ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

minutka10 , kaštanového farmáře shání mnoho lidí už dlouhou dobu a jejich nároky jsou stále vyšší! Všechny poptávky zde byly již napsané. Všem přeji dobrou chuť k nedělnímu obědu a svého JC už mám na divošce, kde na ni dohlíží. Pitombu jsem zasadila na baha a veverku zkusím příště! Pěkné nedělní odpoledne a všem milým dárcům moc děkuji za zaslané dárečky. Udělaly mi velkou radost!!!;););)

2. bedlika

bedlika Perspektivní autor

Nevím jak to děláte chci poslat jeste neco jedne osobe ale za každou výměnu to chce po mne floreny to opravdu máte balíček florenu? Mi to příjde pak jako děsný žrout.;):)xD

3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) pokud máš licence, tak to floreny nechce ...

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Děvčata, já vím, že jsem hrozná, ale napište mi , na které stránce je amálkovo zelí - já jsem si to sice napsala, ale ve víru událostí ztratila a teď bych prstíčkem hrabala. Jinak, kam čert nemůže, nastčí návštěvu. Ve chvíli, kdy já zchromla, psi tahají do baráku nežád a na schodech je deset cenťáků snehu, se ohlásily hned dvě. Asi taky nikam nemohou, tak přijdou potěšit chorou stařenku. No, buďto jim ten binec vadit bude, n ebo nebude. Já neuklízím, ne má to smysl.

5. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

bedlika když potřebuješ posílat dárky, tak se nedá nic dělat a je potřeba koupit balíček s licencemi....já už kupuju rovnou ty po 40 licencích :)

6. bedlika

bedlika Perspektivní autor

čarodejko dekuji za reakci, no ja jsem si řikala jestli se to nedá nejak jinak udělat tak proto dekuji a hezkou hru přeji

7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

pechfógl - myslíš tohle?

ZELÍ NA PIVĚ
    Potřebné přísady:

hlávku zelí, kousek vepřového, kousek klobásky, kousek uzeného, cibuli, pepř, sůl, sojovku, kečup, hořčici, pivo
    POSTUP PŘÍPRAVY
    Zelí nakrouháme na nudličky, dáme do pekáče, přidáme nakrájené maso, klobásu, uzené a cibuli. Opepříme, osolíme, zalijeme trochou sojovky, dáme 4 polévkové lžíce hořčice, půlku kečupu a zalijeme celým pivem. Dáme péct do trouby pod pokličkou na 200 st. na 1 hodinu. Poté odklopíme a dopečeme ještě tak půl hodinky a občas promícháme. Je to prostě báječná bašta, jako přílohu většinou chleba, ale je to moc dobré i s bramborovými knedlíky.

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji nádhernou a nyní i slunečnou neděli.
    Jsem teplomilec, ale zasněžené pláně zalité sluníčkem miluji, je to překrásný pohled.
    Sněžilo celou noc a jsme zasněžení ... pohledem z okna nevím kudy tudy ze samoty
    do města. Vše úhledně sněhem zarovnané, že se nabízí odpověď - cestu k civilizaci
    "hledej Šmudlo". Mimochodem tento výrok jedné fajn farmářky se u nás doma ujal.
    Skoro celé dopoledne nešel net a to jsem včera prosila všechny "farmářské svaté", aby
    mě dnes nechali řádit ve vzducholodi a posílat dárečky. Ale do večera času dost.

Poděkování všem VÁM drahým závislákům za dárky . Jste zlatíčka . Také děkuji za
    zprávičky na farmu, hřejí na duši. Děkuji.

Teď musím pracovat v kuchyni, nacpat bříška , pak zalezu k farmě a budu šmejdit a hledat
    pár dekorek pro pár skvělých lidiček .
    Pokud někdo něco sháníte, prosím, napište..... děkuji.

Babioli .... gratuluji !

9. babioli

babioli Stará škola

Ahoj jdu se pochlubit. Právě jsem si díky balónkům vystřílela květinářství. Mám opravdu super víkend. Tak vám všem přeji aby vám to taky tak hezky vyšlo. Mějte se co nejlépe.:)

10. Madvo

Madvo Mistr fóra

Hezké nedělní poledne Vám všem pajaable - velká gratulace k postupu, jde ti to úžasně. Ale dnes se raduji i já, protože jsem postoupila na 98 stupeň. Když jsem se podívala na ty miliony, co mě čekají, tak mám pocit, že je to na půl roku.
    mamča50 - přeji Ti krásný pobyt v lázních, hlavně načerpej hodně zdraví a síly.
    Dnes jsem při vaření zkoušela udělat Amálkovo pečené zelí s masem a fakt to nemá chybu. Zítra mě čeká kontrola u lékaře, doufám, že to bude v pořádku. Na tento týden mám tolik akcí a chci se účastnit. Krásnou neděli.pechfogl stránku nevím, ale tady je recept
    ZELÍ NA PIVĚPotřebné přísady:
    hlávku zelí, kousek vepřového, kousek klobásky, kousek uzeného, cibuli, pepř, sůl, sojovku, kečup, hořčici, pivoPOSTUP PŘÍPRAVY
    Zelí nakrouháme na nudličky, dáme do pekáče, přidáme nakrájené maso, klobásu, uzené a cibuli. Opepříme, osolíme, zalijeme trochou sojovky, dáme 4 polévkové lžíce hořčice, půlku kečupu a zalijeme celým pivem. Dáme péct do trouby pod pokličkou na 200 st. na 1 hodinu. Poté odklopíme a dopečeme ještě tak půl hodinky a občas promícháme. Je to prostě báječná bašta, jako přílohu většinou chleba, ale je to moc dobré i s bramborovými knedlíky

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Děkuji za gratulaci !

12. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

13. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Madvo- připojuji se ke gratulantům/ obrázky neumím/ tak aspoň:D:D:D

14. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

mamča50- krásné a pohodové láznění.Je tam krásně,bude se ti tam líbit.A nějak jsem nepochopila ten stesk po veverce.Myslíš chlév veverek? jestli ano tak mohu poslat,ozvi se ať tě mohu přijmout Lída

15. babioli

babioli Stará škola

Madvo velká gratulace k postupu a ať se daří i nadále Mamča50 hezký pobyt v lázních a nám ostatním prima odpoledne. Ola:)

16. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Tak zlatíčka, odjíždím k rodičům, budu večer. Očekávám holoubky s nějakým přáním, ať to OaD využijeme. Mám ještě na dvou zavřených farmách obyčejných chlívků a stromů dost. Pá

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) gratulace všem postoupivším

18. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Pěkné odpoledne.
    Madvo, gratulka k postupu.

Mám ještě licence. Pokud něco scháníte, pošlete holouba.

19. mituli

mituli Polobůh fóra

mamča50-pořádně si lázně užij a zase se vrat :inlove:

20. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.