ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babi49

babi49 Vycházející hvězda fóra

pajaable-krásnej vtip čtu ho až ráno a ještě se usmívám určitě zlepšil náladu do zase deštivého dne. Dobré ráno všem

2. burds

burds Titán fóra

Zrzinko je to moc smutné.A ten pláč kočičky je jako pláč miminka to znám.Ten nápad pořídit nějaké malé co ti tu radily není špatný.

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Zrzinko, je mi to moc líto, jsou to členové rodiny a máme je rádi! Mojí kamarádce se to stalo také, musela, ale s kočičkou na veterinu, jinak jí hrozilo, že o ni také přijde. Tam jí pomohli a potom většího mazlíka si snad člověk nedovede představit. Byla za ní pořád jako pejsek!!! Moc vám držím palce, aby se vše brzy vrátilo do normálu.
    Den začal smutně, venku se čerti žení, všem milým , ale přesto přeji pěkný den a dobrou náladu. Tak pa pa ....;););)

4. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Dandulko kdo jiný by měl blahopřát než i tvůj farmářský manžel.
    [​IMG] Tak že vše
    nej a ať Ti farmička vzkvétá jako doposud.
    To Ti přeje tvůj věrný Gregča Radek.[​IMG]

PS: vyrážím a držím Ti i Jarušce pěsti.

Krásný den všem v rámci možností přeji...

Naposledy upraveno: 20/11/15
  5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký den... i když den deštivý , náladu nám to nezkazí.
    V noci byla fujavice , lilo , nejinak je tomu i nyní.

Zrzinka11 ... docela dost dobře si umím představit , jak se cítíš. I pro mě jsou
    zvířátka a hlavně čičíkové největšími zlatíčky a velice váženými členy domácnosti.
    Tuto situaci jsem sice nezažila, protože až na tu nejmladší, jsou všichni kastrovaní,
    ale sebemenší zdravotní problém s nimi prožívám. Drž se !

Půjdu vařit , pak vyzvednout děti , dnes mají 5 vyučovacích hodin , nakrmit,
    pak zdrhnu sama do města , kde si nesmím zapomenout dobít farmářskou
    šrajtofli a bude zase večer , fofr s večeří a pak "labutí čoro".
    Mějte i přes nepříznivé počasí a životní kotrmelce , hezké dopoledne a hlavu
    vzhůru...zas bude dobře.

6. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Zrzinko,teď se jí musíš věnovat,bude vyžadovat tvojí pozornost.Je to moc smutné.Mám to zažité.Také se nám to stalo u nalezené kočičky,koťátka jí po porodu postupně umírala.Máme všechna zvířátka kastrovaná,ale tahle k nám přišla už březí.Její stav nebyl nejlepší,nechala jsem jí testovat a byla FIP pozitivní.A tohle byl důsledek té strašné nemoci.FIPka je pro kočkaře noční můra:cry:Tady žádná hračka nepomůže.Opravdu by pomohlo snad jen opuštěné koťátko,ale není záruka,že ho kočička přijme.Ale má tebe a to jí pomůže nejvíc....

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Koťátko by možná přijala, kdyby vonělo jako ona, což se dá zařídit (To mám z 5. obecné z čítanky, byla tam povídka, jak mladí mičurinci chovali králíky a když se jim narodila mláďata, všichni si j chtěli pochovat. No a králice je pak odmítala. Ovšem pionýrský vedoucí to napravil - všechny postříkal voňavkou a byli zase v poho. což nepochopím - pamatujete na ruské voňavky co vypadaly jako trpaslíček Šmudla a taky tak voněly?). Nebo, ale teď mě veterináři nezabíjejte, ji vzít k veterináři, ať jí trošku srovná hormony a zastaví mlíčko? Opuštné koťátko má jednu nevýhodu - bude tak roztomilé, že si ho necháte.

8. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Zrzinko - aj mne je to ľúto. Budeš sa musieť mačičke fakt viac venovať, aby si jej zahnala smútok.A myslím, že s tým veterinárom to tiež nie je zlý nápad.
    Pajaable - Evi - ty potvorka, zase si ma pomýlila, ja že je tu niekto nový, len štýl písania mi bol povedomý a to ty si zmeníš podpis. Ale chválim ! Veľmi pekný - taký zimný - zasnežený:D:D:D

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

LubicaKrakova ....dnes mi přišel na farmu a email nádherný pozdrav od Richarda(Bagíra77),
    že mám na meilu dárek vánoční. Je to ten nejhezčí dárek, jaký jsem mohla dostat,
    protože je od farmářského přítele.
    Sice miluji i druhý podpísek s delfíny a chtěla jsem s novým podpisem počkat na první
    sněhánky, ale jsem ženská a chlubivá baba k tomu a nevydržela jsem. A také jsem chtěla,
    aby svět farmářů viděl, jakého máme mezi sebou šikovného farmáře a kamaráda.
    :inlove:

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Evi, krásný podpísek a avater, dýchla na mne z něho skutečná zima a ne to, co je venku. A nebude lépe, jak slibují! Neteče voda, někde to mají rozkopané (asi do 15) Chtěla jsem dceři zavolat a nejde mi volat a u všech čísel, co jsem zkoušela, mi to napíše není registrován v síti! Tak to je den jako vystřižený!!! Všem přeji příjemné odpoledne a doufám, že bude lépe!
    Richarde, jsi velký šikulka, Evičky zimní podpísek je kouzelný.. Je vidět, že čas vánoční se pomalu, ale jistě blíží. Venku to na to nevypadá ale, naše fórum se už převléká a připravuje. Velký obdiv Tobě i díky Astridce!!! Pa pa Zdena ;););)

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Zrzinko ahojky, jak jde o zvířátka jsem z toho vždy smutná. O kočičkách toho moc nevím, ale jsem odrodila spousty zvířátek a hlavně moje (kdysi) čivavky celkem 35 štěňátek a všechny v pohodě. Kamarádka měla briketku a koťátka to taky nezvládla. Pak si pořídila novou a zavolala mě k porodu :), tak jsem to brala podle své Didušky, kde hlavní bylo dát každé mrně hned na cecík, jde o první pud se nasát, jinak ty slabší už časem nemají tu snahu a u těchto koťátek byl velký problém, protože se nechytalo ani jedno .. no nakonec všech pět koťátek vyselo na mámě :D. A další hlavní věc je velké teplo, kde pokojová teplota nestačí, protože mamina stále odbíhá. Tak můj přítel utíkal k nám domů a přivezl elektrickou dečku na které jsem měla několik povlečků, aby to mrňata nevysušovalo a měli jsme tam přes třicet stupňů teploty (pro novorozence ideální teplota). Časem, či během dnů jsme teplotu snižovali. To vše mi kladl na srdce můj veterinář, když naše diduška rodila poprvé.Domácí mazlíci jsou hodně přešlechtění a pudy nemají tak silné.:sleepy: Ale určitě bych pořídila tvé kočičce miminko, rychleji zapomene :).
    Tak utíkám pracovat, jsem v práci a píšu to už hodinu xD

12. Viky007

Viky007 Baron fóra

S kočkami velké zkušenosti nemám i když s námi tu žijí tři, všechny kastrované, ale u psů opravdu funguje to, že když bylo potřeba dát k feně cizí štěně, tak mu kožíšek trochu potřít ušním mazem dotyčné feny, vždy jej přijala.:sleepy:

13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Že láska nepotřebuje žádná slova, o tom nás přesvědčí soužití s kočkou.
    Tedy pokud si nás ona vybere, že nám svoji lásku bude projevovat.
    Když se tak stane, pak jsme obdarováni každý den!
    Beze slov k nám hovoří láska bezvýhradná, ničím nepodmíněná, nesvazující.
    A ztratit více chlupatých srdíček bolí možná i víc...

Je mě líto co se stalo i já jsem před časem prožil něco podobného.
    Nedával sem to sem k nám.
    Bylo toho neštěstí a smutku tady už moc.
    Tak že držím pěsti...
    Radek

Naposledy upraveno: 20/11/15
  14. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Pěkné poledne milí závisláci.
    Děkuji vám všem za gratulky k mým farmářským narozeninám.

-Jara05-
    Jaruško, jsem moc ráda, že jsme to obě zvládly.Jsme holky šikulky xD.
    Za to, že se nám to povedlo, patří velký dík především Radkovi, který si dal se mnou velkou práci, než mně to všechno naučil.

15. babi49

babi49 Vycházející hvězda fóra

pajaable-no to je ale krásný obrázek, škoda, že taková zima nebude u nás (ale jen přes vánoce) pak už jaro.

16. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Krásné odpoledne,
    venku je pravé listopadové počasí - vlezlá zima, chvílema prší
    Zrzinko, je mi s tebou smutno a tvé kočičky je mi moc líto.
    pajaable, už jsi se převlékla do vánočního oblečku? Moc krásné, ještě, že tady máme takové šikulky, jako je Bagíra 77 a astrid888.

17. lacrima

lacrima Ikona fóra

Všechny moc zdravím , pokud obědváte , tak dobrou chuť .
    U nás právě probíhají pečené kuřecí stehna s bramborem a švestkový kompot.

Kluci už natahují čumák až do pekáčku , vrtí ocáskem , div si ho nevykroutí a jazyk jim visí až na zem. [​IMG]
    Zrzinko , ach jo , jsem s tebou , [​IMG]
    Evičko ,
    pajaable , pěkný nový "kabátek" , moc ti sluší .:inlove:

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak jsem doma. Nakonec jsem musela vyjet mnohem dřív, protože volala
    paní učitelka, že je nejmladšímu špatně. Tak jsem stáhla i ty ostatní o něco dřív.
    Vždyť je pátek , tak co , o nic stejně nejde, poslední hodinu nemají nic než tělocvik a
    pracovky. Napapaní a já za nějakou chvilku zase vyrazím . Moc se mi nechce, ale
    musím...leje tam a leje.
    Podpis je nádherný a já spěchala se přeodít, abych se mohla pochlubit.
    :p
    A tak krásně zaoděná jsem jen a jen díky zlatému srdíčku skvělého Richarda.
    Jak zmínila evik1016 , díky Richardovi a Astridce je zde na foru mnoho šťastných
    farmářů.
    -Jonsdorf- ...lépe bych to nenapsala. Moc krásné a hlavně pravdivé .

19. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Hezké odpoledne, ještě jednou všem moc děkuji - vážím si toho jen jsem fakt potřebovala nabrat sílu.. Své kočičce jsem pomohla už v pár krušných chvilkách a tak ví, že jí vždy pomůžu... Občas je zlá na všechny, ale na mě ne... Je bojovnice odmala a jen tak se nevzdá..., když pláče zní to fakt jak dítě akorát mi to rve srdce.. Vypadá to, že na jaře jí kotě pořídím... Naštěstí usnula snad něco sní až se vzbudí... Fakt děkuju:)
    Radku to souhlasím, ona si mě vybrala už, když byla malá..:)
    pajaable ten podpisek je nádherný;)

20. Madvo

Madvo Mistr fóra

Ahojte milí závisláčci, tak jsem musela přečíst celou řadu příspěvků a je to tady jako v životě- střídá se to smutek, radost, úspěch, oslavy - neumím poradit co na smutek, ale všem přeji, ať jej čas, co nejrychleji zahojí - to je ten nejlepší lékař. K úspěchům a oslavám Vám všem blahopřeji a přeji, aby se co nejvíce rozmnožily. Přehlídka Vašich podpisů se mění v zimní a jsou nádherné. Tady se musí cítit každý úžasně.
    Všem Vám přeji, ať je tento víkend ve znamení labutí, ať se Vám všem objeví na Vašich farmách. Už se ale těším na nějakou akci u které bude víc vzrušení. Hezký páteční den!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.