ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Krásné ráno milí závisláci.
    malinkami - vítej v klubu.
    Gratuluji všem, kteří postoupili a přeji vám, ať vám farma přináší jen samou radost
    a potěšení ze hry, tak jako tomu bylo v době, kdy jsme Farmeramu začali hrát.

Dneska jsem se rozhodla, že začnu s pečením cukroví.Loni touhle dobou už jsem měla napečeno,
    ale stejně jsem musela péct ještě jednou. Však to znáte, jak to chodí, když to člověk včas neschová...
    Chci se zeptat, nemáte někdo recept na pracny, které neztvrdnou? Já ho ztratila a i když jsem už vyzkoušela hodně receptů,
    mám je pokaždé tvrdé.

Naposledy upraveno: 29/11/15
  2. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Krásné nedělní skoro poledne milí závisláčci.Tak se můžu konečně pochlubit,co opět vytvořil náš milý čaroděj Richard.Moc mu za to děkuji. :):):)

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásnou 1. adventní neděli všem milým!!! bludička49, opravdová krásná zima na mne dýchla z Tvého podpísku!!! Venku bude asi pršet. Přišla jsem si na chvíli zlepšit náladu. Po 19 letech mne v noci chytil žlučník i když ho již 19 let nemám, ale nestojí to zatím za moc, tak ještě na chvíli zalezu do pelíšku a zkusím to trochu zaspat. Pa pa ...;););)

4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) krásnou adventní neděli všem ... hlavně klídek a pohodu (pokud to tedy lze a zvládnete to :p) ...

strakonicko hlásí zataženo, + 6 stupňů, farma poklizená, fórum přečteno ... dnes u nás budou rozsvěcovat vánoční strom na náměstí, tak se v podvečer půjdu podívat ;)

5. Viky007

Viky007 Baron fóra

Pajda - děkuji
    ten nápad vyměnit ty staré dekorky s málo body do lišty je zajímavý.
    V Praze velké povětří, šero, pod mrakem.:(
    Odcházím do kuchyně, k obědu kotlety na grilu, brambor, zelný salát.
    Všem dobrou chuť

6. mituli

mituli Polobůh fóra

Krkonoše -sype a sype,je toho už tak15čisel,předpovidaj déšt tak to bude čvachty fuj,+1stupen.K obědu je sekačka,brambor.kaše,Sklenařicky zelí,už se těšim.Jinak uspěšně bouram obyvak,doprčic co člověk nahamta blbiho majetku,ani nevim už ,že to mám:mad:,akce ještě nedokončená,mam malo paliva .Dobrou chut všem k advetnímu obědu a zase někdy pá

7. honzi

honzi Komisař fóra

Ahojte, zdravím vás všechny, nejsem sice důchodce, ani zdaleka (i když farmdůchodce možná :D, když vezmu v úvahu, jak dlouho hraju ), ale musím sem něco napsat:
    mituli, sousedko, jak já jsem rád, že už tři roky nežiju v Krkonoších :D Neměl jsem to tam rád, hlavně kvůli sněhu... U nás v Mladé Boleslavi teď momentálně ale prší, takže... si prostě nevyberu :D

Zase se s vámi loučím, ahojte ;)

No... ještě sem něco napíšu - vtípeeeek:

Muž, který má 5 dětí, chce spáchat sebevraždu, protože je nedokáže uživit. Avšak když si váže smyčku, ozve se "pink" a před ním se objeví malý červený trpaslík s červenou čepičkou větší než on sám a povídá:
    "Čo to děláááš?"
    "Jdu se zabít, mám 5 dětí a neuživím je."
    "A jíš kšen?"
    "Ne, nejím křen."
    "Tak papej, papej, pomůže."
    Za rok se ten člověk chystá znovu zabít, má totiž šesté dítě. zase se zjeví trpaslíček, konverzace probíhá stejně.
    "A...jíš kšen?"
    "No jasně že jo, každej večer."
    "Štouhanej?"
    "No to ne, to jsi mi neřekl."
    O rok později, sedm dětí na krku, jde se znovu zabít a trpaslíček se znovu zjeví. Znovu se ptá co dělá, znovu se ptá na křen a jeho strouhání a potom se zeptá: "Jíš k tomu mkvišku?"
    "Ne, nejím."
    A tak muž jí strouhaný křen a mrkev a najednou má další dítě. Zase se jde zabít, zase se zjeví trpaslíček a zase se ptá na to samé. A potom: "A žapíjíš to kefíuem?"
    "No... ne."
    A tak muž celý další rok neustále jí strouhaný křen s mrkví a kefírem.
    Další rok, deváté dítě, další sebevražedný pokus. Trpaslíček se zjeví a tentokrát se ptá na "uajčátka"
    "No, nejím rajčátka. Měl bych?" Trpaslík moudře přikyvuje.
    A tak po roce jezení strouhaného křenu s mrkví, kefírem a rajčátky se narodí desáté dítě. Muž se znovu jde zabít a znovu potká trpaslíka. Ten se ho neustále ptá na to samé až na konec se zeptá: "A kvájíš si ty uajčátka?"
    "Ne... tak já to zkusím." říká muž, protože on se ani moc zabít nechce.
    Po roce, 11 dětí, muž zoufalý, jde se znovu zabít. "Pink", objeví se trpaslíček a povídá: "Čo to děláš?"
    "Jedenáctý dítě už nedám, jdu se fakt zabít."
    "A jíš kšen?"
    "Ano."
    "Štouhanej?"
    "Ano."
    "A jíš k tomu mkvišku?"
    "Ano."
    "A... žapíjíš to kefíuem?"
    "Ano."
    "A jíš k tomu uajčátka?"
    "Ano."
    "Kvájený?" říká trpaslík podezřívavě.
    "Jasně."
    Trpaslík se podrbe na bradě a povídá: "A... špíš še švojí ženou?"
    "No to je jasný."
    "No.. ale to nešmíííš!!!" řekně trpaslík a poťuká si prstem na čelo.

Ještě jeden:
    Vlivný muž, diplomat, hledá asistenta. Na pozici se hlásí muž jménem Macháček s tím, že mu domluví schůzku s kýmkoli. Diplomat ho přijme a hned ho vyzkouší. "Domluv mi schůzku s Obamou." A tak letí do Bílého domu, Macháček vtrhne do zasedací místnosti, kde zrovna probíhá porada. Obama naštvaně vstane, ale náhle se jeho tvář rozzáří a říká: "Macháčku, tebe jsem dlouho neviděl! Zrušte schůzku, musím si popovídat!"
    Diplomat tedy Macháčka různě zkouší a ten vždy uspěje. A tak přijde zkouška největší - schůzka s papežem.
    Přijdou do Vatikánu, papež se zrovna modlí na balkóně. Macháček opustí diplomata a o chvíli později už klečí vedle papeže a povídá si sním. Za pár minut sebou však diplomat křápne na zem. Macháček se vede něj za chvíli objeví a probere ho. "Co se stalo pane?"
    "Macháčku... Pochopil jsem po tom všem, že se bavíte i s papežem. Ale co na mě bylo moc... když japonský turista vedle mě se zeptal druhého: "Hele, nevíš, kdo je ten páprda vedle Macháčka?"

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Stud m i nedovolil, abych napsala dřív - ráno jsem měla depku jak prase, udělala jsem si čaj, navzdory předsevzetím si ho osladila a furt to bylo málo. Sežrala jsem vnoučeti perníčky s čertem, Mikulášem a andělem. Jediné co mě omlouvá je, že vnučce je devět měsíců. A taky, že jsem se vlastně zachránila před malérem, protože jsem k tomu daru původně napsala, že vnučka je pochopitelně andílek, syn Mikuláš - a pak mi došlo, co zbylo na snachu. Ona je trošku háklivá.xD

9. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Janké- Já mám recept už od prababičky a jiné nepeču.Do Vánoc jsou krásně měkké,nechávám je na balkoně v chladu.A můžeš k nim přidat rozkrojené jablíčko,to i k jinému cukroví,co potřebuje uležet.

Oříškové pracičky:
    30dkg polohrubé mouky
    11dkg cukru
    23dkg másla
    10dkg oříšků
    lžička skořice
    kakao(podle toho jak barví-asi lžíce)
    1 vejce
    citr.kůra

Kokosové pracičky: Ty jsou trošku tvrdší,chtějí víc uležet
    25dkg hladké mouky
    10dkg cukru
    14dkg másla
    10dkg kokosu
    1 žloutek(může být i celé vejce)

10. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) pechfógl - nic si z toho nedělej, tělo si to žádá, tělo to potřebuje - to je moje heslo, když "provedu" něco podobného ... to není nic tak zlého, však to neprovádíš každý den, zase se z toho dostaneš ...

11. lacrima

lacrima Ikona fóra

Přeji krásnou 1. adventní neděli , plnou pohody ,

Všem kdo právě obědváte přeji dobrou chuť a já jdu dovařit zelíčko.
    Co u nás bude ? Vepřové masíčko jsem dělala v noci , je měkoučké jako dort .
    Knedlík čeká v lednici .... žádná "Vitana " u nás nevaří :

Manželka se vrátí z lázní o den dřív a najde doma v bytě u plotny cizí mladou dívku v zástěře, zrovna při vaření oběda.
    „A to je kdo?“ zahřmí přísně na manžela.
    „Uklidni se, miláčku,“ povídá manžel, „to je Vitana a vaří za tebe…“

Manžel se vrátí po třídenním flámu v sobotu ráno domů a na stole má lístek od své ženy:
    Oběd máš v kuchařce na straně 86 a večeři na straně 194.

Ještě velká gratulace pro pajaable k postupu , za chvilinku tam k tobě hupsnu také.
    Evi, přeji štěstí jak ve hře , tak v reálu;)

a malý dáreček speciálně jen pro tebe.

12. mituli

mituli Polobůh fóra

lacrima,to je teda velky fešaák,to bych si dala řict i já:D:D,tak tak děvčátka at se to recepty jen hemží,honzi,sousede a jestli mužu zvědět ktery kout Krkonoš to byl ?

13. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

mituli, my jsme západní, tak honzi asi východní jinak by tady bydlel stále jako my a neuměl by si život bez té bílé nádhery ani představit:D:D:D.

14. honzi

honzi Komisař fóra

mituli, byla to ta "brána", Vrchlabí :D fuj :(

15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobré odpoledne,
    jdu vám popřát krásnou a pohodovou 1. adventní neděli. [​IMG]
    Nejprve si ale musím přečíst vaše příspěvky, kterých tady přibylo hodně, za tu dobu, co jsem se poflakovala a na farmu vběhla jen sklidit.
    Taky to podle toho vypadá, ještě jsem nedozávodila, a místo vánoční pohody mi jezdí po poli traktor.
    Jdu se podívat, co je tady nového.

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji překrásnou neděli.
    V noci pršelo, ráno pršelo, nyní zatím bez přeháněk a 4 °C. Po sněhu památka
    jen tu a tam , jen místy nějaký ten malinkatý kopeček. Vypadáme podzimně.
    Přeji všem vám, drahým, tady na foru , krásnou první adventní neděli .

A teď nějaké resty, které musím vyřídit, když už jsem konečně zde a zase v provozu.:p

Především mnohokrát děkuji za dárky a omlouvám se, že mi to trvá, než svůj vděk
    a "přítulnost" vyjádřím také nějakým dárečkem. Mám plný počet sousedů a kuřátka
    a nějak v tom mám poslední dobou chaos, volných dárkových možností mám čím dál
    tím míň.
    Poděkování mituli , že na mě nezapomněla a napsala, co je se mnou. Jsi zlatá.
    Právě tak poděkování Janké86 za zájem. Jste zlaté !

Janké86 ...krásný podpis , jsi šikovná , máš můj obdiv !! Připadám si, jak u nás
    doma, když nasněží ...je jak živý. Myslím, že tu máme dalšího z umělců , kterého
    budeme moct přiřadit do "umělecké vysoké" k Bagírovi77 a Astrid888.

bludička49 .... u tebe také musím obdivovat podpis...Richard je šikovný a zimní podpisy
    má krásné. Z těch přibývajících zasněžených podpisů na mě dýchá vánoční atmosféra
    tak silně, že už se jich nemohu dočkat.

honzi ....důchodce, nedůchodce, závislák nebo ne, vítán každý, kdo přinese pohodu
    a zábavu či radu nebo pomoc. Díky za vtípky.

-Jara05- ..děkuji za gratulku!

lacrima.....:inlove: Děkuji za gratulaci a držím palce, ať jsi co nejdříve postupující.
    Ten lišák je opravdový frajer, k pomuchlování, vypadá na senza partii...celý
    ten můj lišáček...:pxDxDxD
    Díky moc a moc, gif uložen na památku.

Mikeš... já bych byla opatrná, lišáci jsou borci ...nerada bych, aby můj heboučký,
    kočičí mazlíček přišel k úhoně...:pxDxD

17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ahoj holky...

U nás je pod mrakem sychravo a mokro.
    Dnes mám den blbec!
    Nic se mně nedaří.
    Nový podpis jsem dělal dvě hodiny, ve finále si soused spletl jistič a vypnul mně proud.
    >:(:sleepy::cry:
    Bohužel záložní zdroj nebyl zapnutý a tak jsem sousedovi poděkoval.
    Vzal propisot, zvýrazňovač a tučně jsem mu jejich hodiny označil.
    Nepoděkoval...
    :D
    Jsem vzhůru už od páté hodiny ranní.
    Sousedovi dole asi upadl tank ze stolu a tak byli na nohou všichni.

A to ještě není vše!
    K obědu byly...

Není pátek a třináctého?!!
    POMÓC..!

18. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Monča*** děkuji za recept. Jdu ho hned vyzkoušet... :D
    pajaable - Evi, Tobě děkuji za dáreček, který mně potěšil...

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Bože, Radku, co to bylo k obědu? Medúzy v rosolu? Jinak mému sousedovi nad hlavou padá tank ze stropu pravidelně mezi první a druhou raní - do té doby to musím naspat. Ovšem místo tank bych dosadila prázdnou flašku od piva. Marně se ho snažím přesvědčit, aby přešel na krabičák. Dokonce jsem mu jich karton koupila. Ale chybka - vymlaskl je, zazpíval si z plna hrdélka a pak si dal šláftruňka - lahváč. Zajímavé je, že ač preferuje kvantitu před kvalitou, pivo v petflašce si nekoupí. To radši blbej Klasik či jak se to jmenuje, ale musí to bejt ve skleněnce, asi aby se to líp kutálelo.

20. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

-pechfógl- to vypadá na buchtičky s krémem - to doma dělám jako důtku s výstrahou xD.... třeba je to u Jonsdorfů podobné xD

Medvánek u nás je to jinak, mám 3 varovné stupně:
    1. naštval jsi mě - dušená zelenina
    2. důtka - rýžový nákyp
    3. důtka s výstrahou - buchtičky s krémem

...je to teplé jídlo, neboli JÁ své povinnosti plním - že to nerad, je jiná :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.