ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

LmaminkaK
    Všichni zde dávají od srdce, to se neoplácí a nevrací. Ty zase třeba pomůžeš,
    až budeš moct, někomu jinému, potřebnému.;)

2. jana563

jana563 Dozorce fóra

maminka při O+D se ozvi.Taky jednoho vlčka pošlu.
    No a nebo taky něco jinýho,aby tě vlci nevyžrali

Naposledy upraveno: 8/12/15
  3. janaj

janaj Velvyslanec fóra

LmaminkaK nám "mladším" hráčům toho chybí víc, spousta věcí už není k dostání, jen při OaD. Taky to zjišťuju když dělám úkoly :p
    Pěkný večer všem :)

4. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

honzi -ja ťa chápem, si asi v tom veku, o ktorom tu hovoríme, len ty máš pohľad asi z tej opačnej strany a myslíš, že vieš o čom hovoríš. Podľa tvojho vystupovania tu na fóre, si skutočne jeden inteligentný, múdry chlapec. Ale majú ten istý názor aj tvoji rodičia, ktorí sú s tebou v dennom styku? Vieš,ono je ťažko posúdiť človeka len podľa toho , čo napíše. Ak si taký, ako sa javíš tu, tak tvoji rodičia majú z teba radosť a nevedia, aká je puberta u chalanov ťažká. Na šťastie, aj ja som mala relatívne kľudných chalanov. Aj keď si spomínam, že toho staršieho som jednej noci bila papučou - kde som zasiahla (nechcela som si nivočiť ruky) a to už bol ženatý.:cry:

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobrý pozdní večer.
    Začnu snad vhodnou zvukovou definicí: omnomnom; protože jsem právě spapala/sežrala dvacet deka grilovaného kolena, co zbylo u nás v Albertu na pultě, když jsem dojela z práce
    xD Jop...

LmaminkaK: já jsem měla doma pubertu průběžně asi tak deset-jedenáct let... moje dcery jsou od sebe věkově pět roků. S tou starší (lépe řečeno s jejími kamarádkami) začaly být problémy asi tak od desátého roku věku. A ta malá pot"f"orka se od začátku chytla přesně těch móresů, které neměla ani ta starší. Pak se to tak nějak všelijak měnilo, vyvíjelo (já v duchu vyla
    :p). Ale přežily jsme všechny tři. :)

Nevím jak kde, ale na moje holky fungovalo mluvení... Raději by asi držely pár facek, než přednášku :D Takže aby mamina neměla pedagogickopsychologickofilosofickou možnost verbálního projevu, snažily se nezapříčinit důvod. Taky fungovala "zatnutá čelist." Pokud jsem cokoliv "cedila přes zuby," bylo jasné, že něco nestihly, neudělaly, případně jsem se dopátrala něčeho, co zatloukly... S povděkem jsem v těch chvílích vzpomínala na povídky Šimka a Grossmana: "Králičí bobky srovnal na hnůj podle velikosti a natrhal nůši čtyřlístků." Lépe bych jejich snažení, abych neventilovala, co jsem se dozvěděla nebo co mi vadí, popsat nedovedla.

honzi: kdybys byl klasický puberťák, pochybuji, že bys zabrousil ve fóru do vlákna důchodci a závisláci, navíc v této on-line omalovánce :p

malinkami: ty jsi tohle téma totálně zabila... :inlove:

Čtu Vás všechny, vnímám, ale víc si dnes napamatuju... nevzpomenu... asi bych musela odpovídat na každý zajímavý příspěvek zvlášť a byly by banány. o_O Ne ty potřebné z Baha ;)

Dobrou noc, jdu se podívat na Quantico a chrupat, 5.30 mi jede autobus s kšandama...:oops:

6. Madvo

Madvo Mistr fóra

I já musím reagovat na téma puberty - vůbec se Andulko netrap. Přejde, děti dospějí a budou z nich ti nejlepší rodičové a koloběh se bude opakovat. Puberta je malá část v životě a pokud děti mají a v Tvém případě na 100% dobrý základ, vždy to musí tak skončit. Dnes už je první krůček k tomu lepšímu.
    Milka66 - nádherný podpis. Úžasný Richard.
    LmaminkaK - taky ti ráda při O+D pošlu vlky. Nahromadilo se mě jich moc. Jenom se mě ozvi.
    pajaable- prosím, je možné krémem ze šlehaných vajíček plnit cukroví už teď?
    Na kole jsem si vytočila ptačí věž, ale dostat skákajícího strašáka ne a ne. Dobrou noc!

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

LubicaKrakova: Já jsem byla v dětství bita jak žito, ale rodičům především prarodičům to nevyčítám, měli holt takové představy o výchově. Vždycky si říkávám, že správně cílená facka může zqbránit velkejm malérům v budocnosti, al u ná toho bylo opravdu mnoho. Já jsem si vzala za cíl své dítě nebít. Jen jsem házela botama - a jakou já jsem měla mušku! Ovšem jednou jsem, v létě to bylo a já bosa, neměla po ruce botu - jen kelímek másla Rama. Trefila, ale pak to uklízet a prát.... Tak jsem si řekla, ať si raději zvlčí.
    Dnes jsem neměla dobrý den, tak jsem se odměnila, na netu jsem si našla staré francouzské historické filmy: Tři mušketýři, Fanfán Tulipán, Kapitán Fracasse, Scaramouche, Hrbáč.... Jenže ve všech hráli stejní herci a bylo to v 17. století, takže mi to začalo splývat. Ovšem podívaná na Honzíka Bahno, což je volný přerklad jména Jean Marais, mě fakt rozchechtala k slzám. Jak víme, byl to nadšený homosexuál a když došlo na milostné scény, držel tu partnerku jak prase kost a touhu aplikoval tvář na tvář, čelíčko na čelíčko a úpěnlivým pohledem do kamery. Ještě že to vždycvky bylo na konci, takže jsem se v polovině nemusela stresovat, že to uvidím ještě jednou.

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Madvo ...je to možné, alespoň u nás...nic nezbylo a mohu makat znovu. Vnoučata
    poučuji, že se nemají cpát sladkým, sama se nacpávám u kávy a při sklízení farmy.
    :pxDxD
    Ale vážně..toto cukroví dělám tak 10 dní před svátky, mám uložené v krabicích ve spíži. Tam je chladno, nic se nikdy nezkazí.
    Dělala jsem ho před pár dny a je fuč, vždy se po něm zapráší.

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ještě jednou se hlásím...
    Protože jsem vděčná stálehrajícím, kteří mi po roční pauze pomáhají ze všech sil, i když by nemuseli, nabízím obdobnou pomoc těm "skorokuřatům," která nejsou ani kapradí ani nic podobného (mentoři budou vědět). Mám díky své dceři z její farmy, kterou ukončila, a ona hrála od začátku, spoustu věcí, které mi přeposlala při dárkových dnech. Co jsem nezmermomocnila já, se zhruba ročním skluzem od vzniku tohohle Závislákova, je k dispozici. Dekorace, stáje, stromy... Snad budu o příštím O&D také něco málo platná, stačí se zeptat, jestli je požadovaná omalovánka skladem.
    -pechfógl-: tomu já říkám mrhání genetickým materiálem... Co mohlo být dalších krásných a talentovaných lidí na světě. Nejen od něj
    :D

EDIT: Madvo: skákajících strašáků mi straší na ostrově několik. Pokud půjdou poslat, přepošlu velmi ráda.

10. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) krásnou dobrou noc všem závisláčkům ... dnes už to balím, zítra mě čeká náročný den, tak se na to musím trochu prospat xD

11. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobrý večer,
    dnes jsem si dala za úkol, že tady počkám na dárek ze zimního kalendáře, tak tady pročítám zpětně vaše příspěvky a je mi tady dobře.
    [​IMG] a je to tady, tak můžu jít spokojeně spát. Dobrou noc a krásné sny.

Komise sa ptá ředitele psychiatrické léčebny:
    "Proč vaši pacienti běhají po chodbách s volaty z aut?"
    Ředitel vezme z trezoru volant a povídá:
    "Hneď to zjistíme. Nasedněte."

12. jana563

jana563 Dozorce fóra

Také přeju dobrou noc.A jako dárek jsou 3 lístky na kolo.
    .

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Také jsem čekala na dárek.
    evik1016 odtajnila, informaci již podávat není třeba ...lístečky se hodí .
    ;)

Hezky se vyspěte ...dobrou.

Láska je světlem života…manželství, to je účet za elektrický proud.

Baví se dva kamarádi: „Koupil jsem si konečně mobil a rozhodl jsem se, že s ním překvapím svojí starou, sednul jsem si do vany, vytočil číslo naší pevné linky a povídám: Miláčku, pojď mi umýt záda! A Víš co mi na to řekla? „Teď to nejde, manžel je doma.“

„Máte prosím srdce s nápisem: Mojí jediné?“ zjišťuje na pouti pohledný mladík. „Ano, máme.“ „Dejte mi jich prosím pět!“

14. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

-pechfógl- - ani ja som svojich synov nebila, len v tú noc ma tak nasrdil,že som mu to nakládla ja - za jeho ženu, teraz už bývalú- má druhú- a tá je môjmu srdcu bližšia. Keby som vedela, že jej vyčiní takú vec, tak -aj keď má už takmer 40 rokov, dostane taký istý výprask...:wuerg::cry:>:(

15. babioli

babioli Stará škola

Krásné dobré ráno a pohodu vám všem přeji. Já mám dva už dospělé syny a s tím mladším cloumala puberta fest, ale zvládli jsme ji a když mu bylo 23 a právě dostudoval stř. průmyslovou školu( studoval ji dálkově při práci) tak mi poděkoval za to že jsem na něj byla přísná. A to jsem ho v sedmnácti propleskla, aby si uvědomil že jsem máma a on můj syn. Byl totiž příliš drzý. Jen musím podotknout že já měřím 158 cm. a on skoro 180 cm. Pak ještě zvládl vysokou školu s červeným diplomem( taky dálkově při práci a za vlastní peníze) a dnes skoro ve 40 letech je skvělý syn i manžel. Děti ty nás umí překvapit. U staršího syna snad ani puberta neproběhla, ten byl a je stále pohodový. Tak se mějte dnes co nejlépe. Ola

16. Madvo

Madvo Mistr fóra

Přeji Vám všem dobré ráno - večer, po naší diskuzi na téma puberta jsem ještě dlouho seděla a přemýšlela o našich pubertách, kterým se dnes smějeme. Mám ale jeden příběh, který nad tím vyčnívá - podělím se o něj. Nejstarší syn v 16-17 let mu bylo - jeli se školou na exkurzi do Brna. Spolužáci ještě víc z jihu vzali s sebou do vlaku slivovici. Ten blázen samozřejmě machroval a začal se slivovicí nalévat. Samozřejmě v Brně vylezl z vlaku, uviděl lavičku, lehl a usnul. Policie ho odvezla na záchytku. Já jsem doma do půl noci šílela, ruku na telefonu, že budu volat policii - rodina mě bránila. O půl noci synáček přišel, ještě mezi dveřmi, mě to všechno řekl. Já jsem se v ten moment začala chovat jak pominutá. Mávala rukama, jako že ho biji, ale víc to bolelo moje ruky. Když jsem se uklidnila a chtěla řešit, co řekne ve škole - měl vymyšlenou historku - zakřičela jsem NE - půjdeš do školy a řekneš pravdu. To taky udělal a vlastně ho to zachránilo, že ho nevyhodili, ale dostal sníženou známku z chování. Jé ten kdyby věděl, že se tady s vámi dělim o tuto historku, to by těžce nesl.
    pajaable - moc děkuji za radu. Já jsem vždy dělala krém z vařených bílků, ale ten tvůj se mě víc líbí. Jdu na něj.
    Hezký a úspěšný den!

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji krásný středeční den.
    Sychravo, místy poprchánky , ale mlha odtáhla jinam. Celou noc jsem skoro nespala
    a lítala ke kotli, protože si ten uňouš vzpomněl, že bude házet chyby a ucpávat si
    násypku. I jsem do něj v půl 4 ráno kopla, což jsem dělat neměla...on bez úhony,
    já palec zbarvený . Prostě ho mám dost, půjde z domu (tedy ze stodoly), po většinu
    roku se chová solidně a přijde zima a začne občas dělat naschvály. Tak mu je oplatím
    a vyměním ho za jiný, vzorně pracující...a má to "spičítaný".
    Spala bych, až bych řvala, přece jen probdít noc ve stodole u kotle, není pro stařenky.
    Jo, probdít noc za jiným účelem, to bych neremcala a jako střelená do vrtule bych
    juchala a nijak se nad půl 4 ráno , ještě bdící nepozastavovala...
    xDxDxD
    Dala jsem si právě kávu, půjdu vařit, pak škola , pak nákup , snad někde neusnu
    ve stoje, ve frontě , až mi bude paní prodavačka krájet salám.
    xDxD
    Madvo ...pokud nemáš "odkladovnu ve skále" (komoru) jako já, chladnou, že se
    ti tam ani maso nezkazí, udělala bych pečivo s tímto krémem tak tři dny před podáváním.
    Pokud máš chladnou spíž , tak 5-7 dní by cukroví vydržet mělo...tedy, pokud se nesní.
    U nás nevydrží, co nesní vnoučata, nacpu já do žaludku, tak budu dělat nové.
    Jedna kamarádka upekla, do špajzu dala a pak volala, že je krém mírně nakyslý...
    zapomněla dodat, že má špajzku vytápěnou ...no, nebudu ji hanit, jen si myslím, že
    mozek mohla na chvíli uvést do pracovní činnosti, než tam cukroví uložila.
    Ale každý jsme nějaký, že?
    Jo, jdu raději něco dělat, leze na mě spánková viróza...:p

18. Mikeš

Mikeš Titán fóra

honzi - vzpomínáš na své začátky na farmě? To byla klasika, viď.
    Tvá proměna v dospěláka je super. Tak ať ti taková vydrží co nejdéle.
    :D

19. mituli

mituli Polobůh fóra

Krkonoše hlasi-mlha,mlha a ještě jednou mlha a k tomu drobně mrnká,ani z baráku se mi nechce.Čekam na paní doktorku veze mi pytel krmení a odčervovací tablety pro kočíky.Jo puberta-věčné téma,kdybych měla psát o pubertě našich dětí byla bych tu ještě za rok-měli jsme jich pět,tři holky moje a vyvdala jsem k tomu dva kluky(vzala jsem si podruhé vdovce)všichni stejny věk plus nínus tři roky,to bylo žrádlo.dnes se divím,že jsme to ve zdraví přežili:eek:hezky den a pá

20. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pročítám...pročítám - a zapomínám dát palec nahoru . Takže všichni kdo mě čtete máte "oceněno", i když nemáte :D:D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.