ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobré poledne,
    pajaable, všichni už to napsali přede mnou, moc ti gratuluju k té krásné stovce
    Tady u nás fouká silný vítr, byla jsem v Borové pro chleba a jsou tam popadané stromy, chvílema prší, chvíli svítí slunce, je to blázinec.
    Jdu vařit oběd, mějte se prima [​IMG] Sousede, představ si dopoledne mi přivezli hnůj na jahody!
    "Neříkej, to my si na ně dáváme šlehačku."

2. babi49

babi49 Vycházející hvězda fóra

Hezké poledne všem "povýšeným" moc gratuluju. já se asi z 95 na 100 nedohrabu. Jde to pomalu. Jo a dnes jsem vyčistila všechna okna. Na některé straně na mne pršelo, ale zvládlo se to. Teď ještě dovézt záclony na vyprání. Sama je neperu, protože oni je hezky naškrobí a protáhnou mandlem. To bych tak nevypiglovala. Dnes nevařím, tak bude jen káva a k tomu si dám nějakou sladkou ďobku.

3. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ahojda Sousedé...

Trochu jsem si pomarodil, ale už je vše OK.

A tak jsem zase zde u nás.

Já se také musím přidat ke gratulantům.

A tady malá slaná ňamka, když už kytek je všude plno.

A něco pro zasmání...

Milenka říká milencovi:
    Ty si tak výborný milenec, známe se 14 dni a já už sem ve třetím měsíci.

Všem přeji prima den.

4. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Mikeš neboj jen tři barvičky :D od filájové přes modrou do oranžovorezavého liščího kožíšku :D

Radku: to jsem ráda, že už jsi se trochu zmátořil. Já tu běhám na boso jen v pantoflích a lidi si kolem mne ťukají na čelo, ale nechápu proč, vždyť venku je 13-14 stupňů a príma otužování :) Dokud nenapadne to bíle fujtajxl, tak pevnou botu neoblíknu :D

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zatím nikam nejedu , volal mi řidič od PPL, že mi veze balíček .
    Dobrá, dám si kávu , odpočinu svému tělu .
    Měl by to být dáreček pro jednoho z vnuků, chtěl obrovskou
    plyšovou pumu a já jí sehnala.

Jonsdorf ... mnohokrát děkuji, ten dort vypadá dobře ...mňamka, to já mohu.
    Jsem ráda, že jsi zdráv a zase mezi námi. Viděla jsem tě na skypu, ale nechtěla
    otravovat, to nemám v povaze...ale vědět, že marodíš, posílala jsem ti čajíček
    s citronem a medicínky...
    :pxDxDxD

Ještě jednou všem srdečné poděkování . :inlove:

6. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Zdravím,
    koukám, že fičí všude někde místo deště dokonce sníh... :eek: Ráno si tak venčím pana Těkvičku (můj pes) a kde se vzal tu se vzal celkem silný vítr a málem nás oba odnesl.. No asi je to tím počasím, ale nic se mi dnes nechce dělat :music:Ještě, že nejím jinak bych si momentálně jídlo před nájezdy koček neubránila.. Dárky neřeším času spousta... Minulý rok jsem je kupovala den předem a měla jsem je za pět minut... Navíc každý rok se potýkám s tím, že stejně nevím, co komu... Škoda, že nevím kam napsat Ježíškovi, protože bych mu mileráda tuto starost přenechala... Halooo Ježíšku...:music:
    Baroušku, ty jsi kreativní, zajímalo by mě čím jí překvapíš letos...xD

7. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) hezký den všem ... jižní Čechy hlásí silný vítr, teplo a nyní i částečně slunečno ... na farmičce klídek, pohoda, do stodoly padají plody stromů, nějaká zvířátka a výrobky a na zbylých plochách se ještě culí barevné houbičky :)

gratulace k postupům

8. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Však Ježíšek je pro všechny, tož využijte stejnou adresu :D

9. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No vida a už se daří!
    :D
    Uf!
    ;)

Evi jsem rád, můžu poslat i recept.
    Všem prima hru.

Naposledy upraveno: 18/11/15
  10. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Přeji všem krásné odpoledne.

pajaable
    Také se připojuji ke gratulantům...

Radku
    gratuluji i Tobě...
    A moc Ti děkuji...:inlove:

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak já jsem dnes taky dostala dáreček: Krásný růžový stan. Prý si ho holčička (0,9) přeje. Prdlajs. Chce ho její maminka - a je hnusnej, takže myslím, že ho budou obě milovat.
    P.S. V kině sodovka.

12. mituli

mituli Polobůh fóra

prdlajs,žádny kino,tady čtu kino,šla jsem pro popkorn a napsano,že se nepromítá,tož posilam popkorn pechfoglovi pá

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mituli, já měla taky sodovku, tak už to asi ukončili, škoda, ale bylo jedno video a šlus :music:

14. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky všem vespolek , přeji pěkné odpoledne [​IMG] a gratuluji oslavencům.
    A propo ... Radku neříkal jsi kdysi, že mě počkáš ? Koukám, že jsi pořád o krůček dále . Já jsem na Baha teprve 284.Lv.
    Dopoledne jsme opět absolvovali "lékařské pochůzky" ,

tak jsem stačila i proběhnout trhy a trochu dědečkovi odlehčit peněženku .
    Byl tam i stánek s mlsky pro hafíky , tak mají zásobu na delší dobu . Nechala jsem tam téměř tisícovku ,
    tak by to mohlo chvilku vydržet .

Joo... a dědeček se do té tisícovky vešel také . Tomu jsem koupila 4 páry ponožek .
    Jedny za 25,- Kč , ... neber to !

Žena připomíná manželovi, že jdou večer na návštěvu, ať si vezme čisté ponožky.
    Na návštěvě nasaje vzduch a říká: "Pepo, že ty sis ty ponožky nevyměnil?"
    "Ale jo, a protože jsem věděl, že mi nebudeš věřit, ty staré mám tady v kapse!"

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Pohodičku večerní přeji všem.

Ještě jednou děkuji za gratulace.
    Konečně doma. Vítr se venku trochu utišil , následně se ochladilo.
    Už mám zaražené kyčle do křesla a horká káva k tomu a jsem spokojená jako želva.

Janké861 ...šikulko šikovná, mocinky děkuji za tak krásné přání, už ho mám uložené, jako dortík
    od Radka. :inlove:

Jonsdorf .... vážený můj farmářský kolego , zlatý závisláku, gratuluje k Baha postupu!
    Nějak se za tebou vleču, teprve 284 , ale já se nezdám, za chvíli ti přidupnu pantofle.
    xD:p Mohu-li poprosit, receptík by se hodil, jsem jejich sběratelem. Děkuji. :inlove:

Děkuji za krásný dnešní den zde na foru a užijte nádherný a klidný večer.

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojky farmáři, je tu pěkný fujavec. Na hřebenech musí být veselo:eek:. A v neděli budem stavět sněhuláky [​IMG]

Kdo jsou nejmenší lidé na světě? Silničáři. Napadnou dva centimetry sněhu a už nejsou vidět.

Telefonát na horskou službu: „Jsem vysoko v horách, nevím kde, smetla mě lavina, jsem po pás zapadlý ve sněhu a blíží se k mně medvěd! Co mám dělat?”
    „Nemusíte dělat vůbec nic. On se o všechno postará.”

Sedí lord ve svém pokoji, hledí zamyšleně do plápolajícího krbu, popíjí svoji obvyklou sklenku whisky, venku sněží a on čeká, až přijede jeho manželka s tchyní. Po chvíli vstoupí do pokoje Jean: „Pane, zaslechl jsem rolničky - přijely saně.”
    Pán domu se táže: „Obě, Jean?”

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

mituli, díky za popkorn, ale když jsem to psala, fakt kino promítalo...
    lacrima: Cože_ Jedny ponožky za pětadvacet? Do toho bych nešla. Troje za pětadvacet, to je moje cena.xD

18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobrý večer,
    vítr se už u nás uklidnil, venku je teplo, asi bude už zase jaro. Ve farmářském kině mi taky nehrajou, tak se půjdu asi podívat na program televize, protože se mi nechce nic dělat a televize se pro toto období výborně hodí.
    Všem, kdo postoupil gratuluji. [​IMG]

"Tak co, jaká bude letos nadílka pod stromečkem?" ptá se sousedka sousedky. "U nás bude letos bohatá. Já dám manželovi tisícovku, on ji dá babičce, ta ji podstrčí dědečkovi, děda ji zase dá mně. No a já ji vezmu a zanesu ji paní Bambulkové, od které jsem si ji vypůjčila."

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Janké86, krásná gratulka pro Evičku a tak výstižná se všemi těmi šelmičkami!!! Jsi opravdová šikulka!!! Nejen Tobě, ale všem milým krásný večer a ať se nám daří vše, co si přejeme!!! Radku, gratulka k postupu na Baha!! Pěkný večer! ;););)

20. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Evi tak tady to je.

Je to poměrně časově náročné ale návštěva se nají i očima!

Rýžový nákyp s šunkou.

Složení:
    300 gramů jasmínové rýže!
    1 šálek malé na kostičky pokrájené šunky.
    (Šunka Prosciutto di Parma) dá se sehnat i u nás.
    ½ nastrouhané cibule.
    ½ šálek tvarohu (ricotta-italský měkký sýr)
    Taky se dá sehnat.
    Sůl, pepř.

Postup.
    Plátky šunky nakrájené na proužky na ozdobu.
    Hodí se snad všechna ale nej je Bresaola (Sušená hovězí kýta)
    Pažitka, kukuřice, losos, kaviár z létající ryby tobiko i chlazený.
    Čerstvá petrželová nať a různé jemné kousky čerstvé zeleniny dle fantazie.
    Pozor na nakládanou zeleninu (kyselou) ta se v žádném případě nehodí!

Příprava:
    Začni s vařením rýže v osolené vodě, po uvaření scedíme a necháme chladnout.
    Když rýže ztratí parný opar, smícháte s nakrájenou šunkou, cibulí a ricottou.
    Ochutnej a popřípadě dodej sůl a pepř.
    Dáme do formy, po vychlazení vymáčkneme ven a zdobíme.
    (Zde je fantazie otevřena)

Dobrou chuť.

PS: Všem dobrou chuť a děkuji za gratulky.

dododo53,
    lososa uzeného ne? (nezkoušel sem)
    Ale krevetku si klíďo přidej pokud je máš ráda jako já.
    Ale proboha NE koktejlky!
    No a kaviár tam snad vidíš? Či ne?

Jaruško, já čekám stále ale prstíky se chvějí!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.