ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

čarodějka007.... Ahojky. No jo no, já se tedy přiznám. Mohla jsem se krásně natřásat na traktůrku,
    dostala jsem ho k narozkám, ale bylo mi líto ho poprvé zajíždět na pěkně zarostlých zahradách,
    tak jsem se raději dřela se sekačkou. Dobře mi tak. xD
    Baroland .... máš naprostou pravdu , to bude tím, že jsem neletěla na sraz čarodejnic, jsem
    nevyřáděná, mám roupy,tak jsem dnes musela alespoň cvičit předklon při vysypávání sekačkového
    koše..ten poslední mi dal zabrat, při vysypávání už jsem hubou lehala do kupy posekané trávy...
    to je tak, když nemá chudák důchodkyně možnost se vyřádit a hledá náhradní zdroj zábavy,
    zdraví nezdraví. xD

2. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

No tak je mi to jasné.Přijdu z práce,vletím na farmu,sklidím a čumím.Vypadávátka nikde.Tak jsem to znova zkontrolovala a fakt vypadlo jich neskutečně málo.A jsem v obraze,jsou u Barolanda.Stránku zpět se raduje,jak to hezky padá.Musím bohužel s lítostí oznámit,že na jiné farmě.Všechno se zhatilo.Tak na tuhle akci jsem zvědavá......A to se ještě děti moje rozhodly,že mi vypomůžou se zahradou a vypustily jezírko,zapráskaly bahnem co nepošlapaly a měly skvělý pocit z dobře vykonané práce.Čtvrt století to nikdo neřešil a teď najednou taková starost.Tak jsem odfofrovala na farmu a ta tedy také moc nepotěšila.Doufám,že zítra se to zlepší...jo a nechce někdo psího puberťáka,kterého někdo vyhodil?:)

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak a je to....konečně jsme také vyhráli a je hned poznat, když je v bráně perfektní brankář.
    ;)
    Dnes ještě sklidím protěž, zasázím protěž a půjde se hajat. Ale ještě nééé.

Pračlověk chodí po jeskyni a naštvaně říká:
    "Mám nějakou špatnou náladu, musím zabít mamuta."
    Žena mu povídá:
    "Ale starej, na to přece nestačíš sám."
    "Máš pravdu, tak to ho musím aspoň zfackovat."

Ranní e-mail:
    Ahoj Míšo! Poslední dobou jsem děsně zapomnětlivý, zvlášť, když piji.
    Včera na mejdanu jsem se Tě ptal, jestli bys nejela se mnou na chatu na víkend, ale zapomněl jsem, jestli jsi řekla ano nebo ne."
    Odpověď:
    "Ahoj Milane. Taky hrozně zapomínám. Pamatuji si, že jsem včera někoho poslala do p...le, ale ráno jsem si nepamatovala, koho.
    Dík, že jsi se ozval."

-----------------------------------------------------------

Farma na noc osázená , jdu spát. Přeji krásnou májovou noc a hezké sny.

Naposledy upraveno: 2/5/15
  4. bmv2596

bmv2596 Perspektivní autor

Pěkný pozdní večer. Klepiš to "bobek" dostal snad všude. No...a že by si Pavelec až tolik zachytal?! A co tak včera, co na konci Salák ustál.. No nic. Akce dík hokeji v lehkém rozhozu. Nicméně, človíček také spoléhá na její jednoduchost. Takže klídek, pohoda..2 kombajny z druhého úkolu využiji na "děsivku". Docela se těším mmj. na posuny v podobě BZ,BBZ. Přeji klidovou májovou nocičku...

5. dododo53

dododo53 Expert fóra

Zdá se mi to, nebo to tu někdo důkladně promazal? Dvě stránky jsme přece neměli/y?
    Je mi moc líto, ale na hokej se nedívám. Mám vyzoušené, že když se jen jedním očkem kouknu, zaručeně to projedeme.:cry:

6. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

7. m2707

m2707 Znalec fóra

Dobré krásné nedělní ráno,
    Praha se probudila do sluníčka a tak doufám, že svítí i vám všem.
    Aby jste se někteří nelekli, že se nám ztratili stránky, tak si klikněte na archív a tam jsou všechny do 56. stránky uloženy. Co se divíte, jsme přece archivní:-DDDD Čím starší, tím lepší :-DDD

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Lidi, já jsem snad fialová kráva Milka! Furt se divím, že mi nejdou plnit úkoly, když mám přece tolik zmrzliny - a hádejte co? No jasně, dává se tam čokoláda. Omlouvá mě jen to, že jsem po čarodějnicích ještě tak zcela neodbourala zbytkový alkohol, neb jsem si hned za to střihla jedny narozeniny.:p

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné nedělní ráno, slunko svítí, bude pěkný dne, škoda, že hořce už mám napěstované, na políčkách vypadaly pěkně, po obědě otočím ještě jednou protože a navečer bude hotovo. Budeme se těšit na další akci, která nás čeká a vypadá slibně. Jsem zvědavá v kolika bednách budou ty 2 banány. Při mém štěstí popadnu tašku a půjdu je koupit do marketu. Ale ty dva zlaté by se určitě hodily.;););)

10. -pechfógl-

Milá Čarodějko, syn ajťák je horší než tsunami. Ještě že mi už vypadl z domu, furt mi vylepšoval počítač a mazal hry.

11. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Ahoj a dobré ráno - furt slibujou déšť a ono nic - a já odkládala praní. Tak protože dneska po ránu sluní svítíčko jak o závod, tak jsem (předopvěď - nepředpověď) dala prádlo do pračky. Doufám, že to na dvorečku usuším.
    Na farmičce se taky daří, dneska ještě pár otoček akčních a bude hotovo.
    Jinak jsem taky koukala, že se nám náš diskusní koutek scvrkl, no ještě že je v archivu, protože někteří my sklerotičtí si můžeme za měsíc číst příspěvky klidně znovu, a budem se bavit, jako bychom je četli poprvé.:p
    Pajaable - tvoje příspěvky jsou úžasné, funguješ tu jako lékař duše. Díky tobě se člověk i na své neveselé kopance začne koukat z nadhledu.
    Pechfógl - alkohol je sviňa, já tu měla minulý týden děti s vnoučkem a protože se u nás rozhodl, že už ho nebaví lozit po čtyřech a začal suveréně chodit, tak jsme to samozřejmě museli oslavit. Ve čtyřech lidech padl litr slivovice a já mám ponaučení, že na stará kolena už tolik chlastat nemůžu, neb jsem celý druhý den prospala a hlavu jsem měla vygumovanou ještě celý týden. Jediné, co mě těšilo - že jsem v tom nebyla sama, protože zeťák druhý den nechtěl ani pivoxD

12. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

-pechfógl- to u nás nehrozí, na to, aby našel můj počítač, taky kupodivu nemá software - teda naštěstí xD. Po pravdě řečeno, radši se ho na nic neptám, nesnáším ty soucitné pohledy nad "počítačově pologramotnou" stařenkou ....

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky a hezké nedělní dopolko . Archiv nás také neminul , ale můžeme být vděčni za to,
    že tam neskončil celý babinec a závislákov.
    Venku to zatím nevypadá nic moc , ale jestli se nakonec vyčasí , razím sekat, dnes pod
    dohledem a na traktůrku. Prý už jsem tak vetchá, že musím mít dohled , když se chci
    vyžívat v zahradní činnosti, pravil zbytek rodiny. Abych opět nechodila nalomená (ale zlatý
    Ibalgin zabral). V noci mě viděl jen mourek , ale zřejmě to i pro něj musel být pohled k
    nezaplacení, když jsem se štrachala z postele ven, páč se mi moc chtělo na ona místa.
    Ale už je fajn, mohla bych teď tancovat kozáčka (ovšem otázka je, jak bych vypadala,
    až bych dotancovala).
    Jdu vařit, dnes si udělám květák , smažené květákové růžičky s bramborem a rajčatový
    salát. I když jsem 100% masožravec, takovými pokrmy také nepohrnu.
    Akci jedu v klídku, sklízím až když mám domácí práce hotové, takže zbývá něco přes tisícovku
    protěže a bude hotovo. Kam se také hnát , má to být odpočinková akce, tak se toho držím.
    Protože se mi moc líbí hořec, zkouším dělat různé motivy s ním na mýtině ....mé tvořivé já
    mě k tomu přemluvilo. xDxD Tak zatím papa....

mirakoud ... děkuji, jsem ráda, že můj uvadající mozek občas něco kloudného
    vyloudí a je k užitku ..samo, další inspirací je rodina a život sám
    -pechfógl- tak nevím, jestli jsem to pochopila správně, pokud ne, nebij mě ..
    to byly tvoje narozky ? Pokud ano , hodně velká gratulace ...pokud ne , neřeš mě.

A jinak miláčkové , autismus znám velmi dobře ze svého nejbližšího okolí .
    Genialita myšlení autistického dítěte se nedá vůbec vypsat. 8letý autista s vědomostmi vysokoškoláka , to si i já připadám jako blbeček. Co se běžného života týká ale stačí sebeméně, když se něco nelíbí a uragán je proti tomu slabý odvar.

-pechfógl- tak vše nej ještě jednou a příště dopředu kápni božskou,ať tě můžeme oslavovat...to platí pro všechny

Naposledy upraveno: 3/5/15
  14. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Všem přeji krásnou slunečnou neděli. Včerejší výlet na kole nebyl zrovna super nápad. Večer jsem na tom byla podobně jako pajaable, ale díky Ibalinu dnes je vše ok a jdu na zahradu. Snad to nepřeženu.
    Akci jsem dokončila večer a tak mám na farmě leháro.
    Mějte se a pááá

15. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

Milí priatelia na západe, tak u nás na východe (Bratislava) je dosť chladno a prší. Dosť ma to mrzí, lebo som si nechala napučať fazule a chcela som ich posadiť, tak neviem, či mám ísť bojovať s motykou v jednej a s parazólom v druhej ruke:(. Dúfam, že tie napučané semená ešte chvíľu vydržia

16. -pechfógl-

No byly to moje narozky, napsala jsem to trošku mlhavě, aby to nevypydalo, že si říkám o gratulace, i když v mém věku by to byla spíš kondolence.:p Teď ve mně bojuje Jekyll s Hydem, protože jsem dostala pozvání na oběd a já musím sázet protěže! Prostoj by byl fatální.:(

17. bmv2596

bmv2596 Perspektivní autor

Pěkné dopoledne. Já chci také syna ajťáka. Budu klidně dělat alespoň 2hod.denně největšího deba ve stř. Evropě. Ten můj se jakémukoliv řešení kol počítače vyhýbá velkým obloukem. Ani kamarády si nevybírá s tímto umem. A co pak já?! /Druhá polovička je na tom podobně/. Před dvěma lety mi velmi citlivě vypomáhal jeden farmář. Pane jo - ta trpělivost. Pravda je, že v té době byl pro mě téměř největší výkon strefit se na políčko a odkliknout, cha cha. /Přeháním jen zlehýnka/. Už nehraje. Snažím se věřit tomu, že to nevzdal kvůli prapodivnému sousedství. Technicky navzdělavatelný človíček to fakt nemá jednoduché. Akce splněna. Čekám na odkrytí saz. a chl. Jdu se posílit obídkem a snad i frťánkem. To se pak budu usmívat na jabloňky XL apod. a oranž. kurníky apod. Pěkný den...

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

-pechtfogl- vykašli se na protěže a jdi na oběd, pokud je to někdo kdo za to stojí. F

arma je nekonečná my ne! Hezké narozeniny8)

19. mituli

mituli Polobůh fóra

Taky preji vse nej,dopln si sama co chces nej:inlove:Jarusko moc to neprehanej,vitr z hor je zradnej,kor kdyz na nich jeste lezi snih

20. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

pechtfógl všetko najlepšie, netreba pozerať na čísla ale na to, ako sa cítiš. A aby si sa cítila ešte lepšie, neodmietaj pozvania, tie plesnivce či horce dobojuješ potom. Užívaj život, veď zdá sa, že ty to vieš!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.