ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. irísek1960

irísek1960 Expert fóra

Zdravím všechny závisláky,nějak nestíhám číst,natož psát,napečeno nic,úklid napůl,zato lenoru mám pořádnou - a k tomu ještě to hnusné počasí - už mlčím tady je sranda a já jsem ženská samá negativa,ještě bych kazila ostatním předvánoční náladu.

2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Všechny vás zdravím a přeji krásné ráno.

Tak od západu prý dnes přijde slunce.
    A i když jsou mraky, slunce už přes ně krásně prosvítá.
    To je to globální oteplení myslím?

Škoda že šlechtění přijde až příští týden, to už budu v práci.
    No a tak si RT kombajn na šlechtění může strčit za klobouk, já si tam strčím superkrmivo!

farmarkaL
    I já se připojuji s gratulací k postupu na tu "83" (kde jsou ty časy) :D

LubicaKrakova
    Kozačky za 80 euro?
    Koukal jsem k vám na "SK" int. obchody a máte tam ještě dražší!
    Tak jsem porovnával ceny v německých obchodech.
    A až na pár vyjímek (bez značkové obuvi) musím říct, máte dost draho!
    o_O
    No držím palce ať Ti je přinese třeba Ježíšek
    ;)

-Jara05- Jaruško...
    Psal sem Ti že se máš ozvat, dáme se do práce.
    Nějaký pěkný zimní podpis společně vykouzlíme.

Tak a já jdu ať práce nestojí.
    Přeji všem pěkný a úspěšný den.
    Radek

Naposledy upraveno: 2/12/15
  3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Zdravím z Beskyd, kde je mlhavo, deštivo, neútulno a nevlídno.
    Škola farmářů a kuřátka, to je věc zapeklitá a neřešitelná.
    Po asi dalších 20 vyhozených kuřatech jsem včera dostal jedno krásně zelené s plným
    teploměrem. Jak já jsem se rozzářil radostí!
    Jenže ... marná snaha... kuřátko ani po mých pěti podrobných a polopatických
    návodech nenašlo, co najít mělo a já jsem to vzdal pro naprosté vyčerpání.
    Ono zřejmě také i přes to, že jsem ji (je ženského rodu) oslovoval "moje milé kuřátečko".
    Nejspíš bude chyba ve mně, je to nad moje mentorské schopnosti.
    xDxDxD
    Uvidíme, co bude dál, ale úspěch rozhodně neočekávám.

evik - uvažuji o tom, že změním taktiku a trochu přitvrdím.
    Naznačím mu, co ho čeká, když nezabere - že ho oškubu a mrsknu
    na gril.
    :D

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobré ráno
    Medvánek a mamča50 gratuluju k mentorství a přeju vám, aby vám kuřata neodcházela.
    Medvánek, tobě gratuluju i k postupu na Baha, taky jsem tam o kousek postoupila, [​IMG].
    Jinak u nás počasí nic moc. Jsem zalezlá doma u kamen a moc se mi to líbí, budu si v klídku něco připavovat na Vánoce.

Mikeš, jestli si to tvoje kuřátečko nemyslelo, že ho chceš sníst, ptáci a kocouři, to nejde dohromady

Děda volá na babičku: „Jde už internet?”
    „Ne ne, ještě nikdo nezvonil.”

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji krásný den.

10°C , zataženo , chvílemi poprchává.
    Nějak na vás a na farmu moc času nezbývá , neb můj starší sourozenec se rozhodl
    býti nemocným a okupovat nemocniční lůžko a já jezdím sem a tam a únava mi
    vylézá i ušima.
    Ale, nebojte, jen co se situace uklidní, báby z lesa se jen tak nezbavíte.
    :p
    Všem postupujícím na farmě či Baha , gratuluji !!
    Též gratulace všem k novým a krásným podpisům!

:inlove::inlove::inlove:

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak akce vyhlášena!! Je pro začátečníky, ale půjdu do ní, tak jako plním všechny. Tentokrát se RT moc nesnažilo, nějak to odfláklo a ani ceny za moc nestojí. Začátečníci budou spokojeni i když těch 80 prasat je taky dost. Dobrou chuť k obídku a krásné odpoledne!;););)

7. helca16113

helca16113 Pilný autor

1. Děsivá noc
    2. Zimní slasti a strasti (3.12. - 9.12.) :)no tak si myslím,že budeme mít hodně práce!!!,na akcičky se těším,to zas budu dřímat ,ponocovat u Pc a sázet a sázet jak vzteklá:Dto ,zas doma bude,ani to nechci vědět:Djinak na Liberecku v naší kotlině prší a prší

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Já do akce také jdu, ještě se nestalo, že bych nějakou nedělala. Jen si myslím, že na
    přípravy či vymýšlení něčeho nového poslední dobou RT kašle.
    Odměny nejsou snad už ani pro začátečníky a dekorace k ničemu.Jen superka
    chválím.
    Jak jsem se o tom v příslušném vláknu zmínila...šup, už se našel ochotnej mi dát přes
    prsty. xDxDxDxD
    Ani vykecat už se člověk nemůže...:p
    Oběd hotový, dnes posedím a odpočinu doma, zítra budu zase cestovat.
    Vypadá to na déšť ...sjedu pro děti do školičky a zalezu a nos nevystrčím.
    Dobrou chuť k obědu .

9. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Evi
    z toho si nic nedělej, vždy se najde někdo kdo chce být papežštější než Papež.
    Taky jich pár znám...
    I kdybych napsal že je rozumný člověk, pak napíše že je to velká blbost.
    :D
    Tak to neřeš a "klíďo píďo" piš kam chceš.
    Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
    Pěkný den přeji...

10. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj, našla jsem tady nějaké palčáky, tak kdyby vám nepadaly v akci, můžete si tady vzít. Jinak akce je opravdu dělaná pro nás, abychom si klidně pekly cukoví a moc se nehonily. Je to prima, nebudu nějak upravovat farmu, nechám to tak, jak to leží, hlavně, aby padaly ty rukavice :D:D:D:D:D
    pajaable právě tady se vykecat musíš, celou dobu, co jsi tu nebyla, nám to chybělo a těšili jsme se na tebe, až zase přijdeš

11. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Radku, u nás je skutočne všetko drahšie. Sú obchody, kde sú na visačkách ceny v Rakúsku, Nemecku i v Česku atď. A stále je tá pre nás chudákov najvyššia. No asi si to zaslúžime, keď máme malé platy a dôchodky, nech sú aspoň ceny poriadne. No nie? Veď to vidieť aj na farme. Kto to má všetko drahšie? No my!:cry::wuerg::D

12. Madvo

Madvo Mistr fóra

Hezkou středu milí závisláčci, zase nám nešel internet a taky jsem poslední dny nějak vytížená. Stačím vždy spravit farmu, možná něco přečíst a už zas někdo volá a něco chce.
    Všem, kteří postoupili gratuluji.
    Evik
    - krásný avatar a podpisek - stačí tady sedět a prohlížet obrázky. Zdravím Richarda a moc děkuji.
    Mikeš - k tomu mentorství. Mám jedno výborné kuře 37lvl, jedno průměrné - teď už 27lvl, ale začátky byly horší a třetí kuře - to jsem měnila už několikrát - některé zčervenají, některé nekomunikují, některé napíší, že chtějí jenom dárek. Vymyšlené je to hezky, ale skutečnost je úplně jiná.
    U nás na jihu 13 stupňů a svitilo sluníčko - teď se schovalo.
    Na zítřejší akci se těším, i když je nic moc. Ale s Baha se neděje téměř nic. Tam jenom pěstujeme a pěstujeme a nikdo to nechce. Mimo toho, že nám připsali banány a zase vzali.
    Jdu si dělat těstíčka na vánoční pečení. Vanilkové rohlíčky musím udělat alespoň z 5 dávek - pro celou rodinu. Hezký zbytek dne.

13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Lubi...
    No a vidíš, my ze západu Česka jezdíme nakupovat do Německa.
    Sice za euro ale vše je tam minimálně o 10-30% levnější než u nás.
    A tak za 14 denní nákup ušetřím 1000-2000kč než bych utratil zde v ČŘ.
    A když si vemu že mám euro za 17Kč od příbuzné, je to v kapse pořádně cítit.

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mikešku, máš pocit, že když kocour na kuřátko volá "moje milé kuřátečko", je to to pravé ořechové? Já být příčetným kuřátkem, zastavím se až v Kanadě.xD Jinak: osud mi nedopřál býti kuřetem - patrně jsem byla určena pro vyšší vývojový stupeň. Ačkioli byla po kuřatech docela poptávka, byla jsem vyhodnocena jako IV, jakost, takže nic. Pak jsem se proboxovala do vyšších levelů a kolem 70. jsem získala pocit, že můžu být mentorem. Opět selektivní výběr probíhá podle kvality zájemce. V prvním kole jsem neuspěla, ve druhém taky nic. Tak čauky, RT, už nemám zájem.

15. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásné odpoledne :)
    Z postele hlásím že je mírně oblačno, občas menší plicní "zahřmění". Teplo teploučko pod peřinou. Dnes jsem si po dlouhé době dala kávu a s jakou chutí ;). Mám parťáka v posteli heč :p dcerka padla stejně jako já. Tak tu spolu vegetujem, každá noťásek na kolenou a paříme hry.. Užívám si že mám dceru jen pro sebe, bez mužského pokolení, které je buď v práci nebo ve škole či u babičky na hlídání. Probíráme takové ty "ženské" věci... Nehty..... vlasy.... oblečení.... :D
    Světe div se stala jsem se mentorem a to již v pondělí. Jenže divné je že zpráva s holoubkem se někde zatoulala a teprve dnes se zobrazila v poště, mám tři kuřátka, nevím jak se to dělá, budu se učit společně s nimi. Jen mne zarazila podobnost nicků, nevím co očekávat, zřejmě si prolistuju fag ;)
    Pěkný den :)

16. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Dobrý den anickamalirka přesně to mám jako ty,také přiletěl holoubek až dnes a tak jako ty nevím co s nimi mám dělat,jsou všechny červené a tak je nechám být jak jsou.Jen by mě zajímalo co se s nimi stane dál,když si jich nebudu vůbec všímat:p

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak a je to pravda : Všude dobře , doma nejlépe ! Právě tak platí - nikde dobře, jen v klubu
    závislých je fajn !
    Že já trubka lezu někam jinam . xDxDxDxD Sršni v létě, které jsme vyháněli
    ze zahradního domku, nejsou, proti některým příznivcům RT , nic ...:p

Ale já to beru s humorem , jen tak něco nebo někdo mi den nepokazí.
    A pak...vždy se mohu schovat sem, ke svým kamarádům, kterým za krásná
    slova moc a moc děkuji.
    :inlove:
    Chvíli s vámi posedím u kávy a pak stejně budu muset odjet, i když jsem se dušovala,
    že dnes už ani omylem. Ale musím, kamarádka potřebuje něco přivézt z lékárny, což
    také mohla říct dřív...ale omlouvá ji její věk a nemoc. Takže pojedu.

amickamalirka ...gratuluji k mentorství. A nedělej si starosti, ty jsi chytré děvče,
    přijdeš na to, jak pracovat coby mentor. A když ne, pošleš holoubka a je jedno, komu
    z nás a každý z nás ti rád vše vysvětlí.
    To platí i pro marketku47.

18. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ahoj marketka47
    Pokud nejsou nově přidány tak je hned vyhoď, to by ses načekala že se něco stane!
    A pak si klikni znovu na ikonu vyhledat nové kuře.
    A pokud přiletí zase červené nebo dlouho neaktivní, můžeš ho zase po 12h vyměnit...

19. Foxík25

Foxík25 Aktivní autor

Ty šedivé jsou prstové,ty jsou za víc? Taky kouknu do skříně.... :)

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pechfógl - zřejmě není, ale přece jim nebudu hned na začátku spílat.
    Dvě moje milá kuřátečka zarytě mlčí a jedno, představ si, dnes ráno
    nějakým omylem zřejmě zakoplo o malou bedýnku s body náklonnosti.
    A mám zas nejméně na týden vybráno.
    Některá kuřátka dávají fakt zabrat.
    Jinak nevím, čím to je, že se na každou akci těším jako malý, ale sotva
    vydají ofi oznámení k akci, rázem mi sklapne.
    xDxDxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.