ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Aj ja pozdravujem. Dúfam,že Evička -pajaable, si už trochu oddýchla a znovu sa ozve.
    Ináč - postup na Baha 240lvl.
    Postupujúcim a aj všetkým čo majú akýkoľvek sviatok - blahoželám.

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásný pozdní večer všem !
    Já zase hodinku spala, pak vstala, slupla co se dalo, mrkla na farmu a zase spala.
    Vstala , vlítla na farmu, jako správná ženská jsem během několika vteřin utratila
    19 Mega za šlechtěnce a vyčerpaná tímto počinem, zase zalezla. A to jsem si odpoledne
    namlouvala, že jsem fit babule ....pjud , teprve nyní jsem fit a spát se mi rozhodně nebude
    chtít. Nějakou noční činnost si musím vymyslet.
    :pxDxDŽeby kniha, televize ?Ne, to je nuda....zkusím zabloudit do liščí říše.xDxD

Tak ať se vám stále lépe a lépe daří v postupech na farmě i na Baha !

Jdu dát kávu s likérem , asi udělám pohár zmrzlinový , před půlnocí pomlsáme.
    Zítra se dám do velkého vaření. Konkrétně zítra bude dušená mrkev, krkovička, brambor.
    Budu ale vařit i na další den a to dle přání kuře s nádivkou , hedvábnou kaši (tu kaši až ve
    čtvrtek, aby byla čerstvá a nadýchaná). Zítra ale musím ještě péct housky , závin si
    poručilo dětstvo a domácí pudink. Tak mám zaměstnání na půl dne.

Krájel děda mrkvičku,
    krájel ji však špatně,
    teď má nožík v očičku,
    vidí už jen matně.
    Těžko mu to někdo spraví,
    zelenina - základ zdraví.

Ve tři hodiny v noci se žena potichoučku vkradla do sousední místnosti.
    Kladivem rozbila 19-palcový monitor, cédéčka polila lepidlem, počítač vyhodila oknem a tiskárnu utopila ve vaně.
    Potom se vrátila do ložnice, do teplé postele a přitiskla se k boku svého nic netušícího spícího manžela a usínala s blaženým pocitem, že už teď veškerý volný čas bude do konce života věnovat jejich lásce a do smrti se od ní nehne. A měla pravdu ... ... do konce života jí zbývaly ještě čtyři hodiny... !

3. lacrima

lacrima Ikona fóra

Důchodce si stěžuje: "Mám stále větší potíže s pitím piva."
    "Copak, zdraví?"

"Kdepak, peníze!"

"Vždy, když přijdu domů opilý, teče mi z nosu krev."
    "Chápu, i já mám takovou manželku."

Jdou dva v náladě v noci na ubytovnu a jeden z nich se diví: "Jak to pěkně chrupe pod nohama!
    Kde se vzal takový mráz, teď v červenci?"
    "Kamaráde, to není mráz, to je skleník. Jdeme přes zahradnictví."

Pacient vytrvale popíral, že pije častěji větší množství piva.
    "A co váš syn," ptal se psychiatr, "poslouchá vás?"
    "Syn," pravil pacient, "je velice hodný a poslušný. Toho můžu poslat v noci klidně pro pár piv na nádraží a nikdy neodmlouvá."

V pivnici se ptá host šéfa.
    "Co je to tu za divný zápach?"
    "Čerstvý vzduch pane, větráme."

pajaable , Evi díky , rozhodla jsi , poslechnu ! Mňam , už se těším , jdu vytáhnou z mrazáku masíčko.

4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) krásnou dobrou noc všem ... dnes mi už padají klapky, tak mířím směr postel

Nevracej se ke starým napajedlům jenom pro vodu, čekají tam na tebe přátelé a sny. (Africké přísloví)

5. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Půjde se přece jen spát ,
    únava víčka přivírá,
    necháme si sen hezký zdát,
    nový den zvesela nás přivítá.

Přeji sladké sny , krásné ranní vstávání a pohodový celý den.

Jistý podnikatel poslal z práce své manželce fax, ve kterém stálo:

Moje milá manželko,

určitě chápeš, že mám jisté potřeby, které Ty jako 54-letá nemůžeš uspokojit. Jsem s Tebou velmi šťastný a považuji Tě za dobrou manželku.
    Přesto doufám, že mi nebudeš mít za zlé, když se z tohoto faxu dozvíš, že trávím noc se svou 18-letou sekretářkou Vanesou v hotelu Comfort Inn.
    Neznepokojuj se.
    Před půlnocí budu doma.

Když se muž vrátil domů, našel v jídelně tento list:

Můj milý manželi,
    dostala jsem Tvůj fax a děkuji Ti za upřímnost. Při této příležitosti Ti chci připomenout, že 54 let bylo před časem také Tobě. Současně Tě chci informovat, že v čase, kdy čteš tento list, budu s Michalem, mým učitelem tenisu, který je stejně jako Tvá sekretářka 18-letý, v hotelu Fiesta. Jako zkušený muž s dobrými znalostmi matematiky určitě víš, že se nacházíme v podobné situaci...
    Pouze s malým rozdílem:
    18-letému jde vše s 54-letou vícekrát, než 54-letému s 18-letou, takže se mnou do rána určitě nepočítej!!!

7. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ať noc vám svoje poklady vydá
    a jeden hezký sen druhý střídá.

8. Baroland

Baroland Ikona fóra

Sem zvědav,jaký vtipy se budete psát,až zjistíte,že po mrkvy ani nemrkne. xD

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, Evičko, ten vtípek s počítačem je pro nás závisláky velikým poučením... to nemá chybu. Musím vyrazit nakoupit maso, přijede mi návštěva ze severní Moravy a mají rádi vepřové na paprice, na sobotu si vnuk přál rajskou, taky se upeče štrůdl, ten mohou všichni a chci se jít podívat na malou vnučku, jdou dnes dopoledne letos zase poprvé cvičit. Musím projít šatník, co s sebou do lázní a začít se pomalu chystat. U nás prší a na horách má sněžit! Pěkný den a pa pa...;););)

10. burds

burds Titán fóra

pajaable a lacrimo vaše vtipy a obrázky mne vždy po ránu pobaví.Přeji hezký den a těším se na další zábavu kterou mi poskytuje toto vlákno

11. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásný den přeji,u nás počasí přímo aprílové.Zasloužené kafíčko mi krásně voní na stole,monitor mám samozřejmně
    poprskaný od krásných Vašich vtípků.Přikládám tedy taky něco pro rozveselení.

Co se stane ze sněhurky když shoří ? Popelka.

Letí čáp a nese v zobáku důchodce:,,No tak,čápe,přiznej si,že jsme se ztratili."

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Přeji krásný sněhánkový den !

Sněží, zimňo , musím zahřát staré kosti. Sice jsem jela nabalená.
    ale vítr je horší než milenec, dostane se pod prádlo než
    stačíš mrknout.

xDxDxD

Zahřeju se a fofruji do kuchyňova , práce nepočká, práce mě volá.
    Mějte krásné dopoledne moje zlatíčka!
    :inlove::inlove::inlove:

13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

I já se vyšplhal do 99ky.
    Kruci písek toto trvalo!

Chci tady poděkovat všem co mi gratulovali na mou farmičku nebo i jinde.
    I když to chvilku u mě na farmě vypadalo jak na letecké základně.
    :inlove:

Už je vše v pořádku.

A já vyrážím zdolat tu bájnou stovku!

:D

Všem moc děkuji a přeji krásný den plný slunce.
    Myslím toho co hřeje a sálá z každého kdo si umí jen trochu hrát, usmát se a pohladit.

Váš Jansdorf

14. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Jonsdorf - nejdem ti posielať lietadlo, čítam, že letisko na farme máš plné, ale za to ti prajem, aby tá stovka prišla rýchlejšie ako 99.
    Srdečne blahoželám
    Ľubica

15. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Téda Jonsdorf,Ty se činíš,pilný jako včelka,ale jinak obrovská gratulka k postupu.:D:D:D

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Gratuluji k postupu, šikovníčku !!!

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

hezké poledne všem - gratulace k magické 99! ... to já si ještě počkám xD

18. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Radku - ještě jednou, velká gratulace. Už se těším až ta 99. bude svítit i na mé farmě, ale chvilku si počkám, protože mně zbývá zdolat jenom něco málo přes 60 mega.
    robin2151 - gratuluji k postupu na Baha
    Krkonoše hlásí : +1°, zataženo, mlha a sněží, ale zatím málo, nic moc nenapadlo. Všem přeji pěkný den.

19. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ode mne rovněž gratulka všem postupujícím, mě se podařil na Baha 222lvl

20. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Jonsdorf- blahopřání k postupu, já k této metě mám ještě daleko.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.