ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

majce38,
    ale ty tam teraz nie si a vieš - mačka nie je doma, myši majú raj. Tvoje slimáky určite budú trpieť takým obžerstvom, že kd sa vrátiš, ani baterku nebudeš potrebovať, také budú tučné.:wuerg:

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Je pozdě, mám pole osazené, zvířátka nakrmená , noční příděl léků jsem také spolykala, trochu jsem i vyventilovala vztek na RT a můžu jít spát ...alespoň doufám, protože ouško začíná opět bolet.
    Přeji dobrou noc a hezké sny .

Přijde malý trpaslíček do Česka a říká: "Já jsem malý trpaslíček, mám lopatičku a kyblíček a přišel jsem k vám krást. Čech mu říká: "Běž do Francie, tam se krade víc než tady." Tak přišel do Francie a říká: "Já jsem malý trpaslíček, mám lopatičku a kyblíček a přišel jsem k vám krást. Francouz mu říká: "Běž do Německa, tam se krade nejvíc."Tak přijde do Německa a říká: "Já jsem malý trpaslíček, mám lopatičku a kde mám kyblíček????"

3. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Po včerejším seznámení s názorem RT na nás hráče a přečtení vlákna debata o všem možném, nejsem zrovna plná optimismu. Tady je to jiné, přečtu pár příspěvků a hned je úsměv na tváři a tím i lepší pohled na vše kolem mně.
    Moc Vám všem za to děkuji.
    Přeji Vám pěkný den. Jarka

4. majojo

majojo Rádoby autor

Co se vedlejší ohnivé debaty píše, přikláním se na stranu rebelů. Ano, na barikády! Jinak začínám souhlassit s neoficiání hlavou rebelů jistým B. o kašpárkovi - s tím, že se jako pěknej kašpar cítím sama spolu s jinými hráči, ze kterých zmíněné figurky RT dělají. Jediné, co tak můžeme, je potřásat rolničkama.:(
    No a ke hře - už v ní mám, ve snaze splnit vlastenecký úkol, takovej hokej, že by se Růžička zaradoval. Vůbec nevím kolik mám napěstováno, kolik mi chybí apod. Jo, moudré hlavy řeknou: Tak si to piš. To mě taky napadlo, ale copak někdy najdu ten zasmolenej papír? Ostatně, co chcete od člověka, který dokáže v garsonce ztratit nafukovaí bazének? (pozn. vyfouknutý).
    Hezký den a ať se nám aspoň to počasí vyčasí.:)

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné páteční ráno !
    U nás asi bude pršánkovat, sluníčko udělalo v půl 8 na chvíli kuč a už je fuč .
    K akci - už mi zbývá jen 3550 chmele a hotovo. Nehoním se, nedávám SH , jen vodu a jde
    to také.
    Přeji hezký den, spoustu klidu a pohody.

Ve vězení:
    "Proč tu vlastně sedíš?"
    "Kvůli závisti."
    "A kdo ti záviděl?"
    "Konkurence. Národní banka. Vyráběl jsem bankovky skoro tak pěkné, jako ona."

Proč bůh stvořil ženu tak, že Adamovi sebral jedno žebro?
    Aby demonstroval, že z krádeže nikdy nevzejde nic dobrého.

6. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Také přeji dobré ránko, tedy spíš už poledne. Nějak jsem si dnes ráno přispala a díky tomu nestihla jít na farmu před nákupem. Úkol se pomalu blíží ke konci, už mi zbývají jen poslední dva bronzové úkoly což se během dneška stihne a bude hotovo. Mýtinu jsem nepoužila, nechala na ní obrstromy a pár dalších potřebných.
    Sluníčko u nás v Nymburku taky nesvítí, ale snaží se potvůrka ty oblaka přemoct - a vypadá to, že se zadaří.
    Na ohnivou debatu ve vedlejším vláknu jsem se zatím nedostala - nakonec kazit si náladu můžu až odpoledne :). Teď nejdřív uklidit dovezený nákup a uvařit nějakou mňamku miláčkovi, než se vrátí z technické (samozřejmě na auto, on je v pořádkuxD)
    majojo - nic si z toho nedělej, já takhle hledala loni před dovolenou nafukovací lehátko. Samozřejmě jsem ho objevila až po ní xD. Teď zase pro změnu nemůžu najít batoh na notebook, který jsem vyhrála před pár lety ve fotografické soutěži a chtěla jej darovat zeťákovi. Ten německej doktor mi taky dává zabrat.

7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce splněna a to jsem v nemocnici

8. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Hezké popoledne,tak já už jsem dokončila ráno na všech farmách.Ráno nám tu pršelo,ale teď už se ukazuje sluníčko,tak uvidíme,jak vůbec bude.

Přijde chlápek do hospody, zamíří si to k pultu. Vytáhne pistoli, namíří na hlavu a praví:
    "Ty dát prachy, jinak já zastřelit."
    Hospodský na něj koukne, chvíli přemýšlí a pak řekne:
    “NE.“
    Chlápek zmáčkne spoušť a zastřelí se.
    Hospodský zavrtí hlavou a křikne do kuchyně:
    "Ty, Pepo, už jsi byl pro maso?"
    "Ne."
    "Tak vezmi míň hovězího, jeden *** se nám donesl až sem."

Číšník počítá útratu:
    "Gulášovka 9.20, dva rohlíčky 3.50, když to půjde 7.30."
    "Prosím vás, co bylo to poslední?"
    "Táák to nejde, dva rohlíčky."

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

S kontrolou vystoupeno,účtovné vyrovnáno,rozloučeno,sbaleno. Mňó sbaleno..trošku malá hromádka,ale jó,dá se to tak říct. V čem jsem přišel i odcházím,tak přede mnou leží mobil,kešeňa,ntb(on je to spíš tbl),oudor soupr.a dvoje křusky. Spodní a domácí je v kontiku,musím něco nechat pro hledače pokladů.Na tři týdny toho mám až moc,taky jsem jezdil jen z kartáčkem na zuby a kreditkou.Asi stárnu.....

"česká" hotová,přeci jen jsem měl dříve kytííí než padátka,po poslední sklizni chyběli 3 ks,sousedi dodali.

Tatííí proč my vembloudi máme hrby ?
    Jsme koráby pouště!, uchováváme si v nich energii.
    Tatíí a proč máme tak husté řasy ?
    Jsme koráby pouště!,chrání nám oči před písečnou bouří
    Tatíí a proč máme tak široká chodidla ?
    Jsme koráby pouště! pevně kráčíme sypkým pískem.
    Tatíí a není nám to prd platný v pražské ZOO ? ?

10. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak jsem já tydýt nepostřehla, že mi dotikala MJS a sklidila bez ní. No tak se mi to protáhne až do zítřejšího rána, ale pak už bude hotovo.
    Stojí důchodce před obchodem , prázdnou tašku v ruce a dumá: "Hrome, byl jsem už nakupovat, nebo teprve jdu?"

11. m2707

m2707 Znalec fóra

mirakoud- přesně to samé se mi stalo a já se divím, že tak málo sklízímxD. Mám MJS vždy na měsíc a nějak mi uniklo, že měsíc už je pryčxDxD
    Baroland- v debatě jsi psal, že jsi koupil oskeruši a baobob. Můžeš prozradit kde jsi koupil?;)

Baroland- Já myslela, že jsi koupil stromy a ne plodyxDxDxDxDxD

Naposledy upraveno: 17/4/15
    micinka, Simissek a pajaable tohle ocenili.
  12. Baroland

Baroland Ikona fóra

Domove,sladký domove... co to kecám, moravo milá moravo,zas mě tady máš. Nezaváhal jsem ani na chvilku a hupky do postýlky,jsem zdráv,plný vitamínů,minerálů,energie, tak to přece nevyplýtvám na nějakou činnost.A potom,je vyhřívaná a venku není nic moc.Z vrchu už mě opět hřeje bříško sedmnácti palcová placka,konečně vidím pořádně co seju a díky bočním monitorům nemusím přepínat prohlížeče.Abych nezapoměl,i plná lednice má své kouzlo.Prostě doma je doma že áno.

m2707 - jasně že ti to prozradím, - na trhu. ;)

Pane doktore,nemohl by jste mě dát nějaké prášky ? Víte já jsem hajnej,pořád v lese a když se chci pomazlit se ženou, tak než dojdu domů, mě to přejde. Prášky,prášky,ty by jste musel pořád nosit u sebe,co kdyby jste si s ní domluvil nějaký signál-třeba 2x vystřelit a ona by vám přišla naproti ?
    Dobrý nápad,já to zkusím a pak vám přijdu říct.
    Za nějaký čas se objeví u doktora a říká.
    Výborný,od jara do léta výborný,ale jak přijdou podzimní hony tak ji celý týdny nevidím.

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Lipový čajíček uvařený a skoro vypitý, ještě jedna otočka chmelíčku a potom trocha relaxíčku a vyrazíme na zahrádku užít si sluníčka než dorazí zima z Polska. Už se to tam pěkně mračí, ale u nás usměv na tváři se zračí!!! Krásný víkend závislákům!!! pa pa;););)

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dřív si děti uměly hrát, ne jako dneska, samé počítače....

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Mě se víc líbilo na maminku a na tatínka....to byla dobrá škola do života . xDxDxD

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Napadlo mě, že by RT mohl zorganizovat skotskou akci, Scotland the Brave. Jednak by na ní mohl zcela beztrestně a nenapadnutelně realizovat své škrťounské sklony, jednak by to mohla být docela legrace, kdyby ji nevymýšleli suchaři. Vypadávátka jsou jasná: bodlák a vřes. Dále by ve hře mohl být slad (na náš oblíbený nápoj), odměnou kilt a lochneska... xDxDxD Nebo taky nic, my Skoti (a BP) jsme tak spořiví....

17. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

-pechfógl- kdyby ve Skotské akci byla jako odměna palírna, tož to bych makala jak divá xD

18. m2707

m2707 Znalec fóra

Mne zase napadlo, po odpovědi dandy- vnovis v debatě o všem možném, zahltit stížností na mlýn resp. valentýský stonek podporu.
    Představte si, kdyby jim přišlo třeba 1000 mailů s tím samým obsahem, neříkejte, že by se nic nedalo dělat. Když nic jiného, tak budou mít zahlcenou schránkuxDxDxD

čarodějka007- Máš snad jiný nápad? Já to ve srandě nemyslela.

micinka, Simissek a pajaable tohle ocenili.
  19. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

m2707 to mi nepřipadá jako dobrý nápad, takhle by se na podporu nedostali hráči, kteří by ji potřebovali - s tím rozhodně nesouhlasím, ani ve srandě, někdo by se toho mohl i chytit

EDIT: m2707 když si pozorně přečteš předchozí příspěvky, snad zjistíš, že existuje nejenom nápad, ale skupina hráčů, kteří se ve spolupráci s německými právníky tento problém snaží řešit. Akorát se nevysilujeme zbytečnými nářky na forech...

20. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky všem, akce hotová , všechno tady spí , tak si tady čtu a při tom přemýšlím, čím asi jednou budou moje vnoučata.
    Potkají se tři babičky a chlubí se svými vnuky.
    "Můj bude doktorem. Pořád si hraje s ampulkami a stříkačkami a něco si píchá."
    Můj bude asi agronom. "Sází na zahradě konopí a mák a čeká na úrodu."
    Můj bude určitě šofér. "Namočí si hadr do benzínu, hodí si ho na hlavu a řekne:

Teď mě neruš, babi, bude jízda."

Osmdesátiletá babička udělala přijímací zkoušky na univerzitu. Když jí přijímali, děkan se jí ptá:
    "Ale babi, na co vám v takovém věku bude vysoká škola?"
    "Já to dělám kvůli dědovi. Velmi ho přitahují studentky."

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.