ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Tak a babských rad stačilo!!...Ibalgin je potahovaná tableta, konstruovaná tak, aby se účinná látka uvolnila až v tenkém střevě. Jestliže se rozpustí jinde a jinak, je původní efekt nulový, zato působí negativní účinky a to na játra a krvetvorbu. Takže zanechte podobných kravin - tentokrát se vážně zlobím >:(

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký večer přeji všem. Konečně doma, najedená, kávu na stole a jsem tak strašně
    unavená, že zalézt do postýlky, spím ve vteřině. Jenže pak bych se vzbudila v jednu
    či ve dvě ráno a čumíkovala jak ítík do stropu.
    Četla jsem vaše recepty na bolavé zoubky a mám k tomu jediné - k zubaři a bez keců !

Sklidila jsem a kupodivu i přes celodenní nepřítomnost , nejsem ve skluzu.
    Postup na Baha včera do 281. levelu , blíží se i vytoužený 100.level na farmě. Dala jsem
    si závazek do konce příštího týdne, že tam vlezu , tak možná že to bude i dřív.

dasa1143 .... to bych si nedovolila nadávat vám, mým drahouškům, do opilců !Ale tak
    si mě zmátla, že jsem šla honem kontrolovat , jestli jsem se ráno neupsala...neupsala,
    je tam "ospalci" . :pxDxD

Psychiatr se ptá alkoholika: "Co pijete?"
    "Ale pane doktore, já nejsem vybíravý. Nalejte klidně, co máte!"

Alkohol zabíjí, ale nesmíme zapomínat, kolik lidí se díky němu narodilo.

U lékaře:

"Je mi líto, pane Novák, nedá se nic dělat, tu nohu vám musíme amputovat."
    "Díky bohu, já už jsem si myslel, že mi zakážete pít!"

3. stadole

stadole Aktivní autor

Mám takový malý dotaz..... dospělá neteř špatně spolkla malou slivovici,která ji začala dusit až k zvracní a palí jí celá dýchací trubice.....poradí někdo co by jí ulevilo od nepříjemné bolesti? Děkuji.....

-Jara05-, Y_n_O a pajaable tohle ocenili.
  4. šebejda

šebejda Veterán fóra

Tak jó, jeden doktorskej.
    Pane doktore, jak to myslíte, že mi zbává málo času?
    Doktor: 10
    Deset let, měsíců proboha doktore mluvte!!!!!!
    Doktor: 9,8,7,6,5,......

5. čarodějka007

stadole nic...vdechnutý alkohol prostě pálí a bude to muset vydržet...pokud byla ta slivovice víc jak 40%, může mít i popálené dýchací cesty, což je jednoznačně na návštěvu lékaře. A když neumí pít, ať tak příště nečiní...

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já nejsem doktor a kvůli ibalginu jsem právě byla po právu seřvána, ale myslím si, že ji, chudinku pálí jícen, ať spolkla cokoli, od slivovice po slívu. Možná, že by pomohla lžíce oleje? (čarodějka už sbírá dřívka na hranici - jo děvče, to mě napřed budeš muset dostat do Kostnice!)

7. čarodějka007

-pechfógl- já nezastupuju Kostnický koncil, ale jsem nucena konstatovat, že začínám mít pochopení pro personál NNF ...

8. stadole

stadole Aktivní autor

Děkuji za odpověď. Návštěvu lékaře zatím odmítá.Slivovice má 50%......pít opravdu neumí....ale občas na Jižní Moravě musí.....a to je výsledek....ještě se zeptám ...jak dlouho to bude asi trvat.....Moc děkuji za radu.

-Jara05-, Jonsdorf a Y_n_O tohle ocenili.
  9. lott_lott

lott_lott Stará škola

čarodějka007

No,náš pan profesor (mimochodem výborný lékař) mluvil o tom, že se to smíchá (tj.požije) najednou, né že budeš drolit tabletu :wuerg: Ale uváděl to jako příklad toho,co sice funguje (na podobném principu fungovala kdysi oblíbená algena nebo později pro ledviny šetrnější alnagon) ale na zdraví to nepřidá. Také jsem to tak prezentovala a nikomu to tu nepředepisovala - neurol je na předpis;) tak klid. Pokud to tu někdo vzal vážně (což při inteligenci zde diskutujících nepředpokládám) tak ještě jednou : nejezte to! (ale asi by to fakt zabralo:)....dočasně ovšem).

přidáno : no to ano, však máme v léčebně také lékaře - ovšem jako pacienty, evidentně jim znalosti k ničemu nebyly a vydali se na cestu závislosti....ale je rada a "rada".... myslím, že fakt bylo jasné, že toto nedoporučuji a také nemyslím, že má každý doma zásobu benzodiazepinů....takže raději pryč od toho a raději příště už zase jen o farmaření :)

Naposledy upraveno: 29/10/15
  10. čarodějka007

stadole to opravdu nevím, jakákoliv léčba po internetu je hazard a pokud má opravdu potíže, je to na návštěvu lékaře

lott_lott je sice pravda, že lékaři někdy na své potíže aplikují neuvěřitelné koktejly, ale také je pravda, že většina z nich dobře zná bezpečnou hranici. Pokud to ovšem udělá člověk neznalý fyziologie a biochemie a dynamiky léčiv, může si vážně ublížit...takže tyto rady velmi nemám ráda - ve své práci bohužel občas vidím následky takových experimentů a jsou i případy, kdy je pozdě na jakoukoliv nápravu

Naposledy upraveno: 29/10/15
  11. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobrý večer :)
    já jsem zase měla trochu více času a tak jsem prolézala internet, že já hloupá to dělala :D Né teď s pravdou ven, našla jsem úžasný nápad na novou pomůcku pro Pepíčka ;) A samozřejmě že jsem na ní musela hned začít pracovat :D celá já ;)
    [​IMG] [​IMG]
    Zítra už jen přelakuji a bude se vrtat :)

K akci, napěstováno zbývá umlít asi 11 žlutých látek (nejsou vypadávátka) a chybí 90 houbiček. No snad dopadají, ale je to tragédka z čtyřhodinovky děsivé vypadnou 2, fujky :)
    Krásný večer :)

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer, ze všech těch prášků, co jsem tady četla různé rady, tak se mi šiška motá ještě více!!! Příští týden půjdu na ušní, protože prášky na mé motolice neúčinkují, trochu se to zlepšilo, ale na dobré žití to není! Andulíí, zase Tě obdivuji, stále aktivní a nápaditá. Jaruško, krásný helloweenský podpísek. Evi, ty to dáš a stovka bude určitě ještě dříve. Já tu moji vidím tak někdy za rok, do 99 mi chybí ještě asi 69 mega!!!! Zbývá dopěstovat a domlít bílou látku. Krásný večer a zítra se uvidíme později, jdu hlídat vnučku. Pa a dobrou Zdena;););)

13. doben

doben Ikona fóra

Tak já už jsem namlen žlutou a bílou látku, houbiček mám 65. Na houbičky mi nejvíc zabírá cerebrokolice.

info o halloweenské soutěži na konci videa:

14. dohousli

dohousli Rádoby autor

Čau, děvčata a kocouři mlsní. Mám problm, chtěla bych dýni, ale v obchodech mají jen veliké, nevíte o místě, kde by byly tak 15 cm v průměru?
    P.S. Ty halloweenské ilustrace jsou sice pěkné, ale zkuste vyřezat dýni, dát do ní svíčku, přiklopit víčko a na něj přilepit další víčko. Víčko se vysuší a shoří, ta svíčka navrch mezitím rozteče a celou dýni zaprasí. Teda ne že bych měla praxi angloamerické komunity, ale párkrát už jsem to zkoušela, protže je to docela legrace (zvláště na některých místech, ale to nebudu upřesňovat). Dýně se prý mají umístit přede dveře a před okno, aby nečisté síly nemohly dovnitř.

15. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Krásný dobrý večer. Díky všem za rady. Mrzí mě, co jsem tady způsobila. Je jasný, když mi to nepřejde, tak budu muset k lékaři jít.:sleepy:
    Zatím žvejkám hřebíček:p. Jinak napěstováno, látek ještě umlít asi deset kousků. A pak čekat, co napadá. Hezký večer všem.;)

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

čarodějka: No tak teď jsi mě naštvala, šelmo ryšavá ( i když chudák Zikmund do toho přišel jak Pilát do Kréda) Podobné vědomosti jako já má totiž střední zdravotnický personál zmíněné nemocnice, i když má na visačce před jménem titul Bc. Nikd jsem jim do jejich práce nekecala, pouze v případech, kdyšlo o život, protože neuznávali/y, co říkal pan doktor při vizitě. A už vůbec ne, co jsem jim říkala já o své alergii na jisté léky. Ono prostě rozdaly uspávadla, aby měly klid, nutili pacienty to spolknout a že se do rána přinejmenším osypou, případně zkolabují s dechem, to byla jen pruda z pacientovy strany. Tak tohle přirovnání si vyprošuji.>:(

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

dohousli - teda nemám s dýněma žádné zkušenosti, ale nešlo by to vevnitř obalit alobalem ? (možná blbej nápad, ale izolovalo by to teplo a hezky odráželo světlo :D)

18. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Dobrý večer, ještě, že jsem relativně zdravá a momentálně mě nic netrápí (pokud vyloučím těch mých 6 vnoučátek, které si ze mně pomalu dělají srandu,ale světe div se 3 nejmladší už jsou v posteli a spí).
    Kdybych dala na rady kdo ví zda bych ještě na farmě něco někdy zasela.
    V sobotu plánujeme výlet do Trutnova, je tam mezinárodní výstava vláčků. Děti se moc těší a já cestou navštívím ještě hřbitovy, abych navštívila mé, kdysi, blízké.
    Akční kytku jsem dala k ledu = hotovo, mám namleté 3 látky a na 4 chybí pár vypadávátek. Snad zítra večer bude hotovo. Byla bych moc ráda.
    Dobrou noc a mějte se krásně, předvíkendově.

19. flexka

flexka Hrabě fóra

Mituli - uvolnilo se mi místo v sousedech, ale píše mi to, že už máš sousedů plný počet. Někdy to jde z druhé strany, tak jestli ještě hledáš souseda, mám místečko.

Stadole - může pomoci panthenol cucavé tablety

20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) -Jara05- tak v Trutnově, mém rodném městě, hezky pozdravuj, včera jsem se odtamtud vrátila zase na jih Čech

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.