ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

...tak by mne zajímalo, jakým novým řemeslem budeme překvapeni a zaskočeni ... i když mnou vysněná palírna to asi nebude :(

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer všem milým, dnešek jsme zvládli celkem dobře. Sašíkovi klesla teplota, už má jenom okolo 37, poslouchá pije čajíček, tak snad ve čtvrtek by mohl do školy. No uvidíme. Zítra chvíli pobude sám, musím ke kadeřníkovi, je to už hrůza, když kouknu do zrcadla, říkám si, kdo to zase čumí!!! Elektrikáři vše dodělali a teď už jenom ve středu oživit, tak doufám, že to klapne. Jsem nějaká unavená, hodím kopýtka nahoru, kouknu na telku, ani nevím, co tam dávají , ale ono je to stejně jedno. Přeji všem pohodový večer a potom klidnou noc s pěknými sny!!!;););)

3. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek :)
    tak jsem byla na houbách a přinesla jsem "houby", pár usmolených slaďáčků.. že ani na polívku - kerkonošké kyselo" to nebylo :D
    Finišuju s pomůckou :) pro Pepánka.. Celé jsem to překopala :D jako vždycky, a možná ještě překopu jak se znám :D ale základ mám ;)
    Při šlechtěníse moc nedařilo, krutá genetika a zarakvila jsem pár vyšších šlechtěncu :D ale prokopala jsem se k mimozemské včelce, sice jsem chtěla tu poslední do polívky ale s mou alergii na včely, bych ji stejně nemohla pozřít :D
    Krásný večer všem A.

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

baroland: Vyčkej na foto, které jsem slíbila Mikešovi, pak můžeš to přátelství ještě jednou zvážit a přehodnotit.
    skalara.v: Mám poslat další dávku?
    Jinak: Já blbec jsem něco plácla, a stal se z toho zajímavý projekt. Jen jsem doufala, že se přihlásí minimum zájemců - a voni se troubové přihlásili.
    P.S. Nevíte někdo, jak se šije na stroji?

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezky vyspěte...dobrou...

Muž leží v nemocnici kvůli těžkým zraněním. Jeho žena za ním chodí každý den, až jednoho dne, kdy má muž už dost síly na to, aby promluvil, jí říká:
    „Víš, Heleno, byla jsi tu se mnou, když jsem byl ještě student a vyletěl jsem ze školy. Byla jsi tu, když mi zemřela matka a potom i otec. Stála jsi při mně, jak nám hurikán odnesl dům, dokonce jsi mě neopustila, když mě vyhodili z práce. Víš, co si myslím?"
    „Copak, miláčku?“ ptá se žena s leskem v očích.
    „Že ty mně, ženská, nosíš smůlu.“

Chlápek a ženská přišli do nóbl restaurace na večeři. Servírka, která přijímala objednávku u vedlejšího stolu, si najednou všimla, že ten chlap pomalu sklouzává ze židle pod stůl a ženská se tváří, jako by to snad ani neviděla. Chlap už sklouzl pod stůl úplně celý a žena zcela zjevně jeho zmizení vůbec neregistrovala. Servírce to nedalo a když vyřídila objednávku, přišla k té ženě a povídá:
    "Madam, promiňte, ale mám pocit, že váš manžel právě sklouzl pod stůl."
    Žena vzhlédla a klidně říká:
    "Ne, nesklouzl. Manžel právě vešel do dveří."

Manželský pár dostal pozvání na maškarní večírek. Manželku rozbolela hlava a poslala manžela, ať jde sám. Ten, jako vzorný manžel, nechtěl, ale žena ho přesvědčila, že nemá cenu, aby si večer kazil i on, ona si beztak vezme prášek a zalehne. Nakonec se opravdu převlékl do kostýmu a odešel. Žena se asi hodinku prospala a zjistila, že už ji hlava nebolí. Protože ještě nebylo zvlášť pozdě, rozhodla se, že na večírek půjde. Manžel nevěděl, jaký převlek si žena nachystala, a ta si proto řekla, že je to vítaná příležitost zjistit, jak se manžel v její nepřítomnosti baví. Na tanečním parketu poněkud užasla - manžel dováděl, tančil hned s jednou ženskou maskou, hned s druhou, pusa tady, vášnivé obětí tuhle.
    Manželka nechala svého tanečníka stát uprostřed sálu, a protože vypadala sexy, samozřejmě pro ni nebyl problém upoutat manželovu pozornost na sebe. Dovolila mu všechno, co chtěl - vždyť byla jeho poslušná manželka - a tak není divu, že jí po chvíli zašeptal do ouška jednoznačný návrh. Přijala a na chvíli zmizeli v zaparkovaném autě a ..... Před půlnočním odmaskováním se vytratila domů, schovala masku a šup do postele čekat, jak se z toho bude nevěrník vykrucovat. Když se manžel vrátil, ženuška seděla v posteli a četla si. Zeptala se ho, jak strávil večer.
    "Jako vždycky. Bez tebe mě to tam nebavilo, tak jsem zalezl s kamarády do ústraní a hráli jsme celý večer poker. Kostým jsem půjčil jednomu známému a ten mi pak moc děkoval, že tak hezký večer už dlouho nezažil."

Přeji krásný den!
    Koukám, koukám, všichni spinkají nebo se jen tak povalují v duchnách.
    Ne, už to vím, zamrzl internet....:pxD

U nás dnes sice zima, ale na nule, níž to nešlo. Je mlha. Děti ve škole,
    babička si dá kávu, pak půjde vařit. Pak pro děti...každodenní kolotoč.
    Tak, vstávat, lenoši !!!​

Naposledy upraveno: 13/10/15
  6. -pechfógl-

Sice se nám ptákům s podobným podpisem mrtvolno líbí, ale fakt - 8,30 a nikde nikdo?
    Přijde chlap do baru, dá si panáka a vidí, jak vedle barmana stojí okurková láhev plná stokorun. Ptá se, co to má být. Barman praví, že soutěž. Kdo přidá další stovku, musí splnit tři úkoly a pak je láhev jeho. Chlápek řekne, že tedy jo. Barman tedy praví: První úkol je vypít na fleku láhev tequily. Druhý úkol je vytrhnout bolavý zub pitbulovi, co je zavřenej na dvoře. A ttřetí: Nad barem bydlí osmdesátiletá herdekbába, která v životě neměla chlapa. Tak tu obšťastnit. Ale zatím nikdo se nedostal přes první úkol. Chlápek se otřepe a říká: Tak sem s tou tequlou. Vypije láhev a trošku podroušeně praví: Tak kde j ten čokl? Odejde na dorek, odtamtud strašnej rachot, vytí a kvílení. Za deset minut vrazí do baru chlápek a řve: Tak kde je ta bába s tím bolavým zubem?
    A kdybyste viděli, jak jsem původně napsala slovo vypije, to byste se teprv potrhali smíchy.....

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky...já su tu , ty jsi tu , ostatní mají ještě půlnoc. xDxD

V malém hotýlku se jednoho dne objevila cedule "Nerušte noční klid našich hostů!" Netrvalo dlouho a někdo pod tuto výzvu připsal "Naučte laskavě číst i štěnice!!"

Jaký to musí být otřesný zážitek: spatřit divočáka, střelit a zabít ho.
    Znám zážitek mnohem otřesnější: spatřit divočáka, vystřelit... a netrefit ho.

Vlak jede krajinou, leč náhle stojí. "Co se děje?" ptají se cestující. "Na kolejích stojí kráva," zní odpověď průvodčího. Odehnali tedy krávu a jeli dál. Za chvíli však vlak stojí znovu. A opět kráva! Když se to opakovalo ještě nejméně pětkrát, ptá se jeden z pasažérů: "Propána, to se tu potuluje tolik krav?" "Ani ne," říká strojvedoucí, "to je pořád ta stejná. Už jsme ji zase dohnali."

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dobré pozdní ráno, bohužel mrazivé,brrrrr, opět mě čekají ty ořechy, jdou sbírat chviličku a potom se hodinu rozmrazovat. Ještěže na pravé ruce mě zebou jenom dva prsty;);)

Letuška při turbolencích uklidn'uje pasažéry
    "Dámy a pánové,
    nemusíte se bát.
    Při žádném leteckém neštěstí se ještě nestalo
    aby se letadlo nevrátilo na zem."

Baví se dvě blondýny
    "Včera v televizi říkali,
    že k nám jde teplá vlna ze severu"
    "Vážně? Tak to jsem zvědavá
    kolik bude stát jedno přadeno"

9. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Dobré rááánko-o-o, keď vidím ako je vonku, tak fakt najlepšia vec je zaliezť znovu do perín. Škoda by však bolo nechať farmičku vyzretú, vyliahnutú a nedať jej šancu pokračovať, tak som sa prinútila a z tej postele vyliezla. Večer príde manžel z chaty, výnimočne budeme spolu minimálne týždeň, tak sa teším. Z toho ideme asi na predĺžený víkend k rodine na chatu (pri Martine), tak musím vyloviť už zimné oblečenie. Ale štyri dni bez farmy, to bude veru dlhé ... už teraz mi je za vami a skvelými vtípkami aké tu čakali dnes ráno, smutno.

10. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Nazdárek všem.
    pechfógl - slíbeného snímečku jsem se nedočkal, co to? A ten stroj máš šicí šlapací nebo šicí elektrický?
    :D

Je krásný den. Obloha modrá, sluníčko nádherně svítí a na rozkvetlé louce u lesa leží muž s batohem na zádech.
    Kolem se šíří nesnesitelný zápach a všude kolem je plno much. Hádejte, co má ten muž v tom batohu?

No přece padák!
    xD

11. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Žeby olomoucké syrečky?xD

12. mituli

mituli Polobůh fóra

Zdravim z Krkonoš,jste nějak moc žive po ranu.Tady hnus-1.5stupně ale zalejza za nehty jak při mrazu.Stale vařim bezinkovej čaj s medem,nemužu se ty rymičky vubec zbavit,včera jsem loupala ořechy-ruce mam jak luciper a to jedu zitra na vylet s babama do polska.to budu štramanda,tak se opatrujte pá

13. -pechfógl-

Mikešku, omlouvám se, ale nemůžu najít příslušenství k foťáku. Tedy konkrétně tu šňůru. Co se stroje týče, mám šlapací i elektrický, ale vyjde to tak nastejno. (U toho elektrického mám navíc pocit, že je to stejné jako s foťákem: Kde je ta zasmolená šňůra?)

14. pajaable

pajaable Orákulum fóra

mitulko ....byla bych v postýlce , z Polska si ještě přivezeš kášlíček, zánět ledvin a
    kdovíco ještě. xDxDxD

-pechfógl- ...nepovídej , nechceš,aby se závislácká děvčata opičila nebo si
    koupila lepší ...viď?

Povídá vlk koze: "Dohodneme se po dobrém. Já ti nebudu žrát trávu a ty mi na oplátku dáš svoje maso."

Pane doktore, žena si už půl roku myslí, že je slepice.
    Půl roku? A to jdete až teď?
    Pochopitelně. Víte vy, jak jsou teď vejce drahá?!

Seděl Skot u vody a chytal ryby. Seděl tak hodinu, dvě, tři týdny. Jaro přešlo, léto odletělo, podzim nadešel i přepršel, a právě na Štědrý den se konečně splávek pohnul. Skot ale rychle vytáhl udici a pravil vychytrale: "Tůdle! Ty mi sežereš žížalu... a já abych už šel domů."

15. QuentinzMontargis

QuentinzMontargis Rádoby autor

Nazdárek, právě jsem vymyslela takovou ptákovinu, že by se to mohlo ujmout podle vzoru: To je blbý, to se bude líbit. Co říkáte na šlechtění světlušek? :D

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

A proč ne , ta nejvyšší vyšlechtěná by mohla mít diamantovou pudýlku ..xDxD

A také krteček by nebyl k zahození a tomu nejhlavnějšímu přidělit ferrari. :p

Mě šlechtění nejde, jen vydřená genetika,co se bude šlechtit nebo nebude,
    je mi jedno, hlavně, že bude vzrůšo. :p

Jo, a také lišky, návrh na vrchního lišáka bych měla. xD
    Ale teď vážně ! Co bych brala všemi deseti - kočičky. Kvůli nim bych byla
    ochotná koupit i SK.

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Já trvám na krtkovi, třeba nastane invaze krtků na farmu a zahrady budou mít od nich pokoj:p;)

Automechanik se ptá zákaznice
    "Mám vám dát nové svíčky?"
    "A proč? Copak už jsou vánoce?"

18. burds

burds Titán fóra

Pajaable já beach také nejradši šlechtila kočičky.Měla jsem je spoustu let,je jich moře druhů a dostáváme je ze stonku.Kočičky by byly prima.

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné skoro poledne, právě jsem dorazila, tak zase vypadám jako holka k světu . Jiřík mi vždycky říkal: Přišla moje nejkrásnější!!! Marůdkovi je zase o něco lépe, dnes bude rajská s knedlíkem, ale bez masa, jenom taková jalová. K večeři budou hambáče, tak to já nemusím, jeden bude mít s masovým, druhý karboše se zelím.... to je už hotové jídlo pro vegetariány!!! Počasí dnes opravdu podzimní, ráno bylo 6, tak to nebylo tak hrozné, je mlžno a tak jsem ráda, že už nikam nemusím. Tak zapluju do kuchyně a jdu to připravit. Všem krásný předobědový čas a dobrou chuť k obídku!!! Zajdu zase navečer. Pa pa Zdena;););)

20. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Joj, vianoce! Máte už darčeky? ;) Čo tak najviac poteší? Škoda, že to, čo všetci potrebujú, sa veľmi darovať nedá a keby sa želania plnili, tak sme všetci zdraví a lekári pôjdu po žobraní xD.
    Inak, tiež by sa mi páčilo šľachtiť micky, ale ak budú psíci, to tiež nie je márne - snáď ich nejako nespotvoria:p.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.