ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. farmarkaL

farmarkaL Rádoby autor

Já s potěšením zjistila, že mám payselfku nějakou naditou, takže jestli bude o víkendu BB, přilétnou mejm sousedíkům dárečky ze čtyř obr balíků :) zvířátka jsou připravená, takže si pořádně vyhodím z kopítka :-D

2. m2707

m2707 Znalec fóra

Tak mám hotovo,jen čekám, až mi dojedou krmení pro mláďata. Ani moc SK to nesežralo- cca 200ks. Taková akce mne moc nebaví, mlýn mele za mne a já teď budu jen čekat, až domele, nasázím to do úkolu a hotovo.Žádné vzrůšo.:(

Evi, zelený vtip není vlastně vtip, ale tvrdá realita. I když jeden docent na fakultě nám kdysi říkal, že není umění se naučit, ale vědět, kde informace vyhledat:p. Jenže my museli hledat ve slovníkách,encyklopediích, trávit celé dny v knihách. Dnešní děti udělají klik a tisk a mají hotovo.

3. farmarkaL

farmarkaL Rádoby autor

M2707: to je sice pravda, ale můžu říci, že dneska, když se připravuju ke zkouškám, tak jsem štastná za google a internet všeobecně..protože jsou věci, které ani v chytrých knihách nejsou..a co ocenily moje záda při studiu je tablet s velkou pamětovkou...tam mám stažených tolik chytrých knížek, který by mi jinak zrochly páteř :)

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

m2707 - jasan , pro nás to vtip nebyl, byla to tvrdá realita. Dnes je tato poučka spíše vtipná.
    Také jsem během studií sháněla kde se dalo a více naslouchala autoritám, což se dnes nenosí.
    Jen jedno jediné jsem nikdy nestrávila a to namyšlené mazáky , hlavně, když si z nás jedna taková partička utahovala na pitevně , někdy až nechutně. Ale vše člověk zvládl a učil se vlastně celý život.
    Dnes to mladí mají jednodušší a já jim to přeji.
    A sama se učím dál , i když v současnosti jen to, co se týká PC a jak rajtovat po netu xD.

5. lacrima

lacrima Titán fóra

Zdravím všechny vespolek , ahojky babči a dědouškové , už jsem to napsala i v diskuzním k akci ... já jsem přece "jelito"
    chtěla jsem přikoupit malinko SK , že tak trochu zlehka začnu akci a :oops: koukám, koukám a SK nikde .
    Bodejť by bylo, když klikám na SH , že ?
    Tak nevím , asi přetáhnu vařechou toho Němce a nebo, že by to bylo tím včerejším pádem ?
    Není mi známo , alespoň na zdrav. škole nás neučili nic o tom, že bolest kolen způsobuje poruchy soustředění a myšlení.

Děda vzpomíná na staré dobré časy:"Když jsem byl chlapec, maminka mne posílala do obchodu na rohu s padesátikorunou
    a já se vracel s pytlíkem brambor, bochníkem chleba, 3 láhvemi mléka, kusem sýra, krabicí čaje a 6 vejci.
    Teď už to nejde. Mají tam příliš mnoho těch zatracených bezpečnostních kamer."

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

lacrima ... a japato , že vás to nenaučili , to jsou ale ...xD
    Z lékařského hlediska , tedy z hlediska psychiatra (ale není můj obor) je známo, že různé tělesné potíže mohou způsobit poruchy soustředění pozornosti . A tak je právě tak možné, že tvá kolínka zavinila ono překliknutí xD.
    U nás stařen s odumírající mozkovou kůrou se není čemu divit, když uděláme nějaký ten kopanec , v tvém případě to bude těmi kolínky. xD Bude to chtít léčivou kůru, popř. pofoukat a to bych doporučovala nechat si pofoukat od švarného mladíka. To prý také pomáhá, bolest přejde a žena se cítí na 20 . Podotýkám, že zkušenost s tím nemám , jen jsem slyšela. xDxD

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mně na pitevně pomohl velký 40-tiprocentní hlt xD

Stopuje Smrtka u cesty a po chvíli jí zastaví kolemjedoucí řidič:
    "Teta, kam to bude?"
    "Ale, jedu jenom kousek, támhle do tý zatáčky!"

Přijde Mikuláš do Somálska a ptá se dětí:
    "Dětičky, chcete dárečky?"
    "Ano..."
    "Dětičky, proč jste tak hubené?"
    "Protože nepapáme..."
    "Kdo nepapá, nedostane dárečky."

Do knihkupectví vstoupí žena v černém, v ruce drží knihu "Houby okolo nás". Knihkupec jí stiskne ruku a praví:
    "Upřímnou soustrast, vydavatelství už tu chybu opravilo."

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj pajaable, nemáš na skladě ještě jednoho švarného mladíka? Pošli mi ho, prosím.-nejlíp faxem-Díky:);):p

Jinak šlechtím o život, na BB nečekám

9. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

m2707 to je pravda, nejlepší je, spolehnout se sám na sebe. Už mám všechna vyšlechtěná zvířata a vyrábím kaše, jistota je jistota, co kdyby v sobotu, nebo v neděli nefungoval mlýn. 8)

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

dasa1143 - jo, kdybych měla , to bych byla soukromnice a ani náhodou nepůjčila xDxD. Podělím se o střechu nad hlavou, oblečení , ba dokonce i o milovaný kus žvance , ale mít po ruce krasavce , to tedy nepůjčím xDxD.
    Ale, abys neřekla, že jsem škrt , jednoho jsem ti na netu našla a s tím si dělej, co chceš. xD

Rozhodla jsem se zatím šlechtit, docela to jde, vrací se mi i 4 kravky zpět.

michalka59 ..děvčata, budete se muset o toto cudné foto podělit xDxD

Naposledy upraveno: 22/4/15
  11. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Ale , ale tady se to rozjelo ;) i mě by se jeden takový hodil není k mání ještě jeden? V pořádku vrátím :)

12. mituli

mituli Polobůh fóra

Evi,taky by se mi jeden sikl,mam tady trochu prace kolem baraku a sama to uz moc neudru ,o mem (statnem)stareckovi ani nemluvim,predem dekuji

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Miláčkové moji , nemohu sloužit , budete muset na net xDxD ... jsem nezadaná , solidní , v důchodu již Mudr., a jediné , co za pár let ještě svedu, nasypat si na zadek pudr. xD
    A nekažte mi tady pověst xDxD, nemám seznamku .xDxD
    Moje "image "...milá, usedlá , neinformovaná babička , co nezná nic než farmu a vnoučátka. :pxD

Klesá cena ovsa, to je k vzteku..že by si raději každý vypěstoval ? To nemůžou, potřebuji vydělávat na ukejchaného chameleona.xD

14. mituli

mituli Polobůh fóra

Zapomela jsi dodat" chcete me" cela Srstka:inlove:

15. lacrima

lacrima Titán fóra

Já nevím, nevím , aby pak nedorazil nějaký takový "mladík" :
    Docela slušně vypadající stařeček sedí na lavičce
    a přijde policajt a ptá se stařečka: "Stařečku, jak to děláte, že vypadáte tak dobře?"
    Stařeček na to:, "No, piju 80 piv denně, kouřím 60 cigaret denně a na všechno úplně kašlu."
    Policajt se podiví a zeptá se: "Aha a můžete mi tedy prozradit kolik vám je let?"
    Stařeček odpoví: "Ale jistě, 31."
    Dnes jeden neví , nějaký mladík vypadá starý a nějaký dědula může vypadat mladě. Hodnotit dívky i ženy a tipovat si
    jejich věk si už netroufnu vůbec .

Do trhu jsem koukala také . Kdo tam byl v noci ještě mohl slušně vydělat. Kdo v noci po trhu nechodí ,
    tak už tam ani nemusí chodit . Ceny rapidně klesají dolů .

16. Baroland

Baroland Ikona fóra

Tak teď sem tedy nevlezu ani omylem :D

Jen dám něco pro Lacrííí a rychle pryč než mě některá lapne.

Jaká je nejlepší antikoncepce ? Acylpirin! Nepolykat,dát mezi kolena a držet a držet.

Vidíš jak jsou kolena důležitý ?

17. dododo53

dododo53 Expert fóra

No, omylem bys snad mol - nebo aspoň pošli fotku.;)

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Baroland - zatím můžeš být v klidu , nepřišla ještě naše doba, slet čarodejnic teprve bude..
    a pak se boj xDxDxD.

Přestala jsem šlechtit, nejdříve domečky dávaly slušné potomstvo, ale už to zase nestojí za nic.
    Čekám tedy na BB.

Ženy mají neuvěřitelnou super schopnost pustit muže ke slovu ve chvíli, kdy není schopen slova.

Dnešním rodičům dělají starosti dvě věci:
    Co z netu stahuje jejich syn a co na něj nahrává jejich dcera.

Rada mužům: Když vám manželka po 20 letech řekne: "Já tě strašně miluju", zjistěte, zda jste doma nezapomněli platební kartu. :p

Nové
    Ve vláknu úpravy mlýna je informace týkající se mlýna a valentýnského stonku...

house ... děkuji , zvedlo mi to pochmurnou náladu xD..cena jde nahoru, už prodávám, díky za magii , funguje to i na trh xD. Co se týká marmošek, já nepoužívám žádnou, protože většinou při takových akcích ještě pěstuji a mám venku chlívky a kvůli nim mám zlaté sloty obsazené. Jediné, co používám , je řádek v nebi. Někteří sousedé chtějí jako dárek růžové želé...bonus 50%, trvání 8 hodin.

19. house

house Rádoby autor

Pajaable: Nezoufej, vždycky se najde nějaká dalajlama, která se přepočítá a pak zoufale shání posldních sto kousků- A pak přijde tvoje chvíle a chamelouš je v kapsičce.
    Prosím a napovězte sklerotické stařence, jakou marmeládu vlastně jíte na to šlechtění? Nebo se
    se svým alzheimrem (bacha, to není můj kocour!) o příštím sletu čarodějnic spletu a proměním vás místo v princezny zlatovlásky v české důchodkyně!!!!

20. m2707

m2707 Znalec fóra

Mrkvová kaše namleta a hozena do úkolu:pMlýn mele dobře, bez chyb. No a Valentýnský stonek? Více by mne naštvalo, kdyby nezkracoval mletí a ani nedával BBZ. Ještěže dává BZ i BBZ.
    House - růžové želé

Snad mi to cenzura nevyhodí;)

4% a zloděj se dostanou do nebe. Sv.Petr má ale dobrou náladu říká, pustím vás znovu na zem, ale budete sekat latinu. Oba to slíbí a šup jsou na zemi. Jdou po ulici a zloděj najednou vidí na zemi 100 kč. Už už se chce ohnout, když v tom říká 4%, být tebou tak to nezkouším, nebo jsme zpátky oba dvaxD.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.