ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Doteraz som si myslela, že zlomyseľní škriatkovia žijú nanajvýš v chalúpkach pri lese, na samotách a pod. V bratislavskom činžiaku by som ich veru nehľadala. Dnes som však odhalila jedného nezbedníka, ktorý sa špecializuje výsostne na zmotávanie vianočných svetielok na stromček.
    Ako inak si vysvetliť, že svetelné šnúry (3 kusy) - na konci minulých Vianoc pozorne uložené do krabice, som teraz vybrala a hodinu rozmotávala?:eek:xD

Farmička v zimnom prevedení je pre mňa novinkou a je to nádhera. Neruším to, aj keď mám vyložené motýliky a ďalšie stvoreniatka, ktorým chlad nesvedčí - dostali však možnosť nafasovať čiapočky, šáliky, príp. malé ohrievače do chlievikov.;)

2. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahojte všichni,
    chvíli zase vidím, prospala jsem odpoledne, tak můžu mezi vás.
    Ten sníh , který nám napadl na farmu, mě evokoval obrovskou vzpomínku, předvánoční čas, byla jsem odvezena, své auto odřídila + manžel dalším, by se odvezlo 7 psů a veškerý jídelní arzenál na svátky, sníh nikde, manža druhý den odjel a ono začalo padat, já uklízela chalupu na vánoce, prala záclonky, škrobila, alespoň 2x denně házela lopatou cestu pro dřevu - 20 m , cestu k bráně 50 m, a po dvou dnech i cestičky, aby se ti psi mohli někde vyvenčit. Ale byly to asi ty nejkrásnější zasněžené vánoce, ve chvílích odpočinku jsem 23.12. nazula běžky, bylo vše zalito odpoledním sluncem, já jsem se plácala po těch zasněžených polích a zezdola z vesnice vyhrávaly v amplionech koledy. Krása ještě tohohle pobytu neskončila, po Novém roce , při odjezdu, jsem se dostala do bílé noci a chcípl mi motor auta, manžel sice auto dostal na hlavní cestu(rozuměj horská cesta), já šla za ním pěšky, byť znám tu cestu 45 let měla jsem v té šílené vánici problém se orientovat, na chalupu jsem dorazila do niti mokrá a mé základní rozhodnutí - vybalte potraviny, víno a já dál nejedu. Šéfová byla velmi vstřícná a napsala mi další novoroční dovolenou. Já a psi jsme se měli dobře další týden na horách, dcera v Praze odtancovala několk předtančení na plesech a já mám po létech na co vzpomínat;)

3. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Krásný zimní, nebo spíš podzimní podvečer,
    přemýšlím, co bych tak uvařila[​IMG], asi to budou těstoviny, díky pechfógl za nápad.
    Dnes jsem se trošku zacourala. Pršelo, bylo ošklivo, ale v autě bylo sucho a teplo, tak jsem si udělala výlet po okolí. Při té příležitosti jsem nakoupila kupu ovoce a zeleniny, doufám, že se to nezkazí.
    Přečetla jsem si, co je tady nového a jsem ráda, že jsem tady zase s váma.
    pajaable přeju vám krásnou oslavu vašeho prvního společného svátku, užijte si to a moc se nepřejezte, abyste neusnuli ještě u stolu.
    Mějte se krásně, já jdu něco dělat, alespoň tu večeři.

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Milá sousedko, máš to moc moc krásné :p .. bych to neuměla vůbec udělat a klobouk dolů :inlove:
    A na farmě mi napadal snížek teprve před chviličkou, protože jsem měla celý den zapnutou farmu, ale jsem na ní nebyla a musela ji restartovat .. je to moc hezkýýý :D :p .. si to nechám celou zimu ..

5. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

marketka47 dřevo teda určitě nejseš, já tě obdivuju za to, že jsi dokázala tenhle obrázek vytvořit. Je moc hezký, podle mě , ten spodní má lépe umístěný podpis, je tam na něj víc místa, ale nech to tak, jak se ti to líbí. Hezké jsou oba.

6. lacrima

lacrima Ikona fóra

Milena1952 , odpoledne jsem si položila tu samou otázku a protože jsem se nemohla rozhodnout ,
    tak jsem si navrhla ještě další možnost a ta nekompromisně vyhrála .

Návod jsem vyčetla kdysi dávno v knížečce Jana Karafiáta "Broučci" - Broučci spali a spali a spali ...

Psí moudrosti Pořekadla a hesla na téma "práce a povinnosti"
    * Spánek a lenošení šlechtí.
    * Práce a povinnosti mohou počkat, jsou jiné věci přednější, třeba aportování klacků.
    * Lenost je ušlechtilá vlastnost. Buďte ušlechtilí, buďte líní!
    * Lenost je dobrý zvyk odpočívat dřív, než se pes unaví.
    * Dobrým zvykem je vstávat v pět hodin ráno, abychom pak mohli celý den prolenošit.

Známá přísloví překroucená do psího jazyka
    * Kdo chce se psy výti, musí s nimi žíti.
    * Štěkati stříbro, kňučeti zlato.
    * Starého psa i novým kouskům naučíš.
    * Co nos necítí, to srdce neželí.
    * Kdo neumí loudit, ten ať nejí.
    * Čistota půl zdraví, špína celé.
    * Dobří psi se vychovávají sami.
    * Blecha do domu, sprej do ruky.
    * Co můžeš označkovat dnes, neodkládej na zítřek.
    * Bez žebrání nejsou koláče.

Hesla o psech
    * Lidé, kteří nemohou mít psy, pořizují si děti.
    * Smrádeček, ale teploučko.
    * Pes je medicínou duše.
    * Bez psa není domov domovem.
    * Pes je budoucnost člověka.
    * Kde pes, tam bezpečno.

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jo, Markétko máš to fakt hezký, i sníh ti padá odshora dolů. Akorát, odpusť šťouralovi, taková zapadlá vesnička v podhůří a veřejné osvětlení jim tam svítí jak na Václaváku.... ale to je chyba tvůrce téhle idylky, ne tvoje.

8. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) dobrý večer všem milým závisláčkům ... fórum pročteno, farma poklizena, čaj uvařen, topení příjemně hřeje - co více si přát xD, snad jen ten bonusový kód mohl přinést lepší kompenzaci, moc se nepředali za ty potíže, co jsme měli ...

9. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný večer všem :)
    Krupici na klíně (teda v talíři) a jdu vás študovat. (jsem nějak dostala na stará kolena chuť :D)

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji pohodičku při večeru .
    Oslava se velmi povedla , byla legrace , všechno se snědlo a chutnalo, tak jsem
    ráda a šťastná , že se vše vydařilo. Uklidila jsem , vnoučata šla uspat, teď sedím,
    piji kávu , táta lišák si šel dělat také kávu , já mám odpočívat ...je ticho, klid ... nádherný klídeček.
    -pechfógl- ... Bettynku já ráda , krásně se čte.
    evik1016 ...děkuji , bylo to krásné , užil si to každý z nás.

Vánoční výzdoba farmy mě mile překvapila . Zvířátka do lišty dávat nebudu, musí
    se aklimatizovat. A stejně tam mám většinou sobíky a ti zimu milují.
    Na tajemničky se těším, jako vždy. Děkuji za dárečky .
    Mějte krásný večer.
    :inlove:

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Opětovně dobrý večer i noc :)
    Gratuluji naší milé pajaable k podařené oslavě.
    Všechny Vás obdivuji, co všechno zvládáte, já jsem momentálně mimoň, proto ani nevím, co komu napsat. Chtěla bych být vstřícná, milá a vtipná xD... jdu spát. :D
    Děkuji za zpříjemnění usínání, s vděkem Y_n_O. ;)

Naposledy upraveno: 18/12/15
  12. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) čas letí jako splašený, už zase je třeba jít spát ... tak dobrou noc všem a zítra už máme pátek a pak víkend xD

Odpovědi na zkouškové otázky uchazeče o pracovní místo v Google Inc., který sice získal 0 bodů ze zkoušky, ale přesto byl přijat:
    1.Během které bitvy zemřel Napoleon?
    * během té poslední
    2.Kde byla podepsána Deklarace Nezávislosti?
    * dole, na poslední stránce
    3. Hlavní příčina rozvodu?
    * svatba
    4. Hlavní příčina neúspěchů?
    * zkouška
    5. Co jste nikdy neměl ke snídani?
    * oběd a večeři
    6. Co vypadá jako půlka jablka?
    * druhá půlka
    7. Pokud hodíme červený kamen do modrého moře, jaký bude?
    * mokrý
    8. Jak může člověk žít osm dní bez spánku?
    * bez problémů, vždyť v noci spí
    9. Pokud budete mít 3 jablka a 4 pomeranče na jedné dlani a 4 jablka a 3
    pomeranče na druhé, co budete mít?
    * opravdu velké dlaně
    10. 8 zedníků postavilo zeď za 10 hodin, kolik času to zabere 4 zedníkům?
    * nezabere žádný čas, zeď již byla postavena
    11. Jak můžeme hodit vejce na betonový základ tak, abychom ho nerozbili?
    * jakkoliv, vejce v žádném případě nepoškodí betonový základ

13. jana563

jana563 Dozorce fóra

Ehm... pokud vím tak Napoleon nezemřel v bitvě,ale na Heleně.Nebo se pletu?
    Tedy Svaté Heleně,aby nedošlo k mýlce ;)
    Všem dobrou noc a sladké sny.

14. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

[​IMG][​IMG]

[​IMG] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​

„Tatínku, a odkud k nám chodí Ježíšek?”
    „Pokud můžu soudit podle původu dárků - tak asi z Číny.”

„Dal jsem manželce pod stromek psa.”
    „A proč psa?”
    „Už se těším, jak mě s ním bude posílat večer ven!”

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji všem krásnou dobrou noc !

16. Baroland

Baroland Ikona fóra

čauky bábrdlinky,
    pokud by jste mě chtěly náhodou poslat dárek,upozorňuji,že posílat nejdou. Nicméně pevně věřím v rychlou nápravu RT,takže to neustále zkoušejte.
    xD:inlove:xD

Jinak jsem si na pár dní odskočil od pracovních povinností (samozřejmě farmářských,peníze se musí kotit stále,že áno),doufám,že jsem nebyl postrádán.
    :music:

17. babioli

babioli Stará škola

Krásné ráno a klidný dobrý den přeji všem a hlavně klidnou hru. Mně zlobilo přihlášení a sousedy některý nemám a místo nich tam jsou hvězdičky, doufám že to brzo opraví. Tak vám přeji jen to nejlepší a pevné nervy. Mějte se moc prima.:)

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré mlhavé ráno! Den nezačal úplně dobře, teprve před chvilkou se mi podařilo připojit, ale otevření kalendáře to napravilo. Nešly posílat dárky, sousedé asi odjeli na dovolenou a poslali mi hvězdičky, vždyť je před vánocemi. Dopoledne půjdu s vnučkou pro rohlíky, musí se trochu unavit. Všem přeji pohodový den a Evi i na liščím obrázku je vidět, že s oslavou byla veliká spokojenost!!!;););)

19. jana563

jana563 Dozorce fóra

Hezké ráno všem.Mě se sousedi neztratili ani nerozutekli a dárky odešly v pořádku.
    Barolande vítám tě.To víš že jsi nám chyběl ;).

20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) krásné dopoledne všem ... u nás je nějak teplo na tuto roční dobu, trochu šedivo a bezvětří ... vánočně to nevypadá ani v práci xD, žádný poklid, žádné rozjímání ... tak vás jen takto letmo pozdravím a frčím do procesu ... uvidíme se večer :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.