ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj a dobré ranko,
    jdu s e na vás mrknout, samozřejmě s kávičkou. [​IMG]
    Počasí u nás je dnes opravdu listopadové, není sice zima, ale je nějak šedivo.
    Dnes bychom se měli dovědět, co budeme potřebovat na akci dožínky.
    Přeju vám krásný den a ahoj.

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno i když venku je šedivo , nevlídno, ale vcelku teplo, sluníčko asi dnes nemá šanci! Tak uvidíme, co se na nás v akci chystá. Odpoledne jedeme nakupovat, na víkend ke mně zamíří moji vnuci vegetariáni, tak se musím připravit!!! Když jsem se dnes dívala na zahradu, byla jsem spokojená, listí bylo už jenom maličko, ale ještě stále listí má vajgelie a krásně ještě kvete. Tak to mne bude potom ještě čekat. Krásný den a ať se nám daří!!! Pa Zdena ;););)

3. Viky007

Viky007 Baron fóra

Hezké dopoledne,
    já bába zapomnětlivá, o co šlo vloni na dožínkách?
    No a jdu uklízet, zítra mi dorazí návštěva v podobě kadeřnice, už to potřebuji jako sůl.

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak kočky moje, kocouři a koťata, kdo se chystáte do Topky? Za sebe mohu prohlásit, že já ne.xD
    Ale jsem připravena podpořit naši národní hrdost.
    ten Medvánkův vtípek mi taky jeden připomněl, ale nevím, jestli ho ještě dám dohromady:
    Stranický výbor si předvolá kolchozníka, aby mu sdělil výsledky prověrky:
    No, soudruhu, nepotěšil jste nás. Musíme si ty vaše odpovědi rozebrat.
    Tak první otázka: Kde je žena nejčernější? Správná odpověď je, že v Africe. A co jste odpověděl vy?!
    Druhá otázka: Co má žena nejraději? Správná odpověď: Mír. A vy?!
    A otázka třetí: Co ženu nejvíce potěší? Správná odpověď je: Vítězství pracujícího lidu. A vy?!!! A ještě jste to, vy dobytku, nakreslil!

5. babi49

babi49 Vycházející hvězda fóra

Ahoj všichni, a je to tady-sběr hub- za mne udělám v klidu stonek a fertig do top 1000 nejdu, ale těšám se na houbičky jak vypadají.

6. jana563

jana563 Dozorce fóra

Já jako každý rok do Topky nejdu.Akci udělám.Houbičky jsou na pohled pěkně jedovaté:).Věříte mi že mi chybí ten zrzavej pejsek v dolním rohu?Byl krásně úsměvný.:inlove:

7. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

No tak na tu up

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak to konečně víme, co nás čeká a co nás nemine! Připravím košík, vyndám holinky a budu čekat na zítřejší 14 hodinu. Houbičky jsou pěkně barevné, budou asi taky pěkně jedovaté. Napěstuji, dodám, seberu odměny a do TOPKy se nehrnu. Všem přeji pěkné odpoledne a jdu na kávičku! ;););)

9. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Hezké popoledne všem.
    -pechfógl- u mně je skutečnost taková, že bych se musel z pořádně vysokého buka zošmiknúť,
    abych do takové TOPky šel. Věru, chudobné časy nastaly na farmě. Co bych ale mohl chtít
    o dožínkách v listopadu, že? Dnes mám ještě delší vedení, než obvykle a tak jsem ještě
    ani nevstřebal tu složitost akce a už vůbec ne to osmihodinové zkracování doby růstu.
    Ani se o to pokoušet nebudu. Jdu na myši, co sežraly naše všechny obstojné odměny.
    xDxD

10. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Jejda, to nám to bude pěkně svítit :D

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky a pohodičku přeji všem !
    Od rána jsem na cestách, dostala jsem se domů cca před půl hodinou , pojedla,
    nyní mám kávu a stačila jsem i zhlédnout ofi k akci .... no ... akce v poho, do
    TOpky nejdu. Tak nějak jsem měla tušení, že bude stát za "tělěsný odpad" a již
    jsem měla pár dní vnitřní přesvědčení, že do ní nepůjdu. Předtím to bylo, že
    nebylo s čím do ní jít a teď jsem zase zazobaná a na zásobách a mamonu také
    zůstanu usazená, protože odměny jsou neskutečně bídné ....horší už snad jsou
    v našem státě jen důchody.
    Takže TOpka - NE.
    U akce jsem si také myslela, že nahrabu trochu víc BZ, protože jsem měla v plánu
    do konce tohoto týdne vlítnout do vytouženého 100.levelu a babrám se s tím,
    připadá mi, že to prostě neleze, ať dělám, co dělám. Ještě 8 mega a nehejbá se to.
    Z akce ale moc BZ nebude, tak musím vymyslet jinou strategii...asi začnu polykat
    marmošky. Nerada to dělám, ale nedá se svítit...Dekorace mám jen ty, co dávají
    nejvíce BZ, nebe plné řádků, na podporu BZ mám jak velikonoční marmonku, tak
    jarní věnec a ne a ne. Už po čtvrté dělám družstevní úkol Herbář , protože plodů
    mám dost a je tam větší počet BZ a BBZ. Stromy všude mám, aby popohnaly
    postup a stejně lezu hlemýždí stopou.
    Káva dopita ....jdu číst , co na foru nového a pak půjdu po nějaké práci.
    Děkuji za dárky. :inlove:

12. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Přeji všem krásné odpoledne.
    Tak jsme si dneska s mužem udělali radost. Koupili jsme si, víte co? ...Tarantuli. Né živou, ale tu na dálkové ovládání. Křepčili jsme kolem ní i s pejskem. No.. řekli by jste, že mužovi bude skoro 70 let a mě o něco méně? Ale byla sranda.
    Všem děkuji za rady, co s lepícími koberečky v koupelně. Nakonec jsem poslechla pajaable - Evičku a koberečky vyhodila. V koupelně jsou už nové:p
    A jede vtípek pro zasmání:
    Baví se dva kamarádi:
    "Tak jsem byl u toho podnikového psychologa. Podle něj jsem prý agresivní a mám sklony k násilí.!
    "No a co ty na to?"
    "Co by? Rozbil jsem mu hubu, debilovi."
    xDxDxD

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Milena: Bože, vy jste ale cvoci! Být vámi, udělám to zrovna tak.

14. farmarkaL

farmarkaL Rádoby autor

Ahoj závisláčci :)
    Tak se hlásím vyspinkaná po noční:) První z pěti :)))
    Hned jak jsem oko otevřela, tak jsem četla novinký..akce mě tedy moc nenadchla, ale plnit budu..ale na TOPku kašlu....jinak kdyby se tu našel někdo, kdo se do TOP chystá, ráda pomůžu zasláním nějaké dobroty :)
    Jinak tady u nás v Německu zataženo, mlha že i ptáci chodí pěšky a zima....
    Tak krásný den a já ze sebe jdu pomalu dělat koukatelnýho člověka aby se mě ti moji pacienti nelekli :))

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Milena1952 ..... z pavouků mám hrůzu , ale vnukovi jsem ji už před
    časem také koupila v Pompu. A co navíc, dokonce jsem i povinně musela být
    u předváděčky. Ač arachnofobik , tahle obří hračka mi nevadí, ani když
    na mě dělá výpady a svítí očkama. Jen jediné nemohu a to je ...sáhnout
    na ni a uklidit , když jde vnuk spát, to musí jeho maminka. Sáhla jsem
    na ni jen jednou a můj odpor se projevil hned....málem jsem dostala
    infarkt...brrr.
    Ale hračka je to hezká.

16. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky všem a pěkné , u nás ještě pořád sluníčkové, odpoledne,
    tož koukám, že jsem stejný cvok . U mě se kdysi nacházel také pavouk , pěkně chlupatý a visel nad dveřmi.
    Kdo ho uviděl, lekl se ,... kdo ho dopředu neviděl a brnknul do něj hlavou , lekl se také.
    Ani nevím, kde se poděl .
    Potom jsem měla netopýra na baterie . Visel od stropu na silonové niti a když se spustil ,
    blikal očima a kroužil pod stropem . Když se ke mě přistěhoval nynější manžel s hafanem, mohl se po, po ....
    Tedy ne manžel , ale Sam . Netopýr musel jít dolů ,protože Samík řval a skákal jak pominutý.
    V blahé naději, že si s ním bude hrát jsem mu ho dala . Byl šťastný jak blecha , najednou ztichl a posléze
    přiběhl s křídlem a baterií v hubě . A bylo po "ftákách" , tedy po netopýrovi.

A propos ...Víte jak udělat z holuba netopýra?
    Jednoduchým pohybem ruky - vyjmeš opatrně z nosu a přilepíš zespoda na stolní desku!

K jednomu astrologovi zavolá žabák a chce si nechat udělat horoskop. Nadiktuje číslo své visa-karty a datum narození.
    Astrolog chvilku něco zkoumá a pak povídá:
    "Tak, zítra potkáte nádhernou mladou slečnu, která o vás bude chtít vědět úplně všechno."
    "Jo? To je skvělý... a kde ji potkám? Na nějakém mejdanu?" "Ne, na její hodině biologie."

Jde chlapeček ze školy a na cestě vidí starou ropuchu a ta ropucha mu říká: "Polib mě!"
    Chlapec: "Nepolíbím".
    Mnohokrát se to opakuje a pak řekne ropucha: "Polib mě! Něco dostaneš"!
    Chlapec ji vezme do rukou a políbí ji. A pak se zeptá co dostane.
    A ta ropucha na to: "Ekzém!"

Naposledy upraveno: 12/11/15
  17. Baroland

Baroland Ikona fóra

TOP ?? jsem v rozpacích. Je sice jasné,že zásoby rozprodám,už méně jasné je Kdy !
    Buď počkám na rozběhové šílenství (které se ale nemusí dostavit),
    nebo začnu prodávat hned,než začnou i ti, kteří řvou,že do ní nepůjdou.
    To je dilema,to je dilema...nerad bych přišel o sto mega na nízkých cenách.:wuerg: Víte kolik by za ten rozdíl bylo mrkve ?

18. Batory

Batory Vycházející hvězda fóra

No ,fuj -to jsem se zasmála s tím Netopýrem a holubem

19. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj, vzpomněla jsem si, když byla dcera malá, vozila jsem ji tramvají do školky. Ona měla gumovou myš s dlouhým ocáskem (vypadala jako opravdová) a nosila ji v kapse kabátku a v tramvaji si ji vyndala a hrála si s ní. To jste neviděli ten fofr, jak si od nás lidi odsedali. Bylo to docela výhodné, ale další den jsem ji přesvědčila, aby tuhle hračku nechala doma a vyměnila ji za jinou, v zájmu zachování duševního zdraví ostatních cestujících.
    TOPku taky nedělám, ale ráda pomůžu

Naposledy upraveno: 12/11/15
  20. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Tak už jsem opět doma. S vnoučátky jsem se pomuchlovala, trochu je i vychovala, udělali jsme několik školních úkolů i pomohla jsem pomohla s radou při ruční práci a nechtě jsem na jejich maminku "práskla", že když jí bylo tolik let jako nejstaršímu vnukovi, tak si také nerada uklízela své věci (zato nyní je z ní pedant první třídy). To bylo radosti. Děti jsou někdy pěkně zlomyslné.
    Ještě jsem dnes navštívila oční kliniku a za měsíc už bych měla vidět bez brýlí, na to se moc těším a doufám, že nebudu zklamaná.
    V Praze dopoledne svítilo sluníčko a bylo teplo, ale u nás mlha, zataženo a chladno = podzim jako vyšitý. A na víkend už straší se sněhem.
    Dožínky dělat budu stejně jak většina = do TOP nepůjdu (ale to bych nešla nikdy, litovala bych zásoby jen tak vyházet).
    Kdo bude TOP plnit ráda pomohu.
    Pěkný večer všem.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.