ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já si dovoluji zastat se kontokorentníků. Banány si šetřím, co kdyby se již brzy objevil náš ostrůvek naděje. Ale jednou za čas mi rupnou nervy a řeknu si: Do háje, ani kafe si zasadit nesmím? A všechno lítá. Mé znalosti počtů banánů v liště kilísají od málo až hodně. Tak se kouknu, řeknu si: Sakra hodně a jdu to rozfofrovat. Ne abych si stěžovala nebo upozorňovala, že jich mám moc. No a najednou jsem v kontokorentu. (To je jen příklad - tentokrát se mě to netýká). Já mám problém s vedením reálných účtů - a že by banka někoho zvlášť upozorňovala, to bych neřekla. Hru mám ráda mimo jiné i to, že nemusím zapisovat každej brďol. Takže teď budu muset. Aspoň by nám k tomu Varun mohl vydat účetní knihu.

2. Viky007

Viky007 Baron fóra

Prosím, může mi někdo vysvětlit, proč dostáváme zdvojené dekorky? Jedny mám ve stonku, super, ale nač ty druhé zdvojené, to bude potřeba za chvíli další ostrov.

3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) kdepak za chvíli, já už bych teď potřebovala další Park i Ostrov pokladů ... ale jen ať dávají, měním ty staré s méně BZ/BBZ za ty novější, výnosnější a třeba je někdy výhodně vyměním v OaD ...

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Viky007,

třeba protože si zase naopak někteří hráči stěžují, že musí dekorky dát do stonku a nemůžou si tak zkrášlovat park a pak jde o dekorace 1x2 a ty jsou zrovna pro stonek dost nedostatkovým zbožím, tak si myslím, že je dost hráčů naopak přivítalo.

5. mituli

mituli Polobůh fóra

Krkonoše hlasi-padá a padá,-1.5 stupně,tma jak v ranci;),byli jsme v Jilemnici u dcery,má narozky,tak jsme si sobotu užili.Jen ted nevim kdo bude vyklizet skřině v obyváku na to malovani,jako na potvoru mám tolik aktivit na přiští tyden,že to asi všechno nahazím do kontasu a budexD

6. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Pěkný podvečer. Už jsme z Moravy doma. Morava se s námi loučila sluníčkem a modrou oblohou, vydrželo to jenom do Jindřichova a pak už jsme sluníčko neviděli. A za Jilemnicí začal poletovat sníh, no jo to už jsme jasně poznali, že jsme doma= všude bílo.
    Akce po ranní sklizni byla zdárně dokončena.
    Banánů mám jen o 1 víc = z mazlíka, tak snad už se mně stav nesníží. To na manželově armě ze včerejších 335 dnes 265, ale i tak ještě dobrý a snad by to na ostrov stačilo. Jestli někdy dorazí...
    Radku - sousede to víš, že jsem si všimla, ta smršť se nedala přehlédnout. Děkuji, děkuji, děkuji. A Kája je moc krásný.
    Baroland - jsou nádherní a proč vyděšený pohled - to z Tebe??
    doben - jsi šikula, měl by sis o tom popovídat s anickoumalirkou to je studnice obdivuhodných nápadů
    pajaable - Evi gratulace k postupu
    viky007 - pajda už odpověděl. Při poslední akci jsem se také divila, ale v liště je tolik dekore, že o pár víc se tam ztratí
    mituli - dnes už jsme doma tak zprávy o počasí mám z reálu a přesně jak píšeš, sněží jako o život a venku je už tma jako v ranci. První zkrácení noci bude na Nový rok a moc se na to těším.

7. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobrý večer,
    předpověď počasí hlásí, místy slunečno, v nížinách zvýšená vlhkost, nejvyšší teploty čekáme 39,2 °C. Doporučujeme nevycházet z postele, vyměnit čisté nepromáčené povlečení a noční róbu. :D Tedy takovýhle nástup jsem nečekala, vypadá to vypadá, že budu volat do práce, že se nedostavím, ale nebudu prozatím malovat čerty na zeď :D Tedy jestli já si to nepřivolala včerejším nákupem v hračkářství, ďáblových trojzubcem :D :D
    Noťásek mi přemístili do postele, tak jen po očku pročítám fórko :) Po hodinovém vysvětlování jak je to s celými čísly... kdy (-3) + (2) + (-1) se nerovná nule, za vášnivého diskutování, že se brutál mutter mýlí, se opět potvrdilo pravidlo č. jedna: Brutál mutter má vždycky pravdu :D. Vytvořila jsem synkovi číselnou osu od -20t do +20ti. A donutila ho, aby si příklad znázornil na připravené ose.... A ono to jde, brutal mutter to opět dokázala. Schválně jestli zítra až dostane další zkušební příklady v té jeho hlavince něco málo zůstane, nebo budeme opět na začátku :D
    Což mě přivádí k jedné vzpomínce, kdy můj drahocenný stvořitel, polobůh, vysvětloval mé starší sestře zlomky. Použil pro názornost jablka :D Chudák mamka, která pak z lavoru nakrájených jablek pekla asi 15 šišek štrůdlu a ségruše to stejně nepochopila :D A trpělivost taťuldy asi po deseti kilech rozkrájených jablek také vypršela :D :D

mituli - jedná se o nejstaršího synátora navštěvující sedmý to ročník. Pubertálně zahalen v hormonálních změnách, kdy všichni a všechno je trapné :D včetně Brutal mutter :D

Naposledy upraveno: 28/11/15
  8. mituli

mituli Polobůh fóra

Andulíí,co to děláš??Stonat a ted:inlove:,na horečku je dobry čaj ze sušeného červeného bezu,tak šup šup k bábě kořenářce,Pepčovi se nedivim ja to taky nepochopila;)

9. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Zdravím zdejší sešlost,
    tak jsem mu to také konečně natřel ... lišákovi ... jednomu ... nemožnému, na traktoru.
    To je zpráva největší důležitosti pro pajaable.
    xDxDxD

Ty dekorky navíc se mohou použít, nebo se také dostaneme do mínusu,
    nevíte někdo čistě náhodou?
    :D:D:D

Lidi, já snad ani tolik štěstí sám neunesu. Z TS jsem dostal
    jabloň a katalpu. Jsem dojatý k slzám. Staré časy se k nám vracejí.
    :DxD

Naposledy upraveno: 28/11/15
  10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Andulííí, velká gratulace k umístění v TOP 1000. Jsi dobrá, mně bylo líto to tam nasypat! Krásný večer a jdu se podívat na slavíky, aby mi neuletěli!!! Pa pa....;););)

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Andulí, jsem ráda, že nejsi moje matka. Já si totiž taky myslím, že je to nula.;)
    Baro, pozor na mtrikářku. Já mám totiž v průkazu svého Kašpíčka fakt zapsáno, že je to špicl.xD

12. doben

doben Ikona fóra

Naše paní učitelka co nás má na matiku nám to vysvětlila takhle: - je dluh a + jsou peníze Takže -3 je dluh k němu přičtu peníze 2, takže dlužím 1 a pak přičtu dluh 1, takže dlužím 2. Sice chodím každý rok na matematické olympiády, ale i tak mi tohle vždycky pomůže, když si nejsem jistý. :D

13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Dekorky se můžou využít jen při OaD a pro zaslání jako dar na nick pajda361, v případě jiného využití se ti do minusu odečtou všechny ostatní dekorace :D :D :D

Tak a teď vážně, můžeš si s nimi dělat co chceš.

14. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

No ahojte,
    Andulíí, aj mne si zamotala hlavu, tak ako Pechfóglovej, ale doben mi túto matematickú záhadu vysvetlil absolútne rýchlo a absolútne dokonale. Doben má dobrý rozum a výbornú učiteľku. Je zaujímavé, ako rýchlo človek pochopí matiku keď sa prevedie na peniaze.:wuerg::cry:;):D
    Ináč, mnohí z vás píšete o počasí. U nás na strednom Slovensku, presne v strede, tiež popoludní začalo snežiť. Snežilo asi 1 hod. Napadlo cca 1,5 cm snehu, viditeľného na tráve. Po chodníkoch a cestách sa hneď topil. A div sa svete - po cestách v uliciach sa začal preháňať snežný pluh.>:(:D Asi dobiehajú minuloročnú zimu, keď snehu bolo málo. Ale keď ho napadajú celé kopy- nepôjdu - asi nedokážu pre sneh otvoriť dvere na garáži.:oops::wuerg::cry:
    Šiesty (na Slovensku) závod započatý - zobrala som stonku - nech mi zarába nejaké bodíky a teraz čakám na dopadanie turbonafty a na vnuka, aby mal aj on zážitok z pretekov.:):):)

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji pohodový večer.
    Mikeš ...jen to natři každému soupeři , rivalita je zdravá..:pxDxD
    Sláva vítězům , políbení poraženým...:p

anickamalirka ....brzy se uzdrav :inlove:

16. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Přeju hezký sobotní večer všem závislákům i novým příchozím.Jak vás poslouchám,tak všude dokola sněží,jen já jsem ještě neviděla vločku a to mám sníh tak moc ráda.Jižní moravu miluju právě proto,že je tu vždy tepleji než jinde v republice,ale přece jenom ten sníh mě chybí.No ale jak jsem četla dnes na netu,tak je možné,že se letos dočkáme bílých Vánoc,tak snad napadne i tady.Gratuluji všem co postoupili i těm co zaparkovali traktory do stonku.Mě se podařilo taky a na všech farmách.
    Barolande pejsci jsou nádherní mazlíčci,já jsem zase zatížená na pudlíky,ale jednou jsem už o pomerianovi uvažovala,je jak krásný plyšáček,ale zase to vyhrál pudlík.Mám trpasličí fenečku aprikot.Škoda,že sem neumím dávat obrázky,taky bych se pochlubila,je to miláček.Ale samozřejmě každý má rád toho svého miláčka nebo miláčky,které má doma.Jonsdorfe Kája nemá chybu,je krásný.Chodím venčit jedné paní z baráku malého jorkšíra a je to mazlík zrovna tak jako ta moje.Děvčata,samozřejmě vaši kočičí miláčci jsou taky určitě moc krásní.Mám ráda všechna zvířata,snad jen kromě pavouků,ty nemusím.S kočičkama se pohraju, pomazlim,potulím,ale u sousedů.Doma jsme nikdy kočku neměli,ale nevím jak to dopadne,protože syn by ji moc chtěl,tak nevím,jestli si to někdy neprosadí a jednoho krásného dne nepřinese koťátko domů.Samozřejmě,že bych ho nevyhodila,jen by to byl trochu problém,protože to moje psí trdlo se bojí všech zvířátek.No uvidíme jak to dopadne.
    Něco ze života:
    "A jak se máš ty?"
    "Co ti budu povídat, ...mizerně. Piju starý víno, jím plesnivý sýry a auto mám bez střechy."

Včera jsem si koupil balíček kondomů... Uvnitř byly tři kusy.
    A na balíčku napsáno: "Spotřebujte do 24 měsíců."
    Nechápu, proč na mě vyvíjejí takovej nátlak.

Na zamčené dveře veřejných záchodků bouchá chlap:
    "Hned otevřete, mám průjem!"
    A z druhé strany se ozve:
    "Jak já vám závidím."
    ;):)

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) všem krásnou dobrou noc

a něco málo ze života (nebo z farmy? :p)

Dospělý je člověk, který už ví, že proti blbům nic nezmůže.
    Říkává se, že děti, blázni a filozofové mluví pravdu. Proto děti bijí, blázny zavírají a filozofy nechápou!

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji dobrou noc a překrásné sny.

19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Krásné nedělní ráno všem,
    pajaable - i kdepak každému soupeři. Jen lišákovi, to není ledajaký soupeř. Je mazaný a vychytralý,
    ten si zaslouží ode mne na kožich.
    Jdu oslavovat tu jabloň a katalpu.
    xDxD

Ještě jsem chtěl říct, že ze své poslední obchůzky jsem cestu domů
    našel celkem snadno a brzo. V nejbližší prodejně měli celkem 5 zvukových
    knížek se zvířátky. Ač prodavačka odmítala zvuky vyzkoušet, přesvědčil
    jsem ji, že zajíce v pytli kupovat nebudu. Ukázalo se, že u 2 knížek nefungují
    tři tlačítka a 3 zvířátka z 10 ani nepípla. U jedné všechna vydávala stejné nedefinovatelné zvuky.
    Můj výběr se rázem scvrknul na 2 a jednu jsem pak přece jenom koupil. Není
    ale úplně podle mých představ.
    Z toho plyne poučení - až budete pořizovat něco podobného, nenechte se
    nachytat. Museli byste pak třeba mečet v zastoupení.
    Moje první zkušenost s letošními dárky na vánoce tedy nic moc.
    :D
    Hezký celý den.

Naposledy upraveno: 29/11/15
  20. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Všetkým mojim milým farmárskym spoločníkom, priateľom a návštevníkom tohto fóra
    prajem krásnu prvú adventnú nedeľu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.