ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

čarodějka007 moc děkuji, tento recept se mi hodně líbí a vyzkouším ho.

2. mituli

mituli Polobůh fóra

Asi to bude dobry,ale klasika s majo je klasika.Ja dělam -brambory,cibule,kys. okurka,hořčice,majo,sul,pepř,hrašek+mrkev,pravej bramborak,vejce,salam mi tam nechybi,pak je moc těžkej,zlatička mate někdo nějaky vyjimečny recepty na pečivička? pisněte je sem:inlove:

3. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

To je miska zeleniny, na kterou se dobře dívá, když držím v hubě pořádný kus flákoty :D

D.

4. Detroit

Detroit Pisálek fóra

Tak již ani tady si člověk neodpočine od hádek a napádání a nadávání si.:wuerg::wuerg::wuerg::wuerg:. Prý to je pohodové vlákno ke čtení:p

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Detroit
    ....ale já tu žádné hádky nečtu , nehádá se zde nikdo. Někdo se pomýlil
    a špatně četl, druhého se něco na malinkatou chviličku dotklo, odepsal klidně,
    bez emocí. To je třeba , si nedorozumění vysvětlit ...není každý den posvícení,
    ani slunce nesvítí stále a i mezi přáteli občas nastane situace, kdy si musí něco
    vysvětlit, vyřešit a pak je zase vše fajn...Je to vlákno pohodové, pro čtení a
    odpočinek...jukni na vícero stránek a uvidíš.
    Nakonec, oproti tomu, co se děje ve světě, jsou tohle malichernosti.

Po obědě, mladým jsem jídlo naservírovala až pod nosánky, když snacha marodí,
    já si dala jen polévku, nějak nemám hlad. Nacpu se později.

čarodějka ...také vyzkouším, dělám salát s majolkou (já jsem majolková) i bez
    majolky pro snachu , ale trochu jiný, tento musím vyzkoušet. Děkuji.

lott_lott .... za pozitivní energii děkuji ... já jsem oklepaná, málokdy bývám
    naprďánkovaná , jen občas posmutním, ale tady mezi vámi to na dlouho
    nejde..
    :p:D:DxD

Naposledy upraveno: 14/11/15
  6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Detroit - to je nesmíš brát zas tak vážně. To je takové drobné škádlení ;)
    Právě jsme se vrátili z nákupu, bo mi nějak nedošlo, že nemám tu krkovičku pod tu sekanou o_O Jsem to ale trubička o_O
    A protože se nám začal počůrávat mrazák, tak mám program dneska jasný - odmrazit :(
    Salátek - jó, u nás klasika, se vším všudy, jen majolku míchám 1:1 s bílým jogurtem :inlove: Cca 5 kg brambor to jistí a míchám ve velkém škopku (na prádlo) Jak je hotovej, už tam stojí komando se lžícema. Uhlídat no nejde xD Když jsem byla malá, babička salát dávala do špajzu. Měli jsme tam s dědou zašité lžíce a chodili užírat xD Pak jsme to vždycky uhladili, aby jako nic nebylo poznat :music:
    Už se těším. Eště že mám elastické džíny xD:eek:

7. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

holky, vyzkoušejte a uvidíte....jo a kdo nerad fazole, tak je tam dávat nemusí, jde to i bez nich - já bezfazolovou variantu dělám v létě

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné odpoledne i když venku se asi čerti žení, vítr, déšť, černé mraky, ale zima není. Na vánoce jsem leta pekla já i ro maminku. Ale když jsme se dali s Jiříkem dohromady, tak nechtěl abych pekla, abychom raději si ten čas užili, tak jsem nějakou dobu vzdorovala, pak jsem našla pani, která dělá výborné cukroví, zkusili jsme to a zůstalo u objednávání. I letos jsem si cukroví objednala, ale bude to velmi smutné bez Jiříka.....Už teď je mi hodně smutno, tak ráda zavítám mezi vás, kde na chvíli na všechno zapomenu!!! Pěkné odpoledne, za chvíli dorazí druzí vnuci, tak si dáme kafíčko a bude zase dobře!!! Pa Zdena ;););)

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Pro letošní vánoce jsem měla původně jiné plány, hodlala jsem zdrhnout
    do teplých krajů. Ale nakonec jsem zvolila mnohem krásnější a lepší způsob.
    Člověk vlastně neví, jakou dobu má vyměřenou a proto si raději užiji další
    vánoce ve společnosti rodiny , s vnoučaty , a svými milovanými.

mamča50 .... se mnou o vánočních svátcích tedy počítej, budu tady strašit
    a budu tu na pokec pro tebe i pro dalšího zájemce o vánoční tlachání po netu.
    Tedy, pokud o to budete stát....
    ;):pxDxDxD

10. farmarkaL

farmarkaL Rádoby autor

Ahoj farmáři!!
    Teda, tady už se peče :) já se letos chystám taky něco malého upéct...původně jsem měla velké plány, protože to měly být první Vánoce s mým nastávajícím o samotě ve vysněném bydlení..bohužel jak se tak říká poguánovalo se co mohlo, takže bydlení je reálný nejdřív v lednu, možná až v únoru, tak jsem situaci přehodnotila a napeču jen na zobnutí a nakonec budu i mezi svátky v práci...takže i já se k Vám ráda přidám :)

11. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Já fazole miluju na všechny způsoby, určitě je do toho salátu dám.
    A když už jsme u toho pečení, vždycky nejlepší cukroví z nás měla moje máma, my si všichni pečeme sami, sestra, dcera i já. Všichni jsme měly stejné recepty a přikládaly jsme to tomu, že má máma lepší troubu, ale potom jsme zjistily, že do každého těsta hodí trochu soli, ona tady dnes už není, ale my máme cukroví, jaké měla ona.
    A o Vánocích jsem taky tady, budu mít sice nějaké přesuny k dceři, ale jen na krátko, tam mám taky internet a ona má pro moje farmaření pochopení.

lacrima
    ty brambory jsem taky vyzkoušela a je to bezva, snad poprvé mi nepřeteky a chuťově byly lepší.

12. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky všem vespolek , přeji krásnou sobotu ,
    všem kdo obědváte přeji dobrou chuť a kdo už jste něco baštili, tak dobré trávení .
    U nás sice studený větřík pofukuje, ale sluníčko už vykukuj

Jani - jana563 - s bramborami a máslem jsem to byla já a jsem ráda, že jsi to vyzkoušela.
    Je to prostě paráda a jsem svému dědulovi vděčná, že jsi na něco takového vzpomněl.
    Jo a vděčná jsem mu vlastně za vše , co pro mě za ten rok a půl udělal .
    Dnes máme roční výročí :inlove:, zítra bude menší oslava ,tak aby jsem začala pomalu něco kuchtit .
    Děda zmizel do obchodu , prý nákup zvládne tentokrát sám a já tuším proč ...

jdu posklízet rychle houbičky pohledat nějakou vázičku .

Jinak jsem nabyla dojmu , že ty houbičky , co sklízíme jsou asi prudce jedovaté , protože mi ráno
    odešla myš do věčných lovišť. Konkrétně do kontejneru.
    Naštěstí mívám tady v šuplíku u PC vždy v záloze novou.

13. janaj

janaj Velvyslanec fóra

lacrima mě taky odešla myš do věčných lovišť, včera :eek: že by to fakt byly jedule? :D

14. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahojte všichni,
    chvilku zase trochu vidím, tak musím se svou do mlýna. Na vánoce jsme sami s manžou, dcera slouží na záchrance, tak se mi to nějak nechce hrotit co do krásy, stromeček, kapr, salát, atd., dárky až se dcera vrátí 25. a klídek, nepeču, jen jsem slíbila vosí hnízda, a takový ten předvánoční úklid mi už 3 roky dělá ,,atomová bomba", mladá paní s maminkou, které mají úklid. firmu, takový fofr jsem nezažila jak rychle si se vším poradí, já ty okna, dveře, nábytek leštěnkou nezvládám, manžu zatěžovat nechci, no a ony jsou s tím vypořádané během třech hodin, a musím podotknout, že nejsou předražené.

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Viky 007 - pošli matku s dcerou štandopéde do Č. Budějovic, to by se mi hodilo xD

16. Madvo

Madvo Mistr fóra

Krásné sobotní odpoledne - protože jsem se toulala včera odpoledne a dnes dopoledne opět, teprve teď jsem dolouskala předcházející stránky. A paráda - tady už se řeší Vánoce. Moc se mě to hodí, protože v pondělí máme důchodcovský pondělek a na téma - nejlepší a nejoblíbenější vánoční cukroví. Moc Vás prosím máte takový recept? - já bych chtěla jednak obměnit můj sortiment vánočního cukroví a jednak zazářit na pondělku. Pak ráda sdělím který to vyhrál a dám Vám recept. Já jsem sběratel receptů, ale stejně vždy skončím u tradice.
    čarodějka - ten Tvůj recept na sálát se mě moc líbí a určitě ho vyzkouším.
    mamča50 - ten Tvůj podpis je moc hezký a přispívá určitě k předvánoční náladě, která zde začíná panovat a o Vánocích tady budeme určitě s Tebou. Hezké odpoledne.

17. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Hele, vážené dámy, zadržte, ať nevypukne třetí světová.
    Koukám, že šiky už zaujímají své bojové pozice.
    Z mé strany to byl pokus o humor a jak vidím, nepovedený. Nic jiného v tom nehledejte, nic
    jiného v tom není.
    xD
    Pajaable, domníval jsem se, že máš větší smysl pro humor a o mně lepší mínění. Přece jen se už nějakou
    dobu známe. No nic, spletl jsem se.
    Napadlo mě, když čarodějka oznamovala, že ji nějaký úchyl a k tomu ještě známý z fóra obtěžuje
    a když ty jsi se hned pod svým odstavcem o úchylovi zmínila o mně, že si zažertuji. Nepovedlo se, co naplat.
    Ujišťuji tě, že čtu dobře a to i bez brýlí.
    xDxD
    Tolik v rychlosti na vysvětlenou, spěchám. Mějte se tu moc hezky.
    :D

Edit
    Když ty jsi pajaable byla na mě moc hrrr. Ty hned na bříško a já jsem
    od přírody tak trochu nesmělý ...
    :D

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Vánoční úklid ? ....pchá , neřeším. Udržuji barák po celý rok "obyvatelný" ,
    prach utírám pravidelně a to vánoční šílenství už mě opustilo před pár lety.
    Dřív bych i párátkem lovila z kdejaké štěrbinky nečistoty.
    Uklizeno mám pořád, tak jen napeču , stromek se přitáhne z lesa, nadělám
    metrák salátu , řízky vepřové a kuřecí a pstruhy z potoka (kapra nemá nikdo rád),
    upeču dort, nadělají se chlebíčky, chuťovky, ovocné a zmrzlinové dobroty
    a po vánočních svátcích to bude vypadat tak, že snacha bude neustále usilovně
    cvičit a shazovat kila a já se budu dojídat, abych nějaké to deko neztratila.
    Jinak televize, procházky do lesa kvůli krmení zvěře, návštěvy, tancovačky
    a spousta her. Prostě klídek a pohoda.

Mikeši .... ponuré počasí, neprospaná noc (kvůli porouchanému topení),
    únava, to jsou vše faktory, kdy jedna unavená stařena nemusí pochopit,
    že jsi se pokoušel o vtip. Ale neboj, jen malinkato mě mrzelo, že si myslíš
    o mě fujtajblinky, ale pak mě to přešlo. Nálada se vylepšila , káva a dortík
    protrhaly únavu a mozek už mi opět hlásí, že je připraven na jakoukoliv
    tvoji blbinku.
    :pxDxD
    Jo a plácáš ! Zas až tak dobře se neznáme, když si mě dodnes nedovolil
    hladit hebký kožíšek ....návrh zněl - začnu na bradičce a skončím na bříšku -
    a byl z tvé strany zavržen.
    xDxDxD

19. farmarkaL

farmarkaL Rádoby autor

Evoku57 ty si z Budějovic? to je hezký, já taky :))) ještě neznám nikoho z rodné hroudy kdo by farmařil :)

20. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

pajaable, moje řeč, já si svátky užívám, to co dělám, to mě moc baví, peču vánoční cukroví ráda, ale jen v malém množství, mám ráda, když voní celou chalupou. Máme s manželem rádi tu atmosféru, nazdobený dům ......a co k tomu patří

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.