ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Přeji pěkného dne :)
    po prolítnutí fórka mi z hrdla vypadlo... NO KONEČNĚ!!!!.... pro zavedení vyhledávání na trhu :) Jupí, už žádné stránkování než se člověk prokope k banánům, co jsou zhruba v polovině trhu :D Alespoň ty co se dají koupit +- za 90 krejcárků... Ty zlaté co se množí jako myši ve stodole, se u někoho neohřály ani chvilku, a mě zatím stále trčí na bahamce...
    Se zajdou závodím ve čtvrtém kole, tahle akce mě nebaví :D jen hážu vypadávátka do nádrže. Osobně se mi líbily Velikonoce a upíří párty, kde se pěstovalo, mlelo a odtajňovalo cosi na ploše. Takový typ akce bych brala :) nejen že mi už dochází licence, ale už dlouho nebyla :)
    Dneska nevím jestli budu pokračovat v cukroví, možná vídeňské rohlíčky... musím jen pro ořechy, dělám z lískových, protože mamča má alergii na vlašáky. ;)
    A teď se chystám dát si švédskou trojku... já, peřina a deka :D Pááá

2. babi49

babi49 Vycházející hvězda fóra

Hezké odpoledne, tak ve 4.závodě se zajícem mi připadá, že když hodím krmivo tak popostrčím soupeře-zajíce. Nějak mi uniká, ale dám mu náskok. Severočeský kraj-vlezlá zima topím a topím.Pa

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

malinkami, vítej mezi námi, tady se Ti bude líbit. U nás je veselo a člověk se ledačemu přiučí!!! Také Ti patří gratulace k postupu do 96.Všem přeji krásné odpoledne, dopoledne bylo pěkně, svítilo sluníčko, já proseděla 3 hodiny u lékaře. Ani rtg krční páteře neukázal nic závažného, tak mi pan doktor doporučil nějaké masáže, tak nevím, zda mi to od těch motanic pomůže. Podle nich je člověk vcelku dobrej, ale k pořádnému žití to není!!! Tak uvidíme, řekl slepý a víte jak to dopadlo..... Venku se honí černé mraky asi bude pršet. Dnes po dlouhé době u nás v Labi teče voda a nejsou vidět kameny. Jedu 4. kolo, tak doufám, že to dám. Paček shledáček!!!;););)

4. Madvo

Madvo Mistr fóra

malinkami - vítej mezi námi.

5. malinkami

malinkami Velmistr fóra

Jéje, děkuji všem za milé přivítání.
    Pravda, nejsem pravidelný navštěvovač fóra, ale třeba si zvyknu
    ;)

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Na nás? No určitě, jsme silně návykoví.;)

7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD mohu jen potvrdit, po delší době nakukování jsem se stala pravidelným návštěvníkem a i přispěvovatelem, je to zde skutečně silně návykové

8. lacrima

lacrima Ikona fóra

Traktory frčí k cíli , masíčko uvařené , jdu mixovat zeleninku , zítra bude [​IMG] mňam, mňam.

Jak poznáte pravou svíčkovou omáčku?
    Trčí z ní knot.

Po obědě říká novomanžel: "Co bylo dnes k obědu, drahá?"
    "No přece svíčková na smetaně1"
    "Škoda, že jsem to nevěděl dřív. Byl bych si pochutnal."

9. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Tak jsem si zazávodila, ale v cíli ještě nejsem chybí 84 turbolinu. Věřím, že po ranní sklizni bude akce ukončena.
    Ráno jsem měla 399 banánů, nyní 326. Jenom doufám, že zítra jich zase nebude méně.
    mituli - díky za zprávy z domoviny
    malinkami - vítej mezi námi
    lacrima - Jaruško, určitě se Ti povedla a zítra dobrou chuť Vám všem
    Zítra se už budeme zase vracet do Čech..., do Krkonoš.., a nevím zda se těším nebo netěším, ani se mně zatím nechce, ale musíme, bohužel. Děti přijedou na Štěpána a tak to určitě uteče jako voda a zase budeme spolu.
    Přeji pěkný večer, těm co se pokoušejí o květinový řádek - ať se Vám daří. Dceři se po xxx pokusech konečně dnes ten zpívající tulipán podařilo vytočit, ale.... darmo mluvit. A kdo šlechtí - co největší přeskoky.

10. Baroland

Baroland Ikona fóra

Pámbů nás chraň.
    Namaste.
    xD:inlove:

11. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Baroland víc než dva tisíce let zkušeností dokazují, že před morovou ranou nás žádný z bohů neochrání .... bohužel

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobrý večer.
    Chválím se, chlubím se - od včerejška mi jde doma net, takže jsem večer a dnes ráno v práci postupně přebudovala farmu ze sadů a pralesů s chovnými stanicemi na mrňavopole... jsem ve druhé třetině třetího závodu. Doufám, že s dlouhodobkami, které jsou zaseté a sklidím je před hospodskou směnou, pak je vyměním za další (zítra i v neděli), tak mi to divné zelené palivo dopadá. Kupovat nebudu, nemám totiž ani z čeho :p Další pajsejf si troufnu koupit až v týdnu na pomocníky, snad dostanu žold z hospody, v pondělí je posledního...
    Jste tady príma společnost. Jak napsala -pechfógl-: silně návykoví. A příjemní a milí a bezva.
    Postupně dovařím nudlovou polívku, hlívový guláš a krkovičku - na šťávě, jak se říká na přírodno (přílohy neřeším, kdo bude zrovna doma a vzhůru, něco k tomu snad ukuchtí nebo koupí; máme s dcerou a zetěm dohromady od dnešního večera různé směny celý víkend až do pondělí, tak se doma moc nepotkáme
    o_O).
    Potom snad ještě zkouknu dva díly nového seriálu (momentálně pro mne pořadí v podzimní sezoně č. 16, Into the Badlands); pobavím se vším, co tady přibyde a pak musím jít chrupat, o půl šesté se zítra pokusím vstávat...

Baroland, čarodějka: [​IMG]

13. malinkami

malinkami Velmistr fóra

xDBáro xD já věděla, že tě potším xD

Lacrimko děkuji za krásnou kytičku :inlove:...i ty romantičko jedna...

pechfógl a medvánku...toho se právě obávám
    Mil, vypadá to, že si zvyknu brzy ;)
    Viky007, mamča50, Madvo, Jara05 a všem děkuji za milé přijetí​

Naposledy upraveno: 27/11/15
  14. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

No, ahojte farmári,
    mamilnkami vitaj medzi nami
    Milena1952, tým vtipom si ma pobavila (s kosou), horšie je že na Slovensku sa stala dopravná nehoda, ktorá mi ho trochu pripomenula. 25 ročného chalana pokutovali policajti, že ide po ceste v tmavom oblečení bez reflexných prvkov. O 40 minút ho zabilo auto...
    Aničkamalirka - vrátim a k Tvojej včerajšej činnosti s tvojim drobcom. No ste úžasný - Ty fantastická mamička a Pepánek - fantastický synáčik a hlavne pomocník. Na tej foto je rozkošný. Nech sa Vám darí.
    No a ja sa pripravujem na štart 4 preteku (na SK - piateho, my štvorku nemáme). Chcem pozbierať všetku naftu a potom to roztúrovať až do konca.
    Zatiaľ pekný večer.

15. -pechfógl-

Inspirace pro dobrou noc:

Milena1952, Y_n_O a LubicaKrakova tohle ocenili.
  16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) čas kvapí, je čas jít do hajan ... na dobrou noc jeden "číselný problém" (pročpak jsem si asi při jeho čtení vzpomněla na naše milé RT xD):

Problém s čísly
    Špičky ve svých oborech dostaly na konferenci záludný dotaz: „Kolik je 2×2?“
    Strojař vytáhl logaritmické pravítko, chvíli s ním laboroval a pak říká: „Je to 3.99.“
    Fyzik nahlédl do tabulek, vložil problém do svého počítače a po chvíli oznamuje: „Výsledek leží mezi 3.98 a 4.02.“
    Matematik se chvíli soustředí a nevnímá vůbec nic okolo, a pak praví: „Odpověď nevím, ale jsem si jist, že existuje.“
    Filozof: „Co tím myslíte, 2×2?“
    Logik: „Prosím, definujte 2×2 přesněji.“
    Účetní zavřel všechna okna a dveře, opatrně se rozhlédl a ptá se: „Kolik CHCETE, aby to bylo?“

Dobrou noc všem.

17. lacrima

lacrima Ikona fóra

Něco by jsem ještě slupla ...
    ...a pak už hajdy do postýlky a dobře se zabalit do deky...

...hmm, to noční mlsání asi vynechám, nebo zase ráno budu koukat a valit oči na váhu ...
    tak raději jen
    [​IMG] [​IMG]

18. Baroland

Baroland Ikona fóra

Jsou věci co jdou hned,pak jsou ty,které chvíly trvají a nakonec události co se tááhnou.
    Za nejhorší považuji takové,které vypadají jako "ukončené" když na něčem ztroskotají, ale oni si přesto nadále žijí svým životem,aby na vás po dlouhé době vybafly.Vybafly..doslova a do písmene.
    Čtyři měsíce jsem domlouval -koupi,vet.kontr.,převoz,doprovod a vše co k tomu náleží,-další "kotě" do smečky z Kanady.Jelikož se transakce začala jevit pro mě nepřijatelně, po dohodě jsme ji stopli.
    Abych ukojil těšení mé polovičky,navštívily jsme chovatele,ať se vyřádí s jinýma,kde se bohužel zjistilo,že vlastní i vnuka jejího bývalého písíka.Jo,to byl ten tří,později 5ti,dnes sedmi týdení.
    Vyškemrala si ho (na chovateli), za 14 dnů bude u nás.
    Jenže pak přišla ta eSMSka! Štěně na cestě. Ježiš jaký ? Ano,přesně to ze země javorů,kruh se uzavřel.

Představuji vám ČTVRTÉ kotě,díky zpoždění na trase,osmiměsíční.

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, je pod nulou, všude jinovatka a sluníčko se snaží vykouknout. Odpoledne má pršet, ale to je dlouhá doba!!! Na netu jsem viděla milé video. V ruském safari dali ussurijskému tygrovi k obědu živou kozu. Místo oběda se z nich stali přátelé, dokonce tygr jí přenechal svůj úkryt a sám se odstěhoval na střechu. Doufejme, že jim přátelství vydrží a z kozy se opravdu nestane potrava! Ale taková je příroda. Všem přeji pěkný den, radost, pokud se podaří v BB přeskoky a dojetí traktoristů do cíle. Už jedu poslední kolo, tak si myslím, že to dnes dám!!! Pa Zdena;););)

20. -pechfógl-

Baro, fakt patříš mezi nás, nepříčetné cvoky. Dávám ti vážnou výstrahu: Já skončila u osmi a k Chocholouškovi to pak bylo přes ulici. Jsou nádherní.:inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.