ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Pohodový večer přeji !
    Sněží , s přestávkami, po celý den vítr ....fujky, zalézá všude.
    Vyjela jsem pro děti , hodila je domů, zajela nakoupit. Říkám si, za chvíli jsi
    doma...a nebyla. Sypač, který vyjel až odpoledne , ráno asi spal někde v teple,
    dostal smyk, tak dvě auta přede mnou a zůstal šikmo přes vozovku.
    Nic se nestalo, jen to, že už nenastartoval. Zpátky to nešlo, ani se otočit,
    ani vycouvat, tak se tam tvrdlo jako tydýtkové, než přijel nákladní odtah.
    Pozorovat ty umělce od Technických služeb, než se jim podařilo sypač zapřáhnout
    a srovnat a odtáhnout, toť pohled pro bohy.
    Farma stála , doma však byl Daniel, tak jsem ani neměla sevřené půlky z toho,
    že jsem opět nechala vše zapnuté a odjela. Byla jsem ráda, že jsem předtím děti
    nejdříve odvezla domů, příjemné to čekání nebylo. Mezitím se rozsněžilo, námraza,
    domů jsem lesem jela jako s hnojem, moc to klouzalo.
    Je až s podivem, že vždy připravení silničáři, opět letos při docela malém zimním
    úkazu, vyhořeli.
    mamča50....gratuluji k postupu na Baha !

2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

3. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Užívám si klidu na farmě, doplňuji zásoby. Asi jako všichni.
    U nás sice celý den mrzlo, ale sníh jen poletoval a je možné, že se za to zasloužilo zasněžování sjezdovek.
    mamča50 - gratulka
    Madvo, michalka59 - přeji uzdravení co nejdříve
    Pěkný večer přeji.

4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Holky farmářky, pomoooc, potřebuju duševní vzpruhu. :(
    I tady v Praze padá to bílé svinstvo, což se mimo jiné projevilo tím, že umělec za mnou nedobrzdil a na světlech se mi narval do kufru. Jak na potvoru jeli kolem dopraváci a jali se dohlížet....
    Takže mám nejenom odrbanej nárazník, což mě esteticky štve, ale navíc jsem dostala pořádkovou pokutu za sprosté nadávky v přítomnosti policie :cry:

5. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

čarodějka007 - ale moja, pre teba musí byť duševná vzpruha práve to, že si vynadala tým policajtom. Sviniari jedni, neodhadli situáciu, húkali po tebe a ty - nevinná,:cry::cry: si reagovala, ako by reagoval každý:wuerg::wuerg::cry::cry:

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Na chvíli se k vám usadím, vypiji kávu , odpočinu.
    Díky -Jara05- jsem zjistila, že v letu louskavší příspěvky za celý den, přehlédla jsem naše
    marody. Takže, zlatíčka, najít cizí tělo, vypotit se za jeho přispění...ne, znáte mě, držku jednu...
    docela solidně vám přeji brzké uzdravení.

čarodějka007 - to ti děvče nezávidím, naposledy, jak jsem tu psala, se mi do kufru nabourala
    ta feťačka...myslím, že páni dopraváci měli mít pochopení pro to, jak se cítíš. Já s tebou rozhodně
    cítím, protože znám tu situaci a pocit chtít zabíjet, nejen nadávat. Dej si frťánka, nohy do výšky
    a říkej si " zaplať pánbů, že jsem zdravá a odnesl to jen zadek (auta myslím).

micinka ...Pavli , já to tak nemyslela, vždyť mě znáš, ale fakt je, že bych do toho tvého batohu,
    který se nazývá autem, nesedla...cítila bych se tam děsně ohroženě...ono je to jak půl myšího zadku
    velký, snadno se to na silnici přehlídne a tudíž může být převálcováno. Zdravím a těším se na
    tvoji návštěvu. Hezký večer ...(skype) ?

7. čarodějka007

LubicaKrakova já jsem nenadávala policii, ale tomu "šikulovi", co mi odrbal nárazník - no a protože mám hodně bohatou slovní zásobu, využila jsem ji téměř na maximum. Já jsem klidná a vyrovnaná osoba, ale jak mi někdo šáhne na můj milovaný bavorák, tak se neznám. Policie se mne snažila uchlácholit, ale moc se jim to nedařilo - ale určitě si chlapci rozšířili slovní zásobu :D

pajaable ona to odnesla i čuňa toho pseudořidiče, ale to naštěstí policie neviděla a on jaksi neměl možnost se dostat ke slovu, aby si postěžoval, že od dámy dostal po hubě, jen co vylítla z auta

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Něco jako satisfakci...srandičky si z nich udělat !

:pxD

Tak takhle se na ně musí !!

Dopravák zastaví auto, které jede ve městě 110 a povídá:
    D: Dobry den, váš řidičský průkaz.
    ř: Nemám, ten mi sebrali před chvílí vaši kolegové, když mě chytili vožralýho.
    D: Tak techničák.
    ř: Cože techničák, nemám, vždyť já sem tak zlitej, že ani nevím kde sem to auto ukrad...
    D: To je kradený auto ?!!!
    ř: Jo, ale moment, kouknu se do kaslíku, myslím, že sem tam něco takového zahlíd, když sem tam házel pistoli...
    D: Jakou pistoli ?
    ř: No, jak jsem s ni vodpráskl toho podělanýho řidiče, co mi překážel v tomhle autě, jestli chcete vidět jeho zdechlinu, tak je v kufru...
    Dopravák ihned zavolá zásahovku, ta přijede, vyskáče, obklíčí auto a její šéf jde k řidiči a povídá:
    C: řidičák!
    ř: Tady prosím...
    C: Techničák !
    ř: Tady...
    C: Můžu kouknout do přihrádky?
    ř: Jasně... (samozřejmě žádná pistol)
    C: A do kufru ?
    ř: Samozřejmě... (samozřejmě žádná mrtvola)
    C: Tak teď jsem trochu zmatený, tady kolega mě zavolal, ze jedete opilý bez papírů, v kradeným autě, ozbrojenej a s mrtvolou v kufru...
    ř: No to je skvělý a vsadím se, že bude ještě tvrdit, ze sem jel moc rychle...

9. zuzik.t

zuzik.t Perspektivní autor

čarodějka007: Tak teď jsi mě fakt pobavila. Já si tu scénku totiž představila...xD Štěstí, že mi ještě nezchladl čaj, jinak bych musela utírat monitor...:p

EDIT: pajable: Tak u čtení tvého vtipu už jsem to štěstí neměla- pěkně děkuju...:D

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

čarodějka: chápu a rozumím, já bych dala okamžitě a střelhbitě nejen řidiči po čuni, ale doplnila to i o rozbití minimálně zbylých světelných součástí přibližovadla; většinou totiž v prvotním šoku kolem sebe do čehokoliv vztekle kopu a fackuju co trefím xD

micinka: moje kamáradka vlastní smartíka... černého. Je to korpulentní, 185ticentimetrová slečna. Také nerada slyší něco o rakvi na kolečkách :p

EDIT: čarodějko, přesně, ;) jinak se může na mém hřbetě i dříví štípat, ale milášek je milášek, tomu nikdo ubližovat nesmí 8)

Naposledy upraveno: 4/1/16
  11. čarodějka007

zuzik.t to si nemůžeš představit tak, aby to bylo alespoň trochu v souladu s realitou....já jsem fakt kliďas, ale jak jde o moje auto, je ze mě fúrie, i v servisu se mě někteří bojí :D

12. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

čarodějka007 . ja ti verím, aj keď ja nešóferujem - mám osobného šoféra, ktorý ma vozí zadarmo, v mojom aute a dokonca ho aj napája, ale auto je moje. Tiež by ma to dobre na.erinkalo. Ak by som vybehla a neviem, či len do toho "šikulu", alebo aj do tých policajtov. Je možné, že by sa to pomiešalo.
    Ale - medzi nami - dievčatami- je to dobre odtrhnuté od tej peknej včerajšej témy. Ako nám tu bolo dobre, aj keď zaslintano:cry::wuerg:xDxD

13. Y_n_O

Vztek je dobré zapít či zajíst :) Klidně můžeme začít vařit nanovo xD

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Koukám děvčata, že co se plechových miláčků týká, jsme všechny stejné.
    Také si čarodějko, po tvém upřesnění situace, snažím představit, jak si vylítla
    a tloukla toho pitomeška hlava nehlava....
    xDxDAle dámy, nejlepší je mít po ruce " bejsbolovou" pálku .

Když jídlo, jak bylo si přáno, tak právě teď žmoulám kaiserku a piji kávu.
    To je bída, když je člověk přežraný a neví co slupnout, pak sahne po suchém
    pěčivu. Ale klídek, moje žravá doba teprve přijde...je moc brzy , večer teprve
    začal.
    xDxDxD

15. Madvo

Madvo Mistr fóra

Tedy čarodějko tys mě ted tak pobavila, že jsem z toho smíchu dostala takový záchvat kašle. To mám za to, že jsem se smála neštěstí jiných. Ale představa, že jsi dala chlapovi facku. Ještě lavinu tvých slov k tomu - představuji si ten jeho výraz.

16. čarodějka007

LubicaKrakova já ti nevím....momentálně se povaluju na gauči, vedle gauče přistrčený stolek pro marody a na něm tác s pěti druhy sýra, uzený losos, miska s ovocným mixem (hroznové víno, mandarinky, ananas a jablíčka) a k tomu sedmička rýnského ryzlinku. Předpokládám, že za cca půl hodiny již budu opět klidná a vyrovnaná dáma :D

Madvo no a co jako...je to jenom chlap a ještě ke všemu neumí řídit...

17. Y_n_O

Tak se tu zatím mějte a smějte, já jdu na náhodných čtyřech políčcích, které mi na mýtině uvolnil šnorchlobchod (došli ptakopysci xD) vystřílet rachejtle a pozvolna plnit úkol. Abysem to do zítřka nějak dokončila, páč nebyl od Nového roku čas... z práce dřív zdechali koně, brzy i já :p

18. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

čarodějka007 - som si bola istá, že na tvoju rozochvenú dušu i telo, práve toto bude to ideálne. I keď ja by som viac volila tuky. Tie vraj obalia nervy a človek sa cíti lepšie. Ale proti chuti - žiadny dišputát. Tá sedmička dá tomu isto riadny gríf...

19. čarodějka007

LubicaKrakova Stilton, Alpen Blue a Brie jsou tučné tak akorát....;)

20. Y_n_O

A hroznový cukr doplňuje energii razdva... :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.