ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné a dobré sváteční ráno. Evičky, vše nejlepší k dnešnímu svátku a také vše nejlepší Adámkům (mám jednoho doma)! Salát hotový, prý i dobrý, musela ho ochutnat dcera, protože vůbec nevím , jak co chutná. Rýma jak trám a chrchlám a chrchlám!!! Doufám, že se to zlepší, abych vnoučata nenakazila. Ještě udělám chlebíčky, odpoledne opečeme řízky a klobásu a budeme se těšit na Ježíška. Nejvíce se těším na naši malou Michalku (1 1/2). Moc mluvit neumí zatím, ale pořád na obrázcích hledá Olafa z Ledového království! Tak ho dostane! Učarovala jí reklama ALZY, tak tam bude i alzák! Všem přeji pohodový den a ať se nám vydaří! Zdena ;););)

2. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Dobré ráno, krásný a pohodový dnešní den (nebo aspoň večer, protože přes den to bude ještě makačka).
    Přeji Vám všem pohodové svátky a nezapomínejte na farmičku. Pod stromečkem ať najdete co si přejete, ale mně už stačí klid a pohoda s těmi co mám ráda.
    Ježíšek na farmě už připravil všechny tajemné stromečky i stáje tak Vám zítra řeknu jak se pochlapil.
    Všem Evičkám přeji hodně zdraví a štěstí.
    Pěkný Štědrý den přeji (u nás mlha a 3°- Krakonoš se moc neukázal)

3. m2707

m2707 Znalec fóra

Přeji krásné vánoce plné pohody, klidu a zdraví:)

Snad v novém roce již budu mít více klidu a času mezi vás častěji zavítat.
    pro Pajaable- Evi, krásný svátek tvůj osobní, ale i ten vánoční:) Posílám něco sladkého.Papa Moni

4. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Přeji vám všem vánoční pohodu.
    Přeji vám všem lásku své rodiny.
    Přeji vám všem velké obejmutí od přátel. Protože když se tak stane, nejste vůbec špatný člověk.
    Přeji vám všem i pevné zdraví, to je to největší bez čeho by nic ostatní nebylo.

Vše nej Evám a když se najde tak i Adamům.

A nakonec několik přátelských upozornění:

Váš Jonsdorf

5. Baroland

Baroland Ikona fóra

JEŽÍŠÉÉK

Přeji všem ať najdou pod stromečkem to,co si přáli a ti,s kterýma zde toho příštího už neoslavíme,ať si dárků užijí.
    xD:inlove:xD

Maminko,proč strojíš stromeček v červenci ? Ty můj malý tuberáčku,dyť ty už se vánoc nedočkáš.

Naposledy upraveno: 24/12/15
  6. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Přeji všem krásné a pohodové prožití vánočních svátků :).

Také se připojují k přáním ke svátku všem Evám a také Adamům.

A v neposlední řadě také mnoho labutí na naše farmy ;).

7. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Krásné a klidné dny sváteční,všem pohodu v kruhu rodinném.:D:inlove: Na baha postup 290xD

8. babioli

babioli Stará škola

Ahoj vám všem a přeji vám krásné svátky vánoční, pohodu v kruhu rodiny a bohatého Ježíška. Mějte se moc hezky, je mi tu s vámi moc hezky. Ola
    Všem Evičkám přeji jen to nejlepší a hlavně hodně zdraví a pohody.
    postup na Baha na level 265.

9. doben

doben Ikona fóra

Přeji všem krásné Vánoce a spoustu krásných dárků. A taky, ať nám na farmy přiletí labutě, nebo aspoň spadnou růžovky jak u mě.;)

10. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Všem krásné prožití vánočních svátků přeje Jiří

Farmerama 98+ *** Bahamarama 284+
    říjen 2010

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak se připojuji k všeobecnému blahopopřávání a hezky si to užijte, farmáři a kamarádi moji.
    Všem Evám ještě pusinku navíc.

P.S. Víte, co je to zafuškuu zabalit loutku Kašpárka?:p[​IMG]

12. Madvo

Madvo Mistr fóra

Krásné štědrodenní ráno moji milí. Všem našim Evičkám a taky Adámkům přeji krásný svátkový den.
    Vám všem - až budete usedat k štědrovečernímu stolu, ať láska, radost a porozumění naplní Vaše srdíčka. Krásné Vánoce!

13. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Vidím, že ste tu čiperkovia od skorého rána:). Prípravy vrcholia, o chvíľu vyrážama s manželom k mojim rodičom a tak len dúfam, že to nebudú posledné spoločné Vianoce.
    Našim oslávencom - Evičkám aj Adamom - prajem všetko najlepšie :inlove:.

A všetkým farmárom a farmárkam bez rozdielu prajem, nech majú krásne a pohodové vianočné sviatky medzi svojimi najbližšími a nájdu si aj niečo pod stromčekom.

14. Iwuska

Iwuska Stálice fóra

Drahocenní zavísláci v důchodu (a nejen vy). Evičkám pěkný svátek

Přeji Vám kouzelné Vánoce plné rodinné pohody a v krku žádnou kostičku od ryby.

15. mituli

mituli Polobůh fóra

Krkonoše hlásí-sluníčko-nádhera-jasná obloha(ale ten sníh k idile vánoc chybí),všem Evinkám hodně zdravíčka a štěstíčka,těm ostaním samozřejmě taky.Dnes jsem konečně doma,jinak jsem lítala v práci,tak nevím jestli dožiju večera.Chodilo zboží a já jsem tam sama ,jenom za poslední dva dny mě prošlo rukama tak 200kg.Za chvili přijedou Jilemnicky a pujdem k mamce,babičce na oběd-rybi polévka a hubovec,já budu mít sladkej(miluju ho),tak se mějte moc krásně a užívejte si :inlove:

16. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Přeji krásné Vánoce a prima pohodu. Evám přeji jen to nejlepší a ať se jim daří na farmě i v životě. Tera :)

17. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Až zazvoní zvoneček,
    rozsvítí se vánoční stromeček.
    Malé a velké dárky rozbalte si
    a hlavně na všechny blízké
    vzpomeňte si.

Krásné prožití svátků vánočních!

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Kdybyste pod stromečkem
    našli jen prázdnou zem,
    vyhněte se truchlení,
    o dárcích to fakt není,
    Vánoce jsou o lidech
    a splněných snech.
    Šťastné a veselé!

19. honzi

honzi Komisař fóra

Všem Evám a Adamům přeji vše nejlepší k svátku a všem (včetně Ev a Adamů) přeji krásné Vánoce!

Tak a teď jdu popřát k svátku babičce :D

20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) krásné skoropoledne všem ... přípravy vrcholí,tak ať se vše povede k úplné spokojenosti

přeji všem hlavně klid, pohodu a splnění přání, setkání s rodinou i kamarády ... prostě užijte si svátky bez nervů

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.