ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné odpoledne z Jáchymova přeji všem milým závisláčkám a závislákům. Pokoj máme pěkný ,sněhu je zde hodně, ráno -15. Ještě mne čeká poslední ..dnes procedura a to je perličková koupel se světýlkama a hudbou. Potom si dojdeme na kávičku a budeme relaxovat. Jenom ten internet je pomalý, vůbec nemohu otevřít rybaření, načte se mi to do 98% a pak počítač zamrzne a musím znova se přihlásit. Také otevření tohoto vlákna nebylo jednoduché, ale po několikáté se zadařilo!!! Moc na vás myslím a vzpomínám a držím palečky, ať se rybolov daří! Přeji krásné odpoledne a příjemný večer!!! Pa pa Zdena ;););)

2. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Poslední kozoroží západ slunce...

3. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Zdenička - pekne si tam relaxuj, oddychuj a lieč si to, čo máš pokazené. Vôbec sa nestresuj s rybárčením. Budeme radi, keď budeš podávať "hlásenia" o tvojom pobyte a úspechoch.
    Príjemný pobyt.

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] Krásný večer rybáři a rybářky a rybářčata !

Tak jsem od včerejška ošetřující babička , co se nesmí nikam hnout a musí držet nemocného Kajdu za
    ruku i když spinká. Dostal včera horečku , noc byla katastrofa, zábal za zábalem a ráno se fičelo do nemocnice.
    Kdyby to byla jen angína, ale přidalo se k tomu ouško a muselo se píchat.
    Už je to o fousek lepší, ale znám už to, krize, kdy se horečky vrátí zase nastane. Je to tak pokaždé, maličký na
    angíny trpí. A pokaždé chce být nemocný a vyležet se u mě . Tak se věnuji jen jemu , když musím něco dělat,
    věnuje se mu děda lišáček anebo se sejdou sourozenci a snaží se prcka obveselit.
    Počítám již ze zkušenosti, že zítra bude mnohem lépe, antibiotika již vykonají své poslání.
    Bylinky u Kajdy nepřichází v úvahu , vždy vše vyzvrací , prostě je nesnáší.
    Takže nepřítomnost mám omluvenou .... pokud ne, řeknu doma, aby mi napsali omluvenku .

:p

Akce - teprve to rozjedu, to budete čubrnět ....něco málo namleto , trefy většinou na Marlína...
    no, někteří rybáři s liščím oáskem jsou zruční....
    :p

mamča50 ....doufám, že máš přijetí, ubytování a veškeré tyto vstupní procedůry za sebou a čeká tě jen

prima láznění.

Pokud jste někdo postoupil, gratuluji !!!!

A já jóóó !!!

Počasí...mrzne, v noci bylo - 13°C , teď opět přituhuje a čeká nás mrazivá noc...
    zatím na teploměru - 10°C.

6. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

pajaable- Evičko veliká gratulace k postupu. A držte se. Držím palce.

7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) pajaable - gratulace k postupu, tam se budu hrabat ještě řadu měsíců xD, ale od té doby, co jsem se přiřadila k závisláčkům, jde to mnohem rychleji xD

u nás je už -12 a teplota stále padá, asi budu muset někde najít nějakou čepici na ráno xD, budu strašit děti na ulici, já a čepice, to je neslučitelné xDxDxD

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Malý spinká , tak jsem pročetla nepročtené a helemese ...

[​IMG] ......... [​IMG]
    Lacrima .... gratuluji k postupu na Baha.

9. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

10. Madvo

Madvo Mistr fóra

pajaable-Evi, moc gratuluji - 102 to je krásné, pro mě v nedohlednu. Držím Vám palečky, ať jste brzy v pořádku.

mamča - Zdeni užívej naplno, asi si taky nechám napsat lázně. Já Teplice nad Bečvou.
    Teď čtu zprávu o postupu - velká gratulace

Naposledy upraveno: 19/1/16
  11. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

• Nevhodná velikost písma. sopti
    Velká gratulka Pajaable k postupu.:D:D:D Všem přeju ať jde dobře rybaření.

*upravena velikost písma*

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Probudivšího se prcka jsem nakrmila antibiotiky , sirupem , převlékla ho do suchého
    a ani nemusela uspávat, znaven usnul sám. Teplota nám klesla na 38, 6 a to už je úspěch.
    V noci budu stejně pravidelně měřit. V dnešní době alespoň nemocného člověk na měření
    nemusí budit , výhoda pokroku ...

Dokud spinká, mohu si pořádně projet farmu , projet také forum.
    A teď se jdu podívat na "mededa" rybáře. Šťastný lov !

lacrima ...děkuji !
    A toaletní papír ? Než náš hafan vyrostl a jako štěňátko měl nárok využívat
    třeba i moji postýlku, toaletní papír, kuchyňské utěrky nebo ubrousky , jo, to
    byla lahůdka. A nejlepší bylo, vytahovat mi ze spodních regálů v knihovně moje
    oblíbené čtení. Pak to byly šuplíky od psacího stolu , okousané packy od křesel,
    ohryzaná dvířka od kuchyňské linky a také okousané rohy u polštářků ....pantofle
    zůstaly náhodou nedotčené. No, přežilo se to štěněcí a telecí a ze zničených věcí
    jako upomínka na dobu psí a hrací, zůstaly v knihovně jen ohryzané knížky.

13. lacrima

lacrima Ikona fóra

pajaable - Evi, gratuluji k postupu [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Tak dnes toho mají oba dva kluci akorát tak dost a dědula také .
    Všichni tady chrápou, div se stěny netřepou .
    Nejprve jsme byli u zvířecího lékaře na revakcinaci a pak nakoupit v DM . Jak jinak, než hlavně, do těch
    psích tlamiček a také "WC roličky" , které nějak moc rychle vždy zmizí.

Je fakt, že když to místo "odpočinku" zasednu já , tak mě oba kluci kontrolují a papír mi kradou .:p
    Oba dva ukradený papír rozcupují a kupodivu ten velký ho dokonce s ohromnou chutí požírá .
    Nevím, co na tom má ... já jsem to ještě nezkoušela .
    xD
    Hold , nejsem modelka , aby jsem jedla proti hladu papírové kapesníčky a také nemusím mít všechno, že?

Rybář říká vedle stojícímu chlápkovi: „Už mě tady tři hodiny pozorujete, jak chytám. Proč to nezkusíte sám?“
    „Víte, já bych na to neměl tu trpělivost!“

„Proč jdeš na lov v rybářském obleku?“
    „To kvůli zajícům – neutečou, budou si myslet, že jdu na ryby!“

Rybář se v hospodě chvástá: „Včera jsem chytil štiku – úplně jako moje ruka!“
    Kolega: „Kecáš, tak chlupaté štiky neexistují!“

Uznávaný básník dostal žádost od začínajícího básníka. Mladík mu poslal k posouzení své verše
    a přitom se ho současně zeptal, zda je pravda, že konzumace rybího masa posiluje činnost mozku.
    Bude-li to pravda, žádal , aby mu poradil v jakém množství je tento přírodní stimulátor nejúčinnější.
    Po přečtení veršů, napsal básník mladíkovi odpověď: „Myslím si, že Vám by měli stačit dvě velryby denně.“

14. -.Barbara.59-

-.Barbara.59- Rádoby autor

Přátelé, koupila jsem recept na čokoládové lívance a v ingrediencích to chce čokoládový sirup. Nevíte, kde ho mám sehnat?

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

-.Barbara.59-
    Pokud máš marmeládníka jako řemeslo, vyrobíš ho už v 1. stupni...pokud ne, koupíš ho na trhu , popřípadě ti ho může hodný soused občas poslat jako dárek.
    Ale na trhu cena celkem ujde...
    Zítra pošlu, dnes už nemohu.

Casey má naprostou pravdu s receptem. ;)

16. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

-.Barbara.59-: Recept na sirup momentálně nezískáš.... dal se získat v Maďarské akci. Takže jedině kupovat hotový na trhu adělat z něj lívance.

17. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

-.Barbara.59- pokud nemáš recept, nezbývá, než kupovat sirup na trhu - recept je bohužel nedostupný. Byl jako odměna v nějaké dávné akci a to jsme ještě nehrály...:(

18. lacrima

lacrima Ikona fóra

Chtěla jsem jít rybařit , ale koukám, koukám a něco vidím ...

mamča 50 - sousedko milá , koukám, vidím , že jsi postoupila

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Milena1952: hehm.... toto jsem poslala svému současnému nelegitimnímu a do budoucna papírovému zeti 8) reakci budu vědět zítra, po mém příchodu domů jsem zjistila, že jsou v kině... plusové body tú mí, dcera do toho nebude kecat napřímo :p

Všichni a všechny, co něco řešíte, držte se. Člověk vydrží víc než uň, když je zdráv a v pohodě.
    ;)

Bobrou, jdu lovit ryby; měla jsem dojem, že těch 1250 mincí na oba stonky a dekorace nenasbírám, ale po dnešku mám víc než třetinu. Radost, radost xD Navíc času dost :)

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

lacrima ...děkuji ti za tak důležitou informaci.​

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.