ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dododo53

dododo53 Expert fóra

Můžeš být čestným hostem. Na žádném sabatu nesmí chybět kozel.xD

2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Také přeji vše nejlepší všem čarodejnicím.Ráno jsem popřál i své manželce než odlétla do práce ;)

Farmerama 96+ *** Bahamarama 236+
    farmařím od 5.10.2010

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

K tomu kozlovi: Například při Betline si s ním dámy napřed pohrály, pak ho picly a sežraly. Nojo, Kelti byli drsňáci.xD
    Johnny, ty jsi taky pěknej kousek.

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Vždyť vy víte pánové, že by vám bylo smutno, kdybychom se k vám nevrátily, kdyby se nám ta motorová košťata rozbila, určitě by se našli gentlemani, kteří by ochotně pomohli opravit porouchaná košťata. Držme si děvčata palce, ať nám to vyjde a hlavně to počasí vydrží- Šťastný návrat a pěkné zážitky!!!;););)

5. -pechfógl-

Ta naše koštata by nedokázal spravit ani legendární McGyver. Pánové spíš potřebují, aby jim zítra zas někdo uklidil, umyl nádobí a vysmejčil. A vůbec, copak asi dělají, když mají jistotu, že se manželka nevrátí před svítáním? Visí z okna a sledují, odkud co přiletí?xD

6. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Už (konečně) z výletu doma. OaD jde tak trochu kolem mě. Hledat ve vzducholodi, je asi stejné jako když tady čtu Vaše vtipy, také se člověk zasměje co někdo nabízí a raději jde dělat něco smysluplnějšího.
    Zjistila jsem co RT na nás připravilo: Maják končí 4. ve 14 hodin a Hrozivá večeře začíná 4. ve 14. hodin = tak to se máme na co těšit.
    Přeji pěkný večer a hlavně: dámy - vraťte se!

7. Baroland

Baroland Ikona fóra

Jenom si moc nefanděte !
    pořádek je pro bl.b.ce,inteligent se vyzná i v bo.de.lu. Vana má dostatečný obsah,aby pojmula veškeré nádobý -dále nastupují papírové talířky,lžíci stačí do sucha olízat.A textil může být uskladněn i v koutku,lépe tam větrá.

Přijde chlap do zverimexu a chtěl by papouška, ať si má s kým pokecat.Prodavač na to, vemte si raději tuto žábu a ukáže na tlustou ropuchu.Pokecáte si v práci,ale ona vás dokonale uspokojí. Tak si ji vezme a hned ji doma vyzkouší.Paráááda. V tom přijde žena,uvidí žábu na kuchyňské lince a začne řvát: Co to je ?? co to tady dělá ?? okamžitě ji vyhoď !!! Chlap chvíli přemýšlí a pak odpoví. " Hele,víš co ? nauč ji svíčkovou a pak si zbal kufry a táhni k mamince.

8. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Tak jsem tajně doufal, že černý kocour bude na dnešním sletu nanejvýš potřebná dekorace a že přijde nějaká
    pozvánka. A ejhle nic, časy se mění.
    :D:D

9. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Všem vám všem moji milí přeji krásný 1.máj

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný 1. máj, den plný lásky a nejen tento dnešní den, vždyť květen je jeden z nejkrásnějších měsíců v roce, vše kvete a hned má jeden lepší náladu a i ti škarohlídi pohlédnou na svět jinýma očima. Dnes nám ale prší, nám to nevadí, třeba nám naprší trocha toho štěstíčka. To my všichni potřebujeme, tak si ten dnešní den pěkně užijme!!!;););)

11. dododo53

dododo53 Expert fóra

Mikeši, nebudu rozebírat psychiku černých kocourů, ale ujišťuji tě, že opravdický kocouří frajer by na žádné pozvání nečekal a dostavil se v plné parádě i bez něj.
    Jo, první máj-už hodinu sháním chlapa, kterého bych zatáhla pod rozkvetlou jabloň (nebo jiné roští), aby mě políbil a já neuschla. Všichni ještě chrápou, asi po těch čarodějnicích, a já pak nemám čas.
    Vyprávěla mi kamarádka, jak její kolegyně v práci volala opraváře na počítač s tím, že se jí ulomil držáček na kafe. Po delší konverzaci se přišlo na to, že tím myslí zařízení, kam ostatní vkládají cédéčka.

12. Mikeš

Mikeš Titán fóra

dododo
    Kdybych to jen tušil, napakoval bych se vám tam v největší naježené kráse.

mamča
    jo, jo, všechno kvete, jako v máji, alergici s rudýma očima a dávivým kašlem zalézají, utěsňují všechny škvíry
    a vyhýbají se veškeré té květeně obloukem. Ale na jejich náladu to samozřejmě nemá vliv.

:DxDxD

Hynku, Jarmilo, Viléme ... hrdliččin zve ku lásce hlas ...

Edit
    Hele, dámy, brzděte s tím, že pořádní chlapi nejsou. Já nejméně o jednom vím.
    A potřebuje zalátat ponožky. xDxD

Naposledy upraveno: 1/5/15
  13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jupííí, nesestřelili mě. Tak tu budu otravovat dál :p. Líbačka pod rozkvetlou třešní bude trochu problém, bo tata je v práci a cizí chlapy obtěžovat nechci (by se jim to taky nemuselo líbit, že jo, nebo jejich ženuškám xD- už to vidím - na ulici - madam, půjčím si vašeho chlapa, ju, zatáhnu ho jen támhle do roští, trochu ho olíbu a zas ho v pořádku vrátím :eek:)
    A navíc mě včera přepadnul nějaký opeřenec, houser se mu, tuším, říká. Bolí to jak s.viň.a, tak nálada na nějaké techtle či mechtle není :cry:

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zdravím vás všechny a přeji hezký den.

15. -pechfógl-

skalara.v - mně dneska ráno políbil kocour pod obrázkem rozkvetelé sakury, doufám, že to bude platit (asi jako plzeňský titul doktora práv), protože rozkvetlou třešeň abys špendlíčkem hrabal, o chlapech nemluvě (mimochodem, má tě políbit chlap, mužskej, nebo jenom osoba mužského pohlaví?).

16. mituli

mituli Polobůh fóra

Pro informaci---budete se asi muset polibit sami Protoze poradni chlapi nejsou ,maj uz pet let dovolenou nebo vymreli :oops:jinak nam krasne prsi ,pry je prvomajovy desticek na krasu a kdo zmokne tak bude hezci a bude mit i pevne vlasy,tak honem honem na dest(me uz nepomuze ani poradny hrejkanec):inlove:

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

pechfógl - já myslím, že kocour je dostačující ;). S těma chlapama je to na levačku- párkrát tě "políbí" a pak chce večeři, vyprat, uklidit...

"Lásko, uděláme si pěkný víkend?" ... "Ano, zlato" ... "Ok, uvidíme se v pondělí!"

Novomanželé na svatební cestě, on v hotelu objednává pokoj na týden. Recepční se nakloní k novomanželce a povídá: „Vy se mu musíte hodně líbit. Obyčejně u nás objednává pokoj jen na jednu noc.”

18. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Ježkovy oči,já jsem totálně mimo.Tak nevím jestli jsem to včera na Petrových kamenech nepřepískla(každoročně se tam my holky z Velkých Losin setkáváme).Zanedbala jsem farmu a unikly mi předůležité informace o dnešní akci,no spíš jsem zapoměla.Sklidila jsem,zasila cosi krátkodobé a teď se tluču do makovice.Bože,to nedopadne dobře,zítra celý den v práci a v pondělí opět.Jsem normálně nešťastná.:cry:Ještě,že si můžu přečíst alespoň nějaký vtípek co sem dáváte drazí závisláčci,ale i přes tato pozitiva jsem upadla v trudnomyslnou náladu.....No ale zabojuju a pak se uvidí.;)

19. Simissek

Simissek Pilný autor

[​IMG] Jsem já snad nějaká Jarmilka ?

Krásný prvomájový den všem, a doufám že jste všechny (kolegyně čarodějky) dorazily po včerejším večerním rejdění domů v pořádku a bez úhony :)

Teď musím počkat, až se ta osoba mužského pohlaví, co se mnou sdílí domácnost, vrátí z práce, abych ho mohla zatáhnout pod nějakou tu rozkvetlou haluzku - přece neuschnu jen proto, že jemu se už nikam nebude chtít.....:inlove::D

20. Baroland

Baroland Ikona fóra

Čtu,čtu,čtu a nestačím se divit ! Že bych byl v jiném vlákně ?? nebo se to tu přejmenovalo ?
    Prej důchodci a závisláci ! Tůdle nůdle . ..
    Na svátek Práce ,znovu, PRÁCE !! tj. svátek co se týká důchodců a farmazávisláků , se tady probírájí jakési bezvýznamné city co naopak od práce a hraní jen zdržují.
    xD:inlove:xD
    No,ale abych nebyl mimo téma a ještě tak byl vyobcován....skalaro,kamže tě to ten husák poštípal,že nemáš šmajchnáladu ? ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.