ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Viky007, teším sa s tebou z malej psej slečny, budete mať veselé sviatky s takým drobčekom. Dostane aj darček pod stromček?
    Pred rokmi moja maličká ratlíčka na svoje prvé Vianoce nič nedostala:oops:, nejako sme všetci mysleli, že z toho "nemá rozum";). Chyba lávky! Pri rozbaľovaní darčekov behala ku každému, pomáhala rozbaľovať a keď bolo všetko rozdané a žiaden balíček nebol len jej, tak začala rozčúlene štekať:D, no čo vám poviem, bol to pohľad pre bohovxDxD. Rýchlo som zmizla z izby do kuchyne, zabalila kúsok šunky a granulky, čo dostávala ako odmenu, keď sa jej vonku všetko podarilo a dala som to pod stromček. Potom som ju zavolala, podala balíček a keď ho úspešne vybalila, tak takého šťastného psa som ešte nevidela:inlove:xD. Hneď bolo všetko OK a Vianoce mohli pokračovať. Odvtedy sme ani raz už na ňu nezabudli;).
    Tak ma napadlo, ak je to podobné u "Barolandovcov", tak najväčší počet darčekov si tam rozdelia "koťata"xD.

2. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky, to jsem asi neměla psát, ale
    Ale doufám že ne na vánoce, chci být doma jako před tím, je mi smutno.
    Už mi chybí jenom jeden dárek k vánocům, pro kocoura.
    Mam dát mamce taky Mikuláše? Fakt už na něj nevěřím, ale loni mi to nenapadlo.

Klárka

Naposledy upraveno: 1/12/15
  3. Baroland

Baroland Ikona fóra

Milka, to si piš ! Už léta mám pod stromečkem přání, být psem v naší rodině aspoň na štědrý den.:p.

4. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásný večer všem,
    Evi ten Tvůj podpis je jedna velká paráda,Richard je opravdu kapacita,také mám od něj podpísek
    Viky taky máme ratličku a nekoupit jí dáreček,tak to by byla ale mela,loni se mi od samé zlosti zakousla
    do perníkového domečku až mu uhryzla komín,a to jen proto že s toho šustícího balícího papíru nevylezlo nic
    s čím by ten maličký uzurpátorek mohl být spokojenxD.
    Jsem zvědavá jaký dárek přinese zítřejší perníček,ale to jsme asi všichni,že jo ?
    Mějte se všichni krásně a ať se Vám všem nemoce vyhýbají na 100 honů.

5. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

lumat85 chválím, konečně aspoň jeden poslušný farmapacient :), ale jít do práce asi nebude moc dobrý nápad - v klidu a teple lež a farmař, pravděpodobně máš i trochu "spací" léky....

6. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) hezký dobrý večer všem ... dočetla jsem fórum, poklidila farmu ... a odpočívám po hektickém pracovním dnu xD, v teple a suchu domova je fajn, ještě najít něco dobrého k snědku v mé poloprázdné ledničce a budu úplně spokojená xD

7. flexka

flexka Hrabě fóra

Jj, Viky, to máš naprosto pravdu, s tím vyplachováním mám 2 historky - osobní zkušenost, páč jsem pažravá a nic mi nemůže zabránit v konzumaci toho, na co mám chuť. Asi 2 hodiny po extrakci osmičky (paní doktorka moc šikovná a já s lupénkou se extra rychle hojím, ideální kombinace) jsem se nadlábla roštěnkou s rýží. A rýže z té rány nešla párátkem, jehlou, ničím, tak jsem zuřivě vyplachovala a vyplachovala, až rýži krev vyplavila - ale ta roštěnka za to stála :inlove:.

Druhá historka je smutnější, maminka už není nejmladší a nevím, jak jí to zubař vysvětlil, ale v 7 ráno jí vytrhl zub, dal tam vinutý tamponek a 3 další jí dal v pytlíčku s sebou. V 11 v noci mi volala, že to furt krvácí, vyměňovala tampony a co půl hoďky zkouší, jestli může povolit stisk a vždycky to teče a teče. No nevěděla jsem, jestli zabít ji, nebo doktora, každopádně si potřebovala už lehnout a krev jí tekla vytrvale do krku. Tak jsem jí vysvětlila podstatu srážení a tvoření fibrinové ucpávky a poradila jí, ať to spálí silnějším hypermanganem. Okamžitě to přestalo krvácet a mohla spát - opatrně jsem naznačila, že jestli bude mít na kontrole pan doktor nějaké poznámky ke spálené sliznici a ztížené granulaci, tak mi má zavolat. Mno, nezavolal a asi od té doby vysvětluje pacientům důkladněji.

Připomněla jsem si všechny ty historky, jak majitelé po kupírování ocásku nebo paspárků pořád otírali kapky krve a štěně bylo fakt bledé a spavé a říkám si, že někdy i malá ranka může být problém při nesprávném ošetřování.

8. babi49

babi49 Vycházející hvězda fóra

Hezký večer, na podpisy s padajícím sněhem je tak krásné se dívat (ale ne jen na ně, ostatní jsou taky super). I když sníh moc nemusím, ráda se dívám z okna jak sněží. Zatím to je u nás ve formě deště a to už tak hezké není.

9. farmarkaL

farmarkaL Rádoby autor

Ahoj farmáři!
    Tak jsem se včera dohrabala do 83 levelu...ufff byla to fuška...dnes jsem otevřela první dáreček, pročetla všechny vaše zprávy a zastavila se ve vláknu zimní kalendář-diskuze....hold někomu by nebylo dobrý vůbec nic no...přeju krásný večer a užívejte předvánoční atmosféru :)

Medvánek: díky moc :)
    evik 1016 také děkuju :)

10. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) farmarkaL - gratulace k postupu

11. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

farmarkaL taky se připojuji ke gratulaci [​IMG]

Naposledy upraveno: 2/12/15
  12. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Hezký večer,děvčata,děkuji moc za pochvalu,moc si toho vážím a evik1016 podpísek je nádherný a Bagíra77 je moc šikovný,umí to;)Danka a ještě jednou děkuji za snížek.Dnes jsem moc času neměla a tak ho přidám později.Tak hezkou dobrou noc a zítra se necháme překvapit dárečkem.A proč by jsme remcali,vždyť nám také nemuseli dát nic;)

13. lacrima

lacrima Ikona fóra

Prší a prší ... a tak tak jsem si odskočila do kina - satelitní snímky , body připsány se zpožděním, ale připsány.
    Hafíci spí a tak si tu čtu, farmařím a čekám na přísun perníčku .

Všem marodům, přeji brzké zotavení a foukám na bolístky, tak snad i pro vás bude platit :
    " zafoukal mu na bolístku, pohladil ho po čele , hop a zdravé farmářky , ráno skáčou z postele "

farmakaL , gratuluji k postupu

Paní učitelka:
    "Děti, co nám dává ovce?" - "Vlnu!"
    "A co nám dává slepička?" - "Vajíčka!"
    "A co nám dává kráva?"
    Pepíček potichu: "Domácí úkoly."

Janička dostane od tatínka nové kolo.
    Jede prvni kolečko okolo baráku a křičí: "Tatííííí, bez držení!"
    Jede druhé kolečko a kříčí: "Tatíííí, bez šlapání!"
    A jede třetí a křičí: "Tatíííí, bež žubůůůů!"

14. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

No ahojte farmári,
    včera som sa kus naminďárila s podporou, nejdem to tu opisovať, lebo by som určite vyletela z hry aj z fóra, aj keď môj pôvodný zámer bol taký. Ale bez farmičky by mi bolo veľmi ťažko a preto sa na to vykašlem.
    Dnes som mala dosť ťažký deň, moja svokra (mám ju celkom rada, ale má už 86 rokov - takže aj svoje muchy), sa rozhodla kupovať prechodné topánky. Myslela som, že staršia pani bude chcieť šetriť. No nie. ona hľadala kožené bačkorky. Tak reku -čierne, no nie - našla pre seba krásne, moderné hnedo-tónované kotníkové čižmičky, do ktorých sa momentálne zaľúbila. I keď nie sú nejak teplé, vyvalila 80 eur. A chcela ich kúpiť aj mne. No je zimnú obuv už mám.:mad:

15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Čekám na otevření [​IMG]. Už je dost hodin a já se, jako malá holka těším, co tam bude. Stejně se mi nechce spát.

Přichází syn k mámě a ptá se: „Mámo, a kdo přináší dárky? Ježíšek?”
    „Ano, synku.”
    „A kdo přináší děti? Čáp?”
    „Ano, synku.”
    „Tak proč držíme tátu?”

Dvě blondýny se rozhodnou, že vyrazí do lesa pro vánoční stromeček. Bloudí po lese, hodinu, dvě, tři... Pak se ozve: „Ivano, máš něco?”
    „Ne, vůbec nic. A ty?”
    „Já taky ne. Tak co kdybychom vzaly nějaký bez ozdob?”

A už je to odtajněno [​IMG]

16. Foxík25

Foxík25 Aktivní autor

Dobré ráno farmáři :),
    tak mělnicko hlásí po nočním dešti krásných 5 stupňů a téměř bezvětří.Až mám pocit,že jsme vánoční kalendář dostali o dva měsíce dříve :D. No a já jsem konečně od 15.6. uschopněna.No ale kupodivu mi zbylo 17 dní dovolené,tak jsem na dovolené :)

Hezké ráno :)

Naposledy upraveno: 2/12/15
  17. babioli

babioli Stará škola

Krásné ráno a ještě hezčí den vám všem přeji a prožijte jej v klidu a v pohodě. Ola

18. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) dobré dopoledne ... dnes jsem se na farmu dostala až se zpožděním, hned po ránu byl v práci fofr ...
    a čekala na mne hned dvě překvapení - na Baha jsem postoupila do 280 lvl a hlavně mi systém poslal zprávu, že jsem se stala mentorem - tři kuřata se zeleným teploměrem (zatím) - poslala jsem dárečky a zprávičky - jedno kuře by podle jména mohlo být i cizinec, jeden je určitě čecháček a u jednoho nevím ... počkáme, uvidíme, že xD

19. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

mituli se zatím neozvala, tak hlásím: Krkonoše - déšť, mlha, +3° a sníh se stále drží. No, nic moc.
    farmarkaL a Medvánek - gratulace k postupu
    Všem přeji krásný den.

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

farmarka1 , gratulka k postupu a Medvánek , gratulace k postupu a gratulace k mentorství. Moje kuřátka byla také zelená a dvě se vůbec neozvala a teploměr klesá, asi vůbec na farmu nechodí a neotvírají kalendář, protože určitě by byly poskočily do dalšího levelu ( To vidím), jedno kuřátko asi přijde jednou za den, ale alespoň odepíše a popřeje pěkný den! Já všem milým také přeji pěkný den, dobrou pohodu a náladu. U nás je zamračeno, ráno ještě trochu pršelo, ale je okolo 9 stupňů. Tak páček shledáček...;););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.