ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. stadole

stadole Aktivní autor

Dobré ráno z Karviné.Zima se už asi začíná trochu hlásit a tak u nás jemně sněží.........Určitě to na sáňkování nebude,ale to přijde......hlavně ať je sníh na vánoce ......Přeji krásný pohodový den i celý týden.......

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkné ráno všem a konečně se jdu na Vás zase mrknout :), protože byl pracovní víkend (už od pátku) a sotva jsem klikla "tulidomky" a honem do práce :D. Včera mi holka volala, že umřel náš "Myšáček" 12-ti letý činčilák a vážně mě to přišlo líto :oops:. I když to nebyl pejsek, či kočka .. no prvotřídní mazel a darebák a ještě když žila naše Diduška (fenka), tak první jeho cesta (když jsme ho na večer pouštěli ven) byla její pelíšek a i když na něho vrčela, tam řádil, oňufával její hračky a okusoval psí keks [​IMG] .. vlastně začal za Diduškou chodit do pelechu, když mu umřela družka "Mimi". Byl to pravidelný rituál a ráno jsme ho tam většinou našli. Dal se bez problémů chytit a když jsem natáhla ruku, tak mi po ní vyhopsal až na rameno a čekal "hrozinku" :p. Když Diduška umřela, tak Myšák už do pelíšku nechodil, i když jsem tam stále nechávala psí keksy :sleepy:.
    Tím naše domácí ZOO hodně prořídlo, na klávesnici žádné bobany .. tam byl pořád, když jsme byli na počítači .. si myslel, že všude kde jsme, najde hrozinku nebo sušený banán :D a já už nepšikám při česání jeho hodně jemného kožíšku o_O
    Ten psí gauč (s hračkami) mám na památku, jako dekoraci v bytě [​IMG] pod palmou.

Naposledy upraveno: 12/10/15
  3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Evi, tak to je mi opravdu líto, to je jako když odejde člen rodiny a ta zvířátka, která máme tak moc rádi, sem patří!!! Venku stále studeno, kam se dostane sluníčko, tak námraza povoluje, ale jinak je pěkně chladno, stále kolem 0.Nebe bez mráčků ale na teplíčko, tak jak psal jonsdorf, budeme dlouho čekat a nebo se musíme za ním vypravit. Rozbít prasátka a prodloužit si léto. Měla jsem moc ráda Egypt a šnorchlování a v této době je tam velmi pěkně, teplo snesitelné, voda jako kafíčko!!! Jenom tma je tam již okolo 17,30, jsou dlouhé ale teplé večery a člověk je na dovolené tak si to může užívat!!! Je mi smutno , s Jiříkem jsme tam jezdili skoro každý rok, zatím na to nemohu ani pomyslet....Pa Zdena;););)

4. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné pondělí přeji !
    Ráno -4°C , všude bílo , po cestě domů námrazy na vozovce.
    Je ale krásné , jak jsou stromy obalené jinovatkou , kdyby člověk neřídil,rád by se
    kochal tou nádherou. Teď krásně svítí sluníčko, hřeje do oken . Pěkně mě teď hřeje
    do zad, až bych z toho usnula...já bych spala až bych brečela.
    Za chvíli vyrazím pro děti, dnes mají jen čtyři vyučovací hodinky, nakrmím je a
    pokud počasí vydrží, udělám ještě něco na zahrádce.

Mikeši ...kožíšku heboučký , teď nabízíš ? dřív to nešlo ? na kočičí tanečky už je
    pozdě , už se učím liščí . :pxD

irísek1960 ... zdravím a informaci podávám. xDxDxD
    Já jsem žena z lesa,
    srdce mi dnes plesá,
    Ať se zdá či nezdá,
    memám já tu souseda.
    Domovem je mi Šumava,
    na "samotě u lesa",

je teď moje adresa.

evainfo ... činčílka je mi líto, oni jsou moc krásní a přítulní .

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jo, zvířátka, chlapi a rodiče jsou největší pacholci - vždycky nás opustí, když je nejvíc potřebujeme nebo jsme si s nimi konečně začali rozumět.....:(
    Dvolená v teplých krajích, chjo. Ale jak ji pořídit z důchodu stanoveného pro ČR? Tak jsem si koupila teplý boty a rukavice.
    jonsdorf: A seš si jistej, že Kája nemluví? Já jsem infikována Prachettem(Úžasná Zeměpolocha), kde vystupuje jeden pejsek jménem Gaspoda. Takže v jednoduchých větách už se svým psem komunikuju, ale on má daleko větší slovní zásobu.:p

6. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Hele Holky...

Stává se vám taky že vyhodíte radioaktivní kuře, a ono vám asi ze msty přehází farmu?
    Já se picnu!
    :D
    Ale v pohodě, šlo to sebrat i znovu osít.
    Hold flash je flash.

7. -pechfógl-

Ehm, mně se to občas stává i bez kuřete, nejsem členem klubu.

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Kuře v rozkladu mi to ještě neprovedlo, ale občas takového šotka v JZD mám.
    xD

9. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Jo holky (sousedé)
    Neposílejte gratulačky k postupu mé farmy!
    To zase jen blbne hra...
    Děkuji.

Říká holka klukovi:
    “Večer nebude nikdo doma, přijď.”
    Kluk se vymydlí, navoní, ohákne, přijde a opravdu nikdo není doma!

10. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pajaable - určitě znáš pořekadlo, co praví, že nikdy není pozdě.
    Když ty jsi na můj vkus šla na mně tak nějak zhurta - hned
    prý šimrání a na bříšku. Láska přece přichází zvolna a polehoučku ...
    jako na křídlech motýlích ...
    Že já na ty tvé lišky pošlu Budulínka!

jonsdorf - měl jsem to podobně, ale obráceně. Na Bahamách jsem pěstoval pšenici a také jsem ji sklidil.
    To asi nebude mít kuře na svědomí. Tenkrát jsem ještě žádné neměl.

No pajaable, promiň, ale ty jsi jako Hromburác, kousíček romantiky by člověk
    u tebe nenašel. Pomaloučku, polehoučku a pak teprve nádherně vášnivě.
    xD

11. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Mikeši ...to víš, divoženka, lesní žínka , děvče s ďáblem ve stárnoucím těle ...
    na pomaloučku a polehoučku už jsem moc velká . :pxD
    A mimochodem....já raději tu vášnivou lásku, co udeří jako blesk z čistého nebe.
    Pomaloučku, polehoučku-to je jako šourat se o berlích. xDxD

Mikeši ...pomalu a polehoučku už bylo , romantika je součástí i toho následujícího.
    xDxDxDA našel, našel, rádče, tolik bys jí u mě našel, až by se ti kožíšek
    ježil. :p

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Kuřátka sice nemám, ale se mi stává, že ráno po odklikání mazlíků, začnu sklízet od hlavního pole a tam mi lítá "Noční můra" z ostrova pokladů i s "Prasátkem z tunelu", které je vedle něho o_O .. nebo na lesní sklízím "citronovou šťávu" :D .. to sklidím a doufám, že se tam sklidily i ty "neviditelné obr stromky" a vzácné výběhy xD ... no zřejmě je to v pořádku :) a kdo dělá ty čáry-máry vážně nevím .. že by RT? xD

13. Milka66

Milka66 Veterán fóra

A mne bolo aj trošku divné, že keď som u Radka odklikla hviezdičku postupu, tak pričítanie bodíkov bolo také zvláštne - len nejakých 172 a potom zmizli, myslela som však, že je to len nová chybička zobrazovania. Gratulku som ešte nestihla poslať a tak teda ani nepošlem. Ešteže ten môj postup bol skutočný :). Na farmárskych poliach zatiaľ zberám bez problémov so šantiacimi škriatkami, čo však nie je, ešte môže byť.

14. -pechfógl-

Mikeš, ty jsi moc jemnej: Já na lišky jedině Janáčka s Těsnohlídkem - a toho hajnýho, co střílí a tvrdí, že zpívá....
    Jinak mi držte palce, čeká mě velká životní změna. Moje dermatoložka mi na měkké a lámavé nehty dporučila lak na nehty - to jsem v životě použila asi třikrát. Takže jsem se s dobrovolnou pomocnicí vyhrabala k nejbližšímu Vietnamci. Měl tam dva košíčky laků na drápky. Když jsem vybrala jednu lahvičku, pomocnice se zhroutila a pravila, že tohle ode mně přesně čekala, vsadila si a vyhrála. No, ale řekněte: Žlutozelená neonová....Černá ani tmavě červená taky neprošly. Nakonec jsme to ukecaly na růžovou perleť. Ale dělám to fakt poprvé po pětačtyřiceti letech.xD
    Mikešku, vyfotím, ale nevím, jestli to zveřejnit před 22. hodinou, bude to pohled pro dost otrlé dospěláky. (měla bych k tomu i vtip, ale to by bylo na doživotního banána.

15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pechfógl - já bych to přece jenom nejdřív zkusil po dobrém a pak by se vidělo, jestli přizvat hajného.
    Janáčkovu lišku Bystroušku na Hukvaldech nám někdo šlohnul a Těsnohlídkova myslím byla modrá?
    Ty tvoje nalakované drápky růžovou perletí bych docela rád uzřel.

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Venku se začíná ochlazovat i když ještě svítí kulaťounek. Než prochladnout,
    to jsem raději zaplula domů na kávu a kousek perníku a budu si opakovat s
    vnoučaty angličtinu. Pak budeme koukat na dokument o sopkách, protože
    jeden z vnuků je sopkami v současné době zaujatý.
    Večeři mám dnes vyřešenou... děti chtějí hambáče, já chci hambáče, budou
    hambáče po domácku.
    farma:
    Kuřata stále neodpovídají , možná trpí nějakou infekční chorobou. Jak někdo
    na foru psal, možná by pomohlo nabídnout jim dobití kreditu.
    Jako fórek je to dobrý, asi to vyzkouším...xD
    trh: na trhu mám dva vrtulkové ušáky a doufám, že někdo koupí..v liště zlatou
    ovci a jednoho picassa , ale s těmi čekám na příhodnou dobu, pak je tam také
    plesknu.
    paysef ...ještě jsem ho nedobila, ale budou TS, tak budu muset .
    Tak jdu na tu angličtinu.

Tak jsem se právě v ofi dočetla, že nové zelené tlačítko v družstvu, díky
    kterému se dostaneme na trh, bude odstraněno, protože způsobuje technické
    problémy. Škoda...žádný problém jsem nezaznamenala, fungovalo dobře.
    Možná ale zapříčiňuje jiné technické problémy ve hře. Snad to RT brzy
    vyřeší.

17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásný večer z práce holky a kocouři přeji.
    Evi, neslibuji ale pokusím se polepšit.
    Mikši, flash je flash, dá se říci zastaralý program co má na kahánku.
    A tak se nedivme že občas neustále dělá blbosti.
    No nic, pěkný večer přeji, já sem pak juknu.
    Radek.​

Naposledy upraveno: 13/10/15
  18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojky milí závisláci,
    tak vás chodím poctivě pročítat, ale nějak nejsou lidi, co by napsali :( Samá práce....
    Evi - jsem ráda, že se tak poctivě věnuješ liščatům xD Jen tak dál ;)
    Ráno u nás byly dva pod nulou, zítra bude hůř, bo už teď je na nule. Kolega měl -7. Fujky. Ráno to jistí zimní bunda. Jsem nějaká přistydlá, jak si kejchnu, hledám čisté prádlo :eek:. Nestíhám prát kapesníky. Papírové jsem zakázala, kdo má furt ty žmolky ze všeho oďoubávat, že jo. Už jsem obdržela první výplatu a musím konstatovat, že jsem spokojená. Oproti almužně v minulé rachotě je to nádhera. A ještě ušetřím dva litry za dojíždění. Co víc si přát :D V neděli jsme měli schůzi v baráku a juchuchů, budeme dobírat za teplo a vodu. Krásný :D. Akorát se to hodí, bo jsem navštívila zubařku a ta mě příliš nepotěšila. Bude se trhat :cry:A to vepředu. A dočasná náhrada 1800 :cry: Ale co už, stejně to byla jen otázka času.
    Dneska k večeři brambůrky a obalená aljašská treska. ÚÚÚž se těším. Tatarka to jistí :inlove:
    Akcička byla v poho. Kdyby někdo sháněl ptáky s placatým zobákem, mám dost, písněte při O/D, ju. Taky mi dali žůžové slépky :inlove:
    (ty jsem ještě neměla). BB stálo za velké...Poslední dobou se z toho stává tradice :(
    Tak papa, jdu si uvařit čajíček s medíkem a zázvorem;)

19. Baroland

Baroland Ikona fóra

Hurááá tak nám začína Jaro...
    Jasně,na jižní polokouli,ale to je co by kamenem dohodil,né?

pechfóglová -říkáš růžovou?,že bych s tebou začal přeci jen kamarádit ? :inlove:

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

skalara.v ...vítej a dobrou chuť k dobrůtce k večeři. Čajíček se zázvorem je vynikající.
    Gratuluji k pěkným many za každodenní prácičku, však si je zasloužíš.
    A neboj , liščí svět už jen tak z drápů nepustím . xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.