ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajaable

pajaable Orákulum fóra

anickamalirka.... povedlo se ti to, talent se v tobě nezapře, šikovná po všech stránkách.
    Jo, mládí ...:pxD

Vařím brambory, k večeři udělám selskou omeletu , k tomu okurec .
    Venku počasí brr..fuj..eee.
    mamča50 ...děkuji za dárek :inlove:

pajda361...už jsme hodní šéfe !;)

2. milteska

milteska Mistr fóra

tak u nás na hané oskar pral celý den o 106................pravda,za oknem bylo trochu líp;) jsem ještě dodělávala nějaký resty na zahradě a dalo se

3. jana563

jana563 Dozorce fóra

Koukala jsem ve vzducholodi.Je to spíš pro pobavení než o koupi.
    K obědu jsme měli plněné bramborové knedle se zelím a cibulkou.Ještě jsem upekla linecký koláč s jabkama.Po tom sladkém chlebu se nějak zaprášiloxD.K večeři tu je vývarová polívka s masem a dáme chleba se sýrem.Počasí je tu fuj.Celý den se drželo oparno.A těším se na zítra i když je fakt že u mě se vede jen a jen genetika.Přeskoky jsou vzácně.
    Aničko,ty jsi fakt moc šikovná.

4. Baroland

Baroland Ikona fóra

Toš nevím..je lepší O/D,nebo pichnout drátem do voka ??
    Vždyť nic co nešlo minule,nejde ani teď.

pechfóglová, tak do detailu : dva jsou pomeraini - tj.víceméně špic,ale mají kratší pestíky a delší podsadu.Také mají robustnější (cha cha ) tělo a kulatější hlavu.Proto vypadají jako medvídci. Tento bude originál špic. A protože v roce mají sotva kilo a v dospělosti cca 3 kg,říkám jim "koťata"

Ahoj pajdo..nepruď ;) my nic nenabízíme,ani nepoptáváme.My si posíláme dárky mezi sebou,tak se informujeme co nemáme.Taky by jsi nechtěl dostat pod stromeček troje stejné pantofle.

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Víš Baro, jak tě znám, opatřit si k špicovčíkům i kotě by pro tebe nebyl problém. Ale špicovčíci, to je dobrá volba.:)

6. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

No to je pravda,troje stejný pantofle je děs.:pBudhova ruka xxl nejde posílat,ach jo.Tak snad příště.
    U nás dnes byly na oběd zapečené brambory a kupodivu se setkaly s velkým úspěchem.
    Kdyby se zde vyskytl nějaký požadavek tak zkuste holuba nebo šifru ať nás pajda nenachytá;)

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojky koťata, kdyby někdo něco nutně spěšně, tak zašlete holoubka, ju. Najde se lecos ;).
    Magdi, nějaké ty "pantofle" jsem ti přihrála, tak snad je unosíš xD;) (Bubáku, jsi génius xD)

A pozor, objevila se naše masa30, pod jiným nickem. Potřebuje různobarevné pséky.

8. Baroland

Baroland Ikona fóra

Jakmile vyhodím ty poslední Zpívající anděly,mám vymalováno. Každej den pár BBZ se hodí vždy. xD

9. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

flexka:
    jéminkote, já dotedka myslela, že Pájka je manželka od Páji, ale že je nemocná /eutektická/ jsem nevěděla
    xD

10. flexka

flexka Hrabě fóra

Ajtyk - to taky a to ji uhranul Jája, protože se mu smála, že netrefí ty kaťata napoprvé, jako Pája :p

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak přesně to přeji vám všem. U mě to prozatím vypadá tak, že čumákuji do
    vzducholodi a hledám a hledám.
    xDxD
    Já mám sice vše, ale zbožňuji svoje přátele a když něco nemají , valím tenisáky
    do lodičky . Teď si ale půjdu na chvíli odpočinout, udělám kávu, dám sušku a chvíli
    budu dělat cukrbliky na Carusa na Fanda TV. Mezitím samo vlítnu i farmu a prošacuji
    vzdušnou loď.
    Přeji hezký večer , ať ho budete trávit v romantickém prostředí či s očima přilepenýma
    na monitor.
    :p;)

12. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Krásný a pohodový večer,
    dnes u nás celý den svítilo sluníčko a tak jsme toho chtěli využít a skoro celý den jsme byli na zahradě. Večer se prudce ochladilo a je zima a tak jsem zalezla na farmu. OD mě nepřekvapuje. Přečetla jsem si to, ale nemám co měnit. Myslím, že si udělám romantický večer tak, že zalezu do postele, vezmu s sebou knihu a budu odpočívat při četbě mých oblíbených detektivek. Eva

13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ahoj Holky....

Já do vzducholodi nečumákuju.
    Já mám hodné sousedy.

Dnes byl den u nás studený a slunce už nezahřeje.
    No co naplat, zima přichází.
    Ale dnes byl Kája hodný a vyhnal mně ven jen 4x
    No a ještě jednou půjdeme.

Všem držím palce ve výměnách a přeji pěkný večer.
    Radek

Naposledy upraveno: 4/11/15
  14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Jééé, Radku, ten je krásný ...už jsem si ho uložila. Ta čepička je nádherná.
    :inlove::inlove: A Kájovi prosím hubánka od jedné babky k svátku. Děkuji.

A jdu na tu kávu . Mějte se všichni žůžově !

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Omlouvám se, ale příroda je silnější než nějaký veksl. Ráno brzo vstávám, tak jdu skočit šipku. Doobrou!

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer, Evi, děkuji za dáreček a pokud jsem někomu něco zaslala, tak to je jenom pro radost a není potřeba nic vracet. Všem přeji ať dostanou po čem jejich srdéčko touží!!! Krásný večer a dobrou, půjdu do hajan , protože od 4 jsem kvůli topení nespala, tak snad zítra na to přijdou. Pa Zdena ;););)

17. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásný dobrý večer :) tak nevím jak u vás, ale moje vzducholoď zřejmě přiletěla z Kocourkova :D Tentokráte tam opravdu není normální nabídka :)

Nebýt Mamči (Zdenky) Radka, Flexky,.Večernice., a Mirbel46 (Mirči :) -Pechfógl- tak beru OaD jako akci, kde sytý hladovému nevěří :)) Tímto Vám moc děkuji, udělali jste mi velikou radost :) a nebyli jste sami :) moje dcerka Andulka se dneska opravdu ukázala v andělčím rouše. Zatím co jsem byla v práci, tak mi uklidila můj pracovní stůl, pověsila prádlo, vyprala další várku, naplnila a pustila myčku a ještě k tomu vytvořila úžasnou veselou záložku na knihy :) A to jí princezničce je deset a půl :)
    [​IMG] [​IMG]

Krásnou dobrou :)

18. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Pěkný večer...tak jsem taky prolezla vzducholoď....nic tam není:sleepy:
    To co sháním tam sice je, ale za růžovky a ty já nevedu....růžová mi v mém věku nesluší.xD Ty co mě padly náhodou při TCH jsem minule poslala malé farmářce. Takže se zařídím jako pechfóglová a jdu hodit zádel do duchen. Celý den jsem strávila na pohřbu a jsem nějako ucaprtaná.

A jinak mi písněte, kromě růžovek mám skoro vše;)

19. mituli

mituli Polobůh fóra

anickamalirka,je užasna,pokom asi je?ja jsem z od zhrzena už dlouho,o co by byl zajem to nejde a vzducholod je :wuerg:,dnes jsme byli až v Kladně,vezli jsme dceru s vnukem domu,cely den na cestě,přeci jen je to dalka od nas z Krkonoš a nebudu kupovat dalnični znamku k vuli jedne cestě,pak jsem letěla do práce a ted jse u vas,VŠEM vysněne vyměny a pá

20. Madvo

Madvo Mistr fóra

lumat85 - a co potřebuješ, pošli psaníčko.
    Taky jsem si ve vzducholodi nic nevybrala. Už ať šlechtíme, protože dnešní těšení bylo k ničemu. Dobrou noc.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.