ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

No jo,Jaru ja na zimni moc nevidim,jeste prve jsme se domlouvali se sousedkou v kolik pojedem a na teplomeru bylo 8,5.To jsou teda skoky,sklenik vytapeny nemam,muzu tak akorat dejchat na rostlinky,tak uvidim rano co se bude konat,hezkou nedeli

2. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím koutek závisláků, něco sem vám donesla :) od přátel z DE jen obrázek, aby někdo nehledal grilovanou ovečku :D nebo hladového vlka :D

[​IMG] [​IMG]

Je to lepší?

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Dando, nějak mi to nejde otevřít :(
    Děkujem, už jo xD

Naposledy upraveno: 18/4/15
  4. mituli

mituli Polobůh fóra

bééé,ja to taky nevidim,nekdo mi to roztrhl:oops:

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

danda-vnovis .... děkuji, moc hezké

Tak půjdu asi do hajan , tedy jestli "uschnu" , nějak se pořád poslední dobou převaluji a je to spánek nespánek . Mohou to být tři příčiny : 1. léky, co teď beru za to mohou , 2. dospěla jsem do stařeckého stádia, kdy budu v noci čumět do stropu jako blud , 3. leze na mě jaro ....xD A teď si vyber, babo !
    Celé odpoledne jsem pěstila krmvičku a pšeničku , už ji vidím všude ...teď jsem na plochy naházela
    dlouhodobky, na mýtině mám zvěřinec a na Baha také ty déleplodící, co už pomalu a jistě dochází a je nutno doplnit zásoby. Tak se hezky vyspěte . Dobrou...:inlove:

Nejnovější sociologické průzkumy potvrdily, že nejoblíbenější fantazií ženy, jsou dva muži najednou.
    Jeden vaří a druhý uklízí.

Mladá jeptiška jede stopem. Řidiči auta, které jí zastaví, se strašně líbí a samozřejmě se ji pokouší sbalit. Položí jí ruku na koleno. Jeptiška jenom zašeptá:
    "Žalm 90 verš 5!"
    Šofér svou ruku stáhne zmateně zpátky. Večer se podívá doma do bible a čte:
    "Jsi na správné cestě..."

DOBROU.....

6. Baroland

Baroland Ikona fóra

Byl jsem vtažen do přírody.Jestli si myslíte,že kochat se jí tak jste na omylu.
    Natrhat kopřivy !
    Zřejmě z předchozích skušenostní jsem na nic takového nebyl předem upozorněn a tak mám prstíčky jako soudečky.Navíc je mě jasné co mě asi čeká na oběd,či večeři.
    I když....pořád je tu možnost jistých kosmetických úprav.Stále (a čím dál častěji) je co zlepšovat,že dámy ?

Vtrhne metr šedesát vysoký kovboj do baru a zařve " KDO mě nabarvil koně na zeleno ?"
    Od stolu vstane dvoumetrový kolohnát " JÁ a co má být ? "
    Kovboj se scvrkl ješte víc "Nic,já jen že už uschl a mohlo by se začít lakovat"

EDIT pro mamču
    Já malé poupě,
    co stojí v koutě..
    gratulovat nepřestanu,
    dokud ..mjs..nedostanu.
    jj,já vím,že dárky dostávají oslavenci,ale znáš to,my chudí důchodci...a ještě k tomu závislí..
    ;)

Naposledy upraveno: 19/4/15
  7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Dnes je tomu 5 let, co moje farmička spatřila svět, to tenkrát začala jsem hrát a práci farmáře znát a teď v klubu důchodců mohu si s vámi zavzpomínat . Je mi s vámi příjemně, ať se nám vydaří ta dnešní neděle!!! Krásný den všem závislákům !!! Pa pa Zdena;););)

8. farmarkaL

farmarkaL Rádoby autor

Přeju Vám krásnou neděli!
    Musím říct, že zatím jsem Váš koutek jen voyersky okukovala..taky co bych v 25 hledala u důchodců? ty by mě hnaly :)) Musím ale přiznat, že čtení Vašich příspěvků, vtípků atd. to jednomu zlepší den!!! :)
    Vzhledem k tomu, že v mojí práci se potýkám dnes a denně se stářím, bolestí, smrtí a beznadějí, je to pro mě úžasný odpočinek :) Proto jsem Vám chtěla poděkovat :) i díky Vám si udržuji dobré psychické zdraví a úsměv na tváři, který moji klienti potřebují :) Přeju krááásnou a úspěšnou neděli farmáři :)

9. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Milá mamčo Zdeničko,
    dovol, ať k Tvým farmářským narozkám popřejem ti maličko:
    Svěžího ducha na sto let, ať baví tě ten virtuální farmářský svět.

10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné a pro všechny slunečné ráno! ...no, tak dopoledne, no...babuška vstávala dlouho.
    Venku je sice chladno, ale sluníčko svítí , snad se vzduch zatetelí a bude teplíčko. Mě rozhodně
    zima nebude, páč já jsem důchodkyně velmi pohodlná...křesílko už mám tak natočené, aby mě radiátory hřály na záda, jako právě teď. Už se těším na oběd , selátko , zelíčko, knedlíček , dnes dokonce vynechám i polívču , aby zbylo víc místa na masíčko.
    Na farmě sklizeny dlouhodobky a jedu zase otočky - mrkev, pšenice - ještě jsem neměla 100tisíc od každého ve stodole, tak chci tu hranici překonat...možná z toho do večera zblbnu . Přeji hezkou neděli.

mamča50 - gratuluji k farmářským narozkám

Co je to: 90-50-90?
    Jízda kolem policejní hlídky.

Dvě krávy se pasou na louce.
    Jedna kráva spolkla v trávě ruční granát a roztrhl jí pusu od ucha k uchu.
    Druhá říká:
    "Ty se směješ, ale já se vážně lekla."

Když jsem se dnes ráno při jízdě po dálnici podíval do levého jízdního pruhu, uviděl jsem v něm za sebou ženskou v posledním modelu BMW, která to frčela 160-kou, a přitom si ve zpětném zrcátku malovala oční linky!
    Když jsem se po ní za chvíli znova ohlídl, byla už napůl v mém jízdním pruhu a pořád si malovala ten ksicht! Já teda něco vydržím, ale tohle mě tak vyděsilo, že jsem upustil holicí strojek, který mi při pádu vyrazil z druhé ruky koblihu. Jak jsem se ve zmatku snažil vyrovnat vůz koleny opřenými o volant a zároveň zachytit koblihu, vyklouzl mi mobil od ucha a spadl do kelímku s kávou, který jsem měl mezi koleny. Kafe se vylilo, popálilo mě na koulích, zničil se mi mobil a přerušil důležitý hovor.
    Zatracený ženský za volantem!

11. mirakoud

mirakoud Expert fóra

pajaable, díky za ten krásný vtip. Až mi slzy do očí vyhrkly. Jsem ráda, že jsem tohle vlákno objevila, protože sem už budu chodit furt. Je tu veselo xD. Jinak už sleduju jenom ofociální oznámení, oznámení akcí a křišťálovou kouličku. To ostatní je většinou jen nudné čtení toho, kdo už toho kolik vypěstoval a mezi čtyřmi přečtenými stránkami najdeš občas jeden zajímavý poučný příspěvek. Takže dík m2707, že toto vlákno založila;)

"Šel jsem se svým 60-tiletým otcem koupit nové boty...
    Z běhání po obchodech jsme vyhládli a rozhodli jsme se zajít do restaurace. U stolu jsem zpozoroval, že otec nemůže spustit oči z vedle sedící dívky. Měla vysoko natupírovaného kohouta, nabarveného do zelena, oranžova, červena a modra. Kdykoliv k němu dívka obrátila oči, viděla, že na ni stále civí a když už toho měla dost, tak se ho sarkasticky zeptala: "Co máš za problém, dědo? Tys v životě neudělal nic divokýho?!" Protože otce znám, tak jsem raději rychle polkl sousto, co jsem měl v puse, aby mě při jeho odpovědi nezaskočilo. Otec nezklamal a s důstojným klidem a bez mrknutí oka odvětil: "Jedenkrát v životě jsem si dal jointa a přefiknul pak páva. Teď se ptám, jestli ty nejseš moje dcera?"

12. m2707

m2707 Znalec fóra

Dobré poledne, tedy Evi ty mne dostáváš - jednak s vtipy( ten s pávem od mirakoud nemá chybu) a jednak ty kočičinky resp. koťátka. Hned bych si pořídila ještě jedno klubíčko, ale ten můj lotr by ho asi rozcupoval a nebo by se proti mě spojili a neměla bych ani záclony ani závěsyxDxD
    Kocour jako o život nahání kočku: "Kocoure, neblázni, vždyť já nejsem myš!" "A kdo říkal, že mám hlad?"

Na policejní stanici zvoní telefon. Policista ho zvedne a z telefonu se ozývá jemňounkým hláskem: "Prosím pomoc. K nám do bytu se vloupala kočka." "Ale paní, to nebude tak zlé." "Jaká paní, ty idiote, já jsem kanárek!"

Spadne myška do sudu s vínem a prosí kočku: Kočko vytáhni mě, až mě vytáhneš, můžeš mě hned sníst. Kočka ji vytáhne a myš uteče: Přece bys nevěřila starý opilý myši.

A tenhle je nej....xD
    Ptá se malá myška maminky, co je to ten jed na myši. Maminka ji poučí: "Víš, to je něco jako kočka v prášku..."

Snad tenhle projde a nedostanu napomenutí
    Zchudlá princezna sedí smutně u rozpadajícího se zámku. Král umřel, služebnictvo se rozuteklo, nápadníci se nehrnou a princezně zbyl jen věrný kocour. Vtom se před dívkou zjeví víla a říká: "Jsem dobrá víla tohoto království a splním ti tři přání." Princezna se zasní: "Chtěla bych, aby byly zámecké truhlice zase plné zlata, aby zámek vypadal jako nový a aby se tady z kocoura stal krásný mladík..." Všechno se splní mávnutím proutku a mladý muž - kocour povídá: "Teď budeš asi nadávat, že jsi mě nechala loni vykastrovat..."xDxD

13. stavitelpyramid

stavitelpyramid Pisálek fóra

Krásné nedělní odpoledne a dobrou chuť pokud právě obědváte.... kdepak je tomuto přejícímu muži konec? Nicméně jako pozdrav dobré a dnes se hodící :). Děkuji všem přispívajícím za báječné vtipy. Na vtipy jsme nikdy nebyl, nedokáži je interpretovat a to bude tím, že si je prostě nepamatuji :). Pište hojně, je tu hodně čtenářů, co Vaši dobrou náladu hltají a když je ten pěkný den, tak Vás za ně i pochválí.
    Chválím hodně, chválím rád.

Pane doktore, trpím rychlým zapomínáním.
    A jak jste na to přišel?
    Na co?........

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

m2707 , mirakoud .... já vám děkuji za vtipy , je dobré, že ještě nejsem úplná stařena a doběhnu si na WC , které nemám daleko. Být vetchá , mít kadibudku na dvoře , no, nevím, jestli bych si necvrnkla...xDxD
    Já samo jsem také velmi vděčná Moni za nápad založit toto vlákno, protože, když mě někdo krkne, stačí tu projet pár stránek a je o zábavu postaráno.
    A já si tu vytahovala tričko, jak zase dneska budu točit pšenku a mrkvičku a pak mě internet utípli, pitomci. Ale už to zase jde a obracím , až jsou políčka zavařená.
    Já su už po jídle , ale přeji všem dobrou chuť a dobré zažívání.
    Já už si jen pěju :
    Knedlo, vepřo, zelo
    moje bříško chtělo,
    taky jsem ho dostala,
    moc jsem si pochutnala,
    na jazyku ho ještě mám,
    lepší oběd prostě neznám.

A teď něco pro m2707 .

Leží 40-ti letá žena na operačním sále a najednou před sebou uvidí Boha. Zeptá se ho, jestli tu operaci přežije a on na to,že bude žít ještě dalších 40 let.
    Po operaci toho žena hned využije a zaplatí si plastiku obličeje, zadku a celého těla. Po všech plastikách vyjde z nemocnice ven a zajede ji auto.
    V nebi vyčte Bohovi:"Slíbil jsi mi, že budu žít ještě 40 let."
    Bůh vyděšeně odpoví:"Jo, to jsi ty, já tě nepoznal."

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já četla: Leží 40-ti letá stařena ... :eek:o_OxDxDxD
    (Budu asi potřebovat dioptrie)

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pro Mikeše a Barolanda, moc děkuji za přáníčko k mým farmářským narozkám a slibuji, že se budu snažit té stovky doáhnout. Krásný zbytek neděle a šťastné vykročení do dalšího týdne!!!;););)

17. m2707

m2707 Znalec fóra

mamča50- krásné narozeniny na farmičce, žádný plevel a déšť a hodně splněných úkolů
    A jeden pro tebe k narozenínám:

V jedné rodině se narodila čtyřčata. Jde kolem kočka a pod vousy pronese: "To jsem zvědavá, kolik jich utopí..."xD

18. Madvo

Madvo Mistr fóra

Ahojte všichni, tak já jsem právě objevila toto vlákno a udělalo mě moc velkou radost, už tím, že je. Moc ráda se k Vám přidám. Jsem Marie - 67 let - hrůza, když to vidím napsané, lvl 96. Farmu hraji 4 rok. Taky jsem si myslela, že jsem nejstarší farmář, děti a vnuci konstatují, že jsem závislák, ale hraní farmy mě skýtá hodně radosti a i když jsem už několikrát chtěla skončit. Vaše předchozí pohodové příspěvky mě nabily chutí a přesvědčením, že je dobře, že farmu mám.

19. burds

burds Titán fóra

Ty vtipy jsou fakt úžasné kde na to chodíte.Ale úžasně to zlepšuje náladu,po nákupu nového počítače to vskutku potřebuji.Ale co dělat když je člověk závislák a syn tvrdí že už opravit nejde že ? Třeba mi nový počítač přinese štěstí a bude mi padat jen to co potřebuji.Asi jsem trochu naivní.Popolezla jsem do lvl.94 tak uvidím jak dlouho v něm zůstanu,asi hodně dlouho.Všem krásný zbytek neděle

20. m2707

m2707 Znalec fóra

burds-takhle vysoký level trvá udělat cca 3 měsíce;)

Kocour si uprostřed noci na střeše namlouvá kočku, chodí kolem ní a lichotí jí. Kočka pořád nic, až jí kocour zašeptá do ucha: „Umřel bych pro tebe…“ A na to se kočka zeptá: „A kolikrát?xDxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.