ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Jdu také do postýlky, už sotva koukám.
    U nás celý večer sněží, snežit bude jistě i
    celou noc...zapadáme jako na dalekém severu.
    Ještě jednou děkuji za gratulky a dárky.
    Hezky se vyspěte do růžova a načerpejte síly.

DOBROU....

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, v noci nám připadal sníh, -2. Evičko, gratulace k postupu a děkuji za dáreček, také Radkovi velký dík, měla jsem radost! Velké poděkování také druhé Evičce za ledňáčka!!! Odpoledne se zastaví dcera, byli na horách , tak se těším, že je ještě uvidím, než zítra odfrčím. Pokud někdo ještě něco potřebujete, pošlete holoubka! Pěkný den a ať se daří!;););)

4. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Krásné ránko přátelé.....dokoupila jsem licence, tak jen do mě. Komu srdíčko po něčem touží?

čarodějko: tak jsem přemýšlela nad Tvým nadšeným kuřetem - měli by jste spolu udělat inventuru. Naházeli jsme mu tam změť dárků a co když na nějaký chlívek nebude mít krmení, jako že mu bude třeba chybět některý ze stromů? Ať je ještě čas to napravit.

Jinak já jsem oslovila 5 ze svých sousedů do levelu 50, s nabídkou zaslání co potřebují, a ozvala se mi jen jedna s jedním drobným přáním. Zbytek nereaguje, tak nevím, jsou to nové farmy, nebo dotačky zkušených farmářů? Neposílají ani denní dárky, jsou to prostě nekomunikativní kuřata. A to nejsem ani mentor. A jak si mě našli, už v levlu 3,5,17 apod. to netuším vůbec.

Udělala jsem si kávičku, zbaštila dva pudinkáče a už mám zase špatné svědomí, že se přecpávám. Asi půjdu s dcerou a se psy na procházku. Dneska vaří pantáta.

5. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Dobré ráno přeji.
    pajaable - gratulace k postupu a veliký dík za dárek
    čarodějka007 - překvapilo mně, že tak jednoduchý recept může být tak dobrý a tebou uvedené změny určitě vyzkouším. Díky.
    lumat85 - s podobnými sousedy mát stejné zkušenosti, někdy aspoň chvíli hrají a pak už jen umírají až zmizí v propadlišti. Už jsem si říkala, že nové sousedy brát ani nebudu, protože se kvůli tomu rozčilovat nemá cenu. A kuřátko aktivní mám pouze jedno, další dělají, že neexistuji, ale aspoň hrají. Jenom zamrzí, že nestojím ani za holuba, zda vše co jsem k nim přesunula, dorazilo.
    OaD - pár licencí ještě mám, tak se ozvěte pokud něco hledáte!!! když budu mít pošlu.
    Všem přeji pěknou neděli a už začínejte připravovat udice, háčky a návnady = akce se blíží, tak ať se nám daří.

6. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

lumat85 neboj, on si poradí, zatím je ve fázi mírného šoku ze všech dárků :), ale určitě bude mít téměř všechno. A když náhodou ne, zatím koupí krmení na trhu a příště to doladíme - nechám si ho jako souseda

Všichni, kteří jste mé kuřátko podarovali, jste skvělí a já vám moc děkuji - a i když jsem to dala do poděkování, tak pro jistotu i sem: uděluji vám [​IMG]

7. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

krásne slniečkové nedeľné ránko z Bratislavy, na oblohe ani mráčik a v duši rovnako xD
    zaslúžila sa o to nielen celkom normálne strávená noc, ale i prekvapenie v podobe nečakaného darčeku od pajaable. Evička, potešila a prekvapila si zároveň. Nech sa ti darí aj ďalej tak, ako pri farmárení (pekný postup na Baharame) aj v reálnom živote.
    A tiež som zabudla na moje susedky, na najvyššie postavenú susedku mamaMarta, ktorá ma rovnako prekvapuje a zahŕňa svojou láskavosťou a Alinka155.
    Veľká vďaka Vám dievčatá za podporu
    Pekný nedeľný deň a nedeľné slniečko v duši po celý týždeň všetkým dobrým a potrebným ľuďom.

Naposledy upraveno: 17/1/16
  8. minutka10

minutka10 Aktivní autor

ahoj všetci, prajem krásne ránko
    ja sem veľmi nepíšem, ale keď mi vyjde čas, tak si prečítam, vždy aj spätne niekoľko strán
    a teraz mám prosbu, či náhodou z Vašej holúbkovej pošty neviete o niekom, kto by mal nazvyš gaštanového farmára
    tie ostatné dekorky už mám, ale túto poslednú nie a nie zohnať, aby som mohla aktivovať riadok na stonke už hádam tretiu akciu OaD
    nemám síce nič lukratívne (ako napr. ružové chlievy), ale snáď by sa na výmenu niečo našlo

9. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

10. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) dobré nedělní dopoledne ... hlásím ze Strakonicka sněžení, jsme zapadaní a stále padá, teplota na nule, mírný vítr ... pár licencí ještě mám, pokud někomu po něčem srdce touží, písněte, budu-li moci, vyhovím ...

11. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné, mrazivé ránko všem :)
    minutka10 - já ho zahlídla v OaD, ale nevím co za to chtěli....

12. minutka10

minutka10 Aktivní autor

ano, vo výmene bol jeden, ale dotyčný za to chce ružovú pílu a tú nemám , ani nie je na výmenu za niečo iné, že by som to skombinovala

13. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

minutka10 u nás je jediná nabídka a požadavek je Adventní strom 2011, tuto dekorku bohužel nemám

14. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Krásné nedělní ráno. U nás slunečno a mráz -8,mírně zasněženo. Jestli někdo něco potřebuje, napište,ráda dodám budu-li mít.

15. minutka10

minutka10 Aktivní autor

prešla som obe plochy s dekorkami, ale nemám ju

16. babioli

babioli Stará škola

Krásnou neděli a hezký dobrý den přeji všem. Já měla včera krásný den a to díky vám tady za milé dárky. Děkuji vám všem a gratuluji k postupu těm co postoupily. Mějte se moc hezky. Ola:).

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

u mne je nabídka kašt. farmáře za Farmerama arénu, a tu nemám :cry:

18. janaj

janaj Velvyslanec fóra

minutka10 tak u mě chtějí růžové hydranty.. taky nemám, škoda

19. minutka10

minutka10 Aktivní autor

omylom som si myslela, že chcú za ružové hydranty medové stromy a to bolo naopak, nemám ani tú arénu
    ach jaj, zase sa mi to nepodarí

20. mituli

mituli Polobůh fóra

pajaable-dik za motylky,mám radost:inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.