ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

dievčatá pajaable, pechfógl a vôbec všetci, čo im smola šliape na päty /vrátane mňa :music:/ nebojte, bude lepšie. Viem, že to viete, ale i tak prajem vám všetkým, aby tie fujačenia zlých správ už odišli niekam na Sibír a aby tu zasvietilo slniečko nádeje a dlho predlho svietilo, nech nám je teplejšie a veselšie /tak teraz neviem, či koncom mája toto želanie tepla zas neoľutujem, ale čo už/. Prajem veľa síl, božskej trpezlivosti a najmä DOBRÝCH SPRÁV :inlove:

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Přeji všem krásný a pohodový večer, oslava se vydařila, pěkně jsme si to užili. Teď se uvidíme až začátkem února, protože od 19 jedu na 14 dní do lázní Jáchymov, dát se trochu do pořádku. Pojedu se švagrovou, se kterou můj pan bratr nechce jet, protože je tam nůďa!!! Tak to bude dámská jízda. Doufám, že mi tam třeba také pomohou s mými motolicemi. pajaable a pechfógl, moc vám děvčata držím palce a doufám, že se pomalu vše vrátí do normálu! Amálku, vítej doma a jsem ráda, že jsi v pořádku dorazil mezi nás! Přeji příjemný večer a páček shledáček. ;););)

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přišla jsem se na vás podívat, Kajda usnul a já mám chvilku při kávě.
    Také jsem přišla osvětlit jednu věc, kterou jsem zavinila já, když jsem
    vlítla na forum a v rychlosti sem psala. Aby nebylo mylně chápáno...můj
    vnuk, také farmář se jmenuje David , pokud jsem psala, že je mou oporou,
    myslela jsem faremní oporou (vím, nesmí se to písat..), myslela jsem jeho ,
    ne přítele. Lišák Daniel totiž pro farmu neměl , to neměl podotýkám, žádné
    zapálení a ani potuchu, co se na farmě dělá. Ale moje duo "DéDé", jak jim
    říkám , se sjednotilo, jedno Dé naučilo to druhé Dé, co se na farmě dělá,
    takže lišáček se ve farmě začíná zabydlovat. Dokonce i na foru , což nevím,
    jestli jsem ráda, čte si moje příspěvky ...a také o sobě a také měl hned
    připomínky, že jsem zmínila jen vnuka jako pomocníka.
    :pNejdřív jsem nechápala, pak jsem přečetla a pochopila a musím uznat,
    že jsem byla nespravedlivá a psala v letu jen o vnukovi a druhého pomocníka
    opomíjela. Tak to napravuji .
    Někteří z vás to také zaregistrovali a v domnění , že jsem popletla jméno svého
    nastávajícího, mi psali...ne, nespletla jsem se..
    Takže vysvětlení ještě jednou ...Daniel (lišák), David (vnuk) nabízející neonové
    dekorky.
    ;)
    Dopiji kávu , půjdu nakrmit zvěř , pověsím prádlo, dodělám jídlo na zítřek a
    pokud se Kajda nevzbudí, na chvíli se sem přijdu ještě podívat ...

Amalku ...vítej zpátky doma !

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

pajaable, z toho si nic nedělej, u nás se zase všichni chlapi jmenují Tomáš a taky dost často dochází k omylu, protože např:malý Tom už je větší, než všichni ostatní Tomášové, ale zůstalo mu to z dob, kdy byl batole a strašně se to plete. Potom máme velkého, starého, našeho........Je to na zbláznění.

5. Milka66

Milka66 Veterán fóra

S tými menami je to niekedy paráda - to u nás je otec Vlado a jeho prvý synovec bol tiež tak pomenovaný. Vzniklo z toho "veľký Vladko" a "malý Vladko". Lenže v puberte "malý Vladko" mal už bez troch cenťáčikov dva metre xD. Dnes sme teda oslávili pekne "veľkého Vladka" narodeniny a sladké už najmenej týždeň nechcem ani vidieť. Pomaly sa sviatky a prázdniny pre školákov končia, život sa vracia do "normálu" a všetkým nám prajem, nech aj rôzne problémy si už dajú "dovolenku" a nám pokoj;).

6. Pig_boy

Pig_boy Rádoby autor

• Nepoužívej prosím citace bez vlastního komentáře. Tyto příspěvky jsou považovány za spam. Děkuji, Jituna

7. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

No, ono je to s tými menami aj u nás zamotané. Ja som Ľubica, moja, dens už nebohá,švagriná bola Ľubica, Moja nevesta je Ľubica, moja svatka je Ľubica. Môj manžel je Jozef aj môj svat je Jozef. Vnuk je síce Maroško, ale zároveň aj Jozef.:D:D:D

8. Madvo

Madvo Mistr fóra

Ahojte všichni,kteří ještě nehajáte. Dnes u nás hned ráno/jenom já jsem byla vzhůru/zpívali tři králové a tím by jsme měli Vánoce za sebou.
    Zas nám začnou všední dny a všem přeji ať jsou hezké a klidné.
    lumat85 - Liduško, chlebánky jsem dělala hned když nám Amálek dal recept a měli velký úspěch - všem chutnaly. Náročné to taky nebylo, dala jsem je pekárny do nakynutí a bylo to. Na polovinu jsem dala semínka - dyně, slunečnice, sezam a len a druhou jenom se solí a kmínem.
    Dnes jsem se věnovala šlechtění a podařila se mě druhá růžová od pejsků. Mám dluh,tak to mám připravené, OaD snad bude brzy.
    Prošlechtila jsem balík SK.
    Jdu spát, protože beru pořád antibiotika - už třetí. Byla jsem na RTG a mám zápal plic. Dobrou noc.

9. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky všem vespolek ,
    musím konstatovat , že pro mnohé z nás , ten nový rok nezačíná nijak růžově.
    samé problémy, nehody a nemoci .
    pechfoglinko a pajaablinko - děvčata držte se , mějte hodně síly a ať vše zlé spěje k dobrému konci.

Opatrujte své nejbližší a také nezapomínejte myslet na sebe , ať ty vaše trampoty brzy skončí a vy samotné, je nakonec,
    neodstůněte.

Madvo , hup do pelíšku a ať je ti ráno už lépe a ať ti antibiotika konečně zaberou.

Jinak u nás je kompletně po sněhu , jen na cestě je sem tam malinko klouzavo, ale koukala jsem na zprávy,
    jak to vypadá jinde na cestách , zvláště kolem Brna a na západě Čech.
    Tak buďte moc, moc opatrní , ať už jdete po svých či jízdmo.

Náledí není žádná legrace a já osobně se ho strašně moc bojím , takže jsem ráda, že nám to (prozatím) vyhýbá.
    Naštěstí už nemusím po takovém "kluzišti" běhat na autobus jako tomu bylo dříve, když jsem chodila do práce.
    V živé paměti mám pár takových krušných chvilek spojených s odpichnutým Rittbergrem či Salchowem.

Amálku , tímto tě zdravím, vítej doma a vůbec nezávidím tu tvou cestu ... na rozdíl od té Francie .
    Inu, " řidič , ten tvrdej chleba má" ...

Kamion najede na dálnici a zasekne se pod mostem.
    Po chvilce přijede policie a jeden policajt říká řidiči "zaseknul jsi se , co?"
    Kamioňák mu naštvaně odpoví : " Ne! Vezu most a došla mi nafta"

Zastaví řidič na dálničním odpočívadle a jde na záchod.
    První kabinka je obsazena, tak jde do druhé, posadí se a...
    Z vedlejší kukaně se ozve: "Ahoj".
    Řidič není zvyklý bavit se na záchodě a tak úplně tiše odpoví "Nazdar".
    Z vedlejší kabinky se ozve : "Co tam děláš?"
    Řidič je dost v rozpacích , ale odpoví:
    "No, co bych tak tady asi dělal..."
    a odvedle se ozve:
    "Víš co, já ti zavolám za chvíli, nějaký blbec tady vedle mi odpovídá."

Naposledy upraveno: 9/1/16
  10. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

11. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ještě jsem si na chvilku odskočila na Baha ...
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    ...nakoukla do Tiki baru , ale pajaable tam už není , ta už poskočila dále,
    ...tímto ti Evi moc gratuluji k Tvému dalšímu postupu

♥ ♥ ♥

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak jsem ještě přišla popřát dobrou noc. Vnouček se vzbudil , utěšovat chtěl,
    teď zase spinká, tak se sprchnu a stulím se k němu . Snad už bude spát až do
    rána. Má prcek pěkně pocuchané nervy, bude zase nějakou dobu trvat než se
    vše ustálí.
    lacrima ... gratuluji k postupu ! Případné stížnosti na to, že jsem ti zdrhla, prosím
    uplatni u dua "DéDé" , já jsem v tom nevinně. Děkuji za gratulaci.
    :inlove::inlove::inlove:

evik1016....děkuji za překrásnou kytičku, miluji růže !
    :inlove::inlove::inlove:

Přeji všem překrásnou dobrou noc . Děkuji za dárky.
    Až bude čas a doma vše v klidu, přidám na potěšení oka zase obrázky a polechtání
    bránice nějaký vtípek. Teď to nestíhám.
    Pa...:inlove:

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Evičko, děkuji za dárečky a je to fajn, že máš takový spolehlivý tandém !!! Přeji krásné dobré ráno, je tma mlha, venku to klouže. Na oběd přijde vnuk, chtěl smažený hermelín s brusinkami, tak , co bych pro něho neudělala. Pomůže mi odnosit vánoční výzdobu na půdu, já ty prudké schody s mými motolicemi nezvládnu! Madvo, lépe je zůstat doma, nikam nevystrkovat čumáček, venku u nás je náledí a pěkně to smeká, a ty se dáš brzy do pořádku a tady mezi námi závisláčky Ti bude dobře! Pěknou neděli všem a úspěchy ve šlechtění! Pa pa Zdena ;););)

14. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Tak jsem nakonec akci udělala komplet celou, byť jsem psala, že jeden řádek mi stačí.
    Ale - šlechtění mě nebaví, po růžovkách netoužím, úkoly v družstvu neplním, šlechtím jen kvůli akčním dodávkám, tudíž superko nějaké bylo, navíc jsem tuto akci plnila ze zásob. Při potřebě hnoje dávám místo slepic kukačky, měla jsem jich tudíž téměř tisíc. Kvůli zámečkům jsem tedy šlechtila je. A když jsem v diskuzi četla, že v kukaččích úkolech je spousta SK, začala jsem je plnit, abych udělala druhý řádek. No a na druhé dekorky chybělo už jen 80 zámečků, tak jsem ještě přes noc zaktivovala množírnu a ráno vyzvedla zbývající dekorky, už jsou na ostrově.

lacrima - ten klouzající pes mě hned po ránu parádně pobavil, zvlášť jeho nástup na ledovou plochu, kdy vlálo vše jak v beztížném stavu xD

pajaable - kolik má syn dětí? Psala jsi, že děti vzal k tetě, Kájík zůstal s tebou, takže 3? A to chtějí další? Ptám se pouze ze zvědavosti, je to samozřejmě každého osobní rozhodnutí.

15. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Pěkné ráno..no pěkné...u nás opět mlíko.

Lacrimo: fakt jsi mě pobavila tím salašákem.....přesně takhle včera skončily naše dvě holky ( beaglice). Dcera je, náledí nenáledí, vytáhla na procházku a ony z té radosti, že se jde ven, klouzaly po příjezdovce až k bráně a protože nebyly schopné zastavit, tak to do té brány narvaly plnou silou. Dcera zaječela, neb si myslela, že si holky srazí vaz. No, nakonec se všechny vrátily z procházky celé a nepolámané. Ale, že ta ledovice tady byla včera opravdu fest. Manžel přijel ráno z nákupu a říkal, že před Teskem je kaluž krve, tam to asi nějaký chudák dost odskákal. Samozřejmě všude neposypáno neošetřeno.

Madvo, pěkně se kurýruj, a až pojedeš zase vlakem do Brna na RTG, tak koukej pěkně napravo, po směru jízdy. Jsme ten úplně poslední barák v polích, bílý s rovnou střechou a prosklenou teráskou na ní.

No a teplé chlebánky jsem pěkně odskákala...ještě o půlnoci jsem byla vzhůru a žáha mě pálila jako ďas. Několik Maloxů to jistilo.

Všem gratuluju k postupům, akci jsem dodělala hned včera ráno, dekorek do druhého stonku mám dost, tak kdo bude chtít, hlaste se potom.

Pá, krásnou neděli

16. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

17. jana563

jana563 Dozorce fóra

Přeju hezké ráno.Venku žádná sláva,opravdu tak sebou prásknout.Lacrimko ten pes je božíxD.
    K obědu upeču kuře na špeku a k němu nádivku a nějakou čalamádu.Bez brambor.Jinak jsem nepekla nic,Žádný sladký nechci ani vidět.Snad jen ty chlebánky,jestli dojde chleba,ale jen z poloviční dávky;).
    Všem marodům.....já sázím hlavně na horkou vývarovku.Takhle mě kurýrovala babička.Do ní hrstku petrželové nati a cournout vajíčko.Kdo rád,může připepřit:)

18. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkné ráno všem, i když u nás prší a je škaredě,ani se mi nechtělo z pelíšku. šlechtění dokončeno,docela mi to přeskakovalo tak mám dokončených několik šlechtitelských úkolů a růžové pandy.Jsem spokojená,jen SK už došlo,a další musím namlet.Včera zmizel stromeček-už opadával,ozdoby uloženy.Dnes na oběd vývarová polévka s kapáním,kuřecí přírodní stejk s bramborem a červená řepa.Držte se a nemaroďte.

19. Amalka1070

Amalka1070 Expert fóra

Tak vyspinkaný do růžova, už zasejc balím a zítra jupí do světa.
    :D:D:D

Ale snad to pojede trochu rychleji, než tenhle týden.
    :p

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dospěla jsem k názoru, že jakékoli módní úlety v architektuře jsou na draka. Jak jsem teď v exilu, bruslím denně po těch jejich moderních namrzlejch dlaždicích a servítk, co se sslovníku týče, si teda neberu. Ještě že jsem je přinutils udělat zábradlí, žádné free schody! Ovšem když po něm ručkuju, taky nejsem zticha. Copak jsem Frištejnskej?Mámě je zaplaťpámbu líp, už si stěžuje na hlad a hadičky.Ale řeknu vám, když jsem uklidila to, co z ní vyteklo, dost se divím, že ještě nějakou krev má. A dost jsem u sebe stoupla v ceně, že jsem to zvládla. Našim psíkům náledí nevadí, když jsem se jim kuokla na packy, málem jsem omdlela, to nejsou drápečky, to jsou rypadýlka.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.