré ránko všem ... strakonicko hlásí -13, vyjasňuje se, vítr nefouká ...

farma zkontrolovaná, ranní káva dopitá, pracovní povinnosti volají ... ať se vám všem daří a až mi to vyjde, tak zase nakouknu, zatím pa

10. babioli

babioli Stará škola

Krásné dobré ráno a hezký den plný pohody, klidu a hraní vám všem přeji. Těm co postoupily blahopřeji a ostatním přeji ať se jim to brzy taky poštěstí a co nejlepší záseky při lovu mořských příšerek. Mějte se prima. Ola:)

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Moji milí, děkuji za gratulace, všem přeji krásný den, u nás dnes -11, občas padá sníh. Za chvíli půjdeme na kávičku a ostatní procedury budou po obědě a pak vyrazíme na procházku do města.Evičko, gratulace k postupu, jak ty to šikulko, děláš, že tak rychle se nám vzdaluješ! Ten Tvůj lišáček na Tebe velmi dobře působí! Jaruško, gratulka k baha postupu, Mně chybí 200 tis. do 293. Tak to snad dneska zmáknu! Zlatíčka, všem vám přeji krásný a pohodový den! Pa Zdena;););)

12. burds

burds Titán fóra

Pajaable a mamča 50 gratuluji k postupu.Jste úžasné že jste tak dalekoNaše Anička stůně dostala prvně v životě antibiotika a tak jsme z toho pochopitelně dost špatní.V květnu jí budou 4 roky a pořád mi připadá taková malá beruška.Už aby jí bylo líp.

13. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak já se jdu ztrapnit se svými -3°C ve Štěrboholech. To i v té Stromovce, u které bydlím, když nejsem v exilu, je - 10. Jinak se klepu jak drahej pes, protože máma jde zítra na operaci, neb jí našli takovou akutní ošklivárnu. Exil se prodlužuje, psi řvou, fenka začíná hárat, venku bruslařskej stadion a doma kočka, o kterou pečují kočkomilovné pečovatelky, ale původně to měl být jen týden. Já nána jsem se zeptala PSOZ, jestli ji mohu vzít do baráku ke dvěma čoklům, protože vím, že kočky se nerady stěhují - a oni zareagovali jako norská sociálka, že mi ji teda odedberou, prý mají zájemce o mourinku a momentálně žádná na skladě. S chutí bych si dala panáka náladováka, ale venku kluzko, do Alberta daleko a k dispozici jen sedmička šampaňského. Tak nic.:cry:
    P.S.: Koukám, že se ten havrqan k mému přísěvku docela hodí....

15. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Pajaable + mamča 50 : Velká gratulka k postupu;)Jinak Frýdecko Místecko hlásí -3 st. C.:pAkce po ranní sklizni hotová a farma přechází do běžného režimu ;)

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji hezký den .

burds .... maličké Aničce přeji brzké uzdravení .

mamča50 ..... jsi také šikulka !

hubabuba1968 ...děkuji !

-pechfógl- ....vydrž děvče , bude zase lépe !

17. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

Milí zmrznutí závisláci v Čechách. V Bratislave 0 (nemyslím tým práve seba v tomto momente), a začína z neba padať nejaký nesmelučký poprašok. Uvidíme, čo to bude a či toto nie je len vzorka pre nás južanov, aby sme nezabudli ako taký sniežik vyzerá.
    V rybárení žiadna sláva zatiaľ, som tak na kratšej polovici cesty ku komplet stonke, ale ešte sa niečo dá docieliť, dúfam.
    Ja dosť málo blahoželám, tak vyslovujem paušálne gratulácie (ako všemocné odpustky) dopredu i dozadu, hlavne, že sa darí.

Momentálne už 2. deň je mojou hlavnou náplňou podľa pokynov ošetrujúceho lekára prihlásiť sa u doktorky na dispenzarizáciu. Keďže mám karanténu, pokúšam sa o to telefónom. Pani doktorka má nete vyvesené, kedy príjma telefonické objednávky, je to 4 dni v týždni vždy po 15 minút o 9.15, 10.15 a 11.15. Zdalo sa mi po prečítaní, že aké úžasne ústretové, ale chyba lávky.
    Včera som sa po 9.15 hneď nádejala, že aká brnkačka, telefón zvonil, vyzváňal a oznámil mi, dementnej, aby som zavolala neskôr. Tak ja ešte raz zvoním a ajhľa, obsadené, celých vyhradených 15 minút. Po 10.15 mi to pre istotu v priamom prenose zložili, po 11.15 som sa nedobila už nedobila, stále obsadené. Nevadí. Dnes ráno s novým elánom, povzbudená vitamínmi a teplým čajom som stisla zelený telefónik na onom čísle a volám. Scenár zjavne rovnaký ako včera. Potom už obsadené. No a tak to šlo i v ďalšie dva termíny. Začínam uvažovať, či si skôr nevybavím audienciu u pápeža ako tento nešťastný termín. A môj hnev na lekárov, bohužiaľ, len narastá. Nech tam na tú webovku rovno napíšu, že objednávky vybavuje lampáreň.
    Pekný zvyšok dňa a príjemné rybárenie

18. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Milé rybářky, očekával bych, že se to tu v souvislosti s rybolovem bude hemžit samými kvalitními recepty
    na přípravu pochoutek z ryb a ejhle, vy tu bojujete se samými trampotami a lapáliemi. Tak hodně sil a trpělivosti,
    ať nad nimi brzy zvítězíte a všechno ať je zas jak má být.
    :inlove:

Naposledy upraveno: 20/1/16
  19. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Mamča50- velká gratulka k postupu:D.Druhý rybářský stonek doplněn,první už pracuje od první akce,teď postupně vyzobat odměny a čekat co to bude za stromy a stáje.Přeju pevnou ruku a Petrův zdar.

20. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.