ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Čaroděka, já vím, to byl neobratný pokus o žert. Jenže o spuštění šlechtění, stejně jako o korálovém ostrově a podobných slibech patí: Již brzy... Ale fakt ty pejsky lituju, i ty kreslený. Ještě jsem nepotkala ani v útulcích, a že jsem jich pár vymetla, taková strašidla, jako tyhle. I když jednoho ano - a byl se mnou 14 let pod helsem: Ten je tak vošklivej, že ho nikomu nevnutíš. Tak tyhle kreslouny fakt ne, leda pod heslem 5000 bodů denně.

2. mituli

mituli Polobůh fóra

Mame hezky pěkně vyzdobene město,akorat,že ja do toho čumim ,pač je to na mě všechno dost tmave,vypadavatek 80,protože ja si sklizim jak chcu a ne jak se asi mao_Ojo a hodiny na věži ještě nikdo nepřetočil

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobré odpoledne.
    pajaable + čarodějka007 - děkuji za rady; u mně to asi bude ten tlak (i když byl úplněk a na ten já vždycky trpím a nedošlo mi to) + asi ta blbá cukrovka... v rodině byla a je. Nemám ráda návštěvy lékařů, ale protože tu na světě ještě chci chvíli v klidu fungovat, dám jim šanci nasbírat pojišťovací body + pořešit můj stav :p
    Jdu se věnovat přípravě stravy, zeťák si poručil lečo. A já bez polívky nebudu, losovala jsem mezi cibulačkou a rajskou. Rajská vyhrála xD Než mi dozraje první desítka akčních rostlinek, mám uvařeno a budu mít čas na famu i zmeškané seriály, ke kterým mi vyšly titulky.
    Zatím PáPáLála xD

4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

mituli já mám město jako vždycky, jen před družstvem se válí pár dýní....a hlavní louka je taky v normálním světle, žádná tma a svíčky...a akci jsem už začala a dala ještě jeden restart a furt nic - snad to tak zůstane :D

EDIT: pajaable taky si myslím, že je to vypnutím alternativních úprav - nemusím tu mít ani pole ve sněhu, ani aprílové akvárium a podobné voloviny...:p

Naposledy upraveno: 28/10/15
  5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Pavoučí hedvábí 135 , není to moc, ale ujde to. Třpytivá houba jen 11 kousků.
    Město i celou farmu mám rozsvícenou, možná je to tím, že mám zaškrtnuté v
    základním nastavení - vypnout - alternativní způsob úprav.
    Nevím to jistě, ale myslím, že je to tím.

Káva vypitá, sklízet budu za hodinku, tak jdu chvíli s dětmi ven. Sice se ochladilo,
    ale je sucho, ani vítr není příliš silný, tak budeme řádit na zahradě.

Přijde kostra do řeznictví a řezník se jí ptá: "Máte přání?"
    "Ne, děkuji, já se jen dívám, co se dneska nosí.."

Na Sicílii se pořádá sraz největších mafiánů:
    Italové zjišťují, zda jsou Rusové pořádní mafiáni.
    Italové: "Zlatý řetízky - MÁTE?"
    Rusové: "Nemáme."
    Italové: "A dvouposchoďový vily - MÁTE?"
    Italové: "A Mercedesy - MÁTE?"
    Italové se jim celý sněm šíleně chechtají a Rusové jedou domů jako spráskaní psi.
    Když se vrátí domů, boss ruské mafie si svolá všechny podšéfy a začne vydávat rozkazy:
    "Tak za prvé: Všechny třetí a čtvrtý patra u svejch vil zbouráte!!!
    Za druhý: Prodáte vrtulníky a tryskáče a nakoupíte Mercedesy.
    No a za třetí - zlatý řetízky sundejte čoklům z krku budeme je nosit my!!!"

6. Y_n_O

Odskočila jsem si na cigárko mezi zásmažkou do polévky a přidáním rajčat...

Přijde pán do řeznictví a ptá se řezníka: "Máte něco čerstvě zařezaného?" "Ano, trenky v ř..i."

7. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Y_n_O ....cigárko na vysoký tlak a bolení hlavy? o_O holka zlobivá....

8. Y_n_O

čarodějka007: tělo má jít do hrobu zhuntovaný xD a dnes mi nic není :p

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Venku ošklivě, mrholí ...neprší, ale zkapalnila nám mlha. Je to fujkové, tak
    jsme zase doma v teplíčku.
    Tedy, to se dělá ? Hulit, když mám potíže s tlakem...to by chtělo vyhrnout sukýnku
    a naplácat na holou. xDxD

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jen upozorňuji nové adepty na cukrovku. Mně ji definovali jako stařeckou a říkali, že v podstatě je na mně, kdy na to skápnu. Kontroly jednou za 3 měsíce, pár kapiček toho, pár onoho.... Žádnej inzulí, nebojte se, ale až (jestli) se ráno probudíte, nasypete si do tlamiček o pár bobulí víc.

11. lott_lott

lott_lott Stará škola

Pokud chcete mít výzdobu, musíte zapnout sníh :) alespoň u mne to zafungovalo.

12. stepankas

stepankas Perspektivní autor

Nechci mít výzdobu, nevidím. Leda by Varun dodal jako kompenzaci baterku. Nebo jestli chceme být styloví, vydlabanou dýni se svíčkou, kterou si tenkrát Jack nesl jako lucerničku přes blata.

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Aha, tak sníh mám také vypnutý a výzdobu raději nechci , bolí od toho kukadla.
    Rozpěstováno a osázeno kde se dá, hedvábí 144 ks, jedovatá třpytivka 15 ks.
    Za hodinku a něco se po sklizni rozjedu jak fujavice....
    :pxDxD

Zvířátka v lese si postaví kadibudku. První den přijdou ke kadibudce a ona má vymlácené okno. Svolají velkou lesní poradu, při které se ozve: "Kdo k tomu může něco dodat, ať zvedne ruku."
    Zajíc zvedne ruku a povídá: "já bych k tomu něco měl, přišel medvěd, sednul do kadibudky a když byl hotový, utřel si se mnou zadek a prohodil mne oknem."
    Na to zvířátka v radě odpoví: "No jo, medvěd, to je samotář a je moc drsnej, na toho nemáme. Uvidíme, snad toho do zítřka nechá."
    Druhý den přijdou zvířátka ke kadibudce a ta má opět vymlácené okno. Opět svolají poradu a vyhlásí, že kdo k tomu může něco dodat, ať zvedne ruku.
    Liška zvedne ruku a povídá: "Přišel medvěd, sednul do kadibudky a když byl hotový, utřel si se mnou zadek a prohodil mne oknem."
    Zvířátka na to: "No, medvěd, ten nás už pěkně štve. Co se dá dělat, snad toho do zítřka nechá."
    Přijdou ke kadibudce třetí den a ta je celá rozbitá. Opět svolají poradu, kdo k tomu může něco dodat, ať zvedne ruku.
    Přihlásí se ježek: "Já bych k tomu něco měl..."
    xDxDxD

Sedí veverka na stromě a louská oříšky.
    Rozlouskne první - stříbrné šaty.
    Rozlouskne druhý - zlaté šaty.
    Rozlouskne třetí - diamantové šaty.
    Veverka se rozpláče, schoulí se na větvičku a vzlyká: "Já snad kvůli tý pohádce umřu hlady!"

14. Y_n_O

Zvířátka si chtějí postavit sídliště. Vyplní papíry, podají žádost a ouvej - stavební úřad má výhrady.
    Sejde se schůze, medvěd vysvětluje, kde je problém. "Hlásí se někdo, aby zašel na ten stavební úřad?" Hlásí se oslík a vlk. Vyberou vlka, že prý získá na úřadech respekt. Uplyne den, vlk nikde. Uplyne druhý - vlk nikde. Na třetí den se vrátí vychrtlý vlk za medvědem a říká: "Všude po mně chtěli nějaké razítko z dalšího odboru, tak jsem běhal a běhal, ani jsem neměl čas nic sníst. Ale to poslední razítko jsem nezařídil, moc mne to mrzí." A usnul.
    Medvěd znovu svolá schůzi.
    "Hlásí se někdo, aby zašel na ten stavební úřad?" Hlásí se oslík a liška. Liška je chytrá, dostane přednost. Bohužel, dopadne stejně jako vlk. Po třetí schůzi pošlou oslíka, protože jiný dobrovolník se po vlkovi a lišce nenašel. Ráno zvířátka vzbudí neskutečný kravál. Vyběhnou na okraj lesa a od města jedou bagry, jeřáby, náklaďáky s materiálem.
    Medvěd si potom odchytí oslíka a ptá se: "Jak jsi to dokázal, když ani silný vlk a chytrá liška to nezvládli?"
    Oslík s klidem odpoví: "Tak jsem došel na ten stavební úřad, otevřu první kancelář - tam spolužák. Otevřu druhou - spolužák... Hlavní je, že budeme mít sídliště."

15. doben

doben Ikona fóra

MTak jsem se vrátil domů, otevřu farmu, kouknu do pošty, zkontroluju odpovědi. Jenomže kromě odpovědí tam byla i zpráva od hráče/ hráčky ANALU79. Jenomže, když jsem to otevřel, tak jsem tam uviděl tohle Dobrý den, jsem z BR fóru I sledovat vaše videa na You Tube. Chtěl bych ukázat svou farmu. Mohl by mi někdo říct co znamená zkratka BR? (podle mě Brazílie, ale nejsem si jistý)
    No tak jsem odepsal v angličtině. Doufám, že jsem dobře pochopil co po mně chtěl. :)
    Medvánek díky za ujištění

16. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) oficiální zkratka státu Brazílie je skutečně BR

jinak při sklizni po začátku akce konečně dopadaly BZ na 95. level, hurá ...

17. Y_n_O

Medvánek: gratuluji :) Pro mne je tato meta v nedohlednu, momentálně mi chybí tři a půl mega do levelu 89 xD Naštěstí jsem měla vavřín napěstovaný navíc z akce, takže i když nemám level, krmivo pro kivi melu z vlastního... zatím, zásoba se tenčí.

18. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p mě vavřín z té dávné akce vystačil doteď, krmila jsem "svým" namletým krmivem, ale bylo to jen tak-tak, ve stodole zbylo asi 100 rostlinek, ale teď to bude pohodovější

19. Y_n_O

Nojo, co už - jak v kostele budu muset uznat "Mea culpa, mea maxima culpa." :p Ta moje víc než roční absence na farmě je čím dál citelnější :)

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký večer. Venku zima, citelně se ochladilo .... máte zmrzlé držtičky ..my nééé, topíme.
    xDxDxD
    Za pár minut další sklizeň. Něco jsem nahamonila, zítra budu pryč asi celý den, tak
    abych neměla takový skluz.

Přijde Červená Karkulka k babičce, ale vlk nikde.
    Po chvíli přijde myslivec a vlk stále nikde.
    Po dvou hodinách přispěchá vlk a omlouvá se: "Promiňte, ale v lese jsem potkal Cevina Costnera a musel jsem s ním celou noc tancovat."

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.