ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Dobré ranko všem:sleepy:počasí u nás v beskydech nic moc, ale na mé farmě je nádherně:DKonečně postup do 98 levelu:pna farmě a 289 na baha:D

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

hubabuba - tak to gratulka :inlove: 98 je krásné číslo :D

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

skalara.v: Kdysi mě léčil ruskej doktor, který na všechno aplikoval vodku. Tedy i na zuby. Kloktat, proplachovat! Když jsem se ptala, jestli to mám vyplivovat, řekl s udiveným výrazem: No, můžete....
    Vánoce - u nás jsem si dali asi tak dvacetiletou přestávku, až letos bude zase stromeček a pod stromečkem bude řádit naše mrňava. Vždyť kvůli tomu celé ty vánoce jsou - ne kvůli tomu, abych šůrovala jak to boží hovádko a večer se vyčerpaná složila pod borovičkou. A stejně dostanu to, co mi sami vyberou, ačkoli mám tak hezké a praktické tipy a nápady. Peysefcard za třikrát pět set, například....;)

4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) hezké dobré dopoledne ... počasí nic moc, den strávím u televize a počítače xD, aspoň bude čas udělat na farmě trochu pořádek
    hubabuba - gratulace k postupu

5. mituli

mituli Polobůh fóra

Tak to tady tak pročitam a mam z toho pěknou depku:oops:,vnoučata jsou větši,jedno už velke a mají svoje představy o darku,tak dostanou jejich rodiče penize at jim to koupí,těm dvou malim dam taky penize at to holky koupi,pač jsou daleko a většinou přijedou až po vanocich,dědek na to kálí,já mu kupuju s radostí,on se mě většinou dva dny před svátky zepta jestli něco chci,tož odseknu ,že nic,vlastně cely svatky už 24let dělam tak co,no nic a žiju,to já jen,že není všude posvícení pá

6. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

hubabuba1968, gratulka k postupům a všem milým krásný sváteční den! U nás od rána prší, zataženo, tak se nikam nepoženu! Počkám, až to listí zase oschne a vajgélie snad konečně odkvete a shodí poslední listy! Dodělám Mišce druhý roláček, aby jí nebyla zima na krk. Dcera někde na netu našla popis na svetřík pro malou, který se jí líbil, ale je to v anglině, tak budu muset na to sednout a překvapit je. Vlnu už mám. Vše, co se zde psalo o lásce, tak s vámi děvčata úplně souhlasím, není to v tom, že se toto slovo stále opakuje!!! Pokud má někdo opravdu rád, nemusí to těm ostatním říkat, oni to poznají sami! Častokrát se stává, že ten, kdo to stále omílá, to ani tak nemyslí!!! Pěkný den a dobrou náladu pa Zdena;););)

7. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobré ráno,
    u nás poletuje snížek, je to letos poprvé a moc hezky se na to dívá z okna vytopené chalupy.[​IMG]
    hubabuba1968, připojuji se ke gratulaci
    mamča50 dej si ten návod na svetřík do překladače, přeloží se ti
    Mějte krásný a pohodový den

8. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahojte všichni,
    těžko stíhám přečíst všechny stránky(oko občas vypoví), ale dělala jsem si legraci, že já pátkem uzavírám seance u zubařů a teď mi uniklo
    skalara - co se děje v puse?
    U nás k obědu si zubožená dcera studiem objednala grilovaná kachní prsa s hranolky, tak musím do kuchyně.:cry:

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásný den !!
    Pršelo celou noc. Ráno. Před chvílí se ukázalo sluníčko, snad na půl minutky a zalezlo.
    Ale alespoň přestalo pršet.
    Makám od rána ve stáji , vařím ...takže to vypadá takto - chvíli dělám stajníka, letím
    dom , převleču, umeju, motám se v kuchyni , převleču, letím do stáje a tak dokola.
    Mladej musel odjet , mají nějaký problém v práci..svátek nesvátek, snacha stůně ,
    děti ji opečovávají. No..blázinec hadr.

Paní Nováková se dívá na svého muže a říká: „Pepo, chudák náš kluk. Cucá už ten bonbon tři dny, nerozbalíme mu ho konečně?“

Hrají si děti před domem. "Kájo, pojď si se mnou hrát na tatínka a maminku," zve holčička. "Dobře. Tak skoč pro pivo, přines noviny a dej mi pokoj!" kluk na to.

Chlapeček holčičce na pískovišti říká: "Heč, ty nemáš pinďíka!" Holčička na to: "Až budu velká, budu jich mít kolik budu chtít!"

Děkuji za dárky !!!

Naposledy upraveno: 17/11/15
  10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Viky007 - to nic. Jen musely přední zuby pryč, kvůli opakovaným zánětům :((Holt už nejsem žádné poupě v rozpuku xD:eek:)
    A tak než se to zhojí, chviličku to potrvá. Po novém roce začnem řešit nějakou trvalou náhradu, zatím mám dočasné, abych trochu vypadala k světu ;) Ale jíst se s tím moc nedá, no...Ale salátek se moc kousat nemusí. Řízeček pokrájím na malé kousky a vono to ňák pude. V nejhorším přijde na řadu rada od Pechfóglice :D(tyčový mixér mámxDxDxD)
    Jinak tady dojí od božího rána, hrůza. Snad nebudou povodně, koryta jsou docela plná a je to frčák teda. My jsme naštěstí na kopci ;)

Mituli - letos si od ježíška něco objednej. Ať se dědek snaží. A třeba budeš mile překvapená. Voni ti chlapi potřebujou někdy postrčit ;)

11. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pajaable, prosím tě, nepleť mě. Normálně jsem se musel podívat do kalendáře, co je za den.
    Sláva, mám to správně, mám úterý.
    xD

12. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD uff, taky jsem se lekla, že je zítra zase pondělí ...

13. kuriatko898

kuriatko898 Pisálek fóra

Pobavila som sa... a nemyslím si, že si to tu odskáčeš.. možno doma " Láska je sloveso" tak sa čiň....;)
    mituli- žiadna depka bav sa, život je krásny aj keď nie je vždy podľa našich predstáv... ale buďme vďační že ho máme..
    a pokúsim sa citovať S. Štepku:
    Povedzme si to prámo;
    človek dokáže skoro šecko…
    Urobyt dýru do sveta aj do ozónu.
    Urobyt si pekný dom, ale aj peknú hanbu.
    Vyzýrat jak pekný hrdina, ale nýkedy aj jako pekný idiot.
    Nýkedy dokáže byt na svete aj sto rokov, ale ani tri minuty pod vodou.
    Dokáže obstojne hrat na klavíri a na nervy, skákat do reči a aj o tyči.
    A tuším vácej myslet na budúce generácie počítačov, ako na maturantov.
    Ale človek by si nemal toho až tolko namýšlat, lebo je len človek. Ani pri najlepšej vóle nedokáže preletet v petmetrovej výške z Námestia hraničárov na Šancovú ulicu. A to ani za ideálnych poveternostných podmínek.
    Nedokáže vonat jako lipa a len tak jako topol sa rozmnožúvat po vetre.
    To dokáže len božá príroda. A preto by si mal človek celkom skromne povedat – Ešte tak mnoho toho nevím.
    A preto sa budem na svete radšej vácej čuduvat jako svet menit. Lebo pri čuduvání nekapú stromy, nekapú ryby, ale rastú stromy a padá snah.
    A šecko je na svojom míste, tak jak má byt.
    Tak, jako ked je na jar naozaj jar,v lete ked je leto,
    na jabloni jabĺčko, na človekovi hlava a v človeku SRDCO.:)

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak vidíte, že nejste ještě tak staří a pomatení. Zabralo to!
    xDxDxDxD

I toho zalezlého kocoura to vyšťouralo a konečně se také ozval !!!
    xDxDxD

mituli .... podívej děvče, o svátcích tu budeme, myslím, že i dárečky se
    najdou i když jen virtuální pro jinak nepodarované.
    Zábava bude, i si na dálku popřejeme, připijeme !

skalara.v .... myslím, že do vánoc budeš chroupat i topinky, jak se rány
    po trhání zahojí a zatáhnou... a když ne, tak místo řízku ze staré s..., tedy
    ze starého prasete, si dáš kuřecí..ten je jemný a dá se dobře žužlat !

15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pajaable,
    i kdepak zalezlého. Navzdory plískanici jsem akční, jako nikdy předtím.
    Ty bys také jednoho pomotala bez ohledu na jeho věk.
    xDxDxD

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

No, potřebovalo to tady trochu rozproudit , nálada začala být ponurá.
    Moc vážně vánoční .
    xDxDxD:inlove:

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak teď hlídám vnučku, pěkně spinká, rodiče šli na oběd, pak dáme kávičku a pokud se to trochu vybere, tak vyrazíme na procházku. Je pěkně zataženo, ale zatím neprší, tak uvidíme. Evi, jestli tu ponurou náladu nevyvolal to počasí a nebo je v tom něco jiného! Tak pohodové odpoledne a večer pa pa .....;););)

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Malý Dominik si pořád strká prst do nosu a ne a ne odvyknout. Maminka si proto vymyslí malou lež. "Jestli si nepřestaneš strkat prst do nosu, budeš tlustej jako strýc Ludva!" To Dominika to zaujalo. Odpoledne v tramvaji přistoupila paní ve vysokém stupni těhotenství. Ondra si ji prohlédl a začal na ni usilovně mrkat. "Chlapečku, copak je, ty mě snad znáš?" ptá se zaražená paní. "Ne," říká spiklenecky kluk, "ale vím, co jste dělala!"

Vytahují se tři chlapi v hospodě, kdo má váženější příbuzenstvo.
    První: "Můj bratranec je biskup a každý mu říká Excelence."
    Druhý: "Můj strýc je bankéř a všichni mu říkají pane prezidente."
    Třetí: "To nic není, já mám tchyni a každý, kdo ji uvidí, říká Pane Bože!"

Mám kávu, venku leje, posedím chvíli a pak půjdu opět pracovat.
    Radujte se , veselte se, je teplo, prší ..třeba budou ještě houby růst.
    ;)

19. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Krásné odpoledne, ráno krásně sněžilo a právě teď prší, ale doma je hezky a tak jsem se rozhodla, že budu dnes odpočívat . Obložená různýma potravinama a kávou zasednu k televizi, dávají 2 detektivky za sebou a já mám krimi ráda.

Doktor sa ptá pacienta:
    "Kouříte?"
    "Ne."
    "Pijete?"
    "Ne."
    "Máte alespoň nějakou vášeň?"
    "Noooo, hraju občas pexeso."
    "Tak přestaňte hrát pexeso."

Lékař se ptá sestřičky: "Odebrala jste už pacientovi krev?"
    "Ano, pane doktore, ale měl jí jenom šest litrů!"

20. mituli

mituli Polobůh fóra