ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lacrima

lacrima Ikona fóra

-pechfógl- ten neznámý dárce , to jsem byla já a vidím, že máš stejný smysl pro humor jako já .
    Já jsem své mamince ( i tátovi) prováděla taky takové překvapení . Pochopitelně, že ani děti a vnoučata nejsou ušetřeni
    od mých krásně bláznivých nápadů.

pajaable - také ti gratuluji a hrrr do dalšího levelu

Zároveň děkuji všem za vaše gratulky. :inlove:

Jinak mi večer došel chleba , tak jsem ještě vyběhla ven něco sehnat na snídani .
    V té rychlosti jsem si natáhla jen jednu ponožku a teď mě mrzí, že zrovna na ulici někdo fotil .

Divka blbne v otevřeném okně a co čert nechce, vypadne ven.
    Má kliku, spadne do popelnice, plné papíru. Nic se ji nestalo, ale ven to prostě nejde.
    Jde okolo bezdomovec, vidí mrskající se nožky a zabručí si pod vousy:" To je teda hrozné , co ty lidi dneska všechno nevyhodí!"

2. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xDxDxDxDxD tak to je ale úžasná smůla ...

jsem se rozesmála nahlas a vzhledem k tomu, že jsem doma sama, tak mě to docela překvapilo :p

3. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Jeden vtípek lepší od druhého, odskakujem sem počas prestávok Č-S má talent a z TCH som k dnešným narodeninám dostala darček - konečne ku mne dorazil Rybárik. Krásny, modručký, elegantný :D:D:D. Dobehli aj Somárikovia a za nimi fučal Ježko, veľmi sa ponáhľal, chudáčik malý pichľavučký :). Kúpila som ešte ďalšie tri TCH a ráno sa uvidí, či aj Labutienky trafia na farmu.
    Lacrima, jedna ponožka nevadí - možno už zajtra to bude najnovšia móda a si len v predstihu "trendy"xD.

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Milka66 ....jejda, ty máš narozky? Tak vše nejlepší!
    A gratulace k ledňáčkovi.

5. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Milka66, přeju ti k narozeninám všecko nej.........[​IMG]

6. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Juchúúú, tak mám aj tortu! A akú krásnu! Veľmi pekne ďakujem Evička:inlove:, tá skutočná sa tento rok nekoná - málo ľudí z rodiny si môže dovoliť toľko sladkého, tak budú len také parádne malé zákusky. Tortička je takto celá "moja" a ani z nej nepriberiem, čo je ohromné :D.

A ďakujem aj evik1016 za krásny obrázok a gratulku :):):).

7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) taktéž gratuluji ...

a ještě něco malého na zamyšlení:

Proč?

Když je průduškový čaj na průdušky a ledvinový čaj na ledviny, tak na co je potom pytlíkový čaj?
    Když plavání zeštíhluje, co dělají velryby špatně?
    Když se kukuřičný olej dělá z kukuřic, jak je to potom s dětským olejíčkem?
    Když super-lepidlo lepí všechno, proč ne vnitřek tuby?
    Proč se člověk musí na návštěvu k jasnovidce objednat?
    Proč se citrónová limonáda skládá většinou z příměsí, zatímco přípravek na nádobí obsahuje pravou citrónovou šťávu?
    Termoska drží v zimě teplo a v létě chlad. Odkud ví, kdy je léto a kdy je zima?
    Proč má benzínka otevřená 24 hodin denně na dveřích zámek?
    Proč se ve Státech používají při popravách tzv. smrtící injekcí sterilní jehly a stříkačky?
    Jak se dostane řidič sněžného pluhu ráno do práce?
    Když jsou černé skříňky v letadle nezničitelné, proč se celé letadlo
    nestaví z tohoto materiálu?

A poslední zamyšlení: Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale naštve tolik lidí, že je dobré si ji udržet!

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Milka66 .... když narozeniny, tak řádná žranice ...přidávám nějaké dobrůtky.

9. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Tak jo, posbíráme holky po cestě a jedeme na oslavu narozenin a kdo chce, může přistoupit. Milka66, za chvíli jsme u tebe

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

No jo, ale co by dělala s babama , lepší je pěkný mužský jako dárek.
    :pxD

11. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Tak je zabalíme jako dárek [​IMG]

12. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Zdravim, milka i ja se pridavam a preji vse nejlepsi k narozeninam :music: lacrimce a pajaable tez gratuluji k postupu, ja nez tam dojdu tak mozna uplynou 2 roky :music:xD Ja jsem nakonec odolala a ts nekoupila juchuuu:music: takovy chute mi tu delate.. Ja mela k veceri 3 topinky s tatarakemxD Preji uspesny lov na labute jez je nekdo lovi:music: pajaable mas recht neni nic lepsiho nez se podivat na pekneho muzskeho a nechat oci past:p

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Příděl netového řádění vybrán, je čas jít do peřinek .

Zrzinka11 ...děkuji za gratulaci ..a k tomu mužnému tělu - ono ještě lepší než se
    dívat , je ho využívat.
    :pxD

Povídá jeden kamarádovi:
    "Pojď s námi do pěveckého koružku. Je tam moc pěkně, posedíme, popijeme, popovídáme."
    "A kdy zpíváte?"
    "No přece cestou domů."

Jak umírají mozkové buňky blondýnek?? Osamoceně.

Na tržišti se zaručeně "značkovým" zbožím:
    "Čtyři proužky, je to Adidas?"
    "Ano, čím víc proužek, tím víc Adidas."

"Jsi hloupá, když nedokážeš rozeznat osla od koně!" řve Josef na svou ženu. Ta se jen ušklíbne: "Mýlíš se, můj milý, Tebe bych poznala mezi stovkou koní!"

Ženy mají v životě tři období:
    1) Lezou na nervy svému otci.
    2) Lezou na nervy svému manželovi.
    3) Lezou na nervy svému zeťovi.

Dotaz začínající chovatelky:
    "Co mám dělat, když mi pelichá činčila?"
    Odborná odpověď:
    "Přestaňte jezdit na kole."

xDxDxD

14. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

pajaable to je uplne nejlepsi- miti a vyuzivati krasne muzne telo hmm...;)xDxD tez preji dobrou a spete celou noc :music: tak tyden dovolene mam za sebou a co jsem mela v planu dodelat do prace jsem stejne nedodelala, cim to je, cim to jenom je... mozno zitra...:music:xD

15. lacrima

lacrima Ikona fóra

"Dneska nemám kde spát, malují mi ložnici."
    "Nekecej, od kdy máš ložnici?"
    "No oni natírají lavičky v parku."

Večer zpívá babička vnukovi ukolébavku.
    Po chvíli se vnuk ozve: "Babi, jdi si zpívat do kuchyně, chce se mi spát."

Přeji dobrou noc a hezké sny.

16. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Milka66 - i když se zpožděním - gratulace k narozeninám
    U nás mrzne, ale žádný sníh = to je zatím dobře, potěší kolem 20. prosince.
    Všem přeji krásnou a odpočinkovou neděli a těm kdo má před sebou odtajnění TS samá labutí jezírka (u mně z druhé TS = želva, spokojenost).

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré nedělní ráno všem milým!!!Milka66, dodatečně vše nejlepší k narozeninám, dostala jsem se sem až teď ráno, přečetla si vše, co se událo a začal mi pěkně den. Včerejší den byl velmi pěkný, sraz dopadl pěkně, sešlo se nás 16, 4 již nejsou mezi námi. Celkem nás bývalo 30. Přišla i naše paní učitelka s manželem, pěkně jsme si popovídali a zavzpomínali. Jedna spolužačka donesla i žákajdu z 8. třídy a to jsme se zasmáli těm poznámkám!!! Slíbili jsme si, že se sejdeme za rok, protože jak se říká....začalo se kácet v našem lese!!!
    Blahopřání děvčatům k postupu na Baha!!! Měla jsem i veliké štěstíčko: z 5 stájí 2 labuťky, ledňáček a 2 oranžoví pštrosi. Dneska nevařím, jdeme na oběd...slavíme 40 zeťáka. Krásnou neděli a pa pa odpoledne u kávičky. Zdena;););)

18. Baroland

Baroland Ikona fóra

Děvčata,klidně mě ukamenujte.Jak jsem koupil tak prodávám a vzhledem k tomu,že zde byly (a jsou) podobné kameńáky,vaše city (o mravnosti nemluvě) těžko naruším. Přesto a aby se tak stát nemohlo ostatním,jsem příspěvek smazal.

19. .mamaz.

.mamaz. Vycházející hvězda fóra

Vážení přispěvatelé. Je to tady hezké počtení, tak se sem obracím s prosbou o radu. Jak se dostanu na gamfan? Měla jsem ho v blíbených a rodina mi ho vymazala. Teď mě to pořád háže na Gamefan a pod. Poradíte mi někdo, prosím? A nejlépe holubem. Díky.

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Lacrima, já někdy tak řádím, že se mnou nikdo nechce chodit nakupovat. Ale furt to není tak zlý, jako ten návod, který jsem někde četla, co všechno vyváděl manžel, když musel doprovázet ženu do obchodního centra. Nevím jestli to bylo tady, ale bylo to výživné. Moc si z toho nepamatuju, ale třeba se schovával ve zkušební kabince, odkud jukal na kolemjdoucí a vykřikoval: Chcete mně? Jsem milý, přítulný a hebký na dotek! Taky samozřejmě žádal z kabinky o toaletní papír. Nebo, když z repráků pouštěli nabídku zboží, chyral se za hlavu, svíjel se a úpěl: Zase ty hlasy, zase ty příšerné hlasy v mé hlavě, já se snad zblázním! atd.
    Pěknej chlap? Inu, pohled je to hezkej, ale uklízí se po něm stejně blbě jako po tom průměrném nebo ošklivém.
    Milko, dodatečně taky gratuluju, užívej si, dokud je co slavit.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.