ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Krásný večer...tak hlásím:

pudinkáče upečené, naplněné, pocukrované.......a už skoro sežrané. Vynikající. :)Bože můj, to je zase kalorická atomovka :cry:

Zapomněla jsem napsat, že jsem do krému, oproti receptu, dala trošku...nééé, vlastně dost.....vaječňáku, mňam

Naposledy upraveno: 16/1/16
  2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Už dlouho tu nebyla aničkamalířka - že by zmeškala OaD dobrovolně?

3. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

-pechflógová- máš pravdu, ale ona nejspíš zase vymýšlí něco úžasného pro své děti, tak toho času má jistě moc málo.
    kkunesovak, lumat 85 - na pudinkáče mrknu, ale nyní je dělat nebudu, vypadají moc pěkně. Stále mám STOP = Vánoce mě nepěkně poznamenaly na některých partiích mého těla a tak musím krotit svoji chuť na sladké. V mém věku už to jiné nebude, ale moc se těším až děti přijedou a překvapím je tímto zákuskem.
    Dnes k obědu bylo Amálčino zelí z trouby = manža byl nadšený, Amálko díky a čarodějka007 opravdu nelhala nemá to chybu.
    OaD - co potřebuji se mění většinou za růžové stáje a nebo za dekorky, ve dvou případech jsem měla štěstí a horkou lázeň směnila za vrbu a kozí mléko (to bylo posláno dál, milá sousedka poslala ledňáčka, zlatíčko moje, Danuško, díky). A tím jsem s výměnou skončila.
    Něco též bylo posláno kuřátkům a sousedce, která byla mým prvním kuřátkem. Snad jim to udělá službu.
    Pěkný večer všem a ať dostanete nebo vyměníte co potřebujete.

4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

-Jara05- to zelí nemá chybu, ale abys mě za nějakou dobu neproklínala - já už jsem za to Amálkovi slibovala věci, o kterých se ve slušné společnosti nemluví xD. Naštěstí to není nijak pracný recept, zkoušela jsem i variantu i s červeným zelím a černým pivem - nádhera :p

5. jana563

jana563 Dozorce fóra

Taky jsem si pudinkáče uložila.Vypadaj chutně.Dnes jsme pekli s dědou štrúdle.Máme na dva dny co mlsat.Zítra upeču husí stehno s červeným zelím a s knedlíkem.
    Pomalu se tu ochlazuje a tak to vypadá že předpověď vyjde.
    Já neměním nic.Co potřebuju to mám a dekorku Stávka!!! jsem vzdala.Vlastně vyměnila jsem.Někdo potřeboval baobab a nabízel kozí strom.Tak jsem měnila.Mlíka není nikdy dost.

6. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

dievčatá, som mŕtva. V rámci liečebného režimu som vypila bezmála 4 termosky čaju, pripadám si ako napitý žoch ( vrece - pre priateľov zo západu i východu) ešte dačo pozberám a idem čítať detektívku, pričom určite budem musieť v tých najnapínavejších momentoch prerušiť, lebo pitný režim má svoje jasné pravidlá príjmu a výdaja. Hlavne nech to zaberie :)
    Ospravedlňujem sa, že momentálne radšej preskakujem vaše poučné a inšpiratívne pasáže o pamlskoch, ale asi by som to už nezvládla vôbec. Príjemný sobotný večierok tu medzi závislákmi a večer inde (možno i na plese, nemyslím tým Štrbské) a
    hlavne fajn zábavu všade xD

7. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Panebože, a už sme zase pri tom papaníčku. Robila som Amálkove gule (uf - to teraz vypadá divne:wuerg:xD) a boli výborné.
    Budem pokračovať aj s ďalšími receptami.
    K OaD - dostala som darčeky od mnohých z vás. Ďakujem vám. Keďže ste vy odo mňa nič nechceli a ja som, napriek tomu, chcela mať dobrý pocit ( trochu ma motivovala Čarodejka), hľadala som na fóre zelenáčov a posielala som im darčeky podľa ich priania. Už dávno som sa necítila tak dobre. Dokonca ani na Vianoce nie. Vtedy viete, že od toho a toho - dostanete darček, oni vedia, že od vás dostanú darček... Ale oveľa príjemnejšie je poslať niekomu niečo, čo nečaká. Aj keď neviete, kto to je a on nevie kto ste vy. :):):)

8. čarodějka007

LubicaKrakova moje kuřátko nadšeně probírá hromadu dárků a to ještě netuší, co se stane, až si dá na farmu hvězdářský dalekohled - to mu prozradím až zítra ;):D. Jste všichni skvělí, je to nádhera, takto nadchnout nováčka :)

9. janaj

janaj Velvyslanec fóra

čarodějka007 to ten hvězdářský dalekohled provádí nějaké psí kusy? :D

pajaable Evíííí děkujííííí :inlove:

10. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Ten ďalekohľad je v podstate hračka, ale dlho sme po nej túžili, až ho RT dal do nejakej akcií, ako odmenu. A bolo po radosti... Aspoň pre tých starších. Tí mladí - to už hej - tí sa budú vytešovať. Čarodejka svojmu kuriatku fakt poslala bonus.;):)

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

a jede se dál...

Děkuji za dárky !!!​

12. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pajaable- velká gratulka k postupu:D:D

13. čarodějka007

LubicaKrakova já ne, ale jedna ze zdejších hodných spolufarmářek - přiznám se, že mě tahle hračka nenapadla, jsem prakticky zaměřená a vybrala jsem na dnešek i na zítřek po 20 užitkových věcech, které může kuřátko okamžitě využít k práci. Že bych mu mohla taky poslat něco jen pro zábavu a estetický efekt, na to jsem nemyslela - ale polepším se :)

14. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

pajaable -Evi - tak to do tej 300 máš už len za pár. Blahoželanie!

15. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

pajaable- gratulka k postupu,už to máš za pár;)
    A děkuji moc za dárek,to jsi nemusela,byla jsem mile překvapená a kdybych se náhodou nepodívala do lišty,tak o tom ani nevím a nemohla bych ti dát najevo,že o tom vím,:inlove:

16. jana563

jana563 Dozorce fóra

Pajaable gratuluju.Já 286.S vyplazeným jazykem :p

17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásný pozdní večer Holky...

Právě jsem přijel z kina.
    Prckové chtěli pohádku a tak jsem musel koukat na film kde hrál Leonardo DiCaprio.
    No až budu mít na zádech "4%" tak se asi zamiluji!

:D
    Plný dojmů už jsem doma, no koukám jako blázen?!
    Na mojí farmě už zase zavonělo!

Holky:

Pajable, -Jara05- , alexandrakerulov00 i mamča50

Děkuji a přeji všem krásnou dobrou noc a Bůh ví co ještě...

Edit: Eví... Gratulka!

18. mituli

mituli Polobůh fóra

čardějka007-posílám velkou děkovačku:inlove:lumat85-posílám velkou děkovačku,stonek fachá a já su štasná:inlove:od božího rána jsem byla až do ted v práci a milé překvápko je jsem zapla farmu,moc dík a hezkou dobrou noc

19. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Děkuji všem za dárky. Mám velikou radost.
    Blahopřeji všem, kteří postoupili a přeji krásnou dobrou noc.

20. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky všem, přeji šťastné a úspěšné výměny , dobrou mušku v posledních hodinách před odjezdem Renza
    a gratuluji postupujícím.

Srdíčko pro všechny
    a přeji sladké sny.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.