ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

2. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásný adventní večer všem závislákům přeji,nějak to moc rychle uběhlo a už je čas zapálit první svíčku.
    Tady,jak tak pročítám Vaše příspěvky to zavonělo vanilkovýma rohlíčkama,které já
    miluji nade vše.Samozřejmně ty nej vždy upeče moje maminka.....ikdyž mi dala recept,vždy to nějak skoním...
    Traktory jsou už v depu,akcička povedená,ale musím opravdu pátrat v hlavičce,kdy se mi
    podařilo udělat jen z vypadavátek.
    Dostala jsem na ty vanilkáče takovou chuť,že si jdu líznout vanilcukru...tak končím,už mám děsnou slintavku.
    Tak zatím pa.....

3. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj závisláčci, prkousala jsem se novinkama a je jich tolik, že z toho mám tak trochu maglajs a předem se omlouvám, jestli něco zapomenu.
    Děkuji všem, kdo jste mi přáli k postupu a já zase gratuluju těm, kdo postoupil.
    Vítám tady všechny nové a jsem přesvědčená, že se vám tady bude líbit.
    Podpisy máte moc krásné a ti, kdo vám je dělali jsou opravdu šikovní, jak píše pajaable, jsou božští.
    Já jsem byla v jednom kole, většinou mimo dosah internetu, ale už budu zase nějakou dobu na jednom místě a budu si užívat advent, budu péct cukroví a chodit na farmu, oboje dělám moc ráda.
    Jdu zapálit tu první svíčku [​IMG] a přeju vám krásný adventní večer.

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký " medvědí " večer.
    Zima, lezavá, pršavá , mám jít vyvézt popelnici, nechce se mi. Škoda, že není na
    dálkové ovládání.
    xDxD
    Viky007 ... ke psímu miminu gratuluji ! To bude krásný začátek týdne s pejsanem
    jako dárek.
    Večeře dnes - domácí lečo s klobáskou, chléb . Víc nedělám, nezájem, pokud se mi
    to nebude líbit, nedostanu nic. Ta rozmlsaná baba ve mě také musí poslouchat ..
    xDxD
    Svíčka zapálena za účasti rodiny , půjdeme pak zapalovat k nim.
    Tak, všem krásný advent, spoustu lásky a štěstí a ať vydrží co nejdéle.

kerryhill ... máš též moc hezký podpis.

Farář dal do novin inzerát, že shání hospodyni a nyní na ní čeká s povozem na nádraží. Najednou se kůň začne "vzrušovat". Farář sleze, vezme na koně bič a přitom volá: "Kdo dával inzerát - já nebo ty?"

Rybce se konečně podařilo dostat ven z rybářské sítě. Z posledních sil doplavala pod kámen, zapnula mobil a zděšeně čte: "Vítejte zpátky v síti..."

Muž: Miláčku spala si s jiným chlapem?
    Žena: Ne, jen s tebou... s ostatníma jsem byla vzhůru.

5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) tak jsem se vrátila z náměstí zpět do vyhřátého obýváku ... náš vánoční strom už hezky svítí, když začaly děti zpívat, tak celé náměstí zhaslo a pak se strom rozsvítil, krása ... ze stánků voněl punč, grog a vánoční čaj a linecké cukroví a čerstvé palačinky ...
    :oops: tak tedy nevím, čím ty vánoční chutě po tom punči budu zahánět, když mám doma jen chleba a česnekový sýr xDxDxD

6. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Ahojík....já Vám všem také přeji krásnou adventní neděli. První svíčka zapálená, chtěla jsem se odpo pustit do pečení, ale ouha. Sehnula jsem se k pračce a od té doby pololežím, polosedím a manžel mě asi ráno poveze k obvodní na injekci. Nemůžu se ani zhluboka nadechnout, střílí mě bolest až do zubů:oops:

Do depa mi chybí ještě 31 turbolinů, to dnes dám. Stejně nic jiného nemůžu dělat ;)
    Závisláčci moji milí, mějte se lépe než já, snad mě to do zítřka pustí, do práce musím.

Pomůže mě, když se naložím do horké vody? S křuplejma bedrama moc zkušeností nemám, jsem spíš migrénovka:p

7. burds

burds Titán fóra

Tak jsem chtěla dneska také začít péct formičky.Když jsem sundala věci na ván.cukroví dolů koukám kde nic tu nic.A pak jsem si vzpoměla že jsem oříšky dala loni holce aby je nemusela kupovat.Tak musím počkat až mi je přiveze a pak teprve udělám formičky.Ještě že to má ke mě jen kousek.Jo skleroza už je asi poněkud pokročilá ale na dceru ještě nemám.Tak hezký první adventní večer.

8. čarodějka007

lumat85 ať tě ani nenapadne lézt do vany!!! Je sice pravda, že někdy to pomůže od housera, ale většinou to situaci ještě zhorší a taky by tě mohl manžel z té vany dost obtížně dostávat ven.
    Pokud to půjde, nech si napsat doporučení k rehabiliačnímu lékaři - jestli je to jen blokáda, oni umí manipulací s pacientem dost odblokovat a rychle se ti uleví - jinak to asi bude chtít nejenom lék proti bolesti, ale také nějaké nesteroidní antirevmatikum jako prevenci zánětu.
    Jestli je to opravdu bolestivé, nestyď se zavolat si pohotovost - naprosto vážně, pomůžou ti a ráno bude líp

9. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Dášo děkuji moc, tak já na tu vanu prďánkuju....a posadit mě na stoličku do sprchy můžou? To mám zase strach, že to prochladne ještě víc.
    Ze sprchy mě manžel vytáhne.....;)u vany by mohl dopadnout jako jáxD
    Večer je ještě mladý...uvidím jak dopadne sprcha a možná na tu pohotovost dojde.

Děkuju:)

EDIT: i já jsem zvyklá..... lékaře poslouchat. Takže provedu :)

Naposledy upraveno: 29/11/15
  10. čarodějka007

lumat85 vyprdni se i na sprchu, dej si na záda elektrickou dečku, termopolštářek nebo ovčí rouno a zavolej pohotovost....

A pokud bez té sprchy nemůžeš být, napřed si vyhřej pelíšek, pak rychlá sprcha a fofrem do tepla - a zavolat pohotovost

Jo a upozorňuju, že jsem zvyklá, že pacienti poslouchají a nedržkují :)

EDIT: žádnou masáž, klid, teplo na záda a pohotovost...

Naposledy upraveno: 29/11/15
  11. Baroland

Baroland Ikona fóra

Tak máme strom rozsvícenej,betlém posvěcenej,náměstí vyzdobeno i ozářeno.K tomu přidejte několik proslovů,pár děkovaček,smrad z nekvalitního ovšem teplého vína a máte obrázek ze začátku vánoc.Nějak tu šou až měsíc dopředu nechápu.Ani se pak nedivím,že jsou všichni na tři krále vyflusnuti.Mě klidně stačí ježíšek (24.),maximálně ještě silvestrovskej ohňostroj,víc nepotřebuju.

Co se týká rýžového nákypu,já mu říkám réža s jabkama...a klidně ho můžu v jakékoli podobě (s kadlátkama,hrozinkama,kakaem,javor. sirupem,mangem .... Proto ho používám i jako obranu proti "věčné" otázce "Co budem na sobotu vařit ? " ...
    "réžu s jabkama"
    "Už mě stím ne..."
    "tak si vař co chceš" ....a mám pokoj.

12. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Tak jsme přišli od rozsvícení stromečku,rozsvítili jen půlku....pak jsme čekali chvíli na dešti než to dali do kupy a rozsvítili druhou půlku........Teď honem zapálit první svíčku,malé jsou nadšené a už čekali u okna,když zabouchá Ježíšek,no to se mám na co těšit příští týdny .-))))))))))))
    lumat85,možná,že by pomohla i koňská hřejivá mast a manželovi šikovné ručičky;)

13. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Baroland, ani sa nečudujem, veď s tou réžou s jabkama je viac roboty ako s vánočným cukrovím :wuerg::cry:;):D

14. Madvo

Madvo Mistr fóra

čarodějka007 - moc děkuji, už se mě ozval i Richard, tak snad se to naučím. Děkuji a hezký večer!

15. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Přátelé, kamarádi i já se připojuji k přání klidné první adventní neděle :) Zlomená chřipkou :D Ale dokonáno jest... náš nový adventní perníkový věnec... Uff stihla jsem to :D a teď hurá do postele ;)
    Vlastně ještě něco :D dnes ráno jsem postoupila do lvl 94 :)

16. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

anickamalirka,říká se,že na chřipajznu pomůžou dvě věci,slivka a tu druhou až .........bacha,pšššššt,čuminkuje mě tu ještě starší,sice už umí malinko číst,ale nemusí vědět,co je druhá věc :D

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

anickamalirka - gratulka k postupu ... a ten perníkový adventní věnec je moc hezký, to by mne asi ani nikdy nenapadlo, udělat jej z perníku :)

18. Madvo

Madvo Mistr fóra

anickamalirka - gratuluji k postupu a přeji hodně dalších úspěchů na farmě i v životě. Adventní věnec je moc hezký a cítím jak krásně prníčkově voní.

19. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Monča*** - tak jsem upekla na zkoušku jednu dávku a byly vynikající...jen se po nich zaprášilo xD
    anickamalirka - gratuluji k postupu.
    LmaminkaK - vítej mezi závisláky.

20. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Anickamalirka- klaním se Tvé šikovnosti. Takové pečení bych nedala ani náhodou.Pro mě je vánoční pečení vrcholem sezóny. Já jsem na to zamíchat a strčit do trouby.A ještě gratulka k postupu.
    Janké- vy už jste je snědli,jo? To jste teda rychlíci,to jste si museli spálit hubičky. :DHlavně,že chutnají,to jsem ráda.

Před chvilkou jsem porazila lišáka,mám zasazeno a teď se jdu psychicky připravit na hektické pracovní 3 dny.Ve čtvrtek tedy ahojky.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.