ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Dobrý večer všem. Děti jsem dnes večer "hlídala", dcera šla na Zumbu, snad jsem to zvládla. Potom rychle ještě něco vyšlechtila, nejlepší přeskok byl u pand ze základu na Jóga pandu a u chameleonů na policejního. Aspoň něco, ale šlechtila jsem málo, čas nebyl.
    Pro zlepšení nálady jsem si přečetla všechny Vaše příspěvky od soboty, zasmála se srdečně, za to Vám všem díííky.
    Moc děkuji za gratulace Honzíkovi, stále tomu nechce ani věřit, je to pro něho opravdu úspěch (ale já na tom teda zásluhu nemám).
    Přeji všem, úspěšný nový týden a zítra večer se tady snad zase na chvíli stavím.
    Dobrou noc. Jarka

2. dododo53

dododo53 Expert fóra

Já jsem pofi sejček: Tak teď to vnukovi /i vám/ teprve začne. Mně od synka, kterej se v těch 13 dostal na gympl, rodina odtahovala, protože jsem mu ve snaze mu ty suchárny trošku vylepšit, vykládala, jakej byl Komenskej ve skutečnosti a že Tyl měl vlastně dvě manželky souběžně... No a když byla třídní schůzka, tak jsem tam musela, protože nikdo jinej čas neměl. Předtím se dostavil vyslanec rodiny(dědeček) a říkal: Já vím, že je to pro tebe stres, tak si dáme panáčka. A vytáhl rodinnou slivovicu. (On sám tam chodit nemohl, protože každou větu začínal: Jděte do prdele...) Pak jsem sice trefila do školy i do třídy (jen jednou ne a moc jsem se divila, že se tam projednává maturitní ples), ale celou dobu jsem seděla s rukama na ústech, protože ta slivovice, to byl teda odér.

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

xDxDxDxD vy jste éra. To se jeden starej důchodce pobaví.
    A já půjdu do hajan. Už před monitorem otvírám tlamku od ucha k uchu .
    K večeru jsem si povolila ještě zašlechtit, ale zase to nedopadlo dle mých
    představ, tak si šlechtění opět na nějakou dobu zakazuji. Na farmu jsem
    všude nacpala chlívky, na hlavní pár myšek v obklíčení , není pro ně úniku,
    kolem dokola kočičky. Zítra to prohodím a budou v přesile myšky , ty brďo,
    to jsem zvědavá, jak to pak dopadne. xD

něco žertu a pak spát....

Dva policajti dělají odborné zkoušky: "Tak jak jsi dopadl?"
    "Ále, z píšťalky 1, z penderku 2, ale ze zeměpisu to bylo horší: za 5."
    "Prosím tě, z čeho tě zkoušeli?"
    "Chtěli vědět hlavní město Ruska."
    "Jé, to já teda taky nevím," říká ten druhý. "A řekli ti to?"
    "Jo. Moskva."
    "Tak to já si to zapíšu na klopu kabátu dospod, abych to nezapomněl."
    Po chvíli vyjde ze zkušebny.
    "Tak co?"
    "Ále, z píšťalky 2, z pendreku 1, ale ze zeměpisu, člověče, taky 5."
    "Jak to?"
    "Chtěli to samé, ale já odklopil druhou klopu a řekl jsem Makyta Púchov!"

Včera byla smaženice,
    samé divné hřiby
    dneska jdeme do márnice
    za těmi co chybí.

Já jsem malá včelka
    metr dvacet velká
    sama vařím ,sama peru
    že se na to nevy..eeee.

Nesl malý mraveneček
    lesem kousek dřívka,
    nedbal na svou čerstvou kýlu,
    vyhřezla mu střívka.

Dvoumetrová potvora,
    vkročila k nám do dvora,
    asi už k nám nevkročí,
    má motyku v obočí.

..................................................................................................

A je tu nový den, nový týden . Ať se vám v něm daří nejen na farmě, ale i
    doma, v zaměstnání, prostě všude, kam vás vaše kroky povedou.

Naposledy upraveno: 27/4/15
  4. mituli

mituli Polobůh fóra

Evi promin,ale jestli mi jsme era,tak co jsi ty ?moc me bavis,prosim pis co nejvic,davas mi silu a dobrou naladu diky:inlove:

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak já fakt patřím do starobince. Četla jsem: My jsem fakt era a dlouho přmýšlela, co to má společného s mojí spořitelnou....
    No fórek z dnešního bulvárku, na rozdíl od jiných dost dobrej.
    Obama navštíví indiánského náčelníka a ptá se ho: Čemu byste vy, z pozice původních obyvatel Ameriky, věnovali největší pozornost? Náčelník odpoví: Imigrační politice. My jsme ji tehdy dost podcenili.

6. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Tak já se taky konečně ozvu. Určitě/a to už dlouho/ patřím mezi důchodce závisláky. A na přivítanou taky jeden. Víte co udělá plondýna, když má chuť na marmeládu? Okouše kobližku.:D

7. babioli

babioli Osvícený autor

Ahoj všem. Šla jsem si zatočit na kole štěstí za párty lístek a vytočila jsem si místo Lupiny, kterou nemám a po dlouhé době byla v nabídce, obyčejnou výrobnu mléka. Tak to v 93 lvl. opravdu potěší. Ještě že jsou tady ty vtipy od vás, člověk se aspoň pobaví. Přeji vám hezké odpoledne.

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné pondělní odpoledne všem, sluníčko nám dneska ještě přeje, ale kdo ví, možná že zítra se voda jen poleje. Bylo by to zapotřebí, protože je pěkně sucho!!! a jeden pro zasmání a ponaučení:

Stojí paní Smrtka u silnice a stopuje.
    Kampak to bude teta?
    Do té nejbližší ostré zatáčky!!!

Tak paní řidičky a páni řidiči, nohu z plynu a nebo nebrat stopaře!!! ;););)

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Tak já od rána lítám jak šus a mamča tu ještě napíše o autě.

V době mé sobotní nepřítomnosti totiž (dle její verze) má žena se "prý" vyhýbala nákladáku,vzala to pangejtem a profrčela roštím.
    To roští ji věřím -rýhy od světel ke světlům - jinou možnost nedávají. Tím ostatním si už tak jistej nejsem.Za prvý,je dobrá řidička a umí pelášit až se divím i já. Za druhý,mezerou mezi jejím autem a oním "náklaďákem" by klidně projel ještě autobus. Takže mě z toho vychází ta možnost,že půjčila auto synovi, on honil frajera před holkama a neurejdoval to. Teď ho žena kreje před náhradou škody,respektivě před tím,že by se MUSEL o opravu postarat on sám.
    Takto je to hozeno na mě.No dobrá, nebudu pátrat po pravdě,mám jiný plán. Vzhledem k tomu,že si barvu vybrala sama - Když se mě někdo zeptá,jakou má barvu,musím odpovědět..ále takovou modrostříbřitězelenkavou s nádechem ocelové a probleskují v ní žlutozlaté třpyty. No uznejte -já vypadám jak b.l.b. který nezná barvy a on stejně zas nic neví. Tak nastane změna ! Vždyť růůžová je taky pěkná barva, aspoň budu mít jistotu,že kluk už do toho v životě nesedne. Joóó, lež má krátké nohy. A stejně...,pořád bude jediná v okolí co má auto jiné barvy než všichni ostatní.

Ženich se po svatbě přiznává nevěstě: „Odpusť, miláčku, ale zatajil jsem ti, že platím alimenty na dvě děti…”
    „Nic si z toho nedělej,” odvětí novomanželka. „To nám díru do rozpočtu neudělá. Já zase na dvě děti alimenty dostávám!”

„Do čeho se to jen, chlapče, ženeš,” brouká si na velkolepé svatbě sám pro sebe chudý ženich. „Nevěsta je jako ropucha, tchyně nezastaví pusu, tchán je pod pantoflem! Ach, jak je to těžké vydělávat melouny.”

Nesnáším svatby. Nenávidím, když mě příbuzní plácají do zad a říkají: „Další jseš na řadě ty!”
    Oplácím jim to na pohřbech – říkám jim to samé…

10. -pechfógl-

Baro, vsadím flašku naší domácí slivovice, ž tohle ti neprojde. Jo - a jstli tu flašku chceš vidět, natož v ní smočit pysk, koukej dát diohromady ten sjezd.

11. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Baro Růžová je dobrá xD

Lékař v noci zjistí, že je ucpaný záchod.
    Manželka mu říká: "Zavolej instalatéra!"
    "Teď v noci?"
    "Když tě volal instalatér v noci, tak jsi taky šel."
    "No dobře." Zavolá tedy instalatérovi.
    Tomu se nechce, ale lékař ho přesvědčuje: "Když někdo zavolá mě v noci, přijdu. K vám jsem taky došel v noci, když jste mě potřeboval!"
    Instalatéra nakonec přemluví a ten za pár minut dojde.
    Přijde k záchodu, hodí tam dvě tabletky a říká: "Pokud se to do rána nezlepší, zavolejte mi."

"Jak se cítíte v nových brýlích?" ptá se doktor.
    "Výborně. Najednou potkávám spousty známých, které jsem neviděl celé roky."

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné odpoledne , no vidíte, však jsem říkala, že dnes, v pondělí tady bude veselo .
    Jako první bude počasí....do předchvíle bylo krásně, už je pod mrakem a následovat mají bouřky, kroupy, slejavec a vichr. Tak uvidíme, jestli budou mít rosničky pravdu. Teď už je mi to fuk, prádlo je usušené, vyžehlené, domů mi nenateče, ledaže ...ouha, jediné, co by při bouřce vzalo za své je internet a to nevím, jestli se tu pak nezcvoklnu.

mituli ...děkuji zlatíčko. A já zase ráda čtu vaše příspěvky, včera , když se všichni někde flákali xD, jsem dokonce zabrouzdala do začátků tohoto vlákna a nakonec jsem zjistila,že jsem asi některé příspěvky buďto nečetla v návalu práce nebo už trpím celkem slušnou cementózou, protože jsem se tlemila jako bych je četla poprvé.

A dnes je Jaroslava svátek, tak pokud nějakého zde máme schovaného,
    přeji mu vše nejlepší.

Dneska Jarda slaví,
    přejem štěstí, zdraví,
    ať úspěšný jsi v práci
    a máš čas i na legraci,
    prostě život jeden sen,
    užij si ten dnešní den.

A přihodíme nějakou tu blbinku, že...

Jede tatra po silnici,
    sem tam trochu poskočí.
    Důchodci už nejsou svěží,
    málokterý uskočí.

Někdo zvoní, nadávám,
    nemám ruce volné,
    právě tchýni vyndávám,
    z kyseliny solné.
    Pár gumových rukavic,
    marně šmátrám po dně,
    nezbylo z ní vůbec nic,
    ač jí bylo hodně.

Otevřený dopis holubům:
    Našli jste si zábavu,
    kálet lidem na hlavu.
    Najděte si jinačí,
    v tom si lidé vystačí.

13. Baroland

Baroland Ikona fóra

pajaable to jsi mě připoměla.....kdysi to přinesla žena z mateřinky.

Běží babka do krámu,
    pro půl kila salámu.
    Nespěchejte babičko,
    posečkejte maličko
    .....tak nějak dál ...
    Na přechodu pro chodce,
    drtí auto důchodce.
    Důchodce se vrtí,
    když ho šasi drtí.
    ..... a tak nějak pokračovaly další sloky.

pechfogl ,tu butylku mazej vytáhnout ze sklepa,když se do něčeho dám,musím to mít hned.Určitě už je původní lak zbroušen,a první dvě vrstvy nastříkány.Možná jediný ústupek bude v tom,že začne růžovou střechou a čím níž, tím barva tmavne ,až prahy budou skoro fialové.

EDIT: dyť říkám,že je to ze školky,zřejmě to byla náplň osnov xD

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Obchodovat - darovat !!!!!

Lidi mě klepne. Jsem zvědavá, jaké změny budou. Jéééé, já se těším.

-pechfógl- ... no jo, už jsem byla vše pročíst :wuerg:

15. -pechfógl-

Baro, to byli Vodňanský-Skoumal Štibich: S úsměvem idiota. A dál to pokračuje: Drtí drtí drtí, důchodce se vrtí. Nedovedeš si představit ten sukces, když to můj tříletý synek přednesl ve školce na besídce.:p
    pajaable: Tu informaci vůbec neotvírej, nebo tě opravdu klepne. Všechno se ostatně dozvíš z našich reakcí na fóru. A pak tě stejně klepne. Jestli je RT v něčem spoleh, tak v tomhle.
    Jo - a kdy bude newsletter? Moc mi chybí....

16. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Pěkný podvečer. To je teda překvapení, ale pro mě nic moc, do středy večer jsem na malé výjimky mimo farmu a za tu chvíli ve čtvrtek už nic moc nenadělám. Budu se muset těšit na další OaD, snad přijde dříve něž po 8. měsících.
    Všem přeji, aby se výměny podařily jak si představujete nebo abyste ve vzducholodi našli to co potřebujete.
    Mějte se krásně a užívejte si jara. Jarka

17. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Přeji ještě stále hezký a slunečný den všem.
    Na přechodu pro chodce,drtí tatra důchodce.
    Důchodce se vrtí,vrtí,ale tatra drtí,drtí.To je pokračování té básničky.

18. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

pajaable: být Tebou tak moc nejásám těch změn tam asi moc nebude, zda vůbec:Da opět spousta věcí nejde měnit takže je dobře že o&d je konečně tady, ale fakt že je tak moc ořezané tak trochu snižuje jeho kvalitu. ;)

19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

hubabuba1968 ....ňo , stačil letmý pohled a už nejásám , tedy spíše nebudou jásat ti, kterým jsem chtěla darovat novinky, kterých mám povícero. Tak snad příště, jestli ovšem do dalšího O+D nedozná
    můj mozek dramatických změn a nezapomenu, co kdo chtěl. Raději si udělám poznámky do blbníku.
    xD

20. -pechfógl-

Milý Baro, my Moravané v exilu to zakopáváme v demijónu pod jabloní. A kdyby tě zajímal původ téhle lihoviny, poskytnu ti příběh. Když moje matka zdědila domek, nezačala nesmyslně sázet, ale s rozvahou pěstovat. Tak zakoupila i sakuru, trpasličí stromek, maximální výška 1.30 m. No normální mirabelka to byla, dnes má tři metry na výšku i na šířku a plodí spolehlivě. Nastala otázka, co s tím. Jedinou odpovědí byla palírna. Jenže kdo by to pod tím stromem sbíral? V Itálii jsem viděla sítě na olivy, ale připadalo mi to jako záclony, tak jsme pod větve navěsili záclony. Od té doby máme spolehlivě zajištěn přísun 15 litrů kořalky ročně (70%, musí se ředit destilkou).. To bys nevěřil, kolik se nám v listopadu hlásí příbuzných, kteří si dělají nároky. A proto zakopáváme.
    Dalším trpasličím stromem z naší zahrádky je vrba. Nikdo nikomu neřekl, že se jí musí seřezávat vršek. Dnes má snad 7 metrů. Na využití jejích plodů jsem zastím návod nezískala. I když - vrbová kůra= zdroj chininu.
    No ,ale furt jsi zakecal ten srazík - já ti soukromě tu slivovičku neponesu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.