ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěknou neděli všem :) .. [​IMG] páni - 8 - osm - to jsou stránky, které musím rychle přečíst xD ... to mám vážně co dělat :p.
    Dodatečně gratulka postupujícím ..
    skalárce, sousedce babioli a Madlo ;) , jsou zde nové krásné podpisky a co jsem se konečně dokopala udělat "zelíčko dle receptu "amalka" :p..Madvo - jsem taky k tomu dělala bramborové knedle ... vážně boží mňamka xD
    A chci taky poděkovat mamči za milé dárečky[​IMG] , protože jsem se dostala k akci až dneska, nabídky jsem už nedávala a přesto, to byla pro mě moc hezká akce :p a já mám teď více "starších dekorek" Zdeni díky a taky přeji pěkné "čvachtání" [​IMG] v bublinkách, si na nás v těch lázních vzpomeň :D

2. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné odpoledne.
    Gratulka postupujícím, mamča5O užij si v poklidu lázně, bude tam fajn.
    A jdu čajíčkovat, po těch ATB co jsem dostala, mě pěkně bolí žaludek :sleepy:

3. honzi

honzi Komisař fóra

Bohužel, jediná nabídka Katšanového farmáře u mě je za růžovou bobří pilu... :(

Jinak, zdravím vás všechny, u nás v Bolce je hotová sněhová kalamita - asi 1 cm sněhu xDxDxD

4. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak takhle se má odpočívat po vysilující práci na farměxD[​IMG]

5. janaj

janaj Velvyslanec fóra

6. honzi

honzi Komisař fóra

marketka47 to je krááásnááá čičanda!!!

Naposledy upraveno: 17/1/16
  7. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

marketka47 ta fešanda míca si to může dovolit, ale pode mnou by se určitě utrhl radiátor xDxD

8. Sifion

Sifion Rádoby autor

markétka47 - kočka je krásná a je pěkně utahaná z toho OD.

9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Zkusila jsem na ten radiátor naaranžovat Nikolase, no nevyšlo to. Sníh u nás stále není a to jsme dost vysoko ani mě to nemrzí,nemusím odhazovat. Chtěla jsem klukům udělat Amálkovy chlebánky ale nikdo nepřijel tak jsem udělala sobě BE BE řezy,Nikolas dostal trošku pudinku a dvě bebečka, zase se v tom jenom frfnil.

Všem gratuluji k postupu:p;)

10. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

marketka47: Ahoj tak už ji máš doma... přece si neodolala?...... se nedivím ,-) Naposledy si váhala někdy v listopadu.... pak klid (aspoň jsem nic nečetl) a najednou je na radiátoru ,-D Tak jak se zatím snesou s čivavkou..... kdo koho prohání? :-D

11. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

• Nepiš víc příspěvků za sebou.Pokud chceš něco dopsat použij tlačítko upravit. Děkuji sopti
    Bengálská číča,jak jsem už o ní psala:[​IMG]A prý nebude vstávat,když je ta zima:[​IMG] [​IMG]

Casey27 -Jo mám,neodolala jsem ale nevzala jsem kotě,ale už loňskou číču,co měli doma a oni si nechali tu letošní na chov.Přece už ta starší je vychovanější,ale je to mazel a čivavka ji ignoruje.
    Sopti,promiň a ještě jsem chtěla dodat. Jmenuje se Cora,ale říkám jí Cácorka a aby nezdrhla v létě ven,tak ji kluci udelali na terase velkou klec(potvora,zabrala půl terasy) a chodit tam bude oknem jak se dává síť to abych mohla větrat i dveřma,neb je to v podkroví

12. Madvo

Madvo Mistr fóra

Všem moc děkuji za gratulace. Hezký večer.

13. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Madvo taky gratulka, nějak dnes nelogicky skáču z příspěvku na příspěvěk a utíkají mi věci :D

14. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobrý večer :)
    Po týdnu jsem se ocitla na farmě a ono OaD, no tak to jsem prošvihla :D Děkuji všem co mi poslali dárečky z tipovačky dožínek nebo jen tak:), opravdu to teď časově nezvládám. Týden jsem si poležela s Pepčou v nemocnici, bohužel měl jeden ze svých záchvatů a tak jsme skončili na pozorování, a tak jsem využila čas výrobou pomůcek, hodila jsem novou poznávačku stop zvířátek na net a je o ní velký zájem, tak stříhám, laminuji, stříhám, lepím a kompletuji :D :D Pepík je už v pohodě a zítra razí do školy ;)
    Mějte se fajn a ještě jednou děkuji za dárky :)
    [​IMG] [​IMG]

-pechfógl- chtěla jsem jen shánět papouškové stromky, tak snad příště bude více času :) Stihla jsem jen obdarovat kuřátko moje aktivní co i za mé nepřítomnosti posílalo bedýnky náklonosti :)

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Aničko, OaD ještě chvíli trvá, nechceš něco, po čem tvé farmářské srdce touží?

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Madvo, gratulka k postupu, mne do 99 chybí 1,5 mega. Všem milým děkuji za dárečky, udělaly mi velkou radost a co se týče veverky, tak jsem měla na mysli tu za 1000 bodů u Renzy. Ale i tak děkuji za zaslané veverky, na ty já jsem zatížená. Bylo to naše tajné znamení s mým Jiříkem. Když volal , tak se mi na telefonu objevilo: veverka volá.... .Děkuji za přáníčko, abych si užila lázně, hlavně doufám, že mi to pomůže. Zítra ráno v 9,30 vyrážíme. Pokud bude net fungovat, určitě vás navštívím, protože by se mi po vás moc stýskalo!!! Přeji klidný a příjemný večer a ta kočička .... ta je nádherná , má krásnou kresbu, působí tak vznešeně! Pa pa Zdena ;););)

17. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Mamčo50, tak se tam měj krásně.....a užij si to. Na lázně už jen vzpomínám. Byla jsem ve Frantovkách a byly to úžasné 3 týdny relaxu.

Holky, já jsem se s tím OaD zapomněla pochlubit...dneska mi konečně padl u kedluben poslední bonus...no ano, láska s SH.
    Teď už se vypadávátek nebudu bát nic.

Dopeču manželovi povidlové buchty a jdu do hajan, práce ráno volá

18. minutka10

minutka10 Aktivní autor

chcem sa všetkým, čo sa mi snažili pomôcť získať gaštanového farmára veľmi krásne poďakovať
    snáď nabudúce sa mi to podarí
    prajem dobrú noc a pekné sny

19. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

madvo - gratulka k postupu
    Mamča50 - krásný odpočinek v lázních, ať se nám vrátíš znovuzrozená a plná síly do dalších let farmaření
    mituli - díky moc za ledňáčka. Díky Tobě a Janké86 už mám dva = hurááá, moc Vám děkuji, zlatíčka moje

Pěkný večer Vám všem.

20. bedlika

bedlika Perspektivní autor

Všem moc děkuji za dárečky za pomoc. A ta číča nema chybu.
    Krásný večer přeji.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.