ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lacrima

lacrima Ikona fóra

Uf, tak stonek je konečně doma .
    O půlnoci možná ještě z farmy pár vypadávátek vyždímu , ale dnes už se lovit nebude.

Děda vytáhl z vody tříkilovou štiku. Okamžitě se seběhli jeho přátelé a začali úlovek obdivovat.
    Stařík se pyšně nadmul a povídá: „Jo, hoši, a to už je druhá.“
    „Od rána?“ přátelé obdivně zahučí .

Šťastný rybář na to: „Ne, od třiačtyřicátého.“

Přijde rybář v květnu na soukromák a domlouvá se se správcem:
    Doufám, že to nebude přestupek, když tady v tuhle dobu vytáhnu sumce.
    „Nebojte, nebude,“ ujišťuje ho správce. „To by nebyl přestupek, to by byl zázrak!“

To takhle Víťa Kožený chytá na Bahamách ryby a tahá jednu za druhou...
    Když tu najednou vytáhne rybku zlatou. Hodí ji do kýble a tahá dál. V tom se kýble ozve:
    „No, Viktore, já jsem přece zlatá rybka, co takhle tři přání?“
    Viktor se na ni podívá, zamyslí se a odpoví: „No dobře, tak co chceš?“

2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG][​IMG]

Jde rybář na dírky. Vyseká díru do ledu, nahodí prut a sedne si. Po chvíli se mu ozve :„Tady nic nechytíš.“ Rybář jde o kus dál, vyseká díru do ledu a zase se mu ozve :„tady nic nechytíš.“ Pak se to opakuje ještě jednou a rybář vykřikne :„Kdo mi do toho furt kecá?“ A opatrně se mu ozve hlas :"To jsem já správce zimního stadionu.

3. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Hm, ono najlepšie na tejto akcii je to, ako sme sa tešili - nič netreba búrať. Ja osobne mám na farme z každého rožku trošku. Tak som myslela, že to asi obstojí. A teraz všade okolo čítam, ako sa všetko prestavuje. Táto akcia si vyžaduje architektov, statikov a hlavne stavbyvedúcich o stavebnom dozore ani nehovorím. Všetko treba prepočítať, premyslieť a ak to nevydá - búrať a stavať znovu. Mám pocit, že sa na to vykašlem a pôjdem v bežnom režime. Čo dám - dám. Čo nevydá - plakať nebudem ! :oops:;) (ale budem dobre naštvaná:cry::wuerg::oops: )

4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

LubicaKrakova já naštvání předešla - není nad prevenci xD. Otevřeně přiznávám, že než bych vyndavala chlívky, vyřešila jsem to jednoduše a koupila hotové návnady - řádek řádkuje, obchod s Různým totálně vykoupený a zbylo 110 mincí...takže uvidím, kolik napadá háčků a třpytek a podle toho asi ještě dokoupím peří a vyberu do rezervy nějakou dekorku.
    Bylo to drahé, ale pro mne lepší, než se otravovat s dobytkem :music:

5. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

čarodějka007 - ty sa máš, si pracovne činná MUDr. -a podľa všetkého výborná. Ja som len slovenská dôchodkyňa a k tomu fajčiaca.Musím rozmýšľať, ktorej neresti venujem euríčka. :oops:;):cry::music:xD

6. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) milí závisláčci, pomalu usínám ... tak honem všem popřeji dobrou noc a pádím do pelíšku ...

7. lacrima

lacrima Ikona fóra

Stejný "truhlík" jako ti moji ... ehm, ehm...nebo třeba já:p
    Vášnivý rybář tráví u vody každý víkend od časného rána až do noci a to za každého počasí.
    Jedno ráno odejde k vodě jako vždy, ale počasí je tak hrozné, že to brzo zabalí a jde domů.
    Je ještě brzo ráno, a tak se znovu svlékne a vleze si do postele k probouzející se ženě.
    „Miláčku, dnes tam je opravdu šeredné počasí.“
    „No vidíš, a ten můj blbec šel na ryby.“

Na lavičce u jezera sedí dvě starší dámy.
    „Už jste slyšela, že tu v sobotu mají rybáři závody?" ptá se jedna.
    „Ale to se jim bude s těmi pruty špatně utíkat, ne?"

Cítím se jako rybička ... hm, opravuji ... jako leklá ryba a tak mizím do pelíšku

8. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

lacrima - skoro som sa zadusila od smiechu. To vídeo je úžasné. Presne takto by reagovala naša Lilinka.
    Aj ja už končím. Idem do pelechu, ten môj už straší, že čo som tu tak dlho.
    Chýba mi pajaable - Evička!
    Tak všetkým prajem príjemnú, dobrú a úspešnú noc.

9. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Lubica - vyksšli se na cigára, investuj do budoucnosti, vždyť máš Maroška. Leda že bys mu chtěla odkázat prospěrující farmu.:p
    mamča - Když už jsi v tom Jáchymově, rezajedeš do Němec? To byla naše oblíbená zábava, když jsme jezdili padat (lyžovat) do Mariánské. NDR byla tehdy docela atraktivní, natož dnes sjednocené Německo....

11. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Dobré ráno přeji.
    Všem kdo postoupil = gratulace.
    Všem kdo akci ukončil a má hotovo = gratulace.
    A nám ostatním = tak ať to aspoň trochu padá a záseky se daří.
    Potvrdilo se, že zdání klame, domnívala jsem se, že to bude lepší než minule, ale chyba lávky. Snad to bude aspoň jako minule a ne horší (a to jsem si říkala, že čeho je moc toho je příliš). Naděje umírá poslední a třeba budeme na konci akce spokojení.
    Přeji krásný a úspěšný den.

12. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

ja mám s rybami (úlovkami) a psíkom iný zážitok.
    Mali sme vtedy pôvodne túlavého uličná zmes, ktorého sme raz nakŕmili a už ostal. A zároveň sme mali mačku. Priateľ bol neďaleko rybáriť a zastavil sa u nás s tým, že zvieratkám (vlastne len mačičke) ponúkol nejaké menšie exempláre, medzi ktorými bol menší ostriež. Mačka nejavila záujem, len sa s rybkami pohrala. Ale nenažraný tulák, keď videl takú žraso to nezvládol a chňapol, dostal sa mu do papule ostriež, prehltol ho bez poriadneho žuvania a bez predchádzajúceho očistenia od tých ostrých plutiev. Oči mu vybehli z jamôk a fakt sme videli, ako pichľavé sústo putuje do žalúdka. Samozrejme, že sa mu nič nestalo (bastard) a ani poučenie si nezobral, ostal pažravý skoro až do smrti.
    Krásne mrazivé ránko a vydarený deň nielen pri rybárení, ja som dnes pevne rozhodnutá aspoň sčasti plniť predsavzatia ;):p

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Hezké ráno, rybaření na "....... doplňte si!", tak trochu z jiného soudku. Mám, aspon' pro mě, novy recept na domácí chleba

Kilo hladké mouky, dvě piva, 5dkg kvasnic, 1dcl vody, 4 lžíce kmínu, 1/2 lžičky badyanu, 1/2 lžičky anýzu-obojí jsem nedala-
    Do vlažné vody dáme kvasnice,pocukrujeme a uděláme kvásek, do mísy dáme mouku, sůl,kmín asi 1a1/2 vlažného piva, kvásek a ostatní koření-můžeme přidat usmaženou cibulku nebo škvarky- umícháme,necháme vykynout, uděláme jeden nebo dva menší bochníky a pečeme podle trouby asi na 160 přibližně 1 hodinu. Potíráme zbylým pivem. Dobrou chut':p;)

14. Viky007

Viky007 Baron fóra

Dobré dopoledne,
    musím také pozdravit a popřát hezkou hru. Já jsem o půlden zpožděná, včera po návratu z chirurgie jsem prospala celé odpoledne i noc, dnes už se cítím trochu líp, tak to snad půjde. Ne, že bych včera hru neotevřela, zvědavost je hrozná, ale únava byla větší. Neštěstí mám s kovovými kotouči, ty skoro nepadaj, no snad celá hra dopadne dobře;)

15. flexka

flexka Hrabě fóra

Dasa1143 - nebylo to těsto řídké? Já mám recepty na půl kila mouky a okolo 0,3l vody, mléka, nebo podmáslí. Recept bych vyzkoušela, líbí se mi, ale dala bych to kynout do pekárny a tak by se špatně něco přidávalo, kdyby to bylo řídké.

Díky, to by odpovídalo, tak těch 0,6-0,7l zkusím dát, jako ty a zbytkem budu potírat. Místo badyánu a anýzu mám přímo chlebové koření, ve kterém oba jsou, ale stejně vždycky kmín dávám ještě extra navíc, i když tam taky je.

Naposledy upraveno: 19/1/16
  16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

ahoj taky mi to připadalo moc dala jsem tam 1celé a trošku, bylo to podle mě akorát ale recept jsem v neděli dostala tak, jak jsem napsala.:p;)

17. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

18. honzi

honzi Komisař fóra

aha no... já od září 2011

19. Viky007

Viky007 Baron fóra

Evik1016 - to je krásná fotka, ta se Ti povedla.
    Rybařím, rybařím, jde to, černý stonek doma a snad dneska i první dekorka v něm

20. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Pěkné odpoledne.
    Právě jsem četla na internetu pěkný vtip. Snad se mi ho podaří dobře napsat.

Obrázek, špatně zaparkovaného auta, přes dvě parkovací místa před OD.
    Jeden ze svědků dal za stěrač lístek se vzkazem a kondomem.
    Na lístku stálo.: "Díky, že parkujete jako idiot! Prosím nerozmnožujte se."
    xDxDxD

mamča50- držím palce, ať se ti tam moc líbí. ☺♥♥♥

Naposledy upraveno: 19/1/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.