ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD jupíííí, dohrabala jsem se do levlu 96 ... teď to zas bude trvat, než se posunu dál :cry:
    gratulace všem postupujícím :inlove:, krássnou a klidnou adventní neděli všem :inlove:

u nás šedivo, nevlídno, poprchává, ještěže jsem na ty trhy vyrazila včera za sluníčka

2. Madvo

Madvo Mistr fóra

Medvánek - moc gratuluji a hodně dalších úspěchů

Teď to čtu zpětně a vidím, že chcete dělat medovníkové kuličky - tak tady je recept: 500 g hladké mouky, 200 g mletý cukr, 2 vejce, 60 g másla, 4 PL medu, 2 KL jedlé sody. Krém: l máslo a karamelové kondenzované mléko. Rozpustíme máslo, med, cukr, vejce a do této hmoty přidáme mouku, do které jsme rozmíchali sodu. Já tady ty těsta dělám ručním hnětačem, abych se nemusela matlat ve vejcích a medu.
    Z tohoto těsta uděláme 2 beztvaré placky, které upečeme při 180 oC cca 10 minut.
    Vychladlé těsto pomeleme nebo rozkutrujeme a smícháme s krémem, který připravíme rozšleháním másla a do něho zašleháme karamel. Asi 1/3 drobečků si necháme na obalování a zbytek smícháme s krémem a tvoříme kiuličky, které obalíme ve zbývajících drobcích. Fakt výborné. AŤ se to podaří.

Naposledy upraveno: 20/12/15
  3. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Výborne, pečenie beztvarých placiek mám už zvládnuté xD a s ostatným si snáď poradím :p, vďaka Madvo.
    Medvánek - gratulka k postupu :).
    Baroland - však práve preto, že je to mikropes ;), rolnička musí byť tej správnej veľkosti, nie že ju vezmeš nejakému dobytku, čo objavíš na ceste (a tým nemyslím "dobytok za volantom")xD, to by drobca akurát tak "prikovalo" na miesto :D.

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Gratulace postupujícím, děkujeme za receptík a zkusíme! Mlhy u nás přibývá, je ošklivo. Užijte si zbytek poslední adventní neděle!;););)

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Krásnou a pohodovou zlatou adventní neděli přeji všem :)

20 tajemných sazeniček na hlavní farmu schováno pod stromeček, bo se zatím novinka nezadařila, na bahamě ji mám, tak aspoň tak. Baličky nekupuji, to bych fakt nevěděla co s tím ;)

Zabalené dárky, ozdobený stromeček, napečeno, zítra trošku poklidit, v úterý nakoupit, ve středu salátek a uvidím, zda se mi bude chtít i do vánočky a ve čtvrtek může přijít Ježíšek. Moc se těším, hlavně na toho našeho drobečka, jak to bude prožívat, je sice ještě maličký, ale o to to bude krásnější.

Tak si to v klidu a pohodě všichni užívejte jako já, každý den trošku něco udělat a je hotovo :music:

6. Viky007

Viky007 Baron fóra

Taku nás 2 vánočky upečeny, 3. zatím kyne, upečeno, uklizeno, stromek s kamarádkou v úterý, středa salát a polévka a může k nám ježíšek:)
    Dostala jsem ještě jednu zajímavou radu od opraváře mobilů, okamžitě ho vykoupat v destilované vodě a pak sušit dle vašich rad, za které ještě jednou moc děkujixD
    Krásný zlatoadventní večer.

7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak dívám, že "Nové" příspěvky mi začínají na straně 39.... ač se tu řežu vtipu o paní učitelce od pajaable, opravdu ale opravdu to do strany 95 nebudu dočítat. Alespoň ne teď 8)
    (fakt jsem tu od toho 23. 11. nenakoukla? Je to možné?!? no... je)

Naposledy upraveno: 20/12/15
  8. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Advent opět uběhl. Je tu poslední adventní neděle a podle mého názoru docela vydařená, alespoň co se hokeje týče :D.

Nikdy nerozbalujte dárky před odchodem hostí. Pokud tak učiníte, tak už je nikdy nikomu z nich nebudete moci dát.

Proč leze blondýnka o Vánocích oknem?
    Protože Vánoce jsou za dveřmi.

Loudí sestra o Vánocích: „Jirko, nemáš něco sladkýho?”
    „Ne, ale v obýváku jsou bonbóny a sušenky.”
    Dívka odvrátí svou tvář: „Tak to ne, těch už mám plný zuby.”
    Brácha na to pohotově: „Tak si je máš vyčistit.”

9. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky, přeji všem pohodový 4. adventní večer a také gratuluji všem postupujícím.

V hospodě si podnapilý muž upřeně prohlíží dva chlapíky u vedlejšího stolu.
    Nakonec mu jeden z nich povídá: "Žádný strach, nejste opilý. My jsme dvojčata."
    "Cože?! Všichni čtyři?"

Vyšetřovatel: "Proč jste zabil svou tchýni ?"
    Vyšetřovaný: "Na radu psychiatra."
    Vyšetřovatel: "Tomu nerozumím, vysvětlete mi to."
    Vyšetřovaný: "V poslední době jsem byl velmi nervózní , tak jsem šel na přednášku psychiatra
    a tam říkal, že příčiny neuróz je nutno odstraňovat."

Hulič trávy chytne zlatou rybku.
    Rybka: "Pusť mě a splním ti tři přání."
    Hulič: "OK, ubal mi jointa!"
    Rybka ubalí, hulič vyhulí.
    Rybka: "Druhé přání?"
    Hulič: "Ubal mi ještě jednoho!"
    Rybka ubalí, hulič vyhulí.
    Rybka: "A poslední přání?"
    Hulič: "Ubal mi i sobě!"
    Rybka ubalí a spolu si zahulí.
    Druhý den přijde hulič zase chytat ryby a z vody na něj volá
    zlatá rybka: "Ani nerozbaluj pruty, už jsem ubalila!"

10. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj milí závisláci,[​IMG]přeju vám krásnou adventní neděli.

Trošku jsem v posledních třech dnech zanedbávala farmaření, protože jsem tady měla vnoučata, takže na famu nějak nezbyl čas.
    Budu se snažit všechno dohnat. Na akci, která začíná zítra, asi nemusím nic připravovat, protože mám všeho dostatek, tak budu
    jenom pěstovat a získávat vypadávátka. Docela se na to těším. Jinak jsem si přečetla vaše pžíspěvky a všem, kdo postoupil gratuluju.

[​IMG][​IMG]

„U nás doma je pod stromečkem jedna a tatáž věc, ale každé, opravdu každé Vánoce,” říká spolužákům Vašek.
    „Co, prosím tě?” „Stojan.”

Mladá dívka obdržela jako vánoční dar večerní šaty.
    „Mami, co je to za látku?”
    „To je přírodní hedvábí.”
    „Od toho malinkého, nehezkého červíka?”
    „Že se nestydíš takhle mluvit o svém vlastním otci!”

[​IMG][​IMG]

11. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

U nás bylo celý den zataženo, mlhavo, ale na roční dobu teplo = cca 5°, ale vánočně to tedy nevypadá, škoda těšila jsem se na sníh. Ale do konce roku předpovědi špatné. Dnes jsem upekla "zkušební" vánočku (manža je má moc rád, tak jsem mu udělala radost, doufám, že se tak povedou i ty sváteční).

Zrzinka-11 - gratulace k postupu.
    Baroland - ale že v Tobě byla malá dušička, co by asi tvá drahá polovička říkala, když jsi nechal jejího miláčka bez dozoru??
    Madvo - děkuji za přání a za recept, zítra udělám
    mamča50 - moc děkuji a gratulace k postupu
    Medvánek - gratulace k postupu , já zítra čekám (snad) 285 na Baha - strašně to letí
    k.vítek - já tady nebyla jen pár dní a domnívám se, že do konce roku budu mít co dělat abych dočetla vše co jsem zanedbala
    lacrima - Jaruško, opět jsem se od srdce zasmála, moc děkuji
    Pěkný adventní večer přeji a kdo ještě čeká na odtajnění ať dostane to co si přeje.

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji krásný adventní večer.
    Celý den mlha, na krok nevidět, cestování jen s největší opatrností.
    Tajemnice nic moc, nedostala jsem se k tomu udělat seznam, celý den jsem byla za snachou
    v nemocnici. Z balíčků novinka jen po jedné jak na farmě, tak na Baha. Dokoupila jsem včera
    na Baha 10 jednotlivek, pak 5 a nic ...mangostan jen jeden z balíčku a ani tamarind xxl nepřišel.
    Teď jsem koupila ještě 15 jednotlivek na Baha, 4 na farmu. Sice jdu poslední dobou vždy na
    jistotu a kupuji balíčky, ale štve mě, že do toho balíčku nedají obě novinky..zdá se mi to
    nesolidní, vzhledem k tomu, kolik balíček stojí florenů. Ale řešit RT nemá smysl.

Vidím mnoho postupů jak na farmě, tak na Baha...všem velká gratulace !

I já se tedy pochlubím, včera jsem postoupila na farmě ....

A teď se jdu chlubit a strašně moc chlubit !!!
    Kukejte - avatar a podpis !
    Nové , dárek od Richarda .
    Nemohu se vynadívat, Richard je prostě naprosto božský umělec, takový
    cit a jemnost v každém podpisu od něj , člověka chytne za srdce a oči se
    tou nádherou rozzáří . Děkuji můj drahý příteli Richarde, děkuji za tu krásu !!

13. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pajaable-velká gratulka k postupu, krásný podpis i avatar:D:D:D

14. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Dobrý večer milí závisláčci.Tak jsem zase na chvíli tu,.Gratuluju všem co postoupili,pajaable fakt nádhera,říkáme to u každého nového podpisu,že Richard je kouzelník a je to pravda.Farmičky nachystané na zítra,raději se tam dopoledne nepůjdu ani podívat.Myslím,že to nebude problém,protože jsem slíbila vnukovi,že může být u pc celé dopoledne a já zase odpoledne.Ještě vám musím napsat,že dcera se dává pomalu do pořádku,už začíná pomalu chodit(koleno už není tak oteklé,tak to jde),jen ten hrudník ji ještě dost bolí,ale zítra jde na kontrolu a v úterý už ji budu mít tady u sebe.
    Koupila jsem taky pár TS- na hlavní farmě 6+6 a výsledek -farma černá vrba(neměla jsem )zbytek XXl stromy,Baha-2xXXL,zbytek XL.Druhá farma 4+2,výsledek rakytník,zbytek XXL a Baha nektarinka a garcinie)neměla jsem ani jeden) a na třetí farmě 8+8 a výsledek černá vrba,rakytník(neměla jsem je) jeden XL,zbytek XXL a Baha garcinie,4x XXL a 3x XL,jsem docela spokojená,nemám sice všechny stromky,ale časem určitě budou.
    Madvo díky za receptík,když bude čas,určitě udělám.Mějte se moc hezky a pro dnešek dobrou noc.:):):)

15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

pajaable - je to nádhera, já si někdy ty podpisy chodím prohlížet, jeden hezčí, než druhý. Richard dělá ty obrázky s takovým citem a smyslem pro krásno, je to pastva pro oči.
    K té 101 veliká gratulace [​IMG]zasloužíš si plný vozík kytek

Bludička - to je prima, že je dceři lépe, teď už to bude jen lepší
    Madvo díky za recept, vypadá to moc dobře a určitě to bude i tak chutnat

16. Madvo

Madvo Mistr fóra

pajaable - moc gratuluji k postupu a k tomu nádhernému podpisu taky.Přeji dobrou noc.

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

pajaable - velká gratulace a podpis je úžasný

18. anna32173

anna32173 Vycházející hvězda fóra

Přeji Vám všem hodně štěstí a hlavně hodně zdraví,nebyla jsem tady několik měsíců,ale každý den si chodím přečíst Vaše vtipy,radosti i starosti také recepty na vánoční pečení,já nepekla neboť jsme byli neustále s manželem někde u doktora a zítra přijdou děti neboť jsem je pozvala na narozeniny a oni cukroví přinesou,jsem ráda,že Vás mám a i se zasměji.Počasí nevlídné akorát na nemoci.Nemám ani krásný podpis a ani neumím vkládat obrázky,ale to snad nevadí tak si užijte krásné Vánoce.Pa Anička

19. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Bludičko, veľmi nás teší, že dcéra sa zotavuje a tak sviatky si užijete spoločne - je to veľký dar a až zamrazí, v koľkých rodinách takéto šťastie nemajú (aj dnešné správy v televízii ma o tom znovu presvedčili).
    Pajaable-líštička, srdečne gratulujem - k postupu i novému podpisu. Je to stále krajšie ... má náš Richard aj nejakú hranicu? S každým novým podpisom zatiaľ sa prekonáva.
    Anička, že je ti s nami dobre, to je hlavné a aj tebe želám krásne vianočné sviatky.

20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) tak si ještě počkám, než první nedočkavec odklikne další perníček, abych věděla, kdy si jej mám vyzvednout já

a pak už pofrčím do peřin, zítra ještě pracovní den a pak už dovolená do konce roku, jak já se na to těším xD

krásnou dobrou noc všem :inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.