ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Krásný večer, milí závisláci,
    dnes bylo ošklivo a tak, tak jsem ani nevylezla z chalupy a dělala jsem takové ty nezáživné domácí práce, které, když se dodělají, tak nikdo nepozná, že jsou hotové. [​IMG] Nedávno dopečené cukroví u nás zdárně mizí. Jsem ráda, nebudeme to muset vyhazovat, stejně to po Vánocích už ho nikdo nechce. Dnes asi na půlnoční dárek čekat nebudu, padla na mě nějaká únava.

Medvánek a lacrima - velká gratulace k postupu na Baha[​IMG][​IMG]Jara05 to je prima, že už na nás zase vidíš[​IMG]

Přeju vám klidnou noc a ahoj

Naposledy upraveno: 16/12/15
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobrý večer a současně dobrou noc, moji milí.
    Bez Vás bych asi fakt byla v Kroměříži (je tam léčebna, krom závislostí, především duševních poruch; dříve, podle místa pobytu, Šternberk. Dobrovolně bych volila Kroměříž, je to tam podle google maps hezčí...)
    xD

anickamalirka: Červený Trpaslík je můj večerníček, i mých dcer... v bedně nic, co se pustí? Trpajzlík to jistí ;) A od Roswellu moc nečekej, já čučím na všechno. Základní nápad měl šanci. Všechno je to o tom, kdo se do zpracování pustí. Zkus raději Firefly, Farscape, pokud neznáš. A jestli sneseš styl, drsnější než předváděla a předvádí posádka Trpaslíka, doporučuji Lexx. Do budoucna - ano, mám velmi zvláštní gusto, na cokoliv. Proto se mi dobře téměř padesát let spokojeně žije xD Potom ještě třeba Baatlestar Galactica... atd... atd.. iam maniac xD

honzi: nějakou dobu jsem fungovala jako editor fanfiction na nejmenované stránce. Máš nápady, ale nějak se ti tam plete i to, co jsi "zkonzumoval," čili přečetl, viděl, slyšel. Mám těch knížek načtených o pár stovek titulů za mých pár desítek let života trošku víc. Zkus nastudovat dobře míněné rady, jsou na spoustě webů pro začínající autory ;)

Hmmm, a teď už zase nevím, co jsem komu ještě chtěla napsat.
    :sleepy: Dobrou noc.

Naposledy upraveno: 16/12/15
  3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Jo, jo, přesně tak, jdu spinkat. Všichni spí, tak jsem se přišla rozloučit.

Všem , co postoupili , velké ovace a gratulace.

Co mají společného Facebook a lednička?
    Chodíš tam každých 10 minut, i když víš, že tam nic není.

Potkají se dva profesoři:
    "Kolego, víte o tom, že se bude měnit definice nekonečna?"
    "Skutečně? A jak bude znít ta nová?"
    "Nekonečno je doba, kterou potřebuje český politik na
    to, aby pochopil, že má odstoupit."

Uklidňuje lékař pacienta, který se strašně bojí smrti:
    "Z čeho máte takový strach? Tolik lidí už zemřelo a ještě si
    nikdo nikdy nestěžoval!"

Sladce se vyspěte !

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, v kalendáři jsme to začali vaječným koňáčkem, tak to bude veselý den! Všem milým přeji, abychom ho přežili v pořádku a v dobré náladě a pohodě! Jsem moc ráda Jaruško, že se oči lepší a bude stále lépe. Já když se podívám z okna, tak taky nic skoro nevidím, opět mlha!!! Na slunečný den to opravdu nevypadá a kdo ví, kdy na nás zase puňťa vykoukne! Dnes budou kapustové karbanátky, ty já můžu! Už jsem je dlouho neměla a odpoledne se zastaví vnuci a ti je mají také rádi! Pěkný den a pa pa;););)

5. babioli

babioli Stará škola

Krásné dobré ráno a pohodový den vám všem přeji. :)Mějte se co nejlépe a hlavně žádný stres.

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dobré ráno od Brna, mlha, mlha , mlha už druhý týden, začíná to být značně depresivní.
    Gratulace k postupu všem,nechci někoho vynechat:p;)

7. Madvo

Madvo Mistr fóra

Krásný čtvrteční den milí závisláčci, jdu Vás všechny pozdravit a pokračovat v nějaké činnosti. Teď máme akci, která byla při dostatku sobů hotová za hodinu a tak dlouhou dobu na to máme, ale alespoň doplníme zásoby ve stodole. Mě se podařilo u karafiátů vyšlechtit - lásku k SH - tak karafiáty teď na pohopolích se SH udělám za 2.54hod s vypadávátkem z každého pole. Za to kuřata mě rozčilují, moje nejlepší a nejpracovitější kuřátko už vypadlo - ale je můj soused. Ty současné se umí ozvat - chci dárek, pošli dárek nebo se vůbec neozvou. Tak jsem jim napsala - prosím, pošlete bodíky - a oni nic. Mějte hezký den!

8. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) dobré dopoledne ... opět jen na ranní inspekci toho, co je kde nového a zajímavého ... vaječňák jsem polkla jako nic xD a teď s chutí do další práce ... má kuřata mlčí jako zařezaná, dvěma postupně klesá teploměr, ale ještě jsou v zeleném pásmu, tak s nimi ještě chvilku počkám, jedno kuře hraje asi stylem tak se přihlásím jednou za dva dny ... zpočátku i odpovědělo, ale teď už také mlčí a mlčí ...

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji nádherný den.

10. Foxík25

Foxík25 Aktivní autor

pajaable - děkuji za tvůj příspěvek,manžel má svátek :) Ale v tom Vánočním fofru s tím mám rok co rok problémy. Musím se přihlásit na nějaký prohlížeč,kde mi napíší: dnes má svátek.... No a letos je takový prohlížeč zde :)

Gratulace všem postupujícím,a všem krásný den. Já mastím na akupunkuru,ruka ne a ne přestat bolet. Tak odpoledne neshledanou :)

11. jana563

jana563 Dozorce fóra

Venku je škaredě.Nejenže prší ale je i mlha.Kam zmizel vánoční čas?Konečně jsem se donutila udělat to cukroví,ale žádná radost.....
    Koukala jsem na záhonku jsou narcisky vysoké deset cm a jestli padne holomráz,tak bude po nich.Netrpívám na deprese,ale tenhle způsob zimy mi připadá depresívní.Akorát sýkorky se svým poletováním po keři a na krmítku udržují náladu.Naštěstí se umím pořád ještě radovat z maličkostí.Pajaable a ostatní,díky moc.

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] Cestou ze školičky jsem se stavěla pro pořádný kus masa, po vzoru
    našich předků se dnes zásobit nehodlám, pravý, český řezník to jistí. Tak jsem vzala
    kus svíčkové, krkovičku , klobásky mám domácí a makám v kuchyni.
    Musí být dnes slavnostní menu , táta lišák má svátek , musím se ukázat jako šikovná
    kuchařinka. Ještě upeču malý dortík , udělám domácí zmrzku a doufám, že budou u
    stolu spokojené a mastné tlamičky a já za to vše snažení pak dostanu sladké hubičky.
    Děkuji všem za dárky...jana563 - já tobě děkuji.
    Letím směr kuchyňská dílna ...papa.

13. babi49

babi49 Vycházející hvězda fóra

Hezký den všem, úplně se stydím, jak jste všechny pracovité a vyváříte. Mně mládež chodí na obědy do školy a pro sebe vařit nebudu. Ale na moji obhajobu-kamna vymetená, dříví nařezáno na celou zimu, zatopeno a cukroví ve škatulkách na skříni. Zdravím pa

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já praktikuji před vánoci těstoviny, abych pak měla o to větší zážitky z řízečků, br.salátu, krocánka a husičky. Letos bych si chtěla přilepšit lososíkem.
    pajaable: tvé nákupy mi připomínají Betty McDonaldovou, která je popisovala tak, že když se ukáže na obzoru, řezník volá na pomocníky: Betty jde, naporcujte mi čertvou krávu!

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Krásné ránko - vlastně už poledne xD ... tu od rána mezi i jinou činností pokukuji a čtu, co se dá .. to ale utíká, když má člověk volno o_O. V Brně mokro a vlezlo .. dasa1143 ahoj brňačko :) .. a vím, že jich je tu více :p ... supr ..
    Gratulka k postupům a já zase zjistila, jaké jsem ťululum :oops: ... při zimním kalendáři jsem projela hezké, nové dekorky a u kanonku jsem stopla tak, že jsem neviděla název (Úžasný ohňostroj) a myslela, že střílí kvítka :D .. by to chtělo asi delší volno xD
    Jinak jsem "čerstvá" slepice a jedno kuře školáček zatím drobet pípá :p, tak jsem zvědavá, jak dlouho :).
    Všem pěkný, pohodový den a jen, že mám taky napečeno :) z bezlep. obchodíku, kde je i cukrárna a můžete si tam i sednout a dát cokoli na chuť .. Jsem si musela objednat, je to vážně moc dobré cukroví :p ..

Naposledy upraveno: 17/12/15
  16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné odpoledne, počasí škaredé, zamračeno, mlhavo, ale naše farmička se oblékla do zimního. Tak alespoň pro potěchu oka nám nasněžilo! Jedno kuře vyměněno a dostala jsem skoro pomalu červené, které má pouze 585 bodů a je v levelu 2. Tak jak psali ostřílení mentoři... už to není ono! Užijte si odpoledne... já jdu na kávičku.Pa ;););)

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobré odpoledne.
    Jak na farmě nasněžilo, já jsem to hned zrušila. Zimní výzdoba musí počkat, než dochovám chybějící motýly, pštrosy, žáby, želvy, ptakopysky... přece chudáčky nenechám zmrzat na sněhu :)
    Dopíjím kafíčko a vracím se k pracovní činnosti... Papa.

18. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Přeji všem pěkné odpoledne. Když si dám otázku, mám jít na farmu, nebo uklízet a péct, víte co vyhraje?:p

"Pane," povídá číšník, "tenhle stůl je rezervován ! "
    "Dobře,tak si ho odneste a přineste mi sem jiný!"

Baví se takhle za komančů dva lidé:
    " Kdy bude u nás už ten pravej komunismus?"
    " Až bude v bance samoobsluha."

Proč leží policajtům před dveřmi lejno?
    Protože mají na dveřích ceduli: Prosím tlačte!"

xDxDxD

19. Foxík25

Foxík25 Aktivní autor

Tak jsem opíchaná :) a jsem zpět. Krásně se nám zazimovala farmička :) moc pěkné,za mě díky.

No a se sněhem zamrzla i sodovka :(

20. jana563

jana563 Dozorce fóra

Cukroví napečený,zítra to poslepuju a hotovo.
    Ráno mlha a prší,večer mlha a prší.Naštěstí máme k nasněženým podpískům i nasněženou farmičku.:D
    Do dalšího levelu mi chybí 9 994 430 BZ.Když jsem viděla tu hrůzu na začátku,tak jsem si tipla že do 4.ledna snad dolezu na konec.Vypadá to nadějně ;).
    K obědu byl pečený králík na pepři a brambor a salát z rajčat.Večer to dorazíme.Zbylo mi tu pár brambor,tak je večer uvařím a zítra bude bram.knedlík.Jen vymyslet co k němu.Jak říkáme s kamarádkou...není problém uvařit,ale vymyslet co uvařit.xD
    Tak je to vymyšlený.Bude houbovka s masem

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.