ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

flexka,pošli žádost dik

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

S dýněmi a jejich vyřezáváním nemám zkušenosti, už leta mám na zahradě umělou, která bliká, je solární a je pěkná i na sněhu. Všem přeji klidnou a ničím nerušenou dobrou noc!!!;););)

3. doben

doben Ikona fóra

dohousli menší dýni koupíš třeba v květinářství, ale už jsem viděl i speciální menší odrůdy i v supermarketech. Vršek na přiklopení uďelej tlustší. S tím zaprasením si starosti neděl. Dýně se stejně po pár dnech propadne dovniťř.

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji všem dobrou noc a krásné sny.

-------------------------------------------------------------
    ------------------------------------------------
    -----------------------
    -----------

Krásný páteční den plný dobré nálady a farmerácké pohody, přeji všem!

Naposledy upraveno: 30/10/15
  5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No a já přeji všem spáčům hráčům dobré ráno. Dneska jsem takový neposedný duch - a zrovna jako na potvoru mi začal počítač dělat ze života peklo. Když chci vložit flešku, musím vytáhnout myš a když chci mít oboje, musím vytáhnout iternet.... doprčic, copak jsem žonglér?

6. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné ráno Sousedé...

Tak jsem zase tu.
    Magdi skvělí nápad!
    Ale koupit se to asi nedá?
    Víš já bych to navlékl Kájovi.
    To by byl mini lev!
    :D

Hele?
    Ty máš propojený internet přes USB?

To asi používáš mobilní připojení že?

7. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Jonsdorf - navlékni Kájovi paruku pro panenku. Bude mu slušet.

8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Evi...
    My panenky doma nemáme.
    Tak že smůla.
    I holky na ně moc nejsou.
    Já ano, ale ty jsou moc drahé!

Magdi takto to vypadá...
    Klidně stačí kliknout na obrázek a vyhledat pomocí google.
    Cena je okolo sta korun.
    [​IMG] [​IMG]

Přijde pán do obchodu a ptá se:
    „Za kolik máte panenku Barbie?”
    „Kterou máte namysli? Máme Barbie jede na dovolenou za 500 Kč, Barbie uklízí za 550 Kč, Barbie v koupelně za 600 Kč a Rozvedená Barbie za 4500 Kč.”
    To muže zarazí a ptá se: „Proč je Rozvedená Barbie tak drahá?”
    Prodavačka poskytne zasvěcenou odpověď:
    „Protože k Rozvedené Barbie patří Kenův dům, Kenovo auto, Kenův bazén...”

9. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky všem, přeji pěkný den ,
    už tu máme pátek dnes ,
    tak žádné chmury, žádný stres.

Pro Káju já tady něco mám , pár obrázků přikládám.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký obědový či poobědový čas.
    U nás se založil lazaret. Již v noci teploty a ráno jela bábrle s vnoučaty
    k lékaři. Mají podzimní kašlo a smrko potíž, ke které se přidalo sálání.
    Takže má bába o zábavu postaráno.
    Co se týká převlečků pro Kájíka, ještě by to chtělo něco akčního.

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojda farmáři.
    Venku je hnusně. Jsem taky nasmrkaná, k tomu mě od včera třeští hlava, dloube za očima a je mi šp. Asi migréna. Do ničeho se mi nechce. Mám volno, tak bych potřebovala trochu makat doma. Aspoň jsem konečně odrbala zvenku ty mastné desky od oleje na balkóně, bo se na to nachytaly mušky a vypadalo to příšerně :wuerg:(tak soused si tam prý měnil olej ve friťáku, kopl do toho a všecko to šlo tři patra dolů :eek:)
    Přemýšlím, co vařit, asi vyhrajou špagety. Omáčku zplichtím sama, bo ty kupované jsou dost drahé. Zítra bych ráda nějaké kuřecí nudličky alá čína s hranolkama, tož musím prošťourat recepty na netu.
    Pososávám čajíček s medem a zázvorem, občas zobnu ibalgin (paralen došel). Papa

12. mituli

mituli Polobůh fóra

Už to vypadalo po ranu,že tu všichni pomřeli:oops:,dceři na kontrole řekli,že to vypada dobře tak aspoň nějaké pozitivum,v dubnu ji čeka tahani šroubu.V Krkonoších polojasno-11stupnu,no hlavně že neleje,akce mi vůbec neodsejpa ,nak se to tahne a houbičky mi vůbec nepadaj tak pá zase někdy:inlove:

13. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

pajaable - No tedy! Tak toto mě fakt rozesmálo xDTi dva psíci v sukýnkách vypadají docela nemravně jak špulí prdýlku :p. A ten v kloboučku jak si ji cudně přikrývá ocáskem, ty jo, to je nářez, to margziam nerozdýchá.
    (Ovšem vlastním psům bych to nikdy neoblékla.)

14. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ale až dodělám řízky a salát...
    :D

PS: U nás slunce, nebe bez mráčku a je příjemné (teplo)​

15. lacrima

lacrima Ikona fóra

Také se tady ještě točím kolem trouby .
    Ups,xD tím pochopitelně nemyslím moji drahou polovičku, nýbrž hlídám rýžový nákyp v troubě .
    Zbyla ze včerejška rýže , dědula byl opět na zubním a jak on říká "je ještě mrtvý, nemůže kušat " , tak jsem si dala
    1 + 1 dohromady a bude z toho rýže na sladko zapečená s rozinkami, goji a ananasem pro bezzubé žraloky.

16. Kašpárek

Kašpárek Rádoby autor

Jonsdorf, podle mých zkušeností se tyhle paručky dají dostat v obchodech Ptákoviny, akorát na Káju by se musely přešít. A ten zloděj - kdyby na něj vystartoval takovej lev, jako je Kája, tak by ho asi taky odvezla záchranka, Jen nevím jaká by byla diagnóza. Napadlo mě jich asi pět, ale žádná není publikovatelná.

17. Baroland

Baroland Ikona fóra

A mám novou občanku (tu placatou),konečně,neb s ustřiženým rohem se semnou nikde nebavili,dokonce sem nesměl opustit vlast.
    Jasně,mám pas,ale ten nebudu vytahovat za humna.Využil jsem návštěvu civilizace a oběhal dlooouhý seznam míst,kde dostali informaci kam mě nadále mohou psát.(Jako néé,že bych jim o to stál.)

Dýni jsem jako pravověrnej čech zdobil také,z ženou jsme se vyřádili,máme jich po celém schodišti,že by amíci valili voči..a ještě různě zdobené. Dovnitř sem dal LEDky,nezhasínaj a mají různé barvy.Navíc je zítra doneseme zvířátkům,dva dny ta sranda stačí.

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

[​IMG] Hezký bubu večer !

Velmi , velmi chladno , mlha , vítr .... aktuální počasíčko zdejší .
    I kdyby se některé ze strašidýlek rozhodlo potulovat se kolem
    domu, nic nespatřím . Jít ven , asi bych o něj zakopla. Bude to ta
    nepříjemná mrznoucí mlha, tu nemusím, ráno se špatně pojede.
    Posledních pár dní jsem víc než doma , usalašená v autě a už mám křeč v rukách od volantu.
    Dopoledne děti k doktoru, pak si je převzala mamina a já opět vyrazila . Pak ještě jednou a vrátila jsem se po čtvrté odpolední. Nabaštila, dala kávu a uklidila čičíkům, přečetla pohádky vnoučatům, a teď sedím a klimbám.
    Už dlouho jsem nebyla tak unavená, ale totálně , doslova vyždímaná
    jako hadr na podlahu.
    Zítra , až se vrátím budu dělat k obědu ptáčky...ty milujeme všichni.
    Jdu dát další kávu ...mějte pěkný večer, příšerky.

19. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Ještě k léčbě
    Asi před třemi roky jsem si narazila žebra. Po 10 dnech neúspěšného fetování všeho , co mi kdo donesl, jsem se odhodlala k návštěvě chirurgie. Po rentgenu mne zavolali do ordinace, byl tam pěkný fofr, doktory se to jen hemžilo. Sedněte si ještě chvilku, umístila mne sestra na židli. V tom přiběhl doktor se snímkem a připíchl jej na tu svítící tabuli a povídá kolegovi "Co tomu říkáš?" AMPUTACE , zazněla odpověď a mě se zatmělo před očima. Teprve po chvíli se vysvětlilo, že snímek je pacienta, co spadl pod tramvaj.

Naposledy upraveno: 30/10/15
  20. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Pěkný večer přeji.
    ajtyk - nechtěla bych být na Tvém místě.
    pajaable - u nás sice není také super, ale na Dvoračky vidím tak zítra určitě bude to slibované azuro.
    Radku - Kája je nejkrásnější tak jak ho příroda stvořila, tak z něho nedělej žádnou maškaru.
    Medvánku - to víš, že budu pozdravovat. Děti jsou již natěšené na vláčky a já už pomalu zničená. Ještě, že dnes přijeli z Moravy, tak večerní očista už neležela na mně.
    Dobrou noc všem, přeji.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.