ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Recept najdete na netu, do vyhledávače zadejte "nejlepší pudinkáče". Našla jsem si k tomu i video, abych věděla, jak je motat. Oleje dávám jen 1,5 deci a používám sušené droždí (zelený sáček s vánočkou 7 g), z něj normálně připravím kvásek. Těsto je měkké, pružné, ale není řídké, nebojte se. V troubě hodně moc nabydou, dávat dál od sebe. A na těch 20-24 kousků (podle velikosti jak se povede) stačí náplň ze 2/3.
    Slaná verze je pochopitelně bez cukru (jen trošku do kvásku) a víc osolit, mléka jsem dala o něco méně vzhledem k menšímu objemu sypkého. A rovnou do mouky jsem přidala lžičku toho koření.

Naposledy upraveno: 16/1/16
  2. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Já jsem blbá......mituli promiň...jsem ti slíbila do stonku kozu, pak napíšu, že nejde tentokrát posílat, páč ji nemám v nabídce a ejhle, já ji mám v parku. Takže jdu bourat a posílám co jsem slíbila.

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

lumat85 nech kozu v parku, pošlu mituli jinou....

4. lumat85

lumat85 Analytik fóra

čaro jsi hodná...nebyla jediná a už letěla ;)

Tak holky a kluci, už jsem poklidila po obědě, děti odešly napapkané a s výslužkou, tak se můžu věnovat OaD. A jdu posílat slíbené a šmejdit;)

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Kočky a kocouři, prosím o informaci -jak moc je žádaná výrobna sýrů a kolik asi koštuje nebo za co se dá směnit?

6. čarodějka007

-pechfógl- žádaná je - a o to víc, že se nedá ani směnit ani darovat

7. -pechfógl-

To víš, já obchodně neschopná se pohybuji spíš v darovací sféře, takže mi to uniklo.

8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ahojda Sousedi...

Daní, Magdi a Jíťo

Děkuji za voňavku už jsem ji zasadil a roste...

9. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Moc děkuji robin2151 a Madvo Ledňáčci jsou už u lesa. Mám radost.

A prosím, nemá někdo nektarinky?

10. -pechfógl-

Tak momentálně bych si přála, aby byl na světě mír a a bych rychle sehnala opraváře topení, barák pomalu vychládá. Třeba mi někdo daruje letenku na Maledivy nebo infrazářič. :p

11. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

-pechfógl- infražiariče na chalupe mám dva, darujem,ale až ku koncu marca. Zimu trávime v meste, v byte s ústredným kúrením a ostatnými vymoženosťami.:music:;)
    Ja by som potrebovala vŕbu, aby som sa mala kde vykecať. Ak má niekto nazvyš a nechýbala by mu...

12. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

LubicaKrakova- můžeš se vykecat xDxDxD

13. Baroland

Baroland Ikona fóra

pechfóglová jedna rozmlsaná,jako by ti nestačila letenka na kanáry.Ale mohu ti poslat čokoládový nápoj,či červený punč.
    Ovšem jestli ten barák vychládá rychle,tak pošlu raději rovnou svatodušní kytici xD

14. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Ach jo... Sháním sýrárnu a maskovací obchod... A ono to nejde poslat, cipísek :D
    Doufám že vám se všem daří líp.

15. čarodějka007

janaj ale myši a mývali poslat jdou a je jich dost, pokud bys potřebovala xD

16. janaj

janaj Velvyslanec fóra

čarodějka007 myší mám šest a mývalů pět, to mi na prožranou spíž stačí xD

EDIT pajda361 omlouvám se, já to brala jako povzdech že to nejde, ne jako žádost o zaslání :)

17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

18. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Moji milí, ja vám ďakujem. Už si kecám a kecám a kecám... Ste zlatí.:inlove::inlove::inlove:

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný podvečer od kávičky, návštěvy odešly, tak chvilku klídek. Sluníčka jsme si moc neužili, chvílemi trochu poletoval sníh, ale je ho celkem málo. Sněhulák by postavit šel, ale nechtělo si mi dnes ven!!! Pokud někdo něco potřebujete, pošlete holoubka. Pěkný večer a pa pa....;););)

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji hezký večer.​
    Ono je O+D tak krátce a já mám den v čudu. Stačila jsem jen něco poslat jednomu mému
    oku a srdci drahému občasnému závislákovi , pak kuřátkům a pár lidičkám, ani jsem neměla
    chvíli pro vytvoření pozdravu pro oči zlatíček ze závislákova.
    To se má takto : před nějakým časem jsem si domluvila prodej automatického kotle na
    pelety, protože jsem pořídila výkonnější. Pán přijel, okouknul, spokojen s cenou i s tím, že
    je ještě v záruce. A že zavolá a přijede si pro něj. Jo, zavolal ráno, že dnes si ho odveze.
    Že měl zpoždění 2 hodiny , to dokáži ještě tolerovat vzhledem ke stavu silnic v tomto počasí,
    ale , že ze mě dělá blbouna, to tedy ne. Přijel i s famílií , znovu ho okukoval a to už jsem
    tušila, že není něco v pořádku. Vždyť už jednou řekl, že ho bere na 100%...a nebylo to v
    pořádku. Začal, že je dnes vše drahé, děti rostou paninko , benzín je drahý, topení je stále
    dražší.... a já byla doma - smlouvá ! A to zase ne , dávám ho za směšnou částku, přestože
    stál majlant, více oškubat se nenechám. A tak mu říkám, že jsme se na něčem dohodli a jestli
    ho nechce, ať nechá být, že mám jiné zájemce. No, rozmýšlel si to víc jak půl hodiny a pak
    z něj vypadlo, že když mu ještě slevím 2 tišiče , že by si ho vzal.
    Kdo hádá, že si ho nevzal, hádá správně ! Nejsem vydřiduch, ale také nejsem "babišova",
    miliónama si nepodestýlám. Vyjel jak namydlenej blesk. Netrvalo to ani deset minut a volal,
    že prý bych mu měla zaplatit benzín, když jel zbytečně. Do mě vjel vztek...dohoda byla jasná,
    to on od ní odstoupil a ještě chce na šťávu do svého křápu. Jéééé, chtěla jsem zvolat
    "držte měéééé!" jako Helenka Růžičková ve slavné trilogii Slunce, seno...natož jako slušně
    vychovaná nemocničním prostředím, jsem ho poslala do ...kamsi.
    Vlítla jsem na farmu, poslala jeden chlívek...ona zase návštěva, ale milá, kvůli které všeho
    mileráda nechám. Sice neplánovaně, ale sestra moje drahá a ta je samo vítána, že i O+D jde
    stranou.
    Tak, už to víte a teď si přečtu pořádně, co kdo nutně potřebujete a kdybyste byli tak hodní
    a písli mi na farmu, pokud něco sháníte, mileráda posloužím svým milovaným závislým.
    Na posílání dárků a výměny mám ještě zítřek, andělíčku, můj strážníčku, ponech mi ten den
    v klídku , ať si užiji a své drahé podaruji.
    :p
    Jo a abych nezapoměla...kotel už je pryč, nakonec si ho vzal další ze zájemců, když mu syn
    volal, že je volný. A bez keců a bez smlouvání.

mamča50 ....děkuji za koláč .

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.