ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Madvo mě o drží už od vánoc, a ne a ne se toho zbavit. Rýma ani ne, spíš kašel a bolest v krku... Taky už nechci :mad::D

2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, zdravím všechny marody i zdravé závisláčky. U nás opět mlha a pošmourno. Neškodilo by trošku sluníčka a modrého nebe.Způsob této zimy se mi nelíbí, je deprimující i kočičák požaduje stálé otevírání dveří a je na mě naštvanej, diví se proč s tím něco neudělám.:p;)

Jo a internet stále jde a nejde, taky potměšilec.

3. jana563

jana563 Dozorce fóra

Zkrátka si z nás ten internet dělá prdelky.
    Hezké ráno všem.Taky jsem včera nějak odpadla.Ve tři ráno mě probralo něco co mě tlačilo do nosu a on to tabletek.Mám rozečteno od Dohertyho Soudce Amerotke.Krásné detektivky z doby faraonky Hatšepsovet.
    K obědu bude sekaná s kaší a nějaká čalamáda.Uvidím co tam děda uchmatne.
    Sníh zatím drží,je kolem nuly.A není mlha xD Ale modrý nebe taky ne.

Naposledy upraveno: 7/1/16
  4. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkný den všem, u nás mlha a zataženo,asi nevystrčím vůbec ani nos ven.Marodi pijte čajíčky ať jste brzy fit.Už se těším na šlechtění.

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno všem milým, u nás mlha ani dnes nevidím přes řeku Labe. Po 10 musím vyrazit na rtg, po 11 měsících od operace kyčle. Moc se mi do toho počasí nechce, ale co se dá dělat. Opravdu je zde nějak smutno, chybí zde psaníčka od pajaable . Eviku, vtípek o silničářích, tak ten nemá chybu! Jako ze života. Všem přeji pěkný den a odpoledne zaskočím, snad už tady bude zase veseleji!Marůdci, pijte čajíčky, ať jste brzy zase fit! pa pa;););)

6. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

7. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Dúfam, že absencia milej Evky-pajaable má tiež len tú príčinu, že internet štrajkuje a nie niečo vážne. Aj keď pre nás farmárov je to dôvod na zúfanie, ale predsa len - nie je to tragédia. Hlavne, aby sa u všetkých pripojenie umúdrilo, než začne akcia. Po nevľúdnom včerajšku máme dnes krásny slnečný deň, ale teplota je ešte stále zimná.
    Som rada, že čaje i šáločky sa vám páčili a mať prsteň od Arabely, tak vám každej jednej hneď pošlem podľa výberu:).
    evik1016 - super xD, hneď som sa musela nahlas zasmiať a vyrážam za povinnosťami, liečte sa, tešte sa, víkend sa blíži;).

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji hezký den.
    Moji drazí, omlouvám se, máme doma nějakou závažnou situaci, později
    vše vyklopím. Všechny vás zdravím a myslím na vás. Děkuji za zprávy na farmu.
    Mějte se krásně. Eva

9. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Milka66 ten kočičí hrnek je nádherný, hned bych si ho koupila (ten bude pěkně mastný xD)
    pajaable Evi, drž se :)

10. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásný den přeji všem,u nás je strašný smog venku se nedá dýchat,jen doufám že jste na tom všichni trošku líp .
    Všem marodům nařizuji neopouštět postýlku,bumbat čajíčky a hlavně se brzičko uzdravit,čeká nás
    neonová párty,tak ať jste všichni fit ;).

11. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Dobré ráno, pěkný den Vám všem.
    U nás poletuje sníh, -4°= klasika této zimy

pajaable - žiješ a to je důležité, ostatní určitě zvládneš. Tvrdím to proto, že u Tebe opravdu 100% platí : "Co Tě nezabije to Tě posílí"
    marodi - věřím, že už budete končit s nemocí = akce vás volá, už je "vyvěšená" a těšte se

12. babi49

babi49 Vycházející hvězda fóra

Krásné dopoledne všem, Evi, Ty zvládneš vše. Tak už nám tam dali neonové stáje, ještě nevím, co si mám myslet a jak těžké to bude na zvládnutí.

13. Viky007

Viky007 Baron fóra

Neonová akce již vyvěšena, nechci komentovat, vloni jsem nadávala na příšerné neon. chlívky a jsou tu zase.
    Pajaable se ozvala, ale Johnsdorfa jsem tady dlouho nepotkala.
    Loučím se, musím vařit - kuřecí a la čína, rýže, nic problematického, ale mám od silvestra problém na bříšku jednoho z prstů nohy, chirurg to viděl, trochu se v tom počochnil za mého nadávání, pravil, že tam bylo trochu tekutiny, tak ji vypustil, stěry negativní, ale už to ukrutně při každém kroku bolí týden.

14. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

babi49 - pokud máš dost SK, tak to zvládneš v pohodě.

A komu jde jen o neoňáky, tak jsou už ve třetím úkolu. Na řádek už je toho třeba víc, no a na dva řádky docela dost. Akce je avizována jako střední obtížnost, při dostatku SK by neměl být problém.

pajaable - ať se děje cokoli, platí, že vše špatné je i pro něco dobré. Bohužel to "dobré" si většinou uvědomíme a oceníme až s odstupem času. Když to zrovna prožíváme, mnohdy si myslíme, že je to k nepřežití.

pro všechny marody - nejspíš jste se tak trochu "uštvaly" vánocemi a shonem kolem nich, tak si holt organizmus žádá odpočinek :) Tělo ví, kdy má dost.

15. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ahojky sousedé...
    Ale já tu jsem Viky007
    :D

Jen není zatím tolik času jako normálně.
    Zdravím i všechny přítomné sousedy a samozřejmě všechny ostatní.
    Pro mě vánoce ještě neskončily dělám si radost skoro každý den.
    :)
    Stavím nové PC a neskonale pěji chválu na nový TV-Monitor 3D
    Dokonce nemusím spouštět ani PC abych na něm obsloužil farmičku atd.

Taky jsem měl několik hráčů s instalací aby jim běžela farmička na nových vánočních telefonech či tabletech.
    Do toho to hlavní, což je rodina a přátelé a nestíhám vše ostatní...

Já bych potřeboval delší den.
    No a teď do toho zítřejší akce..!
    Ještě že jdu o víkendu do práce, tam snad bude trochu více času HURÁ!
    :D

Zatím se poroučím a držím všem marodům i ostatní palce...

Jo a ještě něco pro ty co též nemají nafukovací hodinky či orloj!

16. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

Miluji černobílou kombinaci, ty omalovánky jsou super :D

Ovšem Ježíšek vyslyšel mé přání a přinesl mi Relaxační omalovánky pro dospělé, včetně pastelek samozřejmě, a ty teprve jsou super! V rodině to vyvolalo trošku zděšení, že už jim babička dětinští, ale já jsem nadmíru spokojená. Maluji si a vymalovávám, relaxuji, odpočívám... Jo, to mě baví. Dokonce kam se hrabou omalovánky farmářské, na farmu teď trochu házím bobek. Všude jsem dala stromy a klik 2x denně stačí.
    Ono je to i tím, že jsem po zavedení pralesa a následně hned hřbitova začala kupovat měsíční předplatné na pomocníky. Bez nich už to byl docela opruz. Jenže s nimi je to raz dva hotový a není nějak co dělat. Při farmě už mě drží snad jen tohle vlákno závisláků, přečtu ráno, přečtu večer a finíto. Proto jsem si reálné omalovánky přála a baví mě víc než farma :inlove:.

17. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Viky007 - a nemáš po tom silvestru náhodou onu známou ,,královskou nemoc,, dnu?
    Manžel tím trpívá vždy když se něčeho toho ,,zdravého,,napapá víc než by měl.
    Doporučji ledovat a pít a to ve velkém (samozřejmně nealko).

18. janaj

janaj Velvyslanec fóra

kerryhill asi budu neposlušný marod, zítra na tři dny do práce, antibiotika, neantibiotika...:sleepy:
    Jonsdorf jéééé ty omalovánky si vytisknu xD

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobré odpoledne všem, hlásím se v mezipauze mezi jednou dokončenou uzávěrkou a pokračováním v další ;)

kkunesovak, jdu si ofi přečíst ještě jednou, ale mám dojem, že řádek jde pořídit jen jednou, dekorace neomezeně...

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Ahojky od odpolední kávičky, vrátila jsem se z rtg, v pondělí jdu k panu doktorovi tak uvidíme, čím mne potěší! Mlha houstne, do toho poprchává a jestli trochu přituhne, tak to bude pěkná klouzačka. Mám radost, že naši milí přátelé se ozvali, Evičce moc držím palce, vše zvládne... chybí tady. Já mám takový pocit, že jsem četla, že získáme dva řádky, ale ještě jednou to projdu. Tak víme na čem jsme a zítra to rozjedeme naplno. Je to tam napsané 2 řádky na stonku, už jsem tam mrkla !!! Pěkné odpoledne všem!;););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.