ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Kerky, piercingy - to všetko ma nejako obišlo pekne zďaleka. Dlho som vídala tetovačky len na týpkoch, u ktorých bolo jasné, že k nim prišli v kriminále alebo v parte, ktorá tiež do kriminálu smerovala. Rodičia mi dokonca nedali ani ušká prepichnúť na náušnice a tak som skoro do tridsiatky bola v tomto úplne nepoznačená. Potom som raz dostala od brata krásne náušnice a trvalo asi pol roka, kým som nabrala odvahu a išla si do salónu dať prepichnúť uši. Pani, čo to robila, bola milá a hlavne šikovná, ale k ďalším experimentom ma to veru nelákalo. Zato tie nalepovacie kerky môžu byť celkom fajn, no už som sa stretla s tým (asi v nejakej kriminálke), že tieto nalepovačky obsahovali drogu a ich rozdávaním pred školami si takto dealeri "vychovávali" budúcich klientov.

Korytnačiu kapelu síce vezmú, ale sľúbili, že sa budú dať získať iným spôsobom. Možno to bude aj lepšie a skôr sa dočkáme tých Citrónikov.

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Milka66 ... tak ještě než půjdu nandat večeři, musím reagovat..díky, děsně se řežu.
    Po takovém záchvatu smíchu mi bude chutnat ještě více.
    Tak mě rozesmála představa, že si dám na poprsí nalepovací tetovačku obsahující
    drogy a díky jejich působení se dostanu do transu ... co bych tak asi mohla vyvádět?
    Určitě by to mělo být něco ,co by ty baby naprosto odrovnalo ....
    Pomalu to jdu trénovat a po vzoru a chůzí feťana se jdu odklinkat do kuchyně.
    Ještě zkusím oči v sloup (jen, aby mi to nezůstalo).:pxDxD

3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte o tetování vím svoje, manžel se v patnácti "potetoval" sám na obou pažích a obou stehnech. Když jsme se seznámili, chodil k nám v košili s dlouhým rukávem a v kalhotách i ve 30ti stupních. Měl strach, že jinak by jej rodiče vyhodili. Až jej poznali, tak se s tím smířili. Kluci jako malí po něm lozili a na každý "obrázek" jsem si musela vymyslet pohádku. V létě jej s námi nepustili na jeden nejmenovaný zámek-bylo to samozřejmě za hrubé totality- a různí typci jej zdravili slovy "Čau kámo, kdes bručel?" Později už chodil potetovaný kdekdo a jen mu říkali, že měl jít k jinému tatérovi. Jinak to byl úžasný člověk všichni jej měli moc rádi.:p;)

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak myšlenku na kérku (a taky jsem uvažovala o místech kdesi u kotníku, jsem už dávno vzdala, i když - v našem domě jsou samé dámy 80+, já o dvacet let mladší, tedy fracek. Neškodilo by alespoň rozšířit, že jsem si nechala vytetovat řetízek, že se to zanítilo a tudíž musím ležet a brát antibiotika. Podívaná, jak mi krouží kolem kotníků, by stála za ten hřích. V hubě mě mají stejně pořád. Nejvíc, že si hraju na zobcovou flétnu a to skotskou muziku (co se dá dělat, když nemám dudy). Mám ovšem dobrou výmluvu, že mi to pomáhá při dýchacích problémech. Dámy jsou ovšem ochotny si stěžovat, i když jsou hluché jak polena a přes zapnutou televizi slyší kulový. Ale ony argumentují, že když si nasadí naslouchátko, že to slyší.....

5. sasasa

sasasa Stálice fóra

po dlouhé době Vás všechny zdravím, srdečně jsem se zasmála vtipům,které píšete. Pro pajaable: Živě si představuji ty jedubaby, něco obdobného zažívám,když jsem na chalupě,tam je obdobná smečka,že Kelišová je pouhý odvárek a neškodná dušička. Vždy mám "prasečí radost", když je naštvu.Zatím se všichni opatrujte a hezký pohodový večer.

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak jsem se na vás ještě přišla podívat...večeře se odkládá na později,
    zachránce zvířat má komplikovaný porod psí prvorodičky.
    Mám tedy kávu a sušku a pustila jsem si Prostřeno , bude tam zase zábava
    v podání západočechů.

Vystupuje manažer ze svého nového Porsche, otevře dveře a kolemprojíždějící kamion mu urazí dveře.
    Kamion zastaví a manažer se ihned do řidiče pustí: "Kam čumíš? Urazil jsi mi dveře!"
    Tirák mu povídá: "Vy manažeři jste strašně materialisticky založený. Vy mi tu nadáváte kvůli dveřím a vůbec vám nevadí, že jste přišel taky o ruku!"
    Manažer se podívá a vyjekne:" Moje rolexy!"

Jdou dva maníci po silnici, když co nevidí - předjíždí je někdo na motorce. A nemá hlavu. Podiví se tomu a jdou dál. Za chvíli znovu - jezdec bez hlavy. To už je jim to nějaké divné. Když se to stane potřetí, povídá první tomu druhému:
    "Hele, neměl bys dát pryč tu kosu?"

Jaké tři největší krize prožívá muž? Ztrátu ženy, vyhazov ze zaměstnání a škrábanec na autě!

7. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Uvědomuješ si drahá pajaable,že těm rozmilým, závistivě zeleným sousedkám může prdnout cévka?Ale víš co,když nemají jiné starosti než čučet druhým do soukromí tak ať si to užijou.
    Evíku1016,skalarko,holky já myslím,že to cymbidko snad ani nestrádá,má všechno co jste psaly,ale ještě musím zvážit jestli si fakt nechce pokecat a není mu smutno s ostatníma kytkama.Asi bych ho každý den neměla stresovat prohlížením jestli tam není poupě.V bytě je teplo,tam mám jen můrovce a střevíčníky ty mají rády teplo a kvetou pořád.Já nevím jak jste na tom vy,ale s kytkama si normálně povídám,když není ovšem nikdo doma.Stačí,že hraju farmu,už to si klepou na čelo:eek:
    Tak to jsem zvědavá jestli si baroland uhájí přes zimu to studování sýkorek nebo bude odtažen na dovču:)

8. dohousli

dohousli Rádoby autor

Já se tu bavila celý boží odpoledne a teď na mně padla depka jak kredenc. Nějak to svatomartinské posvícení nezvládám. No, ono taky s hořkým čajem, hořkými slzami, suchými rohlíky a vyschlým kontem - co dodat. Jen, že kdybych teď vytáhla své pomyslné housle, tak na ně zafidlám akorát largo z Novosvětské. Kočky, vydržte tu do noci, ať se nepropadnu ještě hlouběji.

9. mituli

mituli Polobůh fóra

dohousli,nebreč:inlove:mašli cosi na duši svěř se zavislákum! pochopime,pofoukáme ,poradíme,když víme,tak prosím nezoufej!!!!:inlove:

10. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Dík za spravení nálady. :D

pajaable tleskám tobě i rošťáckým vnoučatům, jen tak dál! xD

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak čekám, hladu plná střeva, zvířecí doktor ještě rodí.
    Už jsem byla na cestě do kuchyně a pohledem se mazlila tu s křidýlkem,
    tu se stehýnkem a málem jsem si už nandala, ale co by tomu řekl pan
    "lišáček"...tak žvejkám rohlík . Při mojí žravosti vím, že sahnu-li na
    nůžky na drůbež a ustřihnu kousek, za chvíli půjdu zase pro kousek
    a nakonec by nezbylo nic. Maso v jakékoli podobě přede mnou musí
    útéct, jinak sežeru a nic nezbude.
    xDxDxD
    bubák1960 ... že by jim praskla cévka, toho se nebojím, ten babinec drží
    při životě právě závist a zloba.
    xD
    dohousli ...nesmutni, já bych tě klíďo, mít prsten Arabely, přenesla k sobě
    a snědly bychom to kuře samy dvě a potulnému veterináři bychom nechaly
    jen kostičky.xDxDxDxD

Co je těžší, než dostat těhotnou ženu do Volkswagenu Brouk? Dostat ji v Broukovi do těhotenství.

Manželé jedou autem po dálnici a po dlouhém mlčení manželka povídá: "Už mě za těch 15 let začínáš iritovat, nechám se rozvést."
    Manžel mlčí.
    Manželka po chvíli: "Budu chtít náš dům."
    Manžel mlčí, ale přidá plyn.
    Manželka pokračuje: "A obě konta a auto."
    Manžel mlčí a opět zrychlí.
    Manželka říká: "A taky si nechám obě děti, vychovám z nich slušné lidi."
    Manžel stále mlčí, opět přidá plyn.
    Manželka se na něj podívá a pokračuje: "Stejně už několik let spím s tvým nejlepším přítelem.
    Manžel nic neříká, jen znovu přidá plyn.
    Manželku to rozzlobí a ptá se: "Copak ty nic nechceš?"
    Manžel s klidem odpoví: "Já mám všechno, co k životu potřebuju."
    A žena odsekne: "A co to je?"
    Muž odpoví: "AIRBAG."

Která z následujících vět mejúčinněji muže odradí?
    1) Jestli hned neodejdeš, zavolám policii.
    2) Miluju tě, chci si tě vzít a mít s tebou děti.

Zlatíčka, každý z vás..má tady nás, pište, my vás rozebereme !

12. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

pajaable, nepatří ta psí prvorodička některé z těch místních drben? A co až zistí, že jsi doktorovi snědla ptáka. To potom bude tóčo.

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] Večeře konečně bude! Porod úspěšně zvládnut
    a jede se ....Takže žaludek přesvědčuji, že musí ještě tak půl hodinky vydržet.
    Hezký večer vážení přátelé !
    Pro případné další zdržení už mám připravený výchovný prostředek...vidíte ho ?
    xDxDxDxD

evik1016 .... ne, majitelem je švarný prodavač autoojetin .:p

14. Simissek

Simissek Pilný autor

Krásný pohodový večer,
    Pajaable - dobrou chuť :)

Koukám a čtu o místních drbnách - máme bohužel taky jednu místní sídlištní BBS. Bohužel bydlí přímo naproti, přes chodník a parkoviště, okna přímo v úrovni našich. Ta má i kafe na parapetu, aby jí neco neuniklo. Celej boží den je vyvalená v okně. Asi jsme jí hodně nakrkli, když jsme si pořídili žalozky a závěsy a nevidí k nám xD. Kdysi, asi tak 4 roky zpátky, mě dostala tím, jak se pídila, jestli jsem se náhodou nerozvedla. Že už dlouho neviděla mýho manžílka na balgóně. Přestal totiž kouřit, a chodil právě na balkon kvůli tomu. A pak, když se narodila malá, teď jí bylo 6 let, tak mi řekla, jak moc mi to sluší, že jsem hodně zhubla. Prý to vidí, když věším prádlo - mívala jsem prý zádel přes 4 šprušle, teď už jí mám jen přes 3 :wuerg::eek:. No jak říkám, baba na zabití.....

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Jak tak vidím děvčata, Kelišových a ještě horších jsou všude mraky!!! Ale souhlasím nejlepší je nenechat se vytočit a právě ty drndy vytočit!! Evičce držím palce, má velké opory ve svých vnoučatech! není nad to, když rodina drží pohromadě!!! Byla jsem popřát zeťovi Martinovi, Svatomartinské bylo lahodné, měli znalci vína pravdu, letošní bude opravdu kvalitní! Všem přeji klidnou a dobrou noc !!! Zdena;););)

16. lacrima

lacrima Ikona fóra

Evičko - pajaable , doufám, že jsi se už dočkala , že jste již po večeři.
    V každém případě tady dávám nový bytový doplněk tzv. "Předsíňový organizér výchovných prostředků"

Přeji všem dobrou noc a pohádkové sny .

17. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Pssst....u nás už všechno spinká, jen jsem vstala, abych pozamykala,
    sklidila farmičku a dala vám dobrou noc.
    Večer byl moc krásný a to jen díky tomu, že se nečučelo na telku, ale
    leželo u krbu , který mi jedna ženská (JÁ) vymlouvala, kdysi dávno..
    Ukecat jsem se nenechala a teď je u něj nádherně..se skleničkou dobrého
    vínka a příjemnou hudbou, je to večer snů , na který stojí za to si nějakou
    tu hodinku, než se odrodí štěňátka, počkat.

Jo a abych vlastně pověděla....štěňátek je 6 , jsou zdravá a rasa něměcký ovčák.
    Maminka také zdravá a veterinář šťastný jako blecha .
    :p
    Přeji dobrou noc, sladké sníky a během dne na farmičce pa...

Ke zpovědi přijde žena a svěřuje se, že má hříšné myšlenky:"Když se svléknu a postavím se před zrcadlo, myslím si, že jsem krásná a svůdná."Farář nakoukne do zpovědnice a povídá: "Dcero, to není hřích, to je omyl!"

Některé holky se do vás zamilují proto, jak vypadáte…Některé můžete okouzlit sladkými slovy...A některé se zamilují proto, že jste něžný… A na všechny ostatní je tady MasterCard!

Manželka před spaním: "Co kdybys mně taky jednou řekl pár hřejivých slov?"
    Manžel odvětí: "Infrazářič, léto, slunce, radiátor..."

lacrima...to je dobrý , to beru xDxD.

18. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné ránko a celý den všem :)

19. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) dobré ránko všem ... a něco pro pobavení:

Dotaz na helpdesk ohledně chatu:
    "Když tam mám zaškrtnuté v nastavení "zobrazit mé pohlaví v profilu" ... bude tam zobrazeno jenom slovně že?"

xDxDxD

20. babioli

babioli Stará škola

Krásné dobré ráno a ještě hezčí den přeji vám všem a taky ať se vám daří jak na farmě tak i v reálu.:) Ola
    lacrima ten předsíňový organizer je skvělý.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.