ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Hurá...
    Zítra je volný den!

No to se hodí, snad nebude lejt jako na obrázku.
    Koukal jsem že nás čeká rozšíření kombajnu.
    Myslím o šlechtitelský?
    No, myslím dobrá věc i když u mně po funuse.
    Ale spousty hráčů tuto novinku uvítá a korunky se RT a těm okolo jen pohrnou?

Na mně je to příliš pozdě, už nešlechtím a šlechtěnce jen kupuji.

No já si jdu lehnout, nějak sem to včera přehnal!
    Vždycky spím jako zabitý.
    Dokonce jsem se už několikrát probudil a moje silueta byla obtáhnutá křídou.
    :D

Tak že vám všem přeji prima hru a nepřehánějte to...

Haf
    To byl Kája!

Naposledy upraveno: 27/10/15
  2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

-pajaable - na Mikeška se nezob, on je předse jenom na mladší. Na druhé straně, on by to léčil pofoukáním, zatímco já bych dala přednost ošetření třeba od veterináře, že.xD Zítra je ten prožluklý svátek, tak se ptám, co říkáš té betadině, případně panthenolu, abych náhodou nemusela do NNF, to by byl vopruz s velkým V.

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zase jsem doma , kafíčko a odpočinek...mám toho dnes plné kecky a migrénu mám jako
    hrom.

mituli ...klídek, už je váš , úplně celý, mě dal vale ...xDxD

Mikeš .... dobře, dobře....teď jsi ranil moji něžnou duši , ty ošklivý kožíšku !
    Tak nic, já se z toho vypláču a pro útěchu si tedy půjdu k lišáčkovi .
    :pxDxD

-pechfógl- ...Betadinku na popáleniny, na opařeninu bych ji nikdy nedala. Pokud
    jsou tvoje opařeniny rozsáhlé, měla bys navštívit lékaře.

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer a opařeninkám obzvlášť, ať to děvčata dobře zvládáte!!! Na dálku foukám a doufám, že to alespoň trošku pomůže. Dneska bylo celý den ošklivo, nepršelo, ale bylo to opravdu to dušičkové počasí. Když jsem se vrátila domů, tak dneska jsem už hrabat listí nešla, nejsem nějak úplně fit!. Tak jsem alespoň vyžehlila a odpoledne se tady zastavila dcera s vnukem, tak jsme si dali kávičku a čokoládu a tak to odpoledne docela uteklo. Tak zatím páček shledáček!!!;););)

5. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Pěkný večer.Tak jsem brouzdala po zahradě a dorazila jsem k jezírku,jen takové malé na pár rybek.Na mělčině se válela na zádech keramická moje oblíbená žába.Nožky jí trčely do vzduchu,jenom to bříško bylo vidět,asi jí převrátilo nějaké nezvedené zvíře.Tak na ní tak civím a protože jsme všichni postižení farmou myslíme na farmáře i na zahradě.Jsem si říkala:tak takhle asi pechfóglička leží doma a chladí sí bříško.Jestli pak jí to chuderu moc nebolí.A co říkáte holky na borový tyl,na to višňák a překrýt sterilním krytím.Mě to pomohlo skvěle.Ale je fakt,že se neví k jak velkému opaření došlo,abys neměla bolest na půlce těla,to by pak byl nejlepší odborník.Ale ten višňák bude taky spíš na spáleniny.
    Barolande,máš štěstí,že neumím vkládat obrázky.Ale klidně si vyber nějakého strašidláka v bubu obchodě a to je to saméxDAle pajaable umí,tak ať ti tam nějaký necudný obrázek nešoupne.Určitě si dá práci a něco vygůgluje.:p

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

a gůgluju a gůgluju ....xDxD
    Tak si vyber růžový barone !
    to?

či to ?

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Bubáčku, abych se přiznala, nijak zvlšť mě to nebolí. Možná je to psýchou poté, co jsem prodělala zánět okostice a skřípnutý nervík. Takže si to vždycky rozumově zdůvodním, jestli tohle je už bolest nebo ještě ne. Zatím mi vychází, že ne, jen takové pošťouchnutí....

8. Baroland

Baroland Ikona fóra

Holky rozmarný ....kdo tu mluvil o vygůglovaným obrázku. Já se lekal spíše selfíčka xD

9. mituli

mituli Polobůh fóra

Aby jsi si z našich selfiček nesedl krocane naduty na sve ružove pozadi---to by se ti libilo,že kdyby jsme ti sem posilali sva fota;)

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Já bych nemohla....jsem stydlivé děvče a koukat na moje podvazky může jen
    táta lišák. :pxDxDxD A kdoví, zda by pak místo růžového
    baronka nebyl chudák zelený, modrý , zkrátka barvu měnící..xDxD
    A vůbec..mít na svědomí "mužský" infarkt, raději ne, víme, jací jsou mužští
    cíťové..

A božský Kája je v nemocnici ....chudáček slavíček, snad se brzy uzdraví.
    Teď říkali ve zprávách, že je v IKEMU a je na operačním sále. Tak držím palce,
    ať je můj miláček v pořádku.

11. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Krásný večer,
    odpoledne přijel vnuk na prázdniny a tak jsem za váma vždycky jen vlítla a přečetla, co píšete.
    pechfógl, co jsi to vařila? [​IMG]Velkou konvici čaje?

12. mituli

mituli Polobůh fóra

Děvčatka a hošici,sledujete někdo prostřeno? to je nařez co,bože jaci to ubožačci žiji mezi nami!

13. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Mituli , myslíš to dnešní? To bylo...hrůza. Možná si dají ještě po papuli do konce týdne.
    xDxDxD
    Napíšeš Prostřeno a já dostala hlad..tak jdu šumovat.

Y_n_O .... tak hlavně, aby ti bylo lépe a hlava nebolela. Také jsem nikdy nevěděla,
    co je migréna, až po autonehodě už vím, co migréna obnáší.

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobrý večer i dobrou noc současně. O víkendu jste udrželi mou hlavu v relativně normálním provozu a včera...
    pajaable : netrpěla jsem na migrény, ale včera jsem se snažila vstát do práce a třepala jsem se jak ratlík a nevstala... vyžral si to za mne bohužel milý kolega, protože musel stíhat papíry i zbytek práce, ale na něj je spoleh. Co nestihnul, zaznamenal, dokončila jsem dnes.
    Nebýt všech Vašich milých vět, včerejšek by byl dvojnásobně krušný...
    Jdu spočítat nároky na ošacení zvířat a asi z toho konečného počtu rozčilením usnu, tak dobrou a příjemný zítřek, ať máte naplánované návštěvy, nahlášené návštěvy nebo bude jenom lenošení a relax. :)
    EDIT: pajaable, taky jsem migrény neznala, až posledních pár týdnů se s tímto fenoménem sžívám, nerada. Jen musím přijít na to, jestli je to hormonama nebo stresem z práce :p Pak už to pořeším xD
    EDIT nambr tů xD: jdu spát s Hromnicema, kde je o den více, nějak mi jde na nervy ticho... to ticho je relativní, nepočítám králičici Petru u mé postele, která je naštvaná, že jsem ji přikryla a zlostně hrabe v kleci; ani kocoura, který nemá doma pánička a paničku, co jsou na noční a mňaňčí mi ob-dveře, ač má k dispozici celou kuchyni i obývák... Ještě štěstí, že fretkám jsem donesla mňamku a tak všechny tři obludky vedle mého pokoje usnuly blahem... Tak dobrou, Bill Murray dnes jistí mé spaní :)

15. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) dobrý večer, pomalu mi končí náročný den, právě jsem z trouby vytáhla pekáč tvarohových buchet, předtím tátovi navařila spoň na pár dnů, odvezla ho k holiči, stihli jsme i zubaře ... mezitím pilně pracuji na našem děsivém hřbitově i na ostatních plochách a přemýlím, jak to zítra zaonačím, aby mi moc neutekl začátek nové akce, když strávím půl dne přejezdem zpět do svého bydliště xD
    do 95. levelu mi chybí posledních 600 000 BZ a bude vavřín pro kiviho :p

a toto vlákno je přímo balzám, moc se tu bavím a relaxuju, jen tak dál ;)

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Migréna je chronickým onemocněním a přesná příčina migrény je neznámá. Záchvat vyvolá jak se usuzuje některý z těchto faktorů- únava, stres, změna životního stylu, náhlá změna klimatu, hluk, nedostatek spánku, dieta , alkoholické nápoje, ale i hormonální změny. Rizikové faktory dělíme na takzvané nekontrolovatelné faktory , které zahrnují například menstruační cyklus, meteorologické změny počasí a další vlivy, které se nemohou ovlivnit.
    Pak jsou kontrolovatelné spouštěcí faktory jako například stres, nedostatek spánku, pasivní kouření, některé druhy jídel, silné světlo, hlasité zvuky, výrazné pachy, atd.

Něco jiného jsou bolesti hlavy spojené s krční páteří ...jsou časté a mají různou intenzitu. Typicky se projevují v záhlaví, v týlní oblasti, ale i kdekoliv v oblasti krční páteře nebo jejího přechodu do hrudní páteře. Mohou vystřelovat za oči nebo do horních končetin.

Jasně, v tom má čarodějka pravdu, i tlak by to mohl být, zrovna jako v
    posledních letech může takový stav vyvolat i cukrovka.

17. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Y_n_O já bych se být tebou také podívala, jak vypadá tvůj krevní tlak - docela často se začnou silné a časté bolesti hlavy (není to ve skutečnosti pravá migréna) objevovat v momentě, kdy kolísá krevní tlak a nebo když začíná hypertenze....chce to pořídit tonometr nebo si nechat nasadit holter a uvidí se ;)

EDIT: příčin bolestí hlavy a migrén je hodně....ale já bych začala pátrat vylučovací metodou od toho nejjednoduššího a nejpravděpodobnějšího... vyšetření stability TK není nic složitého a rozhodně je to lepší varianta než začínat s neurologickými vyšetřeními, některá jsou i dost nepříjemná....a jestliže se bolesti hlavy objevily relativně nedávno, jsou časté a vyskytují se i po probuzení, tak bych ve spojení s "třepu se jak ratlík" opravdu začala vyšetřením krevního oběhu

18. lott_lott

lott_lott Stará škola

pajaable

O Káju se neboj, nemohl by mít lepší péči - v Ikemu to zvládnou :)

19. helca16113

helca16113 Pilný autor

ahojík,,,když jsem si aktivovala na stro,moudrosti---vyšší bonus za levely,,,,tak jako,když muj soused dodělá level,tak já dostanu jako o polovinu více bodu v tom levlu co zrovna jsem??? nebo jak tomu mám rozumět:music: :),,jinak, místo, abych na zahradě dělala uklid všelijakejch kytek a přeryla skleník,tak sedím na farmě a jen sázím a sázím děsivky:Dzítra to musím udělat,jinak budu mít děsivky na jaře i na naší zahradě:D

lott_lott, Y_n_O a evik1016 tohle ocenili.
  20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

lott_lott ...snad bude v pořádku , lékaři jsou tam špičkoví, ale božský už má svůj věk.

Jo , zlatíčka jdu spát. Dnes byl opravdu náročný den, od volantu jsem se skoro nedostala
    a unavená jsem jen z těch ...raději slušně - hlupců za volanty svých popelnic . Každý jezdí
    jak rapl, bez respektu předpisů a člověka unaví,jak je neustále v napětí.
    Farmu jsem připravila kvůli vypadávátkům dle nejlepšího vědomí a svědomí , zavřu PC a
    jdu. Mějte se v noci pohádkově a vyspěte se do medova.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.