ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

Tak,takhle je to v pořadku,děkuji za příspěvky,hned je to veselejši,ale je to nějak malo,to tady je jen hodně silne jadro zavislaku a kde litá ten zbytek???kde je jara05,čarodějka,petfogl,karel,tak co?hola hola,farma volá

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Čarodějka lítá v "debatě o všem možném" , pechfóglová určitě trajdá venku a
    jara05 jistě myje okna nebo prohání kolo ....:pxDxD
    A já už nikam nepůjdu, venku se ochladilo i když sluníčko má snahu,
    přichází z luk mlha a to já nemusím. Pak bych měla rýmičku a kášlínek.
    Tak dřepím a vymýšlím blbinky. xD

Po které mužově straně má jít žena?
    Po té vzdálenější od výkladních skříní!

Had v ráji svádí Evu: "Evo, vezmi si jablko, poznáš rozdíl mezi dobrým a zlým."
    Eva: "nevezmu."
    Had: "vezmi si jablko, budeš jako bůh."
    Eva: "nevezmu."
    Had se zamyslí a říká si "vždyť je to ženská". A povídá jí: "Evičko, vezmi si jablíčko, nejsou v něm žádné kalorie."
    Chramst...

Jaká zvířata mají ženy nejraději?
    Lišku za krkem - Jaguára v garáži - tygra v posteli - volíka na služební cestě!

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jo, venku! Terplota, rýmička, tubera jak dáma s kaméliema, protrhl se mi opařenej puchejř, takže zítra musíkm k doktorovi, kterého taky nemusím... jakmile sluníčko chvilku zalezlo, skočila jsem šipku, abych to rychle zaspala a nebylo mi to líto, kočka vyblinkla značkový drahý granule.... tedy ohodila celej obejvák. Krásná neděle, ani na hřbitov jsem nešla, možná bych tam zůstala.

4. jana563

jana563 Dozorce fóra

Ahojky všem.Přeju krásný zbytek neděle.Včera jsme s dědou oslavili výročí svatby.Brali jsme se v roce 1968.To to uteklo.:)
    Počasí dnes bylo nádherné.Nevařila jsem,dojedli jsme od včera.Jen jsem uvařila houskový knedlík.Upekla jsem sladký chlebík s kandysovaným ovocem.Vařit budu až zítra,bude králík na paprice a děda si dá knedlík.Já si asi udělám k němu pár nočků.
    Posíláte nádherné vtípky,ale já se nemůžu přidat.Není mi dáno :(.Jen bych je zvojtila.Ale zasměju se s chutí.To zas joxD.
    Tajemné stáje daly červený prasátka,žlutý pštrosy,holubník a myšárnu.Není to tak zlý.Stromky dám až přes noc.

Naposledy upraveno: 1/11/15
  5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Pechfóglové zlatíčko ! Ty už se pjudni na tu samoléčbu a fakt mazej k lékaři .
    Ráda bych tě tu ještě nějakou dobu potkávala ...takhle na dlouhou dobu skončíš
    v nemocnici.

jana563 ... gratuluji k výročí !

Hele, heboučký kožíšek Mikeš....hladím a škrábu pod bradičkou na dálku.

Tajemné stáje z akce : žlutý krůtník , 2x žába a želva .

Jedno ráno o dovolené se manžel vypravil na loďce lovit ryby. Po několika hodinách ho to omrzelo a vrátil se zpět. Na břehu jej už čekala manželka, která se rozhodla také vyplout s loďkou na jezero. Kousek veslovala, zakotvila, vzala si knihu a začla číst.
    Za chvilku se na motorovém člunu objevil strážce parku, ve kterém se jezero nacházelo.
    Oslovil ji: "Dobré ráno, milostivá paní. Co tu děláte?"
    "Čtu" odpověděla a pomyslela si pro sebe: není to snad vidět?
    "Nacházíte se ale v zóně, kde je zakázáno lovit ryby."
    "Ale já přece ryby nelovím, to přece vidíte."
    "Hmmm, ale máte s sebou kompletní výstroj. Musím Vás odvést a dát Vám pokutu!"
    "Když to uděláte, obviním Vás ze znásilnění!" odpověděla rozzlobená žena.
    "Ale já jsem se Vás ani nedotknul!"
    "Hmmm, ale máte s sebou kompletní výstroj!"

Dvě ženy vězeňkyně spolu sdílí dvacet let jednu vězeňskou celu. Na svobodu je propouští ve stejný den. Před branami věznice říká jedna druhé: "Stav se dnes večer, abych ti to mohla dopovědět."

Proč se hurikánům dávají ženská jména? Když přicházejí tak jsou vlahé a divoké a když odcházejí tak s sebou berou dům, auto...

6. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Ahoj, já jsem sice jmenován nebyl, ale jsem tu a zdravím všechny přítomné.
    Protože dnes bylo u nás ideální počasí na draka, šel jsem ho pouštět.
    To vám byly vývrtky, div jsem neodletěl s ním.
    :DxD

pechfógl - nezoufej, zas bude lépe, uvidíš.
    Normálně jsi mi připomněla jednoho řidiče autobusů, který se cestujícího,
    který platil "ke hřbitovu" zeptal: pane, vy ještě pojedete se mnou zpátky,
    nebo už tam zůstanete? Taková veselá kopa to byla.
    :D

7. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

mituli já mám farmu jako relax od práce....jenže tady si v poslední době připadám, že chodím na brigádu do lazaretu :D

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Milá a drahá čarodějko...ber to tak, že tvoje zásluhy o zdraví zdejšího babince,
    budou jistě brány v potaz a jistě budeš jednou až nastane čas , na onom světě,
    náležitě odměněna a dostaneš se možná i mezi svaté ....:pxD
    A dnes je doba charitních činností ...:p

9. čarodějka007

pajaable být svatá není žádná zábava.... xDxD

10. -pechfógl-

Ano, hodný holky se dostanou do nebe, zlobivý všude.

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jana563 - gratuluju k výročí (jsem ještě byla na houbách xD)
    Milé doktorky, tak to vám ani nebudu psát, jaké krásné hodnoty jsem si naměřila, když jsem domyla to okno xD:eek:(si vás nevemu na svědomí přece ;)). No, druhé okno musí počkat. Stejně mi na to svítilo sluníčko a je to samá šmouha :eek: Ale záclona a závěs to schoval :pAle tata pomohl s povlíkáním, vyluxnul, tak jsem byla ráda. Je zlatej :inlove:(když zrovna teda nemele xD) Apropó, už jsem tu dlouho nezahlédla lumat85 - Lidko, kde jsi ? o_O
    Ráno zase do rachoty, chjo. Víkend byl fajn, ale zatraceně krátkej :( Navrhuju chodit do práce jen 4 dny a 3 dny volna. Anebo obráceně xD;)
    Akce hotová, už jen láduju do stodoly. Pséků mám přes 500, tak je neřeším. Radši pěstím rostlinky, když máme ten bonus, že jo :)

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer, den byl jako vymalovaný, od rána sluníčko a modrá obloha. Připravovala jsem školní sraz po 50. letech od opuštění školních lavic. Psala pozvánky, obálky, zamluvila místo v restauraci, bylo to docela obtížné, protože mnoho míst již bylo obsazených vzhledem blížících se vánoc!!!! Tak to bude 21.11. od 15 hodin. Docela se těším, protože jsme se naposledy sešli před 5 lety a o některých vím, že už se s nimi letos nepotkáme. Tak dnešní oběd jsme řešili restaurací, přišli i dcery a vnukové, manželé jejich byli v práci Někdo musí přece ty korunky vydělat! Všem přeji krásný a klidný večer a zatím pa Zdena;););)

13. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Tak jsi mě skalarko tím úklidem nakazila a vrhla jsem se po obědě na převlékání.A vzala jsem to z gruntu.Do pračky šly i přehozy a podobné textilie.Něco doperu zítra ať to nevisí venku přes noc.K večeru se docela ochladilo,jsou tam jen 3°C
    Tajemnice šoupnu na plochu až na noc,zatím valím oves a podobné krátkodobé abych využila to co nám dnes dýně nadělila.To bylo pěkné.:)A taky se můžu strhnout na hřbitově.Furt mám málo.
    Pechfóglíku,to jsem opravdu zvědavá jestli toho doktora navštívíš.Jestli to budeš odkládat tak se taky můžeš klidně rozpadnout a to by byla škoda.Tvoje hlášky potěší,ale takových je zde víc.:)Tak na sebe dávejte holky a kluci pozor.Musíme být fit,za chvíli začnou všichni bláznit s vánočním úklidem i když já tvrdím,že pacholátko přiletí i když neuklidím.Ať hledí na stromek a něco pod něj šoupne a nehledá šmouhy na oknech.
    ty kočky jsou otřesný,vždycky si prosadí svou.Pepek,úplně stejný jak Mikeš(tak černý a heboučký) řve na okně jak šílenej,dotlapu tam,že mu otevřu a ten dacan si lehne na záda a dělá srandičky.Dolezu zpět k PC,sednu si a zas.To už jsem pevně rozhodnutá,že z toho okna poletí.No,chlapeček už chtěl jít ven.:wuerg:To mě tak baví,dělat vrátnou kočkám.

14. Baroland

Baroland Ikona fóra

Čtu,čtu,čtu..to je tak všechno co mohu dělat. Psát jaksi není o čem. Nevařím,neperu,nepracuji,neuklízím,děti nikam nevozím -ještě to tak!-,a počasí mě nezajímá.Mohu courat i v dešti,stejně tak obývat postýlku za svitu slunce.
    Líčit pokládání věnců,zapalování svíček,či úklid hrobu,je zbytečno,neb při tom samoléčení vás to stejně čeká.xD

Snad jediný zajímavý zážitek byl včerá. Navštívili jsme chovatele,který má i potomka našeho bývalého špicínka a jelikož mu jako z oka vypadl (včetně hlasu),měla žena "slzavé údolí" ze vzpomínek. Nakonec si zamluvila zatím třítýdeního "vnuka". Snad ji to doma přejde,nebo nás smečka brzy převálcuje.

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Příjemný večer. Ziminka ..nejen pocitová , ono je fakt na teploměru málo, jen 1,5 °C.
    Teplota klesla náhle, tak, jak rychle nás zahalila mlha.
    Sazenice z akce: liči xxl, 3x hvězdný xxl, tomel xxl, hvězdný xl , baobab a nektarinka.
    Večeře už se zpracovává v bříšku , půjdu si udělat kávu a cinknu si do ní drobet
    kávového likéru. Honí mě totiž mlsná a potvůrka není schopná říct , co si mám dát.

Jaký je rozdíl mezi šachistou a alkoholikem?
    Žádný. Oba jsou většinou v jiném světě a občas na tahu.

Pozdě večer:
    „Maminko, maminko, tatínek je zase opilý?“
    „A jaks to, dceruško, poznala?“
    „Je v koupelně a holí zrcadlo…“

Baví se dva penzisti:

„Už to máme za pár, slíbíme si, že kdo první umře, zavolá tomu druhému, jaké to tam je.“
    Za týden telefon.
    „To už jsi tam? Jak je? Zima, teplo?“
    „Teplo, krásně, svítí sluníčko.“
    „A co jídlo, jak vařej?“
    „K snídani jsme měli lehkou stravu – zeleninu.“
    „A jaký byl další program?“
    „Do oběda jsme si milostně užívali.“
    „A pak?“
    „K obědu byl květák, pak jsme si hoďku schrupli a zas až do večeře si užívali.“
    „No nekecej. A to jsi v nebi, nebo v pekle?“
    „Né. Jsem králík v Austrálii.“

16. mituli

mituli Polobůh fóra

Mikešku ,moc se omlouvam a jsem rada,že jsi se ozval:inlove:,mila čarodějko,tak si to tak neber každy dobry skutek bude odměněnxD;)jsme radi když nam někdo pomuže a poradi,jana563--to už maš asi svatozař?blahopřeji:music:skalara ty jsi nějaka mladinká,to mě už bylo aspoň 12let,tak vidíte,že to de se ozvat diky Barolande nebud takovej škarohlid

17. čarodějka007

bubák1960 na ten vánoční úklid bacha....Ježíšek se narodil ve chlévě a když vygruntuješ, netrefí xDxD. Já jsem si takto zdůvodnila, proč před Vánoci nedělám velký úklid - a ujišťuju tě, že takto je doma útulno a pohoda, i když nemám přerovnané skříně...;)

18. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Přečetla jsem si všechno od rána a nejvíc mě rozesmál
    Baroland máš pravdu, čeká nás to všechny, já jsem si u toho představila, jak vždycky na dušičky vylezu,uklidím si hrob a zapálím si svíčku a opět zalehnu-doufám, že jsem nikoho nepohoršila- .;):)

Blondýnka píše dopis z nemocnice
    Milý dárče, děkuji ti za srdíčko,doufám,že se uzdravuješ tak rychle jako já

19. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Čarodějko,trefila jsi hřebík na hlavičku.Já jen jestli je tady takových víc.Většinou počkám až první jarní sluníčko tím svým všetečným prstíkem ukáže kde jsou ty nedostatky.Taky jsem pro útulno,kdo stojí o vystresovanou ženskou s pěnou u h.. vlasně úst,že ano?
    Barolande,tak vidíš,že to s tím úklidem nepřeháníme.Taky bych radši courala v lese a užívala si podzimní pohodu,ale zatím to nelze.už se těším až posbírám smečku a vyrazíme za humna.Takhle je Rudánek ošizený.Nikdo ho nechce brát na vycházky,protože telata prý na špacír nechodí.Příště si nechám nějaké nechtěňátko velikosti kočky.:)
    Málem bych zapoměla,protože letos nemůžu za houbama tak dorazily k nám.Vyrostly nám tu bedly,ale ty co se nejí.Už vloni jich tu bylo asi 30.Ale jsou pěkné,tak je chodím hladit po kloboučkách.:)

20. -pechfógl-

Já jsem s předvánočním úklidem přestala definitvně poté, co mi kolegyně z práce líčila, jak večer před Štědrým dnem vyleštila všechny sklenice se zavařeninami, co měla ve spižírně a ještě ve 23.00 se vypravila vyleštit řetízek od splachovadla. Druhá to vzala z jiného konce, protože líčila, že je zbyteřčné mýt dveře, stačí vyleštit kliky, pak si nikdo netroufne tvrdit, že když má vyleštěné kliky, neumyla dveře.
    Já na otázku, jak jsem uklidila, vždycky pípla: Upekla jsem cukroví.... Načež mě všichni pokládali za recesistku.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.