ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Dobrú noc aj ja želám :), Kája je super, aj v tom modrom tóne mu to svedčí, mopslíček je ešte bábätko, že? Tvári sa, že nevie do päť napočítaťxD, ale to bude asi len maskovanie ;). Ešte stále nám tu prší, ráno miesto auta budeme asi zháňať kajak xD.

2. rampusak

rampusak Veterán fóra

Hezké ránko, pejsek opravdu jen maskuje, rychlejší procesor v hlavě jsme ještě neviděli ;). říkáme jí "zubaté ostří".

My už jednu dámu doma máme a tohle je její dítko co jsme nedokázali pustit do světa. Je to slečna hodně nebezpečná, maminka nebyla v jejich letech lepší, hlavně při telefonování se moc ráda zakousla do palce a pak slova vypuštěná nezapadla do hovoru...mladá je to samé, horská koza, vyleze a vyskočí všude, i na skříňku vedle sedačky a houby čeká ustrašená až ji někdo sundá. Sama na 3 skoky zvládne celý obývák. Jo nádechy a výdechy...obojí je někdy dokonalost sama, hlavně po dobré stravě. Kvalitnější suchý zip snad kromě buldočků není, ale v posteli se nějak srovnáme v pohodě všichni, hlavně ty dvě, nám luftují kmínky na každé straně ale psíci mají pohodlí. Měl jsem strach aby mi to neokousalo dcerku, ale mláďata se sama dorozuměla, jen se pořádně očuchala a nedají na sebe dopustit. Sem tam chrochtá celá rodina, kdo nás nezná je asi v šoku ale my to máme v boku a hafini ten boček občas i vypustí..;)

Naposledy upraveno: 15/10/15
  3. kkunesovak

kkunesovak Vycházející hvězda fóra

rampusak - je nádherný.
    Mopsíka má dcera už asi 8 let a většího nohsleda jsem nepoznala. Dříve měla 2x jorkšírka, taky na ni byli fixovaní, ovšem co se mopsa týče, ten se od ní opravdu nehne na krok. Někdy je to až komické, jak s ní popochází u linky při vaření a i při běžném úklidu ji sleduje po bytě.

4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) Dobré ráno všem ... jen rychlý "kuk" od pracovního stolu, zda se neřítí na farmičku nějaká pohroma v podobě nečekané akce či odstávky ... u nás od včera prší a prší, ale naštěstí je to docela jemné, tak snad se něco udrží v půdě a neodteče hned pryč, sucho je tu náramné ... tak jdu dosrknout ranní kávičku a zahloubám se do pracovních povinností ... :p

5. Baroland

Baroland Ikona fóra

Téda holky,já bych chápal,že jste neslyšely slovo mufna,nebo napakovat teflonem,ale určitě víte co jsou trubky a hadice.V každém případě to ví každej instalatér,zavolejte některému a máte spotřebiče na místě svých představ.
    :p
    Není rozdíl v bydlení ve městě,či na vesnici.Tedy aspoň z pohledu mobiliáře.Důležité je, komu a jak vyhovuje to "okolí". Jsou lidé co utikají do lůna přírody v moderně zařízeném statku a jiní zas do ruchu velkoměsta v holobytě na jižním městě.

Tři roky jsem bydlel na zámku a pět let v maringotce v lese.Obojí byl můj majetek i moje volba života,teď to mám tak na půl a stále to ještě není ono.Asi dokonalost neexistuje.

6. burds

burds Titán fóra

Oba pejsci jsou nádherní.Jen posílejte fotky at vidíme jak rostou.V Lysý pro změnu opět prší.Už abych byla konečně doma,no až v pondělí večer.

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Dášenko,moc děkuji za krásnou gratulaci. Všem přeji dobré ráno, s Michalkou jsme to zvládly dobře , nočníček, jídlo , čteníčko a teď honem na farmičku, proběhnout příspěvky a od 10 mám anglinu, tak to honem ještě všechno proběhnout, menší vnuk zůstal doma, teplota, tak k obědu budou dukátové buchtičky s krémem. K večeři zapečené brambory se zeleninou a sýrem. Já je mám nejraději s masem. Všem krásný den, leje u nás už od včerejšího rána. Tak se mějte moc fajn a odpoledne se zase zastavím, co je nového.Pa pa...;););)

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Baro, já taky bydlívala na zámku, ale bohužel, restituovali ho Černínové.... chatu zase Moskvičové - takže ten holobyt v Praze je to, co mi zbylo. Teda holobyt: Podařilo se mi do garsonky narvat zařízení z 2+1, takže výraz stohovatelná je ještě mírný.
    Ale původně jsem chtěla napsat, že jsem sehnala kojenecký plavečky pro mrňavu, rozkošný tmavomodrý s červenobílými lemy. Bohužel. důležitý doplněk k nim, a to plavecký kurs, je beznadějně vyprodaný. (Abyste nemysleli, že jsem babka prudérní, plavečky nejsou móda, to je předpis, protože takové miminko v teplé vodičce nejen plave, že...)

9. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Pěkné ráno.Pejsci krásní.1-2 psi doma,to musí být nádhera.U nás je stále smečka všech velikostí a národností.Někdy nemám srdce odeslat nalezence do ofi útulku a pak už to nějak nejde.Letos to jsou 3 psi.Starožitná Boženka,ta může být i doma.No doma,válí se na posteli.Je maličká a občas ráno kontroluju jestli žije.Ještě jsem neviděla psa spát bez pohnutí celou noc.Vůbec se nepolohuje s takovou bude mít dekubity.V práci musíme polohovat á 2 hodiny, tak nevím jestli jí občas taky neotočit.:)Teď když už je venku nevlídno se povalují doma i kočičáci a je zajímavé,že Božka je asi rasistka.Mám dva černý kocoury a ty nevybíravě šikanuje.Ostatních koček si nevšímá.
    Barolande,instalatér a přehodit trubky kam je paní domu potřebuje?Hm,tak to neklapne.To mám totiž doma.Poslední profesionální akce pana instalatéra byl sprchový kout,nebudu zde vůbec zmiňovat jak se velmi neslušně o celé akci vyjádřil a dodnes není řádně odvzdušněn(pan ingstalatér)jak začnu s nějakou i mírnou úpravou interiéru,začíná nabývat obřích rozměrů vzducholodě.Takže nedráždit,krmení je povoleno.A takto se z nás stávají zdatné kutilky.:)barvy,čtětce,akučka,metry,hřebíky a kladiva máme místo šperků.Teda spoň já.Vůbec si nestěžuju,protože vím,že je to škola života.Zvyšují se tak mé šance na přežití např.při živelní katastrofě.

10. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobré ráno,
    u nás leje a já mám radost, že nemusím nic dělat, protože mě při každém pohybu bolí pravé rameno a to tak, že mi dělá problém i psát. Tak jdu pozdravit vás zavisláčci i "božského Káju"
    mějte krásný den

11. flexka

flexka Hrabě fóra

Při páchání instalatérských prací záleží na nouzi, je známo, že nouze naučila Dalibora housti a tak v případě, že je koupelna maličká, musí být pračka v kuchyni. Když je doma 120l bojler, tak nejde umývat nádobí, členy rodiny a domácnost, jak se komu zlíbí. Je potřeba myčka, pevný mycí plán a o výjimky žádat písemně dopředu!
    Teď se provinila myčka, jelikož nezažádala dopředu, že se chce pokazit a mycí plán je tam, kde slunce nesvítí...
    No a tak to vypadá, když se instalatérovi o nastěnkách zdá i 14 dní po odvedené práci....

ještě tam chybí šlaušky do a z myčky... je teď v polepšovně (říkají tomu servis)

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji krásné dopoledne plné klidu a pohody. Kde není klídek a pohodička, ráda trochu
    pošlu po vánku či deštíku. U nás pro změnu prší, pršelo celou noc, prší bez ustání.
    Pejskové k pomuchlování , nádherní.
    S řemeslnickými dovednosti jsem se asi narodila, nemám problém si cokoliv v domě
    opravit a přiznám barvu - když nebyl nikdo po ruce a mladé nechci otravovat, nic jiného
    mi nezbylo. Ale baví mě kutit , tak není o čem...Jen doufám, že o potěšení z kutilské
    činnosti nebudu ochuzena, protože již se ukazuje, že šikovníček je i lišáček ...no, nějak
    se podělíme. V nejhorším založíme firmu Lišáček a Číča , práce všeho druhu, s.r.o.
    a bude to...
    Jdu dodělat oběd , se snídaní jsem se dnes dělat nemusela , jen jsem ji byla povinna
    spapkat. Jednou za čas se mi takové rozmazlování asi bude líbit.
    K obědu dnes ptáčky , opět bez polévky, nikdo na ni nemá chuť.
    Zatím se mějte..pa.

Sednou si dva sloni na plot. Jaký je to čas? Čas vyměnit plot.

Na větvi visí dva lenochodi. První den nic, druhý den nic, třetí to samé. Čtvrtý den pootočí jeden hlavou a druhý to komentuje: "Ty seš nějak nervózní!"

Říká paní psychiatrovi: "Představte si, že můj manžel je po vašem léčení jako rybička."
    "To jsem rád, že je v pořádku!"
    "No, jak se to vezme. Přestal mluvit a spát chodí do akvária."

13. mituli

mituli Polobůh fóra

Krkonoše hlasi déšt a 12stupnu,stejně je zima,ryma pomaličku polehočku ustupuje,ale jsem z toho unavena:oops:,už to trva moc dlouho,nejsem na to zvykla.Evičko ,polevku uvař dojdu,já polévky mužu.Lidi,mě v tomhle počasí nic neba,co stim????

14. Milka66

Milka66 Veterán fóra

mituli, hlavne že sa to pomaličky lepší a dočkáš sa, že bude znovu úplne fajn :). Mne v prípade, že ma nič nebaví a závidím krtkovi jeho podzemnú jamku, zaberá najlepšie kniha. Nie hocijaká, musí to byť už rokmi osvedčená, optimistická - ale nič bláznivé, len tak, aby sa čitateľ občas nahlas uchechtol. Prvá hodina je najhoršia, to sa musím trošku do čítania nútiť, no potom to ide samo a najneskôr do 24 hodín sú chmury preč a dokážem vydržať sama so sebou - a teda aj s inými a oni zas so mnou. Ťažko však povedať, ktorá kniha je tá pravá - pre každého to môže byť niečo iné. Ja mám už stabilný okruh kníh a spisovateľov a to cirkuluje už pár desiatok rokov pekne dokolečka. Ak objavím občas niečo nové, čo sa k nim priradí, tak radosť je o to väčšia. Ak niektorí spisovateľ odíde do nenávratna a tým aj možnosť nových kníh od neho, tak veru smútim. Zvláštnu kategóriu tvoria knihy Lee Childa s hlavným hrdinom Jackom Reacherom. Na to treba mať občas "žalúdok", ale dokážu čitateľa tak vtiahnuť do toho vymysleného príbehu, že vždy zaberú. Tu (a aj v mnohých ďalších prípadoch) pre mňa platí, že dôležitý je autor, vtedy knihu kúpim a nemusím do nej ani pozrieť.

15. Baroland

Baroland Ikona fóra

Ježkovevoči já mluvil o ŘEMESLE ! "práci" typu do-do (dodělěj doma) a dělám z čeho mám, nechte domácím kutilům (nic ve zlém,nápady mají výborné,jen to pak vypadá jak dělané na koleně -což taky je).
    I výměna kohoutku se musí řádně naplánovat.Obhlídnout co dnes letí,co se dělá ( a z čeho),co by se při té příležitosti mohlo předělat --s tímhle velice opatrně,já měl jen posunout záchodové okýnko a bourala se čelní zeď,aby šlo přistavět patro ! - a hlavně myslet na to,že s tím budu nějakou dobu žít.
    Systém provizorně = navždy,nadlouho odradí k dalšímu vylepšování.
    O úpravách bytu bych mohl napsat kniku.Nevím proč,ale podle mé ženy je snadnější vyměnit kachličky,než koupit závěs v jiné barvě.
    xD

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

A prší ...
    Jemně , hustě.
    mituli...já mám také ráda polévky ...zítra již uvařím,asi vývar s knedlíčky .
    Kniha je opravdu bezva společník , tedy až po "vládci tvorstva ". :p
    Já, když mám takovou tu protivnou chvilku (což se moc často neděje), ráda
    čtu Halinu Pawlowskou , u jejích knížek se řežu od začátku do konce. Pak mám
    ráda knihu Vejce a já , kterou napsala Betty MacDonaldová - úžasné čtení .
    A v neposlední řadě jsem se pobavila v poslední době u knížek Marcely Mlynářové.
    Knihy V padesáti na začátku nebo Důchodkyně nestřílejte , stojí za přečtení.
    A když chci něco nad čím se potřebuji zamyslet , zaměstnat mozek, sáhnu
    po knihách R. van Gulika - detektivky, děje ze staré Číny a čtoucí se jedním
    dechem a napínavé , nebo sestry Bronteovy . Charlotte Bronteová napsala
    Janu Eyrovou a Emily Bronteová zase Bouřlivé výšiny. Ono toho je hodně, ale
    pro rozesmátí jsou nejlepší knihy popisované nahoře.

Mitulko , buďto pěknou knihu nebo pána tvorstva ...:pxDxD Opatruj se.

V ofi info k tajemným sazenicím ....taková oskeruše a pinie xl a xxl je naposledy. Také baobab a hvězdný je naposledy.

17. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Má pravdu,manželka.Závěs umí vyměnit každé jelito,kachličky už jsou jiný levelxDJak já bych občas inovovala,ale mám zákaz.Sem tam aspoň přestěhuju nábytek.Včera jsem sýkorkám spáchala krmítko ze dvou velkých podmisek pod květináč.Dnes ho pověsím a zkušebně nasypu slunečnici.Ať si holky dají do trumpety.
    U nás jsou dnes k obědu bramborové knedlíky plněné uzeným,zelí a hóódně cibulky.

18. lott_lott

lott_lott Stará škola

Na mapce se mi ukázalo jakési oplocené místo před lesní mýtinou, máte ho tam taky? :eek:

Svítící bobuli má taky, tedy mám 0ks :)

19. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Pěkné odpoledne.
    Jdu si sázet a v nabídce je nová rostinka, akční svítící boule, že by ke světluškám? Asi ano.
    Tajemných sazeniček koupím po 5 ks, ani do balíčku na jistotu nepůjdu, nějak mě s tím podzimem opouští radost ze hry, Tak snad po Vánocích bude lépe.
    Ještě, že vaše příspěvky mě většinou rozesmějí, někdy až k pláči.
    lott_lott - ano, je tam také.
    Jste super, moc děkuji.

20. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

Zdravím;)Všimli jste si,že máme na mapě novou herní plochu a v nabídce svítící bobuli na 8 hod?Asi příprava na halloven:eek:Jinak u nás v Ústí n Labem prší a prší;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.